2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sevgicimmm hadi gozun aydin minisine kavusmussun.. Sezeryan agrisi hemn gecmio cnm 16 gun oldu benim hala sizilarim var 3 gun sonra yikandim ben ama dikis yerlerime strec sardim...

benim bu ikinci gebeliğim. İlk çocuğumda suyum doğuma kadar gelmemişti. Hastaneye gittiğimde 4 cm açılma vardı .Normal doğum olmuştu suni sancı verilmişti bana
Hatta doktor kendi patlattı su torbamı ondan sonra sancılarrım yoğunlaştı ve açılmam hızlandı. 39+ 4 günlüktü doğduğunda.
Bunda da 39 +1 deyim bu gün bakalım öncekine bakarsak cumartesi doğması lazım ama sancı mancı yok denicdek kadar az. Açılmada çok az.
Nasıl olcak bilmiyorum. Bi de kız bebekler erken doğarmış deerlerdi ?????

Sızıntı şeklinde olursa da hiçbişey anlaşılmaz( offf çok korkuyorum. Allah korusun minik meleklerimizi(

Korkmana gerek yok dr.a gidiyorsun ya zaten kontrol ediyorlar 36dan sonra hwr hafta gittim ben doğum yaptığım hafta iki kere gittim

Ilk kolostrum gelir iki üç güne süt iner merak etmeyin

Dr.ne diyor açılma falan var mi ben ikisini de 38+da dogurdum dr.bastan beri bu da ablasi ile aynı haftada doğar demişti

Canimm gozun aydinn Allah saglikla hayirla buyutmeyi nasib etsin.

Ben 3 gunden sonra banyo yaptim ama dikislerimde su gecrmez bant vardi, 1haftadan itibaren de banti cikardik. İlk 3 gun tuvalete bile yalnz gidemiyodum.5. Gunde kendim oturup kalkcak hale geldim. Cok ani hareket yaparsam hala aciyor arada. Hic kolay degil dista gorundugunden daha fazla icimizde hasar var, toparliyoruz insallah. Biz bugun 26 gunluk olduk, ilk 10 gunde 8 kilo gitti, sonra 1 kilo daha gitti ve durdu. Simit gibi bi gobegim var suan

Benimde ilk gece yara olmuştu çok kötüydü allahtan cabuk geçti. Buraya yazmistim gene yaziyim. Lansinoh suruyodum ama duzelmiyodu annem kantaron otlu zeytinyagi getirdi onu sürünce 2 güne geçti çok şükür. Tabi bide göğüs ucu kullanıyorum sürekli. Bastan bebedor almistimyumusakti sonra avent uç aldim daha sert onla hic acimiyo emerken sizde avent alin daha rahat kullanirsiniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun psikolojim alt üst sürekli aglamak istiyorum agliyorum da.bu bekleyisten mi yoruldum bilmiyorum ama..kendimi bitik.hissediyorum.

gunaydin sabah nobetimiz basladi benim pasalar ememiyo gogsumde uyuyolar birakiyrm agliyolar emerken agzindan sutleri dokuyolar emziriyorum ama mama takwiyeside yapiyorum

Benimkide uyuyo ya emerken sonra yatiriyorum biraz sonra uyanip gene araniyo bende mama veriyorum ara ara yoksa durmuyor hic agliyo kiyamiyorum..

Gerçi doktorunu aradim az önce mama veriyimmi dedim verme dedi ilk ay görelim kilosunu sonra bakariz dedi.. Aksamlari veriyorum ama dedim 1 ölçek yapip genelde gündüz verme dedi her istediğinde emzir dedi.. Yani ben butuuuunnn gün oturup meme vercem bu gidişle :) AC kapa AC kapa başka çare yok :)

Mamayida biberonla veriyorum alismazmis hemen de inşallah alismaz :)

Tam olarak ayni durumdayim napcami sasirdimm...
Mama veriyorum bende sutum yetmiyor doymuyor cocugum napim acmi birakacam doktorlara gore hava hos zatn verme diyip kesip atiolar

Bugun psikolojim alt üst sürekli aglamak istiyorum agliyorum da.bu bekleyisten mi yoruldum bilmiyorum ama..kendimi bitik.hissediyorum.

