Himm o zaman keyfini beklicez paşanın :) hayırlısı olsun..
Ben de zayıftım canım şimdiki halim bi tuhaf geliyo bana..
Moral bozukluğumun bi sebebi yok canım ya öyle içim sıkılıyo halsizim falan filan işte..Son günler zor geçiyo hem de sabırsızlık var işte..
Hakikaten çok sıkıcı şu nst ben daralıyorum uzun süre öyle yatınca..Bakalım sancın çıkacak mı?
İnşallah zamanında gelir canım Allah yardımcın olsun..
arkadaşlar,
şişli memorialda dogum yapacak olan varmı?dogum fiyatları hakkında bilgisi olan ?
herkes nereye kayboldu
Kızlar bugün mutfak dolaplarını temizledim ondan mı bilemiyorum inanılmaz belim ağrıyoo heran adet olacakmışım gibi sıpamda bugün resmen kurt kaynıyo maşallah çok hareketli
Bende hergun olmadada yuruyorum genelde doguma faydali diye ama korkuyrum anidn bisi olacak diye hayirlisiyla doguraydik bi:)
Kızlar bugün mutfak dolaplarını temizledim ondan mı bilemiyorum inanılmaz belim ağrıyoo heran adet olacakmışım gibi sıpamda bugün resmen kurt kaynıyo maşallah çok hareketli
Himm o zaman keyfini beklicez paşanın :) hayırlısı olsun..
Ben de zayıftım canım şimdiki halim bi tuhaf geliyo bana..
Moral bozukluğumun bi sebebi yok canım ya öyle içim sıkılıyo halsizim falan filan işte..Son günler zor geçiyo hem de sabırsızlık var işte.
..
Belim catladi yaaa yatmaktan orda.bise çıkmadı cnm cok şükür. 25 dk yattim.kadinin biri geldi 1.5 saat yatmis rwsmen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belim catladi yaaa yatmaktan orda.bise çıkmadı cnm cok şükür. 25 dk yattim.kadinin biri geldi 1.5 saat yatmis rwsmen
kız süpermiş nerde yasıyorsun ben sizlerin hastane fiyatlarını duyunca vavvv oluyorum ben hiiiccc bizimkini soylemim
Yok cnm korkma yaa yavas yvas dinlenrek elinede su al yuru miss gibi
Ayy bnde aradan bi çıkarsam mutfak dolaplarini o kadar iş yaptım o gözümde büyüyor
Hmm sıkma canını kız valla bnde çok düşünüyorum hamileligim başı ne kadar rahatti şimdi ise yatmak bilem zor yahuu
Ben nst de 10 dk kaliyorm sen niye fazla kaldin ebrucum ki??
geçen gittiğimde ebe telefonla konuşmaya dalmıştı, tam sürem doldu derken bir baktı kağıt bitmiş makinede, tekrar taktı bir daha başlattı
40-45 dk falan yattım orda
Ilk defa nst girdim cnm belki ondandir ama arkadas dedi 20 25 dk kaldim dedi..bi kadinin kağıdı bitmis meger kadin bir okadar daha yatacakdi ayy cok uzuldum kadina ya
Kizlar bu arada bir aksilik cikmazsa 4 temmuz tarih verdi sezeryan için.
Sevgicim aynen gözümde büyüyodu büyüttüğüm kadarda varmış amma oyaladı beni günler az kaldı ne yapabilirsek artık sende yavaş yavaş yormadan yap canm
Sevgicim iyi guzl diyorsunda ne bileyim iste bide su icemem disarda ben bebegin basi asagida mesaneye acaip baski yapio kacircam diye korkuyorum:)
Bnm sadece mutfak dolaplarım kaldı bi kaç ufak yer okadar diğerletonu hallettim bakalım onuda halledicem ins
Selam kizlar nabersiniz? Ben bi haftadir hastanedeyidim rahim boynu kisalmis 1.2 ye simdi 1.8 oldu gene sukur bebisim iki kilo olmus sukur sizden naber
Kızlaaarrrr dedemiz prensese beşik yaptirmis bende üstünü susledim biraz sizce nasil olmuş yeterli mi yoksa ahsap yerleri beyaz kurdeleyle kapatsammi komple aklimdaki sey hu degildi aslında ama bu kadar oldu :)
raporu ne zaman almak lazım 32 bittikten sonra mı?
33 demi
Selam kizlar nabersiniz? Ben bi haftadir hastanedeyidim rahim boynu kisalmis 1.2 ye simdi 1.8 oldu gene sukur bebisim iki kilo olmus sukur sizden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?