- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
ozgemmmmmmmmmmmmmm
yaa kasiklarim agriyoda uyuyamadim... Soldan soldan giriyodu once simdi iki taraf birden agriyo bekliyorum :44: sen napion oglus uyutmadi miozgemmmmmmmmmmmmmm
Napiyosun kiz bu saatte
yaa kasiklarim agriyoda uyuyamadim... Soldan soldan giriyodu once simdi iki taraf birden agriyo bekliyorum :44: sen napion oglus uyutmadi mi
ins baslar cok.heyecan yaptım yayaa kasiklarim agriyoda uyuyamadim... Soldan soldan giriyodu once simdi iki taraf birden agriyo bekliyorum :44: sen napion oglus uyutmadi mi
Hadi yaa sancin baslar belki canim
Biz iki saatte bir kalkiyoruz zatenbal suratlim dalsin da ben de uyucam
Mrb Anneler size bir sorum olacak gaz sancısı var neler yaşıyorsunuz ağlıyor durmuyo yaa bir akıl verin ya bebekte de var Bende de kimyon feLan fayda etmiyo rezene fayda yok
Sagolasin cnm amin.bn cok şükür gazimi çıkarıyrm büyük abdest mise yapabilyrm.ışte sızlıyor ya ayağa kalkip oturmak zor oluyor
Bebisim nbr
Ayy cnm benim sağol bnde yapicam bugün ins.aynen o.biber yanması yok mu cnm seninki de yapıştirma mi Bnm o teller batiyo sanki ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
her gun konusuyorum oglusum cik gel bak sana neler alcam surprizim var patlat su suyunu diyorum gelmiyogecen esime diyorum asagidan lolipop gostersek gelmez mi diye oda senin anan kafayi yemis oglusum dio aksam bi şekilde geçiyorda su gunduz evde yalniz olmak veee ustune birde sicak insani baklondan attirir valla
canlar günaydınn,akşamdan beri yasladı biyerini durdu,e yeri de daraldı yawrucağızların,sıkıldıysan çık gel bizi güldür ama de miiiSonrada sutum yetmedi eyvah gazi cikmadi het kafadan bi ses..ooo krizler bitmiyor aysem..
Hayat bize yeni basliyor sanirim
evet canm gruptan kızlar artık foto paylaşımları,gaz,süt mhabbetleri yaptıkça o bebeklerr bunlar mı diyo insanPerdurable , seninle günümüz aynı canım. Bugün sat ı benimle aynı olan bi arkadaş sezeryan oldu. Ay bebeği bi gör, ağzı burnu o kadar tatlı ki, karnımdaki bebeğimin hiç bu kadar "bebek gibi" olacağını düşünemiyorum. Sanki hala cenin, yüzü tam şekillenmemiş gibi geliyo bana, ama o bebeği görünce çok heyecanlandım.Resmen bebek yaaa
Oy maşallah cnm yaaa ne güzel keşke bnmde acilmam olsaydı keşke herşeyin hayırlısı yinede ..Allah m mutluluğunzu daim etsinBende dogum hikayemi kısaca anlatayım kızlar
Dogum tarihi 15.07.2014
Bebis uyurken yazayim neyse babamgil le sahura kadar oturuyorduk hatta okey felan oynuyorduk dedim son kez oynayayim bebis dogarsa oynayamam dedim bir yandan da kazanıyorum seviniyorun neyse tuvalete gittim islaklik hissettim pecete koymuştu m islanmis baya fazla onmsemedim geri geldim okey oynamaya devam ettim neyse okey bitti lavaboya bir gittim bu seferde kanama m gelmiş birzaz bende ssnci felan yok hatta doktora gitmiştim hic sıkıntı yoktu akşamına suyum geldi neyse az az akıyor tabi korktuk hemen hızlıca duşa girdim suyum gelmeseydi evde bekleyip sancim gelirse evde çekecektim ama su az az gidince korktuk hemen eşyaları aldık snnem esim hastahaneye gittik kızımı öptüm birden aglayasim geldi tuttum kendimi arkada evladını bırakmak daha zormuş. Gece birde hastshanedeydik ebe kontrol etti bir cm dedi suyumun geldigini de söyleyince beni birakmadi Odamıza gectik sancim cok az geliyordu doktorum geldi sabah kontrol etti halen bir cm dedi tabi ben üzüldüm suni sancıda n korkuyordum doktoruma söyledim hu durumu bebegin suyu azalıyor istersen kendi sancinin gelmesini bekkeriz sma uzun surer dedi öyle deyince bebeğim e bir an önce kavuşmak istedim kabul ettim suni sanciyi bağladılar ilk bas iyiydi ama sonrası cok kotu dayanamadım esime epidural olsun dedim ebe tekrar baktı acilmam lbir cm epidural olmaz dedi allahim dayanamiyordum Artik bir yandan dua bir yandan da kızıyorum sezeryan olsun yeter artık diye esim çaresiz