2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Tipine falan bakma kizz, bize hersey yakisir

ama bence kadın sana ii gaz vermiş ,3950 ve normal dogum helal olsun diyorum .

işte biz o yakıştıramama olayına 5.ayda baslamıstık bile düsün
neyse bebekler saglıklı olsunlar da baska birsey istemiyorum .

sezeryan olursa dogumdan 2 ay sonra yeniden ilişkiye izin veriyormuş doktorlar.

oyyy sağol datlum kııız bn kıloya takımıyo hatta cok hoşlaşıyorum böyle oldugu için onceden zayıf oldugum için olsa gerek hatta 25 kadar gidebilirım sorun değil isterim yani

Kiz masallah de yazma buralara.masallah subhanallah

Canim tabi masallahh diyeyim ama cok degil bu kilo, bu haftada bu kilo normalmis, yarin 38 e basliyoruz artik.
Bu arada 1haftada yarim kilo aldirdim bebege, hurma ve her gece balli yumurtali sutle. Kiloyu takiyosan deneyebilirsin.

oyyy sağol datlum kııız bn kıloya takımıyo hatta cok hoşlaşıyorum böyle oldugu için onceden zayıf oldugum için olsa gerek hatta 25 kadar gidebilirım sorun değil isterim yani

benim ablam iki hamileligindede birinde 28 diğerinde 30 almıştı 6 aylıkken gören dogum ne gunu diyorlardı

doğurdu zayıfladı felan derken kolaya dadandı günde 2.5 litre içiyor oyle bir göbeği varki simdide kac aylık dogum ne zaman diyorlarmış oda cevap bebek değil göbek deyip geciyormus

Canim tabi masallahh diyeyim ama cok degil bu kilo, bu haftada bu kilo normalmis, yarin 38 e basliyoruz artik.
Bu arada 1haftada yarim kilo aldirdim bebege, hurma ve her gece balli yumurtali sutle. Kiloyu takiyosan deneyebilirsin.

Yumurtayi nasil ekliyosun icine?cigden mi

Yumurtayi nasil ekliyosun icine?cigden mi

Valla bana annem icirdi zorla bir hafta. Dr da bi haftada cok ii almis dedi.
İlik sute yumurtayi kirip bal atip blenderla cirpiyo. Yumurta tadini anlamazsin bile. İstersen icine bi parca muz da at cirparken. Ben muz sevmedigim icin koydurmadim.

owww maşallah mı desem kiii :26::26::26: ama bn gobek istemıom cnm yaaa kalça göğüs bacak istiyom şusn da hemen hemen tam istedğim gıbı dogumdan sonrada karnımı bağlıcam kalmasın göbek möbek ama diğer yerler kalsıııııııınnn

hahahah gülüyorum ama geçen aynısı benim de aklıma geldi hemide eylem üzerinde bende dedim bune yaa tipe bak işe bak bıraktım tam da o anda keyfim kaçtı :120:

yat dinlen benim salonun halini görsen şaşar kalırsın yastık minderleri yerlerde, çamaşır sepeti, oyuncaklar...

ama ana-oğul keyif yapıyoruz oturup hala

Benimde pazar günü yatılı misafirim vardı onlar gittiler ben daha evi toparlamadım ama ne yapayım halim hiç yok yattım uyudum valla ohh mis gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…