- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
Kızlar 36 haftalikken bugün bebeğim 2.900 boyu 47 cm. Nst de sancı çıkmadı. Çatı muayenesi oldum ama korkulacak birşey yokmuş. Rahim yumuşamamis. Erken doğum riski yok. Her hafta gidicekmisim artik. Bizde haberler böyle. Belim kopuyor bu arada.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnde bugün bizim burda pazar vardı sağlık ocağından sonra pazara uğradım beni mahveden sıcak oldi cnm eve geldim nasıl rahatladım su gibi olmuş kıyafetlerim
Maşallah canım bebisine gayet iyi bence boyu kilosu..Sen de ağrıları epey yoğun yaşıyorsun.Sancı çıkmasa da çatı muayenesi yapıyolar mı?Doğumu tetikler falan deniliyor da merak ettim
Doğrudur canım aslında sıcaklar iyice bastirmadan doğursak rahat ederiz temmuza kalırsak yandık :)
Biz de cumartesi doktora gidecektik doktorun kongresi varmış yarına aldım randevuyu gece gece heyecan bastı :)
Maşallah cnm gayet iyi boy ve kilosu bak ne güzel haberlerle geldin işte eee bel ağrında nazarin olsun :)
Bugun acayip sicak vardi böyle giderse ne yapicaz bilemiyorum nefesimi bile zor aldim ben :-(
Maşallah canım bebisine gayet iyi bence boyu kilosu..Sen de ağrıları epey yoğun yaşıyorsun.Sancı çıkmasa da çatı muayenesi yapıyolar mı?Doğumu tetikler falan deniliyor da merak ettim
Doğrudur canım aslında sıcaklar iyice bastirmadan doğursak rahat ederiz temmuza kalırsak yandık :)
Biz de cumartesi doktora gidecektik doktorun kongresi varmış yarına aldım randevuyu gece gece heyecan bastı :)
Canim benim geçen seferde alttan.bakmıştı. Ağrım cok diyince nst de normal çıkınca, suyuna, kordon kanına baktı normal diyince alttan.bakalım dedi. Bende yine alttan utrasonla bakicak sandım. Bir anda soktu elini. Yoksa tetikledigini biliyorum. Rahim yumusamamis daha inmemiş aşağıya dedi. Rahim de açılmada yok dedi. Toptan.muayene olduk. Birde artik doğarsa küvez felan olmaz artik sıkıntı.yok.diyince içim rahatladı yoksa çatı muayenesi ile ilgili cok korkularım vardi.
merhaba tecrübeli anne adayları.
22 haftamı yeni bitirmiş bi anne adayıyım bende. Allah nasip ederse kızım olucak.
size sorum şu: tansiyonu olan anneler bunu ilk nasıl anladılar?
bende baş ağrısı baş dönmesi gibi işaretler yok ama tansiyonum yüksek çıkıyor. 14-8 gibi.
geçen hafta arkadaşım 27.haftasında bebeğini kaybetti yüksek tansiyondan.
çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye. biraz kilomda var.
ne yapmam gerekiyor? kendim bi hafta nasıl takip edebilirim?
Saol cnm cvbin icin.bugun dr a gidicem bakalm o beni bilgilendirir bi sekilde.8 den yukari cikmadi kücük tansiyonum.bende oyle el ve ayak sismesi de yok.cok su iciyorum belki de ondan kaynaklaniyo sismemesi.Benm el ve ayaklarimda sislikler vardi. Sislik oldugu zaman tansiyonum yuksek oluyo.elim ayagim agriyodu bile gerginlikten. Yanimda.sürekli tansiyon aletim vardir. Sık sık takip ederim.tuzlu.herseyden kacinmak ve bol su icmek lazim. Su icmedikce vücut aldığı tuzu atamiyor haliylede yukseliyo.suyuda doktorum su sekilde icmemi tavsiye etmisti. Öyle ben cok susadim oturuyum birden.yarim litre su iciyim demek doğru deglmis bunun vucuda bi faydasi yokmus. Suyu sık sık yudum yudum icmek gerekliymis.ayrica ben gecenlerde tansiyondan acile gitmistim. Orda doktor bana hamilelikte onemli olanin kucuk tansiyon oldugunu o tansiyon sekizi gecerse mutlaka bi doktora gorunmem gerektigini tembihledi.
zonguldak tamerak ettim sizinki ne kadar?
Selam kizlar nabersiniz? Ben bi haftadir hastanedeyidim rahim boynu kisalmis 1.2 ye simdi 1.8 oldu gene sukur bebisim iki kilo olmus sukur sizden naber
evet tatlım 2. gebelik 20 gün erken alınacak nasipse böbreğim çok büyümüş
Kızlar 36 haftalikken bugün bebeğim 2.900 boyu 47 cm. Nst de sancı çıkmadı. Çatı muayenesi oldum ama korkulacak birşey yokmuş. Rahim yumuşamamis. Erken doğum riski yok. Her hafta gidicekmisim artik. Bizde haberler böyle. Belim kopuyor bu arada.
Sabah sabah belime sopayl vurulmuş gibi bir ağrıyla fırladım yataktan, ağrı kasıklarıma da vurdu ve bacaklarım uyuştu. Karnım da taş gibi oldu. Bi süre devam etti geçti sonra. 37+1 olmama rağmen ne yalancı sancı ne kasılma hiçbirşey yaşamadım şu ana kadar. O yüzden bu ağrıma da anlam veremedim. Var mı benzer şeyler yaşayanlar
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Benim de bebegim ters duruyor ama bugun nst de sancim cikinca acilma var mi diye bakti doktorum. Bakabilir yani
Hm Teşekkürler bu hiç iyi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?