2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Maşallah canım bebisine gayet iyi bence boyu kilosu..Sen de ağrıları epey yoğun yaşıyorsun.Sancı çıkmasa da çatı muayenesi yapıyolar mı?Doğumu tetikler falan deniliyor da merak ettim

Doğrudur canım aslında sıcaklar iyice bastirmadan doğursak rahat ederiz temmuza kalırsak yandık :)
Biz de cumartesi doktora gidecektik doktorun kongresi varmış yarına aldım randevuyu gece gece heyecan bastı :)

Bugun acayip sicak vardi böyle giderse ne yapicaz bilemiyorum nefesimi bile zor aldim ben :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah cnm gayet iyi boy ve kilosu bak ne güzel haberlerle geldin işte eee bel ağrında nazarin olsun :)

Cok saol canim su.sınavları.gereğinde çabucak doğsun kuzum.

Bugun acayip sicak vardi böyle giderse ne yapicaz bilemiyorum nefesimi bile zor aldim ben :-(

Öyle valla ben evde balkonu sabah akşam açık tutuyorum da bana mısın demiyo gece de üstüm hep açık..Temmuz zor geçer haziranda bitirelim bu işi diyorum ben :)

Canim benim geçen seferde alttan.bakmıştı. Ağrım cok diyince nst de normal çıkınca, suyuna, kordon kanına baktı normal diyince alttan.bakalım dedi. Bende yine alttan utrasonla bakicak sandım. Bir anda soktu elini. Yoksa tetikledigini biliyorum. Rahim yumusamamis daha inmemiş aşağıya dedi. Rahim de açılmada yok dedi. Toptan.muayene olduk. Birde artik doğarsa küvez felan olmaz artik sıkıntı.yok.diyince içim rahatladı yoksa çatı muayenesi ile ilgili cok korkularım vardi.

Hımm anladım canım aynı korkular bende de var ama dediğin gibi hafta olarak çok şükür belli bir sınırı geçmiş oluyoruz.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Benm el ve ayaklarimda sislikler vardi. Sislik oldugu zaman tansiyonum yuksek oluyo.elim ayagim agriyodu bile gerginlikten. Yanimda.sürekli tansiyon aletim vardir. Sık sık takip ederim.tuzlu.herseyden kacinmak ve bol su icmek lazim. Su icmedikce vücut aldığı tuzu atamiyor haliylede yukseliyo.suyuda doktorum su sekilde icmemi tavsiye etmisti. Öyle ben cok susadim oturuyum birden.yarim litre su iciyim demek doğru deglmis bunun vucuda bi faydasi yokmus. Suyu sık sık yudum yudum icmek gerekliymis.ayrica ben gecenlerde tansiyondan acile gitmistim. Orda doktor bana hamilelikte onemli olanin kucuk tansiyon oldugunu o tansiyon sekizi gecerse mutlaka bi doktora gorunmem gerektigini tembihledi.

Benimde hipertansiyonum var malesef. Gebelikten önce de vardı. Şiddetli mide bulantısı, ensede ağrı gibi şikayetlerle doktora gitmiştim, 24 saat tansiyon ölçen holter takmışlardı o şekilde netleşmişti durum. Şuan 32 haftamız bitmek üzere ve malesef gebeliğimin en başından itibaren günde 3 defa tansiyon ilacı alıyorum. Ellerimde, ayaklarımda ve ayak bileklerimde çok fazla şişlik oluyor. Doktorum ısrarla tuz kısıtlaması yapmamam gerektiğini, günde 3,5 litre su içmemi önerdi. Bu arada öyle temizlik yapmak, aniden eğilip kalkmak, stres ve sıkıntı yasak. Yüksek riskli gruptayım. 34. haftayı geçtikten sonra müdahale edilse bile bebeği yaşatırız diyor doktorum. Son 1 aydır diken üstündeyim, her an doğum gerçekleşebilir.Şu 15 günü de atlatmak derdindeyim. Velhasıl kelam hipertansiyon sahibi gebelerin işi gerçekten zor. Her an bebeğe zarar gelme ( gelişim geriliği, aniden plesentadan kopma, anne/bebek ölümleri gibi) durumlar var. Allah hepimize yardım etsin. Bütün bu risklere rağmen iyi düşünmek zorundayız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol cnm cvbin icin.bugun dr a gidicem bakalm o beni bilgilendirir bi sekilde.8 den yukari cikmadi kücük tansiyonum.bende oyle el ve ayak sismesi de yok.cok su iciyorum belki de ondan kaynaklaniyo sismemesi.

Sabah sabah belime sopayl vurulmuş gibi bir ağrıyla fırladım yataktan, ağrı kasıklarıma da vurdu ve bacaklarım uyuştu. Karnım da taş gibi oldu. Bi süre devam etti geçti sonra. 37+1 olmama rağmen ne yalancı sancı ne kasılma hiçbirşey yaşamadım şu ana kadar. O yüzden bu ağrıma da anlam veremedim. Var mı benzer şeyler yaşayanlar

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Masallah duygum cok iyi kilosu ee herseyde yolundaymış cok sevindim uzat bakim yanagını

canım yalancı sancı bende diğerlerinde yasamamıstım ama bunda hergun biryerlerim ağrıyor zaten ama senin dediğin gibi değil benimkiler bende cok kalçadan inen bir agrı oluyor bel fıtığım var o yüzden diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…