Canim benim ya Allah yardimci n olsun ins. Bu esler ne gunler.icin var anlamiom zaten
sezryan dogum yapcaksin zor olabilir ama canm ya kmsenin destegi olmadan annen kaynvaliden fln yokmu yardm edebilck arkadasin fln
oyyyy anammm sok oldummmmKizlar arkadasin akrabasi evde sanci cekmis ama pek anlamamis. Eside evde yokmus. Aramis ulasmis ama adam yine ayni yalanci dofum sanci diye agirdan almis. Eve gitmis o anda kadin bi ikinmis adamin elinde kalmis bebek. Allahtan ambulansi aramislarda 8 dkikada gelmis dr. Adam diyo gelmeseydi kesecektim ben bagi diyo. Hersey on dkkada olmus. Gunduz hic bisi yokmus yada anlamamis heralde. Malum cocuklari 20 yasinda 40 yasinda dogurdu bu ucuncuyu.duyunca odum koptu..
Bu arada beninde kasilmalarim basladi. Hafifde sancim var. Sirtimdada var agri. Bakalim yarini edecekmiyim..
ben gol kenarinda olunca esiyo burasi ama yinede sicak merkez daha bi fena sicak konyanin sicagi cekilmezzzz
çok gecmis olsun canim. oncelikle allah sabir versin. bebegin kilo almamasini cok takma dogduktan sonra alirbenim kizda 2900 suanda. aglama canim bu erkeklerin hepsi ayri bi vaka. benim esimde asiri panik artik bunaldim onun panikliginden. insallah hersey gonlunce olur canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim esin niye böyle davraniyor :44: çok üzüldüm ya kimse yok mu yanında kalacak sezeryan sonrası sıkıntılı bi süreç rabbim yardımcın olsun
yakin bi ark kuzen yegen es dost aile yakını felan kimse yok mu canım hast.yardımcı olsalar yeter yalniz olmaz bence ya
çok sinirlendim su an canım kusura bakma ne vicdanasizmis esin
Sagolasin cnm amin.bn cok şükür gazimi çıkarıyrm büyük abdest mise yapabilyrm.ışte sızlıyor ya ayağa kalkip oturmak zor oluyor
Bebisim nbr
Ayy cnm benim sağol bnde yapicam bugün ins.aynen o.biber yanması yok mu cnm seninki de yapıştirma mi Bnm o teller batiyo sanki ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah Allah ona yok buna yok bence sen faazla kafana takma en mantiklisi.cocuklari annene gondermek yada.dogumu orda yapman cnm bence tek baaina biraz zor çünkü dikişler in olacak ve Psikoloji n daha cok bozulacak ne fedakar bi.kadinsin helal olsun sanabenimkisi aşırı umursamaz. ne beni ne bebeği umursamıyor. bebeğimin kilo almaması zaten benim devamlı ayakta olup hiç oturmadan herşeyi yüklenmem iyi beslenememe üzüntü vs. kendimi iyi biliyorum çünkü
çocukları ananesine gönderelim bebek doğduktan sonraki hafta gelsinler dediğimde çocuklar kendi evindemi kalamayacak diye kızdı.çocuklar evin köşesini yiyecek değiller heralde benim sahur sabah öğle iftar 4 öğün yemek bulaşık ev temizliği ve ütü çamaşırı yapmam lazım.doğuma gidene kdr yapacağım bir şekilde ama hastaneden gelince nasıl yapacağım hiç anlamıyor benim acı çekmem umuru değil.anlamıyor işte anlamıyor.sen burada kal çocuklarla ben bursada doğumumu yapayım. annemde biraz yatayım gelip alırsın diyorum sen gitmk için bahane arıyon diyor. ne yapmam bekleniyor anlamadım.
Kizlar hani gobuste kahve çizgi oluşmuştu ya o gecti mi sizde
oyy ozgemm ya benim de takıldıgım şeye bak dimi
canım normal oldu senin dimi nevrim döndü iyice :111: dus al yada sicak havlu yap gogsune canim ins en kısa zamanda gelir sutcukler
çok sinirlendim su an canım kusura bakma ne vicdanasizmis esin
bir secenek olarak 2.5 yaşında olan kızımı abisiyle birlikte yarın bursaya ananeye göndermeyi düşündüm şimdi ilk defa tek başlarına göndereceğim gidebilirlermi bilemiyorum. çok riskli amaAllah Allah ona yok buna yok bence sen faazla kafana takma en mantiklisi.cocuklari annene gondermek yada.dogumu orda yapman cnm bence tek baaina biraz zor çünkü dikişler in olacak ve Psikoloji n daha cok bozulacak ne fedakar bi.kadinsin helal olsun sana
canım normal oldu senin dimi nevrim döndü iyice :111: dus al yada sicak havlu yap gogsune canim ins en kısa zamanda gelir sutcukler
canım ya esine rabbim akıl fikir vicdan merhamet versin sanada güç kuvvet versin ins.... Rabbim kolaylıklar saglasin ins... rabbim kimseye muhtaç etmesin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?