2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
evet görüyorum ki biz biz kaldık hicrancım,arada melankoli krizleri geliyor,iyice suratsız oldummm

Perdurable , seninle günümüz aynı canım. Bugün sat ı benimle aynı olan bi arkadaş sezeryan oldu. Ay bebeği bi gör, ağzı burnu o kadar tatlı ki, karnımdaki bebeğimin hiç bu kadar "bebek gibi" olacağını düşünemiyorum. Sanki hala cenin, yüzü tam şekillenmemiş gibi geliyo bana, ama o bebeği görünce çok heyecanlandım. Resmen bebek yaaa

Merhaba
ahhh o koku nasil bisey evlat nasil kokar ki gellll artik cennet kokulummm gel hasretim cok buyukk
Sabir canim oyle guzel bir duygu oluyor ki sana bakisi bile yetiyor hele dogdugunda yeniden dunyaya gelmis gibi oluyorsun. Ve hic umnadigin anda seninde gelir benim öyle oldu doktora gittim hersry normaldi aksama su ve kanamam oldu sizinde ummadiginiza anda gelecek saati gunu sasmaz yani

Su gelince hemen doğuma alıyorlar mı? Akıntım arttı acaba su mu sızıyor?? Plasenta yaşlanmasından dolayı her an suyun gelebilir dedi doktor. Tetikte bekliyorum

Son düzenleme:
Evet canim simdi genelde yapistirma yapiyolar zaten

Hmm anladım cnm...ya özge bn gulemiyorum nasıl sizim sizim sızlıyor oyyy oy

Cnm benimde ilk gün sut pek gelmiyordu simdi anca cok şükür ..dr da bi bitkisel çay yazdı onu kullanuyrm ada çayı rezene da iyi geliyormus cnm ..
SEVGICIM hayırlı ugurlu olsun bebisin sukur kurtuldun sende sag salim bende dun dogum yaptim

Allah razı olsun cnm seninde gözün aydın Allah m analı babalı büyütsün ins.ohh sen ne güzel normal yaptın sancin varmiydi gittiğinde bide açılman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm gulemezsin tabi ben sesli konusamiyordum düşün ((

Galaxy Note 2

Kızlar; merhaba

Bugün pelvik muayanem vardı; dayanamadım..Vajinus problemenini çözmeden hamile kaldım ...Doktor bu koşullarda sezaryen öneriyorum dedi...Acaba normal denesem mii...Bana akıl verin ne olu Acil yardıma ihtiyacım var

Bi sure oyle oluyo sevgicim, gulmekten oksurrmekten hapsurmaktan cok korkuyodum bende

Ne kadar sürer bu ebrum yaaa valla korkuyom bişey olcak diye uyku falan kalmadı

Korkma canim. simdi hic normale donemiceksin gibi geliyo ama yavas yavas duzeliyo merak etme. Bi haftayi bi atlat cok daha iyi olcaksin

Canim hicbirseyim yoktu bir anda suyum ve kanama m oldu sancim yoktu suyum gelince gece hastahaneye gittik bir cm aciklk dedilr sabahi bekledik hafif sancim vardi doktorumda suni sanci verelim bebeğin suyu azalıyor tehlikeli dedi saat dokuz bucukda suni sanciyi bagladilar bir bucuk da da dunyaya geld kkuzum

Bi sure oyle oluyo sevgicim, gulmekten oksurrmekten hapsurmaktan cok korkuyodum bende

Korkma canim. simdi hic normale donemiceksin gibi geliyo ama yavas yavas duzeliyo merak etme. Bi haftayi bi atlat cok daha iyi olcaksin

Ozgem Allah razı olsun ins bi hafta dayanicam artık yatamyrm otururken yatabliyrm sadece ama cok şükür oğluma bakıyorm

Ayy ne güzel Bnm hicbisey yoktu dr oraya kilit vurmuşlar sanki dedi ...

Ben de senin gibiyim canım ve iki dogumumu da epidural normal yaptım. Dogumdan sonra dr. Vajinismustan kalma kendini çok kastın ikindin ama bebegi de tuttun ikimirken vermedin demişti. Dr.unun destek olması lazım ama her dr. Yanasmiyor.sans isi galiba.ben iki kizimda da 35.haftadan sonra dr . değiştirdim bu yüzden. Sen de epidural yapan bir hastane araştırıp dr.la bu durumunu açık açık konusmalisin

Benim. Dr.um doğumdan bir hafta sonra kontrole gittigimde bile cok hassas yaklaştı. Hastamiz korkuyor dikkat edelim dedi asistanina Allah razı olsun ondan

Normal doğum yapanlar dikislerim düşmeye başladı benim ama bir dikisin olduğu yer kızarmış.yara olmuş. Ve acıyor. Ne yapsam bilemedim

:111::111::111::111::111::111::111: :111::111::111::111::111::111::111: :111::111::111::111::111::111::111: :111::111::111::111::111::111::111: :111::111::111::111::111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…