- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
AYYYY hadi bakalım hayırlısı her an gelebülüüüüü,sağlıkla inşallah canmEger sancilarim artmazsa 25inde alcaklar canim. Ama doktor bi kac gun icinde sanciyla gelebilirsin dedi
napıyorsun bacım ne var ne yokkk
hazırlıklar bittimi senle ben cok yakın tarihler ama benim sezeryan
gecen gun dr. temmuz ortası gibi dedi bakalım birdahaki kontrolde daha iyi konuşuruz dediydi kan tahlilime bağlı olarak
Kizlaaaaaarrr
Bugun sabah ve ogle iki kez nst ye girdim doktor sanci gorunuyo bi kac gun icinde gorusebiliriz senle dedi
Cok heycanlandim ama hic beklemiyorum bi kac gune yaa, cok bisey hissetmiyorum cunku
selam kızlar
sağlık ocağına gittim bugun bebişin kalbını dinledik kuzum maşallah bnmidrar tahlılı yapıldı problem gorunmuyor dedi..kan tahlılı yaptırdım yarında onun sonucunu alcam nasipse bakalım ne olmuşşş veeeeeeeeeeeeeee an itibariyle 18 kilo almış bulunmaktayım
Ayy evlimutlu ben de heyecanlandım ya ne güzel..Demek ki sancıların henüz çok şiddetli değil ya da belki acı eşiğin yüksektir.Bebisin dönmesi için bişeyler mi yapsan secdeye yatar gibi yapmak işe yarıyormuş sanırım bi de alaturka tuvalet kullanmak buradan biri söylemişti sanki bana.Netten bi araştır istersen ne biliyim belki kolayca normal doğurursun ondan dedim :) haberlerini heyecanla bekliyoruz artık...
Selam canım sonuçların iyi çıkmış maşallah ben 20 kilo aldım ağlayasım vardaha da alırım belki de..
Kaç gündür öyle moralsizim ki buraya bakıyorum bişey yazasım gelmedi bi türlü.. Bugün de kalktım toz aldım evi süpürdüm sildim buzdolabını sildim oh yoruldum ama en azından bi şeyler yapmış oldum vakit de geçti böylece.Günler çabucak geçsin istiyorum :)
Ayy evlimutlu ben de heyecanlandım ya ne güzel..Demek ki sancıların henüz çok şiddetli değil ya da belki acı eşiğin yüksektir.Bebisin dönmesi için bişeyler mi yapsan secdeye yatar gibi yapmak işe yarıyormuş sanırım bi de alaturka tuvalet kullanmak buradan biri söylemişti sanki bana.Netten bi araştır istersen ne biliyim belki kolayca normal doğurursun ondan dedim :) haberlerini heyecanla bekliyoruz artık...
Selam canım sonuçların iyi çıkmış maşallah ben 20 kilo aldım ağlayasım vardaha da alırım belki de..
Kaç gündür öyle moralsizim ki buraya bakıyorum bişey yazasım gelmedi bi türlü.. Bugün de kalktım toz aldım evi süpürdüm sildim buzdolabını sildim oh yoruldum ama en azından bi şeyler yapmış oldum vakit de geçti böylece.Günler çabucak geçsin istiyorum :)
Kizlar nst de yim şuanilk kez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi bakalım cnm hayırlısı yaz bizeeee
Tmm cnm yazarim cok sıkıcıymis bu nst işi)(
Ayyy bnde p.tesi giricem ins ...
kızlar biz geldik kontrolden son 8 gün dedi doktor amcamız şükür duanızı esirgemeyin 37+3 te genel sezeryana karar verildi
nstde 70 i vurdu sancımız dilaltı nidilat içiyoruz 4 saatte 1 dua edinde 1 hafta daha beklesin zaten sancı gelirse dikişler için sorun olur ama yinede sıklaşırsa kasılmalar gidicem acil
kızlar biz geldik kontrolden son 8 gün dedi doktor amcamız şükür duanızı esirgemeyin 37+3 te genel sezeryana karar verildi
nstde 70 i vurdu sancımız dilaltı nidilat içiyoruz 4 saatte 1 dua edinde 1 hafta daha beklesin zaten sancı gelirse dikişler için sorun olur ama yinede sıklaşırsa kasılmalar gidicem acil
Kızlaaarrrr dedemiz prensese beşik yaptirmis bende üstünü susledim biraz sizce nasil olmuş yeterli mi yoksa ahsap yerleri beyaz kurdeleyle kapatsammi komple aklimdaki sey hu degildi aslında ama bu kadar oldu :)
Kızlaaarrrr dedemiz prensese beşik yaptirmis bende üstünü susledim biraz sizce nasil olmuş yeterli mi yoksa ahsap yerleri beyaz kurdeleyle kapatsammi komple aklimdaki sey hu degildi aslında ama bu kadar oldu :)
çalışanlar raporlarını kaçıncı hafta aldınız..
maks. kaç hafta çalışabilir raporu veriyorlar.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?