2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canim benim ya Allah yardimci n olsun ins. Bu esler ne gunler.icin var anlamiom zaten
sezryan dogum yapcaksin zor olabilir ama canm ya kmsenin destegi olmadan annen kaynvaliden fln yokmu yardm edebilck arkadasin fln

yok malesf kendi ailem bursada annm babam rahatsz bırakp gelemyr.gerci hastane bnm için tatil olacak . eve gelirken daha ev bn yokkn 2 gün ne hale glck kimbilir evi topla vs eve dönüş bni daha çok korkutuyor. bu yorgunluğa bebekte eklenecek. ben iyice koptum gne geceden beri düşün düşün işi içinden çıkamıyorum. şu an için önce refakatçisiz yapabilirmiyim 2 gün hastanede genel anesteziyle sezeryan olup hastanede 2 gün refakatçisiz kalan varmı onu merak edeiyorum. kalınıyorsa sorun olmazsa bir sorunum ortadan kalktı demektir.

oyyyy anammm sok oldummmm bende kaleye almiyommmm yalanci sanci deyip geciyom kasilmalara bunu.okuyunca cok korktum simcikkkkk

kiss fatos sende benden once dogurursan hic sasmam heee hadi allah yardımcın oldun

ben gol kenarinda olunca esiyo burasi ama yinede sicak merkez daha bi fena sicak konyanin sicagi cekilmezzzz

Hee aman oyle olsun kuzum ins kendi sancin gelir suni alirsanda ins acilman olur da sezeryana kalmazsin benimde en korktugum seylerden biri hem suni alip hem sezeryan olmak allahimm hepimize yardım etsin

benimkisi aşırı umursamaz. ne beni ne bebeği umursamıyor. bebeğimin kilo almaması zaten benim devamlı ayakta olup hiç oturmadan herşeyi yüklenmem iyi beslenememe üzüntü vs. kendimi iyi biliyorum çünkü

canim esin niye böyle davraniyor :44: çok üzüldüm ya kimse yok mu yanında kalacak sezeryan sonrası sıkıntılı bi süreç rabbim yardımcın olsun

çocukları ananesine gönderelim bebek doğduktan sonraki hafta gelsinler dediğimde çocuklar kendi evindemi kalamayacak diye kızdı.çocuklar evin köşesini yiyecek değiller heralde benim sahur sabah öğle iftar 4 öğün yemek bulaşık ev temizliği ve ütü çamaşırı yapmam lazım.doğuma gidene kdr yapacağım bir şekilde ama hastaneden gelince nasıl yapacağım hiç anlamıyor benim acı çekmem umuru değil.anlamıyor işte anlamıyor.sen burada kal çocuklarla ben bursada doğumumu yapayım. annemde biraz yatayım gelip alırsın diyorum sen gitmk için bahane arıyon diyor. ne yapmam bekleniyor anlamadım.

aman suniye kalmadan doğurun kızlar inşllh kendi sancınızla suni bayağı ağır oluyor. rabbim kendi sancınızla doğurmayı kısmet etsin inşllh. hamilelerin duası kabul olurmus:) sizde bana dua edin hayırlısıyla sezeryanı atlatayım :) duaya bile karşılık dua istedim kendimi kınıyorum :) ama napam

Evet canim simdi genelde yapistirma yapiyolar zaten

Allah Allah ona yok buna yok bence sen faazla kafana takma en mantiklisi.cocuklari annene gondermek yada.dogumu orda yapman cnm bence tek baaina biraz zor çünkü dikişler in olacak ve Psikoloji n daha cok bozulacak ne fedakar bi.kadinsin helal olsun sana

Selam kizlar oglusumla biz geldik gece hic uyutmadi kuzum sutumde gelmedi daha mecbur mama takviyesi yapıyoruz göğsümu emiyor yatağına koyuyorum yine uyaniyor anlamadım gitti bende. Kizimda hafif kıskanyor kardeşim diye sevinip duruyor ins böyle gider zorlamaz beni.

çok sinirlendim su an canım kusura bakma ne vicdanasizmis esin

suç benim çok taviz verdimde neyse inşllh şu durumu atlatayım bakacağım bir çaresine de.şu an için çıkar yollar kolaylıklar bulmaya çalışıyorum.

bir secenek olarak 2.5 yaşında olan kızımı abisiyle birlikte yarın bursaya ananeye göndermeyi düşündüm şimdi ilk defa tek başlarına göndereceğim gidebilirlermi bilemiyorum. çok riskli ama eşimin olan 3 kızı nasıl olcak bilemiyorum onları kendi ananelerine göndermiyecek. o kısmı hiçbir secenek yürütemiyorum burası onların evi deyip duruyor da 3 küçük kız evde sonuçta bebekte gelince ben hepsini nasıl zaptedicem. yada gece beni doktora bile gtrmyrsn ağrıdan kıvranıyorum 10 günlüğüne göndersen onlarıda ananelerine sanki ev ellerinden gidecek. of ya ben bebimkileri yollayayımda artık gerisini kendi düşünsün diyecem ama sonuçta dikişlide olsam çocukları aç bırakamam ya etraf dağınıkken yatamam ya ay delircem şimdi konuyu değiştireyim kafamda düşünmeyeyim en iyisi yoksa kafayı yicem.olan karnımdaki miniğe olacak.

kızlar bu arada benim karnımdaki minik varya hastanede ultrasonda yada nst de hiç hareket etmiyor doktor hemşire hep uyuyor nedense diyor halbuki evde 1 dk duran bebek değil. sanırım seslerden yabancımı biliyorda korkup hareketsiz duruyor çok ilginç ya bu da ayrı bir karakter daha doğmadan bilmiş bişey :)

Ya kizlar bende sut yok fazla gelmiyor ek olarak 30cc mama veriyorum 2 saatte bir dedi veriyorum mamayi emzoriyorumda daim araniyor hep ac gibi nasil yapacam bilgi verin acemi gibi oldum valla birde kakasini yapiyor ama cis yok dolmuyor bezi zaten yesil kaka oluyor simdi

kızlar ya hurmayı denedinizmi hani şu tunus hurması sanırım iri olan ben onlardan yiyince fışkırır gb geliyordu sütüm hatta kızımın genzine kaçıyordu çok geldiğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…