- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
o zaman gelince anlarsın canım o sancı farklı oluyor hem suyun işaretin geliyor ya bir şekilde bu ağrılara alıştık ya rutin oluyor doğum sancısı düzenli aralıklarla geliyor.
ben 9 doğuruyorum hergün ama 1 taneyi doğuramadım :)
panik olan eşler ne güzel ya benim eşimde de bir rahatlık bir rahatlık
sancım geldi doğuruyorum desem haftasonuna az kaldı sabret der :)
Doktorumu aradim ayni seyi soyledi oda seni hastaneye getircek sanciyi anlarsin rahat ol dedi...
Esim hafta sonu 10 gunlugune egitime gideck ankaraya oda panikliyor ama sakin ben yokkrn dogurayim deme dayan az daha diyor yahuu gelirse gerimi itecem cocugu ben tee allahimmm
alllahıımm bir gecede deliksiz uyumak istiyorumm...
geceleri sürekli gözlerim açık ,uyuyamıyorummm .....
Günaydın kızlar
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bütün edilen duaları kabul etsin ins...bnde kuran okuycam Allah in izniyle dualar edicem..
Bugün kontrolu olanlar hayırlı haberler alın ins.HUSNAM kızın çok tatlı maşallah Allah bağışlasın..bnde bu gece oğlumu gördüm ruyamda o kadar tatlıydiki anneeeemmmm ...dün akşam bebek sepetimin yarısı bitti bugün tamamliycal ins bakalım nasıl bişey çıkacak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alllahıımm bir gecede deliksiz uyumak istiyorumm...
geceleri sürekli gözlerim açık ,uyuyamıyorummm .....
Günaydın kızlar
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bütün edilen duaları kabul etsin ins...bnde kuran okuycam Allah in izniyle dualar edicem..
Bugün kontrolu olanlar hayırlı haberler alın ins.HUSNAM kızın çok tatlı maşallah Allah bağışlasın..bnde bu gece oğlumu gördüm ruyamda o kadar tatlıydiki anneeeemmmm ...dün akşam bebek sepetimin yarısı bitti bugün tamamliycal ins bakalım nasıl bişey çıkacak :)
:) benimkide kızımda doğuma 10 gün kala izmire uçak bileti almış ordaki buroyu kontrol edecek 1 sene gitmemiş benim doğumumu beklemiş ne sinir olduydum çok dua ettim sezeryandan önce normal doğuram o yokkende ömür boyu her kavgada söyleyeyim die ama olmadı :)
şimdide ayın 20 sine yurtdışında fildişi sahillerinde 3 günlük iş var kendi gitmeyi düşünüyor tercumanlarından birini gndrmyr mesut mutlu ben gelirim dedi.nasıl sinir oldum inşllh sancım gelir o gidince doğururum. geldiğinde ömür boyu burnundan gelirçok üzülüyorum sinir oluyorum sessiz kalıp slağa yatmaktan bıktım of ne dertliymişim yazdım da durdum
canım benimde aynı 3 yıldır sabah 7 de uyandığımı bilmiyorum en fazla 5 saat uykuyla ne haftasonu var ne tatili ne gece ne gündüz kızım 8 aylıkken eşimle sorunlar yaşadık beynimde lekelenmeler olustu doktorum daha karşıdan gözlerime bakıp sen ne zamnadır uyumuyorsun demişti gözüm uykusuzluktan damar damar olmuş şimdi görse hele ne der :)
rabbim şimdiden kabul etsin dualarınızı inşllh
hepimizin kandil günü mübarek olsun.
çok tşkkrler teyzesi o melekler olmasa dünya çekilmez zaten sende hayırlısıyla kavuşursun oğluşuna inşllh. dün bebekliklerine baktımda kızımın oğlumun sanki dün gb ne çabuk geçiyor zaman rabbim zamanımızı dolu dolu geçirip herkese ve biz anne babalara hayırlı evlatlar yetiştirelim nşllh doğurmak bişey değil de esas doğunca başlıyor rabbim yardımcımız olsun inşllh en güzel şekilde yetiştirelim. rabbim yüzleri gb kaderlerinide güzel yazsın evlatlarımızın inşllh
Bende istiyorummm mis mibi gerine gerine uyumayi
Hayirli kandiller canim sanada..dualarda unutma bizleride..