ne yapacağını bilmiyor neyse arada nst ye bagliyorlar bebeğimin kalp atisi düzensizlesti cokkorktum bende nefes alamadım banada hava verdiler derin nefes almaya calistim dayanamiyordum artik sancilara doktorum acilma varmı diye tekrar baktı 8cm dedi ben inanamadım gercektenmi acilmismi allahim nasıl seviniyorum ama hadi doguma gidiyoruz dedi doktorum hemen hazırladilar beni doguma girdim ikiniyorum gelmiyor artik sanci almaktan gucsuz kaldim ama rabbim iste darda koymuyor kulunu bir ikin iki ikin derken doktorum hadi saci gözüküyor deyince destek oldu bana şükür çıktı allahım nasıl güzel bir duygu yeniden dunyaya geldim gercekten dikişler im yapıldı hissetmedim fazla uyuşturdu bebegimi yanagima deydirdi agladim dayanamadım sonra gitti kuzum babasıyla snneanesine bende arkasından çıktım esim karşımdaydi beni bekliyordu neyse boyle iste cok uzattim yazana kadarda yoruldum cunku oglum kalkıp durdu eve geldik kızım havalara ucuyor kardesim diye nasil seviniyor biraz kiskaniyor ama buna sukur bizden bu kadar kizlar herkese hayirli doğumlar olsun ins rabbim bu yolda kimseyi koymasin canimin ağrısıyka sezeryan istedim ama iyiki eşim beni dinlemedi bana destek oldu Bebisi olanlardan hayırlısıyla saglikla buyutmeyi nasip etsin ins.
dogum gunun kutlu olsun sevgim daha nice mutlu senelere yawrunla yawrularinla ins.
canlar günaydınn,akşamdan beri yasladı biyerini durdu,e yeri de daraldı yawrucağızların,sıkıldıysan çık gel bizi güldür ama de miii
evet canm gruptan kızlar artık foto paylaşımları,gaz,süt mhabbetleri yaptıkça o bebeklerr bunlar mı diyo insanişin işlginç yanı benle tertip olan sadece bi kişi kaldı diğerlerinin hepsi dğum yaptı,ama benden daha az günü kalanlardan bekleyenler var,kızlar da hep aynı şeyi konuşuyoz,aha sancı mı geldi diye düşünmekten suyum mu geldi diye wc ye koşmaktan komik durumlara düşüyoz yaneee
Oy maşallah cnm yaaa ne güzel keşke bnmde acilmam olsaydı keşke herşeyin hayırlısı yinede ..Allah m mutluluğunzu daim etsin
Cnm benim sağol bn unutmuştum arkadaşlar hatırlattı hatta sabah yine unuttum daha yeni aklıma geldi hahaha
Aysem ins sancin gelir de bizim kadar beklemezsin..hayırlısıyla seninde bi goreydik ins
çok sinirlendim su an canım kusura bakma ne vicdanasizmis esin
canım ya esine rabbim akıl fikir vicdan merhamet versin sanada güç kuvvet versin ins.... Rabbim kolaylıklar saglasin ins... rabbim kimseye muhtaç etmesin ...
nice güzel senelere ailenle birlikteBugün benim DOĞUM günüm .....:) :)
nice güzel senelere ailenle birlikteasıl benim doğum günümo zamaaan iyi ki doğduk veee doğurduk minnakları
Bende dogum hikayemi kısaca anlatayım kızlar
Dogum tarihi 15.07.2014
Bebis uyurken yazayim neyse babamgil le sahura kadar oturuyorduk hatta okey felan oynuyorduk dedim son kez oynayayim bebis dogarsa oynayamam dedim bir yandan da kazanıyorum seviniyorun neyse tuvalete gittim islaklik hissettim pecete koymuştu m islanmis baya fazla onmsemedim geri geldim okey oynamaya devam ettim neyse okey bitti lavaboya bir gittim bu seferde kanama m gelmiş birzaz bende ssnci felan yok hatta doktora gitmiştim hic sıkıntı yoktu akşamına suyum geldi neyse az az akıyor tabi korktuk hemen hızlıca duşa girdim suyum gelmeseydi evde bekleyip sancim gelirse evde çekecektim ama su az az gidince korktuk hemen eşyaları aldık snnem esim hastahaneye gittik kızımı öptüm birden aglayasim geldi tuttum kendimi arkada evladını bırakmak daha zormuş. Gece birde hastshanedeydik ebe kontrol etti bir cm dedi suyumun geldigini de söyleyince beni birakmadi Odamıza gectik sancim cok az geliyordu doktorum geldi sabah kontrol etti halen bir cm dedi tabi ben üzüldüm suni sancıda n korkuyordum doktoruma söyledim hu durumu bebegin suyu azalıyor istersen kendi sancinin gelmesini bekkeriz sma uzun surer dedi öyle deyince bebeğim e bir an önce kavuşmak istedim kabul ettim suni sanciyi