2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ins baslar cok.heyecan yaptım ya ama geçecek gibi sanki:44: belimde ağrıyoda tam bilemedim.. Neyse bende uyumaya calisayim optum bal suratlini güzel güzel emisin bakalım

Mrb Anneler size bir sorum olacak gaz sancısı var neler yaşıyorsunuz ağlıyor durmuyo yaa bir akıl verin ya bebekte de var Bende de kimyon feLan fayda etmiyo rezene fayda yok

Mrb Anneler size bir sorum olacak gaz sancısı var neler yaşıyorsunuz ağlıyor durmuyo yaa bir akıl verin ya bebekte de var Bende de kimyon feLan fayda etmiyo rezene fayda yok

Dediklerin fayda etmiyosa dr a gidip gaz damlasi almktan baska caren yok sanirim.

Sonrada sutum yetmedi eyvah gazi cikmadi het kafadan bi ses..ooo krizler bitmiyor aysem..
Hayat bize yeni basliyor sanirim
canlar günaydınn,akşamdan beri yasladı biyerini durdu,e yeri de daraldı yawrucağızların,sıkıldıysan çık gel bizi güldür ama de miii
evet canm gruptan kızlar artık foto paylaşımları,gaz,süt mhabbetleri yaptıkça o bebeklerr bunlar mı diyo insan işin işlginç yanı benle tertip olan sadece bi kişi kaldı diğerlerinin hepsi dğum yaptı,ama benden daha az günü kalanlardan bekleyenler var,kızlar da hep aynı şeyi konuşuyoz,aha sancı mı geldi diye düşünmekten suyum mu geldi diye wc ye koşmaktan komik durumlara düşüyoz yaneee

Gunaydin kizlarrrr...
Biz hala nobetciyiz memeden alinca basiyoruz feryadi..orda uyumak istiyor ee benimde uykum varrr

Oy maşallah cnm yaaa ne güzel keşke bnmde acilmam olsaydı keşke herşeyin hayırlısı yinede ..Allah m mutluluğunzu daim etsin
dogum gunun kutlu olsun sevgim daha nice mutlu senelere yawrunla yawrularinla ins.

Cnm benim sağol bn unutmuştum arkadaşlar hatırlattı hatta sabah yine unuttum daha yeni aklıma geldi hahaha

Aysem ins sancin gelir de bizim kadar beklemezsin..hayırlısıyla seninde bi goreydik ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgiii nice yillara canimm, dogum gunun kutlu olsunn:124::124::124:

çok sinirlendim su an canım kusura bakma ne vicdanasizmis esin

yine hayatında başka kadın vardır da ondandır canım. inşllh bu sefer bebeğim doğduğu gb kurtulurum ondan.

canım ya esine rabbim akıl fikir vicdan merhamet versin sanada güç kuvvet versin ins.... Rabbim kolaylıklar saglasin ins... rabbim kimseye muhtaç etmesin ...

AMİNNN inşllh rabbim kimseye muhtaç bırakmasın.

Bugün benim DOĞUM günüm ..... :) :)

nice güzel senelere ailenle birlikte

asıl benim doğum günüm o zamaaan iyi ki doğduk veee doğurduk minnakları
nice güzel senelere ailenle birlikte

rabbim hediyelerin en güzelinide verdi size ne güzel

analı babalı sağlıcakla büyüsün inşllh ne güzel bir doğum olmuş

Son düzenleme:

Valla ne yapacagimi sasirmis durumdayim..bide doymama durumumuz var emziriyorum mama veriyorm hala araniyor sipam...

Sevgiicimmm dogum gunun kutlu olsun canim..yavrunda geldi ohhh misss)

Valla ne yapacagimi sasirmis durumdayim..bide doymama durumumuz var emziriyorum mama veriyorm hala araniyor sipam...

Sevgiicimmm dogum gunun kutlu olsun canim..yavrunda geldi ohhh misss)

Al benden de o kadar :) ya aslında sıpa karnimdada böyleydi, aciktigimiz zaman cildiriyodu içerde tekmeleyip duruyordu da doğunca bu kadar ini beklemiyodum :))

Doktor hala mama verme diyo vermesem ac yavrum napim 16 gunluk daha 60 cc mama yiyor obez olacak korkmaya basladim hii emiyorda yani napacaz boyle ki

Ayyy ne guzel cogu dogurmuş ben daha 40+6 😩 gelmek istemio benimki bende koklamak istiyorum merak icinde bekliyorum 😞 sag saglim hayirlisiyla gelseydi sunisiz sezeryansiz 😵 dualarinizda bizide unutmayin hanimlàr😔😔😔😔😔

Selamlar kizlar kaç gundur giriyorum okuyayim yazayim modunda 2-3 msj anca okuyor kalkiyorum. 2 gundur ozellikle mum etti kizim beni uyumak bilmiyor zombiye dondum. Birde ustune hem sisitit hem hemoroid olmusum. Heryerden perisan oldum. Su ilk zor gunleri atlatsakta 3-5 nöbetlerini beraber yapsak :)
Doguran annisleri cok cok tebrik ediyorum. Rabbim.yavruslariniza saglikli guzel uzun omur nasip etsin anali babali buyusunler..
Sevgimmm iyiki dogdun canim.... oglusunla ilk dogum gunun ne mutlu sana. Rabbim mutlulugunuzu huzurunuzu daim etsin canimmm

Kizlar bugun 1 de sezeryana giriyorum nasipse bende oğluma kavuşacam cok korkuyorum dualarinizi esirgemeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canim benim gozun aydin ve gecmis olsun. Anneyi zorlamis biraz badik ama ne guzel kavusmussunuz. Rabbim yavruna ve ailene uzun saglikli omurler versin..

Kizlar bugun 1 de sezeryana giriyorum nasipse bende oğluma kavuşacam cok korkuyorum dualarinizi esirgemeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah yardimcin olsun canim. Rabbim yavrunu ve seni korusun saglikla kavusun insallah.. hic korkma bol bol dua et saatler sonra kavusacaksiniz onu dusun..

Sinemcimm napiosn canim ne durumdasiniz sutun falan geldimi??
Minis hanimi goremedik hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…