Bende elimde olsa gicikligina dogutacam o yokken ama napim sirf az daha sık disini dedigi icin
KIZZZ o karpuz olayı bende de var,nefesim kesilene kadar yemişim ,bi baktım yarım yarım nefes alabiliyom sonra sakız çiğne ki rahatlayasın,benim cadı da diyodur oha anne ne yiyon öyle beeegünaydınlar maşallah erkencisiniz ben daha şimdi gelebildim
kızlar ya ben insanların ayrımcı hareketlerini gördükçe artık ufakta olsa midem kaldırmıyor dayanamıyorum resmen insanlardan hayattan soğuyorum
çocuklarımı alıp dünyanın öbür ucuna kaçasım var
al benden de o kadar hangi akla hizmet etmişsem gık diyene kadar karpuz yedim gece yarım saatte bir lavobaya sancıyla patlayacak gb zor yetiştim. sabaha kadar inleyerek uyudum
kendime söylendim durdum pis boğaz ddim durdum kendime
oluyor canım bazen bünyeye göre değişiyor benim birine canım sıkılınca bu hamilelikte huy oldu midem bulanıyor sanki hamileliğimin ilk zamanları gb oluyor.bebek büyüdüğünden belki midene baskı yapınca ouyrdur yani vucuda 8 ay içinde kilolar yüklendi haliyle oluyor böyle değişik durumlar arada
benimde 4 temmuz :) ikimizinde bdt 13 temmuz zaten demekki doğru tarih :)
bebemmmm hoşgeldin bu vesile ile HERKEŞŞŞLERİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN,Rabbim ,sağlıklı,hayırlı,imanlı evlatlar versinAmin cnmmm
:)
canım benimde aynı 3 yıldır sabah 7 de uyandığımı bilmiyorum en fazla 5 saat uykuyla ne haftasonu var ne tatili ne gece ne gündüz kızım 8 aylıkken eşimle sorunlar yaşadık beynimde lekelenmeler olustu doktorum daha karşıdan gözlerime bakıp sen ne zamnadır uyumuyorsun demişti gözüm uykusuzluktan damar damar olmuş şimdi görse hele ne der :)
Amin cnmmm
Bide oğlun mu var senin tü tü maşallah cnm sana Allah bağışlasın güzel dileklerin için çok sağol ana aynen dediğin gibi esas dogunca basliycak maraton olsun Allah im olmayanlarada nasip etsin ins
Unutur muyum cnm Allah im kabul etsin ına edilen dualarimizi :)
KIZZZ o karpuz olayı bende de var,nefesim kesilene kadar yemişim ,bi baktım yarım yarım nefes alabiliyom sonra sakız çiğne ki rahatlayasın,benim cadı da diyodur oha anne ne yiyon öyle beee
Sende mi sezeryan olcaksin cnm
kızlarr bebekleri hastaneden nasıl çıkartıcaksınızzz???
ben bugün gidip portbebe alıyım diyorumm ???
bebemmmm hoşgeldin bu vesile ile HERKEŞŞŞLERİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN,Rabbim ,sağlıklı,hayırlı,imanlı evlatlar versin
amin inşlllh birde 16 yaşında var anneannesinin yanında bursada lise 1 de okuyor kısmetse artık yanımda olcak cumartesi gdp alacağım kavuşacağım oğluma çok zor evlattan ayrı kalmak. kzım çok abici abimizde aradaki yaş farkından güzel ilgileniyor kızıma hamileyken çok destekçim oldu arabdan eve ekmek poşeti bile taştmaz herşeyi yüklenir evde süpürge bile yaptırmazdı yavrum şimdi bir gelsin yeterki ben ona bişey yaptırmam esas yetreki gelsin çok özledim.
aynen ya yatana kadar wc den çıkmadım olmadı küvete yorgan atıp içinde yatsammı die düşündüm ya sorma yatarken birde birkaç tane daha yedim :)
ay bu benim nefsim :)
çatlamadım ya bu gece bir daha hiç çatlamam ben
kızlarr bebekleri hastaneden nasıl çıkartıcaksınızzz???
ben bugün gidip portbebe alıyım diyorumm ???
senin ki daha da fenaymışş .
gecmiş olsunn.
uykusuzluga alışmaya baslıyoruz bizde..
Kizlar hastane cikidlarinin icine iclik olsrak alt pantolon koydunuzmuu ustu iki kat oluyir alt tek kat usurmu acep bilemedim ki gerci bu yil havalar ters gidio bebisler cok yanmayacak gibi???
Sabah sabah belime sopayl vurulmuş gibi bir ağrıyla fırladım yataktan, ağrı kasıklarıma da vurdu ve bacaklarım uyuştu. Karnım da taş gibi oldu. Bi süre devam etti geçti sonra. 37+1 olmama rağmen ne yalancı sancı ne kasılma hiçbirşey yaşamadım şu ana kadar. O yüzden bu ağrıma da anlam veremedim. Var mı benzer şeyler yaşayanlar
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?