2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bende merak ediyorum artik giymelimiyiz? Birde nasil korse almaliyiz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim doktorum sezeryandan 10 ghn sonra giy dedi tabi enfeksiyonum falan yoktu ben cesaret edemedim korktum giymeye bu gun giydim. Daha. Kulot korse aldim tam kapliyo insallah ise yarar..

Bende varim daha .. on gunum kaldi.. ama dun sancilar vurdu gitti vurdu gitti. Bide akintilarim cok ya krem gibi. Dr um teer 30 temmuza verdi randevuyu ama bisi olursa gel dedi iste.

Yrn 9,30 ta bnmde.dua edelin kizlar ya erikcim seninde bebisin.kafa girmemiati sanirim demi
10 gun once bakmisti ta benimkine o zaman daha kafa yerlesmemis demisti.ama suan yerlesti bence hissediyorum.
kuzum ben aksam saat onda geldiğim de daha kafasi yerlesmemisti onu takilma yerleşir yeterki ağrın gelsin

Kuzuuum aallah kurtardi.yuce rabbim bizede seninki gibi bi dogum nasip eder mi acaba?sanci gelsin diye bekliyorum surekli.eger sikinti olmazsa suyu filan iyi olursa beklemesini istiyorum sirf senin yasadiklarini yasamak icin

Bi kez kalktim onda da bayıldım bi daha kalkamadım dua edin ne olur bitsin artik belim cok agriyo

Cnm chicconunkini kullan sari renkte cok guzel yapisiyor ben bide lansinoh kullaniyorm krem suruyorm goguste krem olunca daha bi guzel yapisiyor fiyati 20kusur falan rczanelerde var chicco silikon gogus ucu dene bak wee ninkini kapiya sokmazsin..yavas yavas aliscak annesi benim kizda cok seviyor emmesini ama sutum cok azaldi

sağol kuzucum çok muhteşem çok anlatılmaz gözümü alamıyorum ben esmerim eşim kumral sapsari bi oglusumuz oldu çok mutluyum... Ağrım çok ama değer

Aman allahim gozumden yaslar geldi tuylerim diken diken oldu bacimm allah anali babali buyutsun kavustun minik pasana

Kızlar sütümü attım bugün buzluga ne kadar kalıyor buzlukta birde verince nasil vericez. Tarih yazıp koydum sadece başkada birşey bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…