2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Evet erik ve hicran, size sesleniyoruuummm:)) biraz sakin olun yahu. Allah onların doğum tarihini belirlemiş. Çatlasak da patlasak da zıp zıp zıplasak da 1 saniye bile öne alamayız ya da geciktiremeyiz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı ve büyütmemizi nasib etsin. Onları ilk göreceğimiz anı hayal edin hep:)

Bantin varsa hic korkma canim rahat rahat banyonu yap.iyi gelir hem. İlk gunler yanma cok oluyo boyle biber yanmasi gibi sanki

her gun konusuyorum oglusum cik gel bak sana neler alcam surprizim var patlat su suyunu diyorum gelmiyo gecen esime diyorum asagidan lolipop gostersek gelmez mi diye oda senin anan kafayi yemis oglusum dio aksam bi şekilde geçiyorda su gunduz evde yalniz olmak veee ustune birde sicak insani baklondan attirir valla

evet onu ilk gorecegim ani hayal edince dahada sabirsizlanip hemen dogurmak istiyorum benim beklentimin bu kadar yuksek olmasinin sebebi 29. Haftadan beri erken dogum riski olmasiydi ilac vs kullandim erken dogacak bu bebek 40haftayi gormez dedi ozeldeki drm ama ne olduu yarin 39 oluyorum bilee ona kalsaa 36da dogurmustum

Bunu biliyorum ama iste elimde degil yinede bekliyorum hep ve sabirsizlaniyorum

Bende normal bekliyorum ve istiyorum drmda zaten normal taraftari aglama cnm bebisimizide uzme cuma belli olur artik banada suni sanci denicek ama bebegn kafasi yerlestimi onu bilr bilmiorm anlayamiorumda stresten kacio bizimkilrr
Bizimde gecen hafta daha kafasi yerlesmemisti.bu hafta sancilandigimda yerlesti galiba diye dusunuyorum.bide karnim asaa indi farkindayim bende.ondan azcik umidim var

Bizimde gecen hafta daha kafasi yerlesmemisti.bu hafta sancilandigimda yerlesti galiba diye dusunuyorum.bide karnim asaa indi farkindayim bende.ondan azcik umidim var
Ins yerlesmistir ya benim sanki ayni gibi hafif sancim var ama dogum sancisi degil.belli acaba kafasını mi yerleştirio

merhabalar kizlar. nasilsiniz. doguramayanlar olarak sabirsizliktan sinir stres basti artik. bugun kontrolum vardi. sabah hazirlandim esimle ciktik yola yavas yavas basim donmeye basladi kendimden gecmisim sesleri duyuyorum ama gozlerimi acamiyorum esim ambulans cagirdi. tramvaydan indik o ara yere dusmusum hic birsey hatirlamiyorum. ambulansla en yakin acile gittik 2 serum vurmuslar kendime geldigim ve artik iyiyim dedigimde tansiyonum 8/4 tu. :S tansiyonum duzelince dr kontrolune gittim. herseyin normal oldugunu soyledi. ac susuz kalma sali gel yatisini yapalim deyip yolladi :S hepimiz allaha emanetiz bu dr ler insani cileden cikarirlar. artik son 5 gunumuz rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagolasin cnm amin.bn cok şükür gazimi çıkarıyrm büyük abdest mise yapabilyrm.ışte sızlıyor ya ayağa kalkip oturmak zor oluyor
evet görüyorum ki biz biz kaldık hicrancım,arada melankoli krizleri geliyor,iyice suratsız oldummm
Bebisim nbr
Bantin varsa hic korkma canim rahat rahat banyonu yap.iyi gelir hem. İlk gunler yanma cok oluyo boyle biber yanmasi gibi sanki

Ayy cnm benim sağol bnde yapicam bugün ins.aynen o.biber yanması yok mu cnm seninki de yapıştirma mi Bnm o teller batiyo sanki ..

Gecmis olsun cnm.benim tansiyonum hep dusuk.en yuksek 9 a 6 filan oluyo.o yuzden cok sikinti olmuyo.aliskinim galiba

aventin göğüs kalkanını koyduğumda vakum sistemi ile canım acıyor ama vakum kısmını çıkardım delikli kısmını tek koyuyorum bakalım acımm ne zaman azalacak.

