Canim bi zahmet dogsun artik.karnimda dişleri cikcak.Bnce seninki bir anda gelecek canım. Bekliyorum
Oncelikle hayırlı olsun canımdikkat et dualarimiz seninle. Kolay doğum yapmışsın çok sevindim. Allah herkese bir cirpida doğurmayi nasip etsin:) oglunada kavuştun oh mis. Erik i takipe geçiyorum bende şimdi :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aslinda sanci var ama sadece geceleri.buda yalanci sanci oldugunu gosteriyo zaten.baskada belirti yok.bekliyorum 4 gozlehicran gözün aydin saglikla büyüt bebegini ins,
darisi geride kalan bizlerin basina ,sanirim erikde benle ayni durumda tik yok bende sali doktora gidicem ins acilmam fazlalasmistir ( sancisiz nasil olacaksa )
canim seni anliyorum ama lütfen kafani baska seylerle mesgul etmeye calis düsündükce stres yaptikca bekledikce gelmiyo sancilar malesef ayni hamilelik gibi bekleyice olmuyo , bi SIKINTI OLMADIKCADA sirf günün gecti diye sezeryan düsünme sakin biz ne yaparsak yapalim onlarin dogacaklari gün saat saniye Allah katinda yazili öncesi veya sonrasi zaten olamaz.
Rabbim sabrimizi arttirsin ins
Canim bnm.cok sevindim peki kafasinin kanaala girdiğini senn hissettinmi ya bnmde acikligim sancim var.biraz ama kafa girmeeigjnden bekliyoruz
ebe kafasini tutmaya yetisemiyordum nerdeyse dedi bi anda pirtladi ben bile anlamadım nasıl oldurüya gibi
Ben toplamda 18 kilo aldim dogumdan eve geldigimde 10 kilim gitmisti 20 gun oldu dogum yapali su ana kadar 4 kilo daha verdim fazla 4 kilom kaldi kendiliginden gidiyor valla ben de anlamadimmkorkma seninde gider.
Doğum yapan arkadaşlar;emzirirken neler yemeli ya da yememeli bilgisi olanlar paylaşsın lütfen ve bir sorum daha var bebefon kullananlar tavsiye edeceğiniz bir marka var mı ?
acı yememen gerektiğini biliyorum.
bol sulu gıda-mercimek-bulgur-fasulye gibi tahıllar sütü arttırıyormuş.
Büyüklerim hoşaflar ve meyvede sütü arttırdığını söylediler.
Canım değerin kaç olduğunu nasıl öğrendin topuk kanı sonucunun kaç olduğunu söylemediler bize sadece tekrar alcaz değer yüksek çıkmış dediler bizde yarın çocukdoktorunagötürüp öğrencez inşallah bişey çıkmaz bikaç kişi bu araçoğu bebekte yüksek çıkıyo dedi yediklerimizden mi anlamadım rabbim hepimizin bebeğini korusun
Canım bize hastaneden kağıt verdiler onda yzıyodu başta çokdaha yüksekti düştü baya sonra tekrar çıkmış bende anlamadım rabbim korusun yawrularımızı
Kizlar doktorum bel korsesi alma alt taraf portler dedi bana kulot korse aldim kompedandn acitmiyor merak etmeyin sicakta daraltiyor biraz ama guzellik ugruna cekilmez diil yanikocislere guzl gorunmrk lazim adamlar bunca zamndir bkliyor sonucta :)
Harikasın canım yaa, kaç gündür doğuramıyom doğuramıyom dedin, yarım saatte işi hallettin..helal olsun kız sana..sen öyle bebişini anlattıkça nasıl aşka şevke geliyorum varya, çok merak ediyorum benim bebeğim nasıl acaba diye..gidiim de biraz daha hurma yiyim
damlaçikolata bende 18 kilo aldım. doğuma 76 kilo girdim bugün 8.gün 68 kiloyum.ama dünden beri aynı kilodayımBir de sütüm sanki azalmaya başladı. Dünde bayıldım Bir tek evde babam ,eşim ve ben varız.Saolsunlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar ama onlarında yapamayacağı şeyler var.Sanırım herşey üstüste geldi. Bebişimi çok seviyorum ve umarım sütüm kesilmez.Allah hepimize güç kuvvet ve sabır versin.Anne yokluğunu her zaman hissediyordum ama doğumdan beri daha fazla hissetmeye başladım.
Kızlar sizlerle dertleşmek bile bana iyi geliyor.
İyiki varsınız
Benim dr.um sar dedi ben gittim bel korsesi aldım. Takiyorum arada.gobegim azaldı gibi.40cikinca egzersiz verecek dr.sikilasmak için. Olmadı pilates yapariz.ayy yeri supermıs kompedanın urunlerını cok severım ama işin kotu yanı kompedan uzakta bana carsıda sımdı kolay kolay nasıl gıder alırım(
bu göbek cok fena valla diler sıcak mıcak bulsam bende takarım hemen
Kiyamam nazar deydiKızlar kanamam durmadi alt sismis.kan toplayıp ödem olmuş bastirdilar canim ciktii en son dr geldi elletmed bayiltin beni dedim spinal anestezi alarak dikisler yenilendi hala ayaklarim uyuşuk agrim hafiflefi aglamaktan helak oldum
bilmiom erikcim sabahtan beri yeni oturdum daha anestezinin etkisiyle
Kızlar kanamam durmadi alt sismis.kan toplayıp ödem olmuş bastirdilar canim ciktii en son dr geldi elletmed bayiltin beni dedim spinal anestezi alarak dikisler yenilendi hala ayaklarim uyuşuk agrim hafiflefi aglamaktan helak oldum
bilmiom erikcim sabahtan beri yeni oturdum daha anestezinin etkisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?