Maksimum 37 ye kadar calisilabiliyor canim
Çok güzel çok otantik duruyor bnce bu haliyle çık begendim cnm mışıl mışıl uyusun bebisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
raporu ne zaman almak lazım 32 bittikten sonra mı?
33 demi
kızlar biz geldik kontrolden son 8 gün dedi doktor amcamız şükür duanızı esirgemeyin 37+3 te genel sezeryana karar verildi
nstde 70 i vurdu sancımız dilaltı nidilat içiyoruz 4 saatte 1 dua edinde 1 hafta daha beklesin zaten sancı gelirse dikişler için sorun olur ama yinede sıklaşırsa kasılmalar gidicem acil
herkes nereye kayboldu
merhaba tecrübeli anne adayları.
22 haftamı yeni bitirmiş bi anne adayıyım bende. Allah nasip ederse kızım olucak.
size sorum şu: tansiyonu olan anneler bunu ilk nasıl anladılar?
bende baş ağrısı baş dönmesi gibi işaretler yok ama tansiyonum yüksek çıkıyor. 14-8 gibi.
geçen hafta arkadaşım 27.haftasında bebeğini kaybetti yüksek tansiyondan.
çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye. biraz kilomda var.
ne yapmam gerekiyor? kendim bi hafta nasıl takip edebilirim?
Ben burdayim aksm yemegi hazirliginda millet sanirsam..
Ben burdayim aksm yemegi hazirliginda millet sanirsam..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins..tansiyon problemim olmadıgi için yardımcı olamiycam geçmiş olsun
Bnde burdayım normalde şimdi sofrada olmam lazım cokta güzel yemekler yaptım ama koca biraz geç gelecekmis pufff
heralde. bende koydum pişsin diye şimdi
Benim koca erkn gelir yenir bizde yemek bu saate...
Kizlar doktorum bana gunde yarim saat yuru dedi ama benim karnim tas gibi oluyo yuruyunce
Bnmde 6 da gelir ama bazen uzuyor işi aramasam haber vericegi yok beyimizin ciks ciks
Bana dr m dedi en az 20 dk yürü diye hergün olmasada fırsat bulunca yürüyorum bugün 2 saatten fazla yürümüşumdr ama bnmde aynı karnım taş gibi oluyor bnde korkuyorum valla
merhaba tecrübeli anne adayları.
22 haftamı yeni bitirmiş bi anne adayıyım bende. Allah nasip ederse kızım olucak.
size sorum şu: tansiyonu olan anneler bunu ilk nasıl anladılar?
bende baş ağrısı baş dönmesi gibi işaretler yok ama tansiyonum yüksek çıkıyor. 14-8 gibi.
geçen hafta arkadaşım 27.haftasında bebeğini kaybetti yüksek tansiyondan.
çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye. biraz kilomda var.
ne yapmam gerekiyor? kendim bi hafta nasıl takip edebilirim?
Kızlar bugün mutfak dolaplarını temizledim ondan mı bilemiyorum inanılmaz belim ağrıyoo heran adet olacakmışım gibi sıpamda bugün resmen kurt kaynıyo maşallah çok hareketli
raporu ne zaman almak lazım 32 bittikten sonra mı?
33 demi
Doktora sordum tamamen bebegin keyfine kalmis dedi. Namaz kiliyorum zaten secdede donseydi donerdi herhaldekeyfi gelmedi benimkinin demekki.
Hayirlis bakalim. Detaylari yazarim sizee
Sağol cnm bn zayıf olduğumdam kiloyu pek takmıyorum açıkçasi ..
Hayırdir cnm senin ndn bozuk moralin kilodan dolayı mi...Ayyy evet yaa zaman geçse bi süper olacak yani
Tmm cnm yazarim cok sıkıcıymis bu nst işi)(
kızlar biz geldik kontrolden son 8 gün dedi doktor amcamız şükür duanızı esirgemeyin 37+3 te genel sezeryana karar verildi
nstde 70 i vurdu sancımız dilaltı nidilat içiyoruz 4 saatte 1 dua edinde 1 hafta daha beklesin zaten sancı gelirse dikişler için sorun olur ama yinede sıklaşırsa kasılmalar gidicem acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?