evet görüyorum ki biz biz kaldık hicrancım,arada melankoli krizleri geliyor,iyice suratsız oldummm
Slm kızlar
Nasılsınz bnde doğum yaptim sezerysn oldu hem bebeğin suyunu az buldulr hemde sancı açılma vs olmadığı içim risk olablr dedler bnde korktum kabul ettim ..herkesi merak ediyorum biraz toparlanıp geri donucem kızlar hepinz Allah a emanet olun ...
Bide sezeryan olan bacılarım ya bu sızılarinz ne zaman geçti ne zaman banyo yaptınız bide karnınız ilk gününze girry nasıl cevaplarsaniz sevinirim ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hicran m hayirlisi diyip çıkıyorm yola kısmet böyleymiş ..amiiinn iyi dileklerin için cnmmm paşa tam paşa yaa coookk güzel bi duygu sanki bn ona göre programlanmism o iyiyse bnde iyiyim ama o kötüyse bn deliriyorm Allah m herkese nasip etsin ins
Amiiinn cnm sağol
Amiiinn tatlım ..bn su bi haftayo atlatsam
Sağol cnm.benim..bndr su geçirmeyen bant var ama bn yarın yaparım herhalde banyoyu kotkuyom yaa.
Oww baya sancılı geçmiş demekki cnm senin bu arada amin cnmmm..
Bnde de su geçirmez.bant.var..korkuyrm bn banyo yapmaya ama ..bn yatmiuormda suan sızlıyor valla Bnm yapıştırma telleri hissediuorm resmen su bikac gün bi ama hastaneden çıkmak iyi.geldi
her gun konusuyorum oglusum cik gel bak sana neler alcam surprizim var patlat su suyunu diyorum gelmiyo
evet onu ilk gorecegim ani hayal edince dahada sabirsizlanip hemen dogurmak istiyorum
Evet erik ve hicran, size sesleniyoruuummm:)) biraz sakin olun yahu. Allah onların doğum tarihini belirlemiş. Çatlasak da patlasak da zıp zıp zıplasak da 1 saniye bile öne alamayız ya da geciktiremeyiz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı ve büyütmemizi nasib etsin. Onları ilk göreceğimiz anı hayal edin hep:)
Bizimde gecen hafta daha kafasi yerlesmemisti.bu hafta sancilandigimda yerlesti galiba diye dusunuyorum.bide karnim asaa indi farkindayim bende.ondan azcik umidim varBende normal bekliyorum ve istiyorum drmda zaten normal taraftari aglama cnm bebisimizide uzme cuma belli olur artik banada suni sanci denicek ama bebegn kafasi yerlestimi onu bilr bilmiorm anlayamiorumda stresten kacio bizimkilrr
Ins yerlesmistir ya benim sanki ayni gibi hafif sancim var ama dogum sancisi degil.belli acaba kafasını mi yerleştirioBizimde gecen hafta daha kafasi yerlesmemisti.bu hafta sancilandigimda yerlesti galiba diye dusunuyorum.bide karnim asaa indi farkindayim bende.ondan azcik umidim var
Sagolasin cnm amin.bn cok şükür gazimi çıkarıyrm büyük abdest mise yapabilyrm.ışte sızlıyor ya ayağa kalkip oturmak zor oluyorCnm oncelikle gozunaydin.yavru kuşun nasil iyidir insallah.cnm ilk gunler cok zor geciyo.eger gaz sorunun yoksa daha kolay tabi. Benim bir haftada ancak kendime gelebilmistim.cok gazim oluyodu cikartamadigim icin.ama tam anlamiyla bir haftada duzeliyo rahat ol gun gevtikce daha iyi oluyo arada elbette sizlama felan olabiliyo onlar normal.banyoyu ise eve gelince hemen yaptim ben su gecirmez bandaj takmislardi.banyidan sonra cikarip at dediler.bir iki gunden sonra bandajsiz dus aldim.bise olmuyo korkma.
Galaxy Note 2
Bebisim nbrevet görüyorum ki biz biz kaldık hicrancım,arada melankoli krizleri geliyor,iyice suratsız oldummm
Bantin varsa hic korkma canim rahat rahat banyonu yap.iyi gelir hem. İlk gunler yanma cok oluyo boyle biber yanmasi gibi sanki
merhabalar kizlar. nasilsiniz. doguramayanlar olarak sabirsizliktan sinir stres basti artik. bugun kontrolum vardi. sabah hazirlandim esimle ciktik yola yavas yavas basim donmeye basladi kendimden gecmisim sesleri duyuyorum ama gozlerimi acamiyorum esim ambulans cagirdi. tramvaydan indik o ara yere dusmusum hic birsey hatirlamiyorum. ambulansla en yakin acile gittik 2 serum vurmuslar kendime geldigim ve artik iyiyim dedigimde tansiyonum 8/4 tu. :S tansiyonum duzelince dr kontrolune gittim. herseyin normal oldugunu soyledi. ac susuz kalma sali gel yatisini yapalim deyip yolladi :S hepimiz allaha emanetiz bu dr ler insani cileden cikarirlar. artik son 5 gunumuz rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Gözün aydın canım
Inşallah Bebişine hemen kavuştursun allah .
Oyy annesi senin kokunu özlüyordur onlar güven duygusu almak için. ..
