benim doktorum sezeryandan 10 ghn sonra giy dedi tabi enfeksiyonum falan yoktu ben cesaret edemedim korktum giymeye bu gun giydim. Daha. Kulot korse aldim tam kapliyo insallah ise yarar..
Kızlar ben de varım :)) hastaneden geliyorum hala 1 cm açıklık var, oğlumun kafası da girmiş kanala, hatta dr " iyi basıyor çok aşağılamış" dedi. Ama sancının s si yok , eve gönderildim. Oturdum hurma yiyorum ben de
Bende varim daha .. on gunum kaldi.. ama dun sancilar vurdu gitti vurdu gitti. Bide akintilarim cok ya krem gibi. Dr um teer 30 temmuza verdi randevuyu ama bisi olursa gel dedi iste.
canım onlar yalancı sancı geçen hafta benim yüzlerdeydi sancırım ama hiç hissetmiyordum gayet iyiydim doğum sancısı oldu mu 100lerde diğim oluyor 50,60da durulmuyor
Kuzuuum aallah kurtardi.yuce rabbim bizede seninki gibi bi dogum nasip eder mi acaba?sanci gelsin diye bekliyorum surekli.eger sikinti olmazsa suyu filan iyi olursa beklemesini istiyorum sirf senin yasadiklarini yasamak icin
Valla cnm o kadar zor alistiki memeye halaaa tam anlamiyla hemen alamiyor memeyi ya kaafayi yiyorum her emzirmede.ayrica sol memeyi emiyor sag memeyi hic tutamiyor.gogus ucunada küfür edesim var bi taraftan hep cikiyo.hele uyaninca feryad figan kopuyo.hemen alamiyo memeyi nedense. Bi alisabilseydii rahat etcekdim.iki uc gundur sagmiyorum cnm.ucla zorla emzirmeye calisiyorum sag memeyi.
Cnm chicconunkini kullan sari renkte cok guzel yapisiyor ben bide lansinoh kullaniyorm krem suruyorm goguste krem olunca daha bi guzel yapisiyor fiyati 20kusur falan rczanelerde var chicco silikon gogus ucu dene bak wee ninkini kapiya sokmazsin..yavas yavas aliscak annesi benim kizda cok seviyor emmesini ama sutum cok azaldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ins cnm seninki gibi bi dogum nasipa etsin rabbim bizede artik doğuralim yafuuuuu bizde ole bn esmerim esim kumral yesil gzlu bklm bizim sipacan nasıl gelick