2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ben doğurayım diye bekliyorum ama ortada daha temizlik yok

yarınki randevumda sanki bana da kesin tarih vercekmiş gibi geliyor, verse de kendimi o moda sokabilsem

Ins cnm sen girmiş miydin nst ye bnde haftaya p.tesi gircem ins o zaman verir herhalde tarih ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ins cnm sen girmiş miydin nst ye bnde haftaya p.tesi gircem ins o zaman verir herhalde tarih ...

ben nst'ye 4 kere girdim canım şuana kadar

benim tarih 10 temmuz olarak telafuz ediliyor hamileliğin başından beri ama kesin şudur demedi daha

ben doğurayım diye bekliyorum ama ortada daha temizlik yok

yarınki randevumda sanki bana da kesin tarih vercekmiş gibi geliyor, verse de kendimi o moda sokabilsem

o bende de yok cnm yarın ufaktan yaparım bişeyler artık zaten belim kasıklarım çok ağrıyor adet öncesi gibi :18:

ben nst'ye 4 kere girdim canım şuana kadar

benim tarih 10 temmuz olarak telafuz ediliyor hamileliğin başından beri ama kesin şudur demedi daha

Aaaa e ozaman öyledir suan kaç haftalıksin cnm bnm ilk çocuk ve ilk defa nst denen şeye giricem o yüzden merak var bnde bide :) :)

Aaaa e ozaman öyledir suan kaç haftalıksin cnm bnm ilk çocuk ve ilk defa nst denen şeye giricem o yüzden merak var bnde bide :) :)

34+3teyim bugün. benim doktor biraz erken başladı galiba

geçen haftada suyum geldi diye korkunca 2 kez soktu nstye

doğuma girdiğim gece bile sancı göremedim şu nst denen alette habire girip çıkıyorum ama

Gozunaydin canim..herkesin tektek belli oluyor ben daha cati muaynesi bile olmadim..ne zmn dogurcam yaa

Bende olmadim cati muayenesi cnm.kesin sezeryan olacagim icin.ama doktorum sen asla normal doguramazdin dedi ceviz kadar catin var dedi.alttan muayenede baktigi icin anlamis zaten önceden.

Yok bebem sanci felan çıkmadı cok şükür. Ya 3 ya 4 dedi insallah 4 dür o

34+3teyim bugün. benim doktor biraz erken başladı galiba

geçen haftada suyum geldi diye korkunca 2 kez soktu nstye

doğuma girdiğim gece bile sancı göremedim şu nst denen alette habire girip çıkıyorum ama

Hadi yaa neyse cnm o zamana kadar zaten bebis büyümüş oluyo ciğerleri gelişmiş oluyor hayırlısı ins

Yok bebem sanci felan çıkmadı cok şükür. Ya 3 ya 4 dedi insallah 4 dür o

Gönlüne göre olsun cnm i.s sağlıkla gelsinde concis

Canim benim su an icin normal gozukuyor tabi iste cati muaynesindn sonra belli olur yani belki catim dar sezeryan olucam bilmek istiyorum..annemde cumartesi geliyor...eee hadi ama 37 de. Dogurayim cok sıkıldım kiii:)

Canim benim su an icin normal gozukuyor tabi iste cati muaynesindn sonra belli olur yani belki catim dar sezeryan olucam bilmek istiyorum..annemde cumartesi geliyor...eee hadi ama 37 de. Dogurayim cok sıkıldım kiii:)

2. Dogumum olacak ama su cati olayini anlamadim nasil oluyor ne kadarlikken oluyor burda yok oyle bisey ya 😑 dogumun sezeryanmi normalmi olacagini oylemi anliyorlar ?

Canim brn olmadim muaynr daha ama vajinadan elle bakiolar cati kemiklerinin acikligi uygunsa normal oluyo yok dar ise sezeryan yaptiriolar...sen nerdesin ki yapilmio orda?

Canim brn olmadim muaynr daha ama vajinadan elle bakiolar cati kemiklerinin acikligi uygunsa normal oluyo yok dar ise sezeryan yaptiriolar...sen nerdesin ki yapilmio orda?

Hollandadayim 36 haftalik hamileyim ilk hamileligimde de bakmadilar oyle alttan 😕 bakmadiklari icin son ana kadar bekliyorlar sezeryan icin galiba ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…