Gözün aydın canım. Ben lansinoh surdum aventin göğüs kalkanini koydum delikli olanını gecti.emzirirken de avent silikon göğüs ucu kullaniyorum. Kızım gogsumun ucunu tutamiyor çünkü
merhabalar kizlar. nasilsiniz. doguramayanlar olarak sabirsizliktan sinir stres basti artik. bugun kontrolum vardi. sabah hazirlandim esimle ciktik yola yavas yavas basim donmeye basladi kendimden gecmisim sesleri duyuyorum ama gozlerimi acamiyorum esim ambulans cagirdi. tramvaydan indik o ara yere dusmusum hic birsey hatirlamiyorum. ambulansla en yakin acile gittik 2 serum vurmuslar kendime geldigim ve artik iyiyim dedigimde tansiyonum 8/4 tu. :S tansiyonum duzelince dr kontrolune gittim. herseyin normal oldugunu soyledi. ac susuz kalma sali gel yatisini yapalim deyip yolladi :S hepimiz allaha emanetiz bu dr ler insani cileden cikarirlar. artik son 5 gunumuz rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
çok geçmiş olsun. hem sıcak hem son günler artık ağırlaşınca tez zamanda doğuuruz inşllh.
benim de son 10 gündür bebeğim gene kilo almamış o yüzde sezeryan 17 temmzdn 22 temmuz sabah 8.15 e ertelendi. pazartesi son kontrolume gttm. eşim sağolsun kendi gtmdği gb çocuklarıda gtr yanında evde kalmasın dedi 4 çocuk ve ben beylikdüzünden kurtköye tam 2 saat süren felaket bir trafikle gittim. yolda tartışmalar ağlaşmalar sıcaktan bunalan minikler bana 2 kere trafik kazası atlattı. tırın altında kalıyorduk resmen
salı günü sezeryana nasıl gdcğim çok merak ediyorum. dün gece salonda dört döndüm karın bel ağrısından ağlayarak uyuyakalmışım. ayaklarımın şişliği 10 gündür hiç inmiyor bebek minik kilo almıyor doktorum bana 2 saatte bir muhakkak ayaklarını dik yat dedi ama ben sadece gece uyumak için yatabiliyorum oturma lüksüm yok çok işim var of ya. eşim bana gece doktora gdlm çok kötüyüm dedim döndü uyudu. bugun ağlayıp duruyorum napcam ben böyle acaba sezeryanda 2 gün kalınıyor ya refakatçisiz yapabilirmiyim diye düşünüyorum.onun sırf mecburiyettn yanımda durmasını istmyrm imalı laflarla acıma acı katmasın.sizce tek kişilik odalarda ben tek başıma durabilirmiyim bebekle 2 gece hemşireler destek olur heralde
Gecmis olsun cnm.benim tansiyonum hep dusuk.en yuksek 9 a 6 filan oluyo.o yuzden cok sikinti olmuyo.aliskinim galiba
çok geçmiş olsun. hem sıcak hem son günler artık ağırlaşınca tez zamanda doğuuruz inşllh.
benim de son 10 gündür bebeğim gene kilo almamış o yüzde sezeryan 17 temmzdn 22 temmuz sabah 8.15 e ertelendi. pazartesi son kontrolume gttm. eşim sağolsun kendi gtmdği gb çocuklarıda gtr yanında evde kalmasın dedi 4 çocuk ve ben beylikdüzünden kurtköye tam 2 saat süren felaket bir trafikle gittim. yolda tartışmalar ağlaşmalar sıcaktan bunalan minikler bana 2 kere trafik kazası atlattı. tırın altında kalıyorduk resmen
salı günü sezeryana nasıl gdcğim çok merak ediyorum. dün gece salonda dört döndüm karın bel ağrısından ağlayarak uyuyakalmışım. ayaklarımın şişliği 10 gündür hiç inmiyor bebek minik kilo almıyor doktorum bana 2 saatte bir muhakkak ayaklarını dik yat dedi ama ben sadece gece uyumak için yatabiliyorum oturma lüksüm yok çok işim var of ya. eşim bana gece doktora gdlm çok kötüyüm dedim döndü uyudu. bugun ağlayıp duruyorum napcam ben böyle acaba sezeryanda 2 gün kalınıyor ya refakatçisiz yapabilirmiyim diye düşünüyorum.onun sırf mecburiyettn yanımda durmasını istmyrm imalı laflarla acıma acı katmasın.sizce tek kişilik odalarda ben tek başıma durabilirmiyim bebekle 2 gece hemşireler destek olur heralde
toprağım geçmiş olsun ya aman yalnız çıkma dışarıya... Bu sıcaklar öldürür insanı allah korusun.... Sezeryani sen mi istedin kuzum bi sebebi mi vardı kaçırmış olabilirim kusura bakma
canim esin niye böyle davraniyor :44: çok üzüldüm ya kimse yok mu yanında kalacak sezeryan sonrası sıkıntılı bi süreç rabbim yardımcın olsun
toprağım geçmiş olsun ya aman yalnız çıkma dışarıya... Bu sıcaklar öldürür insanı allah korusun.... Sezeryani sen mi istedin kuzum bi sebebi mi vardı kaçırmış olabilirim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?