2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
merhaba tecrübeli anne adayları.
22 haftamı yeni bitirmiş bi anne adayıyım bende. Allah nasip ederse kızım olucak.
size sorum şu: tansiyonu olan anneler bunu ilk nasıl anladılar?
bende baş ağrısı baş dönmesi gibi işaretler yok ama tansiyonum yüksek çıkıyor. 14-8 gibi.
geçen hafta arkadaşım 27.haftasında bebeğini kaybetti yüksek tansiyondan.
çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye. biraz kilomda var.
ne yapmam gerekiyor? kendim bi hafta nasıl takip edebilirim?

Dualarım sennle canım inş. :) Bebiş ne kadar olmuş şimdi?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins..tansiyon problemim olmadıgi için yardımcı olamiycam geçmiş olsun
Ben burdayim aksm yemegi hazirliginda millet sanirsam..

Bnde burdayım normalde şimdi sofrada olmam lazım cokta güzel yemekler yaptım ama koca biraz geç gelecekmis pufff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

heralde. bende koydum pişsin diye şimdi

Benim koca erkn gelir yenir bizde yemek bu saate...
Kizlar doktorum bana gunde yarim saat yuru dedi ama benim karnim tas gibi oluyo yuruyunce

Benim koca erkn gelir yenir bizde yemek bu saate...
Kizlar doktorum bana gunde yarim saat yuru dedi ama benim karnim tas gibi oluyo yuruyunce

Bnmde 6 da gelir ama bazen uzuyor işi aramasam haber vericegi yok beyimizin ciks ciks

Bana dr m dedi en az 20 dk yürü diye hergün olmasada fırsat bulunca yürüyorum bugün 2 saatten fazla yürümüşumdr ama bnmde aynı karnım taş gibi oluyor bnde korkuyorum valla

Bende hergun olmadada yuruyorum genelde doguma faydali diye ama korkuyrum anidn bisi olacak diye hayirlisiyla doguraydik bi:)

Arkadaşım merhaba bende kilolu hamile kaldım. Ama inan kilo ile alakası yok tansiyonun. Öncelikle bir tansiyon aleti edin ve özellikle enseden ağrı girdiği dönemlerde tansiyonunu ölç. Kesinlikle tuzu ve beyaz ekmeği bırak. Günde 45 dk yürüyüş yapmaya çalış ve bol su iç. Eğer ölçümler 14/9 çıkarsa acil doktora başvur

Kızlar bugün mutfak dolaplarını temizledim ondan mı bilemiyorum inanılmaz belim ağrıyoo heran adet olacakmışım gibi sıpamda bugün resmen kurt kaynıyo maşallah çok hareketli

siz erkencisiniz, biz geç yiyoruz yemeği eşim geç geldiğinden

yürüyüş yaptığımda karnım kasılıyor benimde çok, zaten doktor yürü demiyor aksine ayakta durma deyip duruyor

jeya aferin eline sağlık, durur mu şimdi yaramaz yoruldu tabi. bende geçenlerde gaza geldim çıktım camları sildim temizlik yaptım ağrıdan öldüm

biraz ayakta durup iş yapsam bel ağrısından ölüyorum

Son düzenleme:
Kızlar bugün mutfak dolaplarını temizledim ondan mı bilemiyorum inanılmaz belim ağrıyoo heran adet olacakmışım gibi sıpamda bugün resmen kurt kaynıyo maşallah çok hareketli

Gecen gun bende yaptim mutfk dolaplarini aksama belim kopmustu normal artik korkmana getek yok

Doktora sordum tamamen bebegin keyfine kalmis dedi. Namaz kiliyorum zaten secdede donseydi donerdi herhalde keyfi gelmedi benimkinin demekki.

Hayirlis bakalim. Detaylari yazarim sizee

Himm o zaman keyfini beklicez paşanın :) hayırlısı olsun..

Ben de zayıftım canım şimdiki halim bi tuhaf geliyo bana..
Moral bozukluğumun bi sebebi yok canım ya öyle içim sıkılıyo halsizim falan filan işte..Son günler zor geçiyo hem de sabırsızlık var işte..

Tmm cnm yazarim cok sıkıcıymis bu nst işi )(

Hakikaten çok sıkıcı şu nst ben daralıyorum uzun süre öyle yatınca..Bakalım sancın çıkacak mı?

İnşallah zamanında gelir canım Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…