bağladılar ilk bas iyiydi ama sonrası cok kotu dayanamadım esime epidural olsun dedim ebe tekrar baktı acilmam lbir cm epidural olmaz dedi allahim dayanamiyordum Artik bir yandan dua bir yandan da kızıyorum sezeryan olsun yeter artık diye esim çaresiz ne yapacağını bilmiyor neyse arada nst ye bagliyorlar bebeğimin kalp atisi düzensizlesti cokkorktum bende nefes alamadım banada hava verdiler derin nefes almaya calistim dayanamiyordum artik sancilara doktorum acilma varmı diye tekrar baktı 8cm dedi ben inanamadım gercektenmi acilmismi allahim nasıl seviniyorum ama hadi doguma gidiyoruz dedi doktorum hemen hazırladilar beni doguma girdim ikiniyorum gelmiyor artik sanci almaktan gucsuz kaldim ama rabbim iste darda koymuyor kulunu bir ikin iki ikin derken doktorum hadi saci gözüküyor deyince destek oldu bana şükür çıktı allahım nasıl güzel bir duygu yeniden dunyaya geldim gercekten dikişler im yapıldı hissetmedim fazla uyuşturdu bebegimi yanagima deydirdi agladim dayanamadım sonra gitti kuzum babasıyla snneanesine bende arkasından çıktım esim karşımdaydi beni bekliyordu neyse boyle iste cok uzattim yazana kadarda yoruldum cunku oglum kalkıp durdu eve geldik kızım havalara ucuyor kardesim diye nasil seviniyor biraz kiskaniyor ama buna sukur bizden bu kadar kizlar herkese hayirli doğumlar olsun ins rabbim bu yolda kimseyi koymasin canimin ağrısıyka sezeryan istedim ama iyiki eşim beni dinlemedi bana destek oldu Bebisi olanlardan hayırlısıyla saglikla buyutmeyi nasip etsin ins.
Kaç tane yiyodun? Ben 3-4 tane yiyorum hergun ama artis yok.. Boza bile içtim hergun bi bardak 2 gun önce bitti.. Bugün iyice zorlandik çok az geldi sut napicami sasirdim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE .!.:ben saymıyordum canım ya bolca yiyordum. birde bebeğin çektikçe çoğalıcak lohusa şerbeti gb şeylede varsa iç onlarda çoğaltıyor.
Gunaydin kizlarrrr...
Biz hala nobetciyiz memeden alinca basiyoruz feryadi..orda uyumak istiyor ee benimde uykum varrr
canım benim ya hemendde alışıyorlar kucağa inan şimdi iyi de büyüdükçe çok zor oluyor benim kızım doğduğunda bir alıştı bende yeterki emsin diye hoşuma gdyrdu. 2.5 yaşına kadar sabaha kdr yanımda ağzında emzik yerine kullanıyordu beni uyuyunca yerine yatırınca aranıp ağlamaya başlıyordu.yapışık geziyorduk resmen 24 saat yavaş yavaş emme bitince yerine yatırmaya çalış sonra sen zorluk çekersin
yine hayatında başka kadın vardır da ondandır canım. inşllh bu sefer bebeğim doğduğu gb kurtulurum ondan.
AMİNNN inşllh rabbim kimseye muhtaç bırakmasın.
nice güzel senelere ailenle birlikte
nice güzel senelere ailenle birlikte
rabbim hediyelerin en güzelinide verdi size ne güzel
analı babalı sağlıcakla büyüsün inşllh ne güzel bir doğum olmuş
ben saymıyordum canım ya bolca yiyordum. birde bebeğin çektikçe çoğalıcak lohusa şerbeti gb şeylede varsa iç onlarda çoğaltıyor.
canım benim ya hemendde alışıyorlar kucağa inan şimdi iyi de büyüdükçe çok zor oluyor benim kızım doğduğunda bir alıştı bende yeterki emsin diye hoşuma gdyrdu. 2.5 yaşına kadar sabaha kdr yanımda ağzında emzik yerine kullanıyordu beni uyuyunca yerine yatırınca aranıp ağlamaya başlıyordu.yapışık geziyorduk resmen 24 saat yavaş yavaş emme bitince yerine yatırmaya çalış sonra sen zorluk çekersin
Valla ne yapacagimi sasirmis durumdayim..bide doymama durumumuz var emziriyorum mama veriyorm hala araniyor sipam...
Sevgiicimmm dogum gunun kutlu olsun canim..yavrunda geldi ohhh misss)
Al benden de o kadar :) ya aslında sıpa karnimdada böyleydi, aciktigimiz zaman cildiriyodu içerde tekmeleyip duruyordu da doğunca bu kadar ini beklemiyodum :))
Bende dogum hikayemi kısaca anlatayım kızlar
Dogum tarihi 15.07.2014
Kizlar bugun 1 de sezeryana giriyorum nasipse bende oğluma kavuşacam cok korkuyorum dualarinizi esirgemeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?