2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ya uykusuz olunca ben de çok sinirli oluyorum akşam eşim ne yapsa bağırdım ona ne yapsın yazık sesini de çıkartamıyor sağ tarafa yatmak o kadar kötü mü yav sola yatmaktan sol omzum göçtü resmen illa sola yatıcam psikolojisinden sürekli uyanıyorum gece

evet, kızım dönmedi daha, zaten dr normal doğumu öyle bir anlattiki bize eşim dr dan sonra benide sezeryan yapın dicektim diyo

Ayy cok güldüm kiz sabah sabah ben genital siğil den dolayi sezeryan olucam.fakat dün doktorum aci gercegi itiraf etti.sigil senin bahanen oldu dedi sen kapidan girerken daha senin doguramicani anlamistim dedi.aci esigin cok düşük ve cati kemigin daracik dedi.bu bebegi sen doguramazdin dedi ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Araba pusetiyle cikaricam ben canim...o port brbrlerden korkuyorum ben

bende arabaya koyayım pusetimizi bakarsın yalnız doğurur hastaneden yalnız çıkarım belli olmaz benim durum :) kucağımda dikişim acır filan yatırırım iyi olur ya iyi aklıma getirdin. port bebe bende düşünmüyorum sıcakta havasız kalır gb geliyor oğlumda vardı hiç poşetinden bile çıkarmadan vermiştim başkasına

oh ne güzel güzel güzel dinlenin uyuyun fırsat buldukça rabbim sağlık versin artık son günler ne kadar huzur o kadar kolay doğum. seninde kandilin übarek duaların kabul olsun

Tamam canim saol..oyle yapayim olmazsa pisman olmayim bide..

benim belle ilgili sorunum da yok ve bu 1 er saat arayla toplamda 4 kez oldu. şu an geçti, bu yüzden de ortalığı ayağa kaldırıp doktora gitmek istemiyorum, gitsem geri gönderecek zaten daha büyük stres

olmaz mı iki gün içinde doğuracakmışım gibime geliyor

ya zaten muhtemel tarih olarak da seninle çok yakınız, benim de 02.07. Dün tam bir enerji patlaması yaşadım, evi toparladım alışverişe çıktım, kendimi 6. ayımda gibi hissediyordum ve herhalde böyle böyle 40. haftayı doldururum ben demiştim. Ama bu sabah olanlardan sonra panikledim, hemen ertelediğim hazırlıkları yapmaya başladım, baya tutuştum yani

normal doğum olsa benim 4 temmuzde cnm yani yakındı tarihler. ama sezeryan olacağım malesef 25 haziranda. tabi bu sancılarla o tarihi görüp göremeyeceğim meçhul :18::18:

Kizlar şafak :21 inanamiyorum yaaa)) korkuyoruuuuuuuummmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben koydum üşüyormuş bebekler ilk doğduğu anda. ameliyathaneler de soğuk oluyor malum

Karar verdim bende koyayin bari...ben hastane cantasina ne bulsam koymak istemiyorum ondn emin olamamistim...

Bende koydum arabaya nolur nolmaz...zatn bu gidisle kocalar olmadan dogurucaz biz

puset dediginizz tasınabilir ana kucagı oluyor di mi :44::44::44::44::44:

Evet canim aynen o ..

normal doğum olsa benim 4 temmuzde cnm yani yakındı tarihler. ama sezeryan olacağım malesef 25 haziranda. tabi bu sancılarla o tarihi görüp göremeyeceğim meçhul :18::18:

sezeryan için bile 25 demeleri iimiş, inş. dayanırsın o vakte kadar, şimdiden hayırlı olsun. ben normal düşündüğüm halde en azından 1 hafta daha müsade etsin diye sabahtan beri bebişe yalvarıyorum zamansız gelme diye.

benim göbeğim aşağı inmedi.yukarıda hatta ciğerlerimin ordaa dönüp duruyor. daha erkn demi inmesi için yani inmeiği normal demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…