Canim inan bende o durumdayim hafig sancim var ama gaz sancisi belli dogum sancisi degil artik hayirlisiyla bizde dogursaydik normal mi dedi cnm drn sana doğumu

Canim inan bende o durumdayim hafig sancim var ama gaz sancisi belli dogum sancisi degil artik hayirlisiyla bizde dogursaydik normal mi dedi cnm drn sana doğumu
Normal bekliyorum.bi sikintimiz yok ama gelmiyo ki bu kiz..ben beklemekten cok yoruldum.suni sanci denicek olmazsa sez. Olcak.ama ben istemiyorum sez.Cok üzülüyorum.hele bugun nedensiz aglamaktan helak oldum.sancim var mi yok mu onu bile bilmiyorum.artik hic bisey hissetmiyorum.var gibide yok gibide.cuma gunu kontrolde ne olcak ne kadar daha beklicem belli olur.

Hicran m hayirlisi diyip çıkıyorm yola kısmet böyleymiş ..amiiinn iyi dileklerin için cnmmm paşa tam paşa yaa coookk güzel bi duygu sanki bn ona göre programlanmism o iyiyse bnde iyiyim ama o kötüyse bn deliriyorm Allah m herkese nasip etsin ins
Gözün aydın. Ömrü bereketli olsun inşallah:))
Amiiinn cnm sağol
Canım bende merak ediyodum seni gözün aydın kurtulmuşsun bebişine sağlıklı uzun ömürler diliyorum.sezeryan yeri benim bugün 20gün oldu ama sızlama var sadece 5 günden sonra baya iyileşiyorsun
Amiiinn tatlım ..bn su bi haftayo atlatsam
Sevgicimmm hadi gozun aydin minisine kavusmussun.. Sezeryan agrisi hemn gecmio cnm 16 gun oldu benim hala sizilarim var 3 gun sonra yikandim ben ama dikis yerlerime strec sardim...

Sağol cnm.benim..bndr su geçirmeyen bant var ama bn yarın yaparım herhalde banyoyu kotkuyom yaa.

Oww baya sancılı geçmiş demekki cnm senin bu arada amin cnmmm..

Bnde de su geçirmez.bant.var..korkuyrm bn banyo yapmaya ama ..bn yatmiuormda suan sızlıyor valla Bnm yapıştırma telleri hissediuorm resmen su bikac gün bi ama hastaneden çıkmak iyi.geldi

Cnm oncelikle gozunaydin.yavru kuşun nasil iyidir insallah.cnm ilk gunler cok zor geciyo.eger gaz sorunun yoksa daha kolay tabi. Benim bir haftada ancak kendime gelebilmistim.cok gazim oluyodu cikartamadigim icin.ama tam anlamiyla bir haftada duzeliyo rahat ol gun gevtikce daha iyi oluyo arada elbette sizlama felan olabiliyo onlar normal.banyoyu ise eve gelince hemen yaptim ben su gecirmez bandaj takmislardi.banyidan sonra cikarip at dediler.bir iki gunden sonra bandajsiz dus aldim.bise olmuyo korkma.

Galaxy Note 2

Ben 38+1 deyim. Ağrı sancı yok da dün başlayan vajinama doğru bir bası var. Adım atsam idrara sıkışıyorum:) 1 hafta içinde gelir gibi. Benimki de erkek ama gününü beklemiyo gibi:) 2-3 hafta önce dr.um az ye iri bebek olmasın hızlı kilo alıyo dedi ama 1 haftadır kilo alımı durmuş çünkü plasenta yaşlanması başlamış. 3150 gramda kaldı kuzucum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bende normal bekliyorum ve istiyorum drmda zaten normal taraftari aglama cnm bebisimizide uzme cuma belli olur artik banada suni sanci denicek ama bebegn kafasi yerlestimi onu bilr bilmiorm anlayamiorumda stresten kacio bizimkilrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…