çok geçmiş olsun. hem sıcak hem son günler artık ağırlaşınca tez zamanda doğuuruz inşllh.

benim de son 10 gündür bebeğim gene kilo almamış o yüzde sezeryan 17 temmzdn 22 temmuz sabah 8.15 e ertelendi. pazartesi son kontrolume gttm. eşim sağolsun kendi gtmdği gb çocuklarıda gtr yanında evde kalmasın dedi 4 çocuk ve ben beylikdüzünden kurtköye tam 2 saat süren felaket bir trafikle gittim. yolda tartışmalar ağlaşmalar sıcaktan bunalan minikler bana 2 kere trafik kazası atlattı. tırın altında kalıyorduk resmen
salı günü sezeryana nasıl gdcğim çok merak ediyorum. dün gece salonda dört döndüm karın bel ağrısından ağlayarak uyuyakalmışım. ayaklarımın şişliği 10 gündür hiç inmiyor bebek minik kilo almıyor doktorum bana 2 saatte bir muhakkak ayaklarını dik yat dedi ama ben sadece gece uyumak için yatabiliyorum oturma lüksüm yok çok işim var of ya. eşim bana gece doktora gdlm çok kötüyüm dedim döndü uyudu. bugun ağlayıp duruyorum napcam ben böyle acaba sezeryanda 2 gün kalınıyor ya refakatçisiz yapabilirmiyim diye düşünüyorum.onun sırf mecburiyettn yanımda durmasını istmyrm imalı laflarla acıma acı katmasın.sizce tek kişilik odalarda ben tek başıma durabilirmiyim bebekle 2 gece hemşireler destek olur heralde

Canim benim ya Allah yardimci n olsun ins. Bu esler ne gunler.icin var anlamiom zaten
sezryan dogum yapcaksin zor olabilir ama cnm ya kmsenin destegi olmadan annen kaynvaliden fln yokmu yardm edebilck arkadasin fln

Gecmis olsun cnm.benim tansiyonum hep dusuk.en yuksek 9 a 6 filan oluyo.o yuzden cok sikinti olmuyo.aliskinim galiba

saolasin canim. benim tansiyon genel olarak 12/8. senin bünye alismis benim dusunce direk bayildim. az kaldi deyip sabredicez napalim.

çok gecmis olsun canim. oncelikle allah sabir versin. bebegin kilo almamasini cok takma dogduktan sonra alir benim kizda 2900 suanda. aglama canim bu erkeklerin hepsi ayri bi vaka. benim esimde asiri panik artik bunaldim onun panikliginden. insallah hersey gonlunce olur canim.

Kizlar arkadasin akrabasi evde sanci cekmis ama pek anlamamis. Eside evde yokmus. Aramis ulasmis ama adam yine ayni yalanci dofum sanci diye agirdan almis. Eve gitmis o anda kadin bi ikinmis adamin elinde kalmis bebek. Allahtan ambulansi aramislarda 8 dkikada gelmis dr. Adam diyo gelmeseydi kesecektim ben bagi diyo. Hersey on dkkada olmus. Gunduz hic bisi yokmus yada anlamamis heralde. Malum cocuklari 20 yasinda 40 yasinda dogurdu bu ucuncuyu.duyunca odum koptu..

Bu arada beninde kasilmalarim basladi. Hafifde sancim var. Sirtimdada var agri. Bakalim yarini edecekmiyim..

toprağım geçmiş olsun ya aman yalnız çıkma dışarıya... Bu sıcaklar öldürür insanı allah korusun.... Sezeryani sen mi istedin kuzum bi sebebi mi vardı kaçırmış olabilirim kusura bakma

saolasin topragim. artik disari cikmam doguma kadar. sicaklar mahvetti evde bile nefes aldirmiyo disari cikinca iskence oluyo.sezeryan degil canim normal dogun suni sanci vercek gunu tamamlaninca. insallah sezeryan olmam. inatci kizim 5 gun icinde kendi sancimla geldi geldi gelmezse anasina suni sanci yedirtip bagirta bagirta dogurtcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…