Kızlar bir sey soracağım. 36.haftadaym hala ters duruyor kızım sezaryen gözüküyor Suyum da biraz az acaba alttan muayene yapar mı doktor? Sonuçta sezaryen olacak.
inşaAllah canım herkese dua edicem ismini yazarsan ismen doğuma girmeden zikrederim adına:)
günler geçmiyor bu cuma geçse inanıcam
dua et canım küvöze girmeyiz inş gerçi kilomuz iyi hamdolsun
Kızlar bir sey soracağım. 36.haftadaym hala ters duruyor kızım sezaryen gözüküyor Suyum da biraz az acaba alttan muayene yapar mı doktor? Sonuçta sezaryen olacak.
Masallah canım bisey çıkmamış nasılsa sezeryan olacaksın çıkmasın da zaten..Beni bi keresinde öğle tatili başlayınca bağladılar mesai tekrar başlayana kadar yattım kağıt bende de bitmişti Allahtan eşim farketti hemen taktılar sancı çıkınca hemşire kimse yok zaten yatabildigin kadar yat bakalım dedi ama ter içinde kalmıştım resmen :)
Aynen öyle canım gece olsun istemiyorum gündüz de bütün gün tek başıma sıkılıyorum.Neyse ki akşam yürüyüşe çıktık iyi geldi.Yürüyünce bel,popo,bacak ne varsa ağrımaya başlıyor hemen :)
Selam kizlar nabersiniz? Ben bi haftadir hastanedeyidim rahim boynu kisalmis 1.2 ye simdi 1.8 oldu gene sukur bebisim iki kilo olmus sukur sizden naber
inşaAllah canım herkese dua edicem ismini yazarsan ismen doğuma girmeden zikrederim adına:)
günler geçmiyor bu cuma geçse inanıcam
dua et canım küvöze girmeyiz inş gerçi kilomuz iyi hamdolsun
Kontrolden cikinca yazdim ya canim, kacirmissin
Duzenli sancim cikti, doktor bi iki gun icinde gelebilirsin belki dedi ama ben bisey hissetmiyorum simdilik.
Eger sanci olmaz da beklersek 25 inde falan alcaklar sezeryanla
Kontrolden cikinca yazdim ya canim, kacirmissin
Duzenli sancim cikti, doktor bi iki gun icinde gelebilirsin belki dedi ama ben bisey hissetmiyorum simdilik.
Eger sanci olmaz da beklersek 25 inde falan alcaklar sezeryanla
Kızlar 36 haftalikken bugün bebeğim 2.900 boyu 47 cm. Nst de sancı çıkmadı. Çatı muayenesi oldum ama korkulacak birşey yokmuş. Rahim yumuşamamis. Erken doğum riski yok. Her hafta gidicekmisim artik. Bizde haberler böyle. Belim kopuyor bu arada.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah canım bisey çıkmamış nasılsa sezeryan olacaksın çıkmasın da zaten..Beni bi keresinde öğle tatili başlayınca bağladılar mesai tekrar başlayana kadar yattım kağıt bende de bitmişti Allahtan eşim farketti hemen taktılar sancı çıkınca hemşire kimse yok zaten yatabildigin kadar yat bakalım dedi ama ter içinde kalmıştım resmen :)
Aynen öyle canım gece olsun istemiyorum gündüz de bütün gün tek başıma sıkılıyorum.Neyse ki akşam yürüyüşe çıktık iyi geldi.Yürüyünce bel,popo,bacak ne varsa ağrımaya başlıyor hemen :)
Gözün aydın canım hayırlısıyla alırsın inşallah bebisini kucağına.. Tarih belli olunca da farklı bi heyecan olur sanki şafak sayarsın artık :)
Geçmiş olsun canım..Rahim boyu nasıl ölçülüyor?Rutin kontrol yapmak için mi ölçtüler yoksa özel bi durumun mu vardı?
Bnde bugün bizim burda pazar vardı sağlık ocağından sonra pazara uğradım beni mahveden sıcak oldi cnm eve geldim nasıl rahatladım su gibi olmuş kıyafetlerim
Kızlar 36 haftalikken bugün bebeğim 2.900 boyu 47 cm. Nst de sancı çıkmadı. Çatı muayenesi oldum ama korkulacak birşey yokmuş. Rahim yumuşamamis. Erken doğum riski yok. Her hafta gidicekmisim artik. Bizde haberler böyle. Belim kopuyor bu arada.
Kızlar bu arada doktorum magnezyumu biraktirdi artik. Evime gittim biraz temizlik yaptık her yer toz içindeydi ondan.sanirim ağrım.birazda. Bir dahaki çatı.muayenesini son hafta yapsak dedim doktora kabul etti. Çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyor çünkü. Kanamam oldu çatı muayenesinde oluyormuş ayy nasil korktum aylardır adet olmayınca ondan sanirim.