2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
herkese gunaydın bgn kızımı görcemmm :)

bendende herkese kocaman gunaydın

Cok da korkunc degildi merak etme

benimde 4 temmuz :) ikimizinde bdt 13 temmuz zaten demekki doğru tarih :)

canlar cümleten günaydın,bu sabah damlatan musluktan odamdaki sineğe kadar,konteynerdeki pis kokan çöpe kadar herşeye bağırdım,eşim çingene misin sen dedi hayır değilim,ne zaman uyansam sağ tarafıma yatmışım,kendime çok kızıyorum ya,canm sıkkın

canım bende genelde sag tarafıma yatarım solda yatamıyorum cok kalçam ağrıyor cunku yani bende sağda yatıyorum

Okadar takilma sag tarafina yatmaya aysecim yaa, bebekler artik buyudu rahatsz olsa seni uyandirana kadar tekmeler.
Gece benim midem cok bulandi, nerdeyse gobegimin ustunde uyuyakalmisim o bulantiyla. Nasil becerdiysem

KiZlar gunaydin bi sorum olacak 33+2 yim iki gundur mide bulantisindan ölüyorum herseyden tiksinmeye basladim yemek yememeye basladim yine.ne yesem durmuyor midemde var mi ayni seyleri yasayan 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağ tarafına yatmana neden kızıyorsun ki?
bende hep sağ tarafıma yatıyorum ister istemez...

Doğum için tarihler alınmaya başlanmış bile. Ben de sabırsızlanıyorum ayın 21'inde gideceğim doktora 35+5 olacağım o tarihte. Umarım benim doktorumda gün verir bana. Malum hem bel fıtığı yüzünden hem de kendimi normal doğuma bir türlü ikna edemediğim için sezeryan istiyorum. Aay allahım korusunda günümden önce suyum, sancım gelse hastane 2 saat uzaklıkta nasıl yetişirim diye çok korkuyorum. Bu gece de rüyamda normal doğum yapıyordum, eşim elimi tutmuş bir kolay oldu anlatamam. Kendimi normal ya da sezeryan diye de şartlamak istemiyorum ama ben kuralcı, planlı bir insanım. Aniden gelişen durumları hiç sevmem, alt üst olurum. Inşallah rabbim gönlüme göre verirde sezeryan günümü alır, kafam rahat doğuma giderim. Bu arada bu iş yeri benim psikolojimi alt üst etti haaa...

günaydınlar maşallah erkencisiniz ben daha şimdi gelebildim
kızlar ya ben insanların ayrımcı hareketlerini gördükçe artık ufakta olsa midem kaldırmıyor dayanamıyorum resmen insanlardan hayattan soğuyorum
çocuklarımı alıp dünyanın öbür ucuna kaçasım var

al benden de o kadar hangi akla hizmet etmişsem gık diyene kadar karpuz yedim gece yarım saatte bir lavobaya sancıyla patlayacak gb zor yetiştim. sabaha kadar inleyerek uyudum
kendime söylendim durdum pis boğaz ddim durdum kendime

oluyor canım bazen bünyeye göre değişiyor benim birine canım sıkılınca bu hamilelikte huy oldu midem bulanıyor sanki hamileliğimin ilk zamanları gb oluyor.bebek büyüdüğünden belki midene baskı yapınca ouyrdur yani vucuda 8 ay içinde kilolar yüklendi haliyle oluyor böyle değişik durumlar arada

oluyor canım bazen bünyeye göre değişiyor benim birine canım sıkılınca bu hamilelikte huy oldu midem bulanıyor sanki hamileliğimin ilk zamanları gb oluyor.bebek büyüdüğünden belki midene baskı yapınca ouyrdur yani vucuda 8 ay içinde kilolar yüklendi haliyle oluyor böyle değişik durumlar arada[/QUOTE]

Korktum canim bende bebek beslenemezse die baska bisi olmasinda zaten kilo almadim birde yemek yiyemezsem tuzu biberi olacak ustune

Son düzenleme:
kızlar cadı kızımla az önceki diyaloumuz

-artık altını bağlamayacağım ablalar tuvalete yapar.
-ben abla değilim.
-kardeşin kime abla diyecek o zaman
-hmmmm ben bebek kardeşim abla olsun.
-ama onu ablası koruyacak çok küçük doğacak sen parka götüreceksin sallayacaksın ablalık yapacaktın ya sevip öpeceksin.
- tmm bez bağlama ben ablayım.ama beni kucağına al sana bebek olam

