Perdurable , seninle günümüz aynı canım. Bugün sat ı benimle aynı olan bi arkadaş sezeryan oldu. Ay bebeği bi gör, ağzı burnu o kadar tatlı ki, karnımdaki bebeğimin hiç bu kadar "bebek gibi" olacağını düşünemiyorum. Sanki hala cenin, yüzü tam şekillenmemiş gibi geliyo bana, ama o bebeği görünce çok heyecanlandım. Resmen bebek yaaa
Sabir canim oyle guzel bir duygu oluyor ki sana bakisi bile yetiyor hele dogdugunda yeniden dunyaya gelmis gibi oluyorsun. Ve hic umnadigin anda seninde gelir benim öyle oldu doktora gittim hersry normaldi aksama su ve kanamam oldu sizinde ummadiginiza anda gelecek saati gunu sasmaz yani
Su gelince hemen doğuma alıyorlar mı? Akıntım arttı acaba su mu sızıyor?? Plasenta yaşlanmasından dolayı her an suyun gelebilir dedi doktor. Tetikte bekliyorum
Selam kizlar oglusumla biz geldik gece hic uyutmadi kuzum sutumde gelmedi daha mecbur mama takviyesi yapıyoruz göğsümu emiyor yatağına koyuyorum yine uyaniyor anlamadım gitti bende. Kizimda hafif kıskanyor kardeşim diye sevinip duruyor ins böyle gider zorlamaz beni.
Canim hicbirseyim yoktu bir anda suyum ve kanama m oldu sancim yoktu suyum gelince gece hastahaneye gittik bir cm aciklk dedilr sabahi bekledik hafif sancim vardi doktorumda suni sanci verelim bebeğin suyu azalıyor tehlikeli dedi saat dokuz bucukda suni sanciyi bagladilar bir bucuk da da dunyaya geld kkuzum
Canim hicbirseyim yoktu bir anda suyum ve kanama m oldu sancim yoktu suyum gelince gece hastahaneye gittik bir cm aciklk dedilr sabahi bekledik hafif sancim vardi doktorumda suni sanci verelim bebeğin suyu azalıyor tehlikeli dedi saat dokuz bucukda suni sanciyi bagladilar bir bucuk da da dunyaya geld kkuzum
Ben de senin gibiyim canım ve iki dogumumu da epidural normal yaptım. Dogumdan sonra dr. Vajinismustan kalma kendini çok kastın ikindin ama bebegi de tuttun ikimirken vermedin demişti. Dr.unun destek olması lazım ama her dr. Yanasmiyor.sans isi galiba.ben iki kizimda da 35.haftadan sonra dr . değiştirdim bu yüzden. Sen de epidural yapan bir hastane araştırıp dr.la bu durumunu açık açık konusmalisin
Benim. Dr.um doğumdan bir hafta sonra kontrole gittigimde bile cok hassas yaklaştı. Hastamiz korkuyor dikkat edelim dedi asistanina Allah razı olsun ondan