- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Slm kızlar
Nasılsınz bnde doğum yaptim sezerysn oldu hem bebeğin suyunu az buldulr hemde sancı açılma vs olmadığı içim risk olablr dedler bnde korktum kabul ettim ..herkesi merak ediyorum biraz toparlanıp geri donucem kızlar hepinz Allah a emanet olun ...
Bide sezeryan olan bacılarım ya bu sızılarinz ne zaman geçti ne zaman banyo yaptınız bide karnınız ilk gününze girry nasıl cevaplarsaniz sevinirim ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nstde hiç sancı kasılma yok. Muhtemelen önce suyun gelicek. Kızlar nasıl oluyo şakır şakır milletin içinde mi geliyo? Bi de ben kendi evimde değilim annemlerdeyim koktukta oturmayayım bari:)) eşim yarın gelicek inşallah oğlum yarına kadar durur yerinde
Sızıntı şeklinde olursa da hiçbişey anlaşılmaz( offf çok korkuyorum. Allah korusun minik meleklerimizi (
Kizlar merhaba insallah agustos annesi olacagim.doktorum daha onceden histeroskopi oldugum icin 20si gibi sezeryanla alacagiz dedi.agustos 20de sezeryanim olacak.sizden ricam sezeryan olanlarda sut gelem sorunu olabiliyormus.sizde durum nasildi acaba ??neler yaptiniz?? Tecrubelerinizi paylasabilirmisiniz???
benim bu ikinci gebeliğim. İlk çocuğumda suyum doğuma kadar gelmemişti. Hastaneye gittiğimde 4 cm açılma vardı .Normal doğum olmuştu suni sancı verilmişti bana
Hatta doktor kendi patlattı su torbamı ondan sonra sancılarrım yoğunlaştı ve açılmam hızlandı. 39+ 4 günlüktü doğduğunda.
Bunda da 39 +1 deyim bu gün bakalım öncekine bakarsak cumartesi doğması lazım ama sancı mancı yok denicdek kadar az. Açılmada çok az.
Nasıl olcak bilmiyorum. Bi de kız bebekler erken doğarmış deerlerdi ?????
Canimm gozun aydinnSlm kızlar
Nasılsınz bnde doğum yaptim sezerysn oldu hem bebeğin suyunu az buldulr hemde sancı açılma vs olmadığı içim risk olablr dedler bnde korktum kabul ettim ..herkesi merak ediyorum biraz toparlanıp geri donucem kızlar hepinz Allah a emanet olun ...
Bide sezeryan olan bacılarım ya bu sızılarinz ne zaman geçti ne zaman banyo yaptınız bide karnınız ilk gününze girry nasıl cevaplarsaniz sevinirim ..
doktor bundan 2 3 hafta önceki kontrolümde öncekiyle aynı zamanlard doğar demişti
kızlar 12 temmuz 08-25'te bebişime kavuştum
ancak doğumdan beri meme başı çatlağı ile savaş veriyorum. ne yapacağımı şaşırdım
meme başı çatlağı olanlar varsa neler yapıyorsunuz? çok canım yanıyor
gunaydin sabah nobetimiz basladi benim pasalar ememiyo gogsumde uyuyolar birakiyrm agliyolar emerken agzindan sutleri dokuyolar emziriyorum ama mama takwiyeside yapiyorum
Benimkide uyuyo ya emerken sonra yatiriyorum biraz sonra uyanip gene araniyobende mama veriyorum ara ara yoksa durmuyor hic agliyo kiyamiyorum..
Gerçi doktorunu aradim az önce mama veriyimmi dedim verme dedi ilk ay görelim kilosunu sonra bakariz dedi.. Aksamlari veriyorum ama dedim 1 ölçek yapip genelde gündüz verme dedi her istediğinde emzir dedi.. Yani ben butuuuunnn gün oturup meme vercem bu gidişle :) AC kapa AC kapa başka çare yok :)
Mamayida biberonla veriyorum alismazmis hemen de inşallah alismaz :)
Bugun psikolojim alt üst sürekli aglamak istiyorum agliyorum da.bu bekleyisten mi yoruldum bilmiyorum ama..kendimi bitik.hissediyorum.
