canlar cümleten günaydın,bu sabah damlatan musluktan odamdaki sineğe kadar,konteynerdeki pis kokan çöpe kadar herşeye bağırdım,eşim çingene misin sen dedihayır değilim,ne zaman uyansam sağ tarafıma yatmışım,kendime çok kızıyorum ya,canm sıkkın
evet, kızım dönmedi daha, zaten dr normal doğumu öyle bir anlattiki bize eşim dr dan sonra benide sezeryan yapın dicektim diyo
kızlarr bebekleri hastaneden nasıl çıkartıcaksınızzz???
ben bugün gidip portbebe alıyım diyorumm ???
Kizlar hastane cikidlarinin icine iclik olsrak alt pantolon koydunuzmuu ustu iki kat oluyir alt tek kat usurmu acep bilemedim ki gerci bu yil havalar ters gidio bebisler cok yanmayacak gibi???
Araba pusetiyle cikaricam ben canim...o port brbrlerden korkuyorum ben
Herkeslere günaydınnnnn, hayırlı kandiller dualarınız kabul olsun inşallahh :) tatilin ilk günü ne de güzelmiş akşam 11 gibi koltukta uyuyakalmısım 2 saat sonra yatağa geçtim eşim saolsun bi kaldırmamış nette takılmış gıcık sağ tarafımda uyumuşumneyse aylardır ilk defa böyle güzel uyudum delikli de olsa
normal hastane çıkışının ince battaniyesiyle tutup çıkarıcam çok sıcak olursa normal tulumuylada çıkarırım
sonuçta hastanenin kapısında araca biniliyor evin kapısında iniliyor. kızımda kasım ayıydı bir tulum şeklindeki palto ve bunun aynısının beyazıyla çıkarmıştım hastaneden çok pratik olmuştuEki Görüntüle 1154378
evet alışılıyor belli süre sonra ama özlenmiyorda değil
sen yanına koy istersen belki o gün yağmur olur yağıncada biraz serinliyor ya keşke yanımda olsaydı demezsin en azından.rabbim kolaylığını veriyor çok şükür haziran ortasındayız yakıcı öyle yandım diyecek sıcak yok çok şükür
canım yalancı sancı bende diğerlerinde yasamamıstım ama bunda hergun biryerlerim ağrıyor zatenama senin dediğin gibi değil benimkiler bende cok kalçadan inen bir agrı oluyor bel fıtığım var o yüzden diyorum
olmaz mı iki gün içinde doğuracakmışım gibime geliyor
canum 20 gun cokda erken değil aslında ben diğer iki dogumumuda oyle yapmıştım bebişin kilosuda iyi Masallah simdi seni gun sayma telası ve heyecan sarmıştır harika birsey dimi yaba daba duuu
puset dediginizz tasınabilir ana kucagı oluyor di mi :44::44::44::44::44:
ya zaten muhtemel tarih olarak da seninle çok yakınız, benim de 02.07. Dün tam bir enerji patlaması yaşadım, evi toparladım alışverişe çıktım, kendimi 6. ayımda gibi hissediyordum ve herhalde böyle böyle 40. haftayı doldururum ben demiştim. Ama bu sabah olanlardan sonra panikledim, hemen ertelediğim hazırlıkları yapmaya başladım, baya tutuştum yani
ben koydum üşüyormuş bebekler ilk doğduğu anda. ameliyathaneler de soğuk oluyor malum
bende arabaya koyayım pusetimizi bakarsın yalnız doğurur hastaneden yalnız çıkarım belli olmaz benim durum :) kucağımda dikişim acır filan yatırırım iyi olur ya iyi aklıma getirdin. port bebe bende düşünmüyorum sıcakta havasız kalır gb geliyor oğlumda vardı hiç poşetinden bile çıkarmadan vermiştim başkasına
oh ne güzel güzel güzel dinlenin uyuyun fırsat buldukça rabbim sağlık versin artık son günler ne kadar huzur o kadar kolay doğum. seninde kandilin übarek duaların kabul olsun
puset dediginizz tasınabilir ana kucagı oluyor di mi :44::44::44::44::44:
sağol bitanem inşaAllah
bebek şuan 3.400maşallah diyin kuzuma
Eki Görüntüle 1154426
benim ki bunun aynısı çok rahat ettim hem arabada hem evde kullandım 1.5 yaşşına kadar.şimdi alınmış gb yıkadım kısmetse şimdi de onu kullancaz.
Karar verdim bende koyayin bari...ben hastane cantasina ne bulsam koymak istemiyorum ondn emin olamamistim...
Bende koydum arabaya nolur nolmaz...zatn bu gidisle kocalar olmadan dogurucaz biz
)) bugun çok doğurasım var nedense :) normalde olsa başaracam gb. bugun oldu oldu yarına bu cesaret kalmaz :) hatta bugun doğurup çocukları arabaya atıp şöyle tatile kaçasım var :)
normal doğum olsa benim 4 temmuzde cnm yani yakındı tarihler. ama sezeryan olacağım malesef 25 haziranda. tabi bu sancılarla o tarihi görüp göremeyeceğim meçhul:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?