Günaydın canım maşallah kızına çok şeker ben oğlumu tuvalete öğretebilmek için çok uğraştım ama ensonun da klozette dinazor olduğunu ve biz çişimizi yapınca ona su göndeyoruz kaka da da yemek gönderiyoruz sakın bezine yapma yoksa dinazorumuz çok üzülür demiştim o şekilde kurtulduk bezden istersen bi deneyin belki sizde de işe yarar allah kolaylık versin wc eğitimi çok zor

sağ tarafına yatmana neden kızıyorsun ki?
bende hep sağ tarafıma yatıyorum ister istemez...
Yani dr sırtüstü ve sağına yatma ddi ya,bebişe zarar vermekten korkuyom
adaletcim günaydın,elbettte planlı davranmak herkes ister ama senin bıcırık kiimselere sormadan gelir,bir de hangisinde iyi ve saplıklı olacaksak öyle olalım tatlım,ferah tut içini...

canm seniki baya zilli bişeye benziyo maşallah,Allah sizlere bağışlasınidarısı başımıza

kuzum ve şaheser resmi bu resmi 2 yaşında yapmıştı babasının resmiymiş.çok güzel resimleri var.
şimdi 2.5 yaşındayız 1.5 yaşında tuvaletini söyleyen kızım şimdi bilinçli altına yapıyor bebek olucakmış bez bağlıyoruz inşllh kardeşi doğana kadar bez kısmından kurtuluruz. dün dolapta kavonoz mamaları vardı beğemediğinden yemiyordu. ne düşünmüş bilmem 2 tane almış bunları yedirrmisin kardeşime kalmasın bitirem diyor. doğmadan kardeş kıskançlığı başladı.

Son düzenleme:

Günaydın canım, ben o yatma meselesini sordum dr a, hep sırtüstü uyanıyorum soluma yatamıyorum bişey olurmu dedim, nasıl rahatsan öyle yat dedi, sorun olsa zaten uyanırsın nefes alamazsın çarpıntın olur falan dedi. bu arada benim kız ters durduğundanmı nedir dün akşam nst ya sol tarafıma yatırarak bakmaya çalıştı hemşire kalp atışları 50 ye düştü deyip sırt üstü yatırdı, bana seninki sola yatmayı sevmiyor öyle yatma dedi bakalım dr ma mail attım varmı böyle bişey diye daha cevap gelmedi. bide sancı 17-18 falan çıktı hemşireye sancımmı var dedim oda yok dedi başka ağrın vardır dedi nasıl anlaşılıyorsa artık bilemedim

bunuda deneyeyim inanın her duyduğumu denemeye çalışıyorum ama bizimki artık koca dana kasıtlı yapıyor. yaptıktan sonra anne tuvaletim var diyor bende ama yapmadan söyle diyorum. söyledim ya diyor salağa yatıyor resmen bazende altıma yaparacam işte diyor ne sıpa o ne sıpa

canm seniki baya zilli bişeye benziyo maşallah,Allah sizlere bağışlasınidarısı başımıza
[/QUOTE]

amin sağolun kızlar , ne zilli ne zilli çeneseni vurmuş kaynanam diyorum ben ona :) rabbim herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar bebişler nasip etsin inşllh evin neşeleri onlar

Son düzenleme:
gülüm terzi kendi söküğünü dikemezmiş derlerya psikolojik danışmanız güya inan 9 aydır ikna edemedim kendimi. Maalesef bu noktada yaşantılar çok etkili oldu, biliyorsun ben engelli öğrencilerle çalışıyorum. Yaptığımız aile görüşmelerinin bir kısmında öğrencinin engelli olmasındaki sebep normal doğum. Yani doğum sırasında çocuğun oksijenisiz kalmış olması. Kötü örnek örnek değildir elbette ama bu durum beni çok etkiliyor. Tam ikna olacak gibi oluyorum yaparım diyorum zira benim regl dönemlerim çok ağrılı sancılı sonu acilde noktalanacak şekilde sıkıntılı geçer. Sancıya katlanırım diyorum ama ya çocuk sıkışır çıkamazsa oksijensiz kalırsa diye ödüm kopuyor. Dua ediyorum rabbim hangi şekli hayırlı ise onu nasip etsin diye...

Gunaydin kizlarrr
Gram uyku uyumadim gece sanirim yalanci sancilarim basladii...esimde bir panik eyvah doguruyormusun eklinde...ben sancilarin yalancimi gercekmj nasil anlicam(
Gecmisi okuyamadim herkes iyidir umarim..ses edeyin bakayimmm doguran falan varni kizlarrr

o zaman gelince anlarsın canım o sancı farklı oluyor hem suyun işaretin geliyor ya bir şekilde bu ağrılara alıştık ya rutin oluyor doğum sancısı düzenli aralıklarla geliyor.

ben 9 doğuruyorum hergün ama 1 taneyi doğuramadım :)

panik olan eşler ne güzel ya benim eşimde de bir rahatlık bir rahatlık

sancım geldi doğuruyorum desem haftasonuna az kaldı sabret der :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…