Normal bekliyorum.bi sikintimiz yok ama gelmiyo ki bu kiz..ben beklemekten cok yoruldum.suni sanci denicek olmazsa sez. Olcak.ama ben istemiyorum sez.Cok üzülüyorum.hele bugun nedensiz aglamaktan helak oldum.sancim var mi yok mu onu bile bilmiyorum.artik hic bisey hissetmiyorum.var gibide yok gibide.cuma gunu kontrolde ne olcak ne kadar daha beklicem belli olur.Canim inan bende o durumdayim hafig sancim var ama gaz sancisi belli dogum sancisi degil artik hayirlisiyla bizde dogursaydik normal mi dedi cnm drn sana doğumu
beklemedeyiz kuzummm gordugun gibi psikolojimiz bozulmaya mi başladı ne
ayy sevgim ya çok merak etmiştim seni geçmiş olsun kuzum gözün aydın rabbim sağlıklı uzun omur versin pasana.... Ikiniz için de hayırlısı sağlıklısı buymus demek ki pasa nasil pasa sen onu de helehani birlikte dogurcaktik kiiii kandirdin beni. ins en kısa zamanda toparlanirsin canim
Amiiinn cnm sağolGözün aydın. Ömrü bereketli olsun inşallah:))
Amiiinn tatlım ..bn su bi haftayo atlatsamCanım bende merak ediyodum seni gözün aydın kurtulmuşsun bebişine sağlıklı uzun ömürler diliyorum.sezeryan yeri benim bugün 20gün oldu ama sızlama var sadece 5 günden sonra baya iyileşiyorsun
Sevgicimmm hadi gozun aydin minisine kavusmussun.. Sezeryan agrisi hemn gecmio cnm 16 gun oldu benim hala sizilarim var 3 gun sonra yikandim ben ama dikis yerlerime strec sardim...
Canimm gozun aydinnAllah saglikla hayirla buyutmeyi nasib etsin.
Ben 3 gunden sonra banyo yaptim ama dikislerimde su gecrmez bant vardi, 1haftadan itibaren de banti cikardik. İlk 3 gun tuvalete bile yalnz gidemiyodum.5. Gunde kendim oturup kalkcak hale geldim. Cok ani hareket yaparsam hala aciyor arada. Hic kolay degil dista gorundugunden daha fazla icimizde hasar var, toparliyoruz insallah. Biz bugun 26 gunluk olduk, ilk 10 gunde 8 kilo gitti, sonra 1 kilo daha gitti ve durdu. Simit gibi bi gobegim var suan
Slm kızlar
benim bu ikinci gebeliğim. İlk çocuğumda suyum doğuma kadar gelmemişti. Hastaneye gittiğimde 4 cm açılma vardı .Normal doğum olmuştu suni sancı verilmişti bana
Hatta doktor kendi patlattı su torbamı ondan sonra sancılarrım yoğunlaştı ve açılmam hızlandı. 39+ 4 günlüktü doğduğunda.
Bunda da 39 +1 deyim bu gün bakalım öncekine bakarsak cumartesi doğması lazım ama sancı mancı yok denicdek kadar az. Açılmada çok az.
Nasıl olcak bilmiyorum. Bi de kız bebekler erken doğarmış deerlerdi ?????
Normal bekliyorum.bi sikintimiz yok ama gelmiyo ki bu kiz..ben beklemekten cok yoruldum.suni sanci denicek olmazsa sez. Olcak.ama ben istemiyorum sez.Cok üzülüyorum.hele bugun nedensiz aglamaktan helak oldum.sancim var mi yok mu onu bile bilmiyorum.artik hic bisey hissetmiyorum.var gibide yok gibide.cuma gunu kontrolde ne olcak ne kadar daha beklicem belli olur.
evet görüyorum ki biz biz kaldık hicrancım,arada melankoli krizleri geliyor,iyice suratsız oldummmbeklemedeyiz kuzummm gordugun gibi psikolojimiz bozulmaya mi başladı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?