benim kendimden umudum yoktu sezeryan olurum diyordum içten içe ins benim ki gibi bir ikinmada olur canım benim
sütum.önceden geliyordu canım ben doğum hanede baya uzun kaldım cikana kadar açlıktan ölmüş yaaa yapisti memeye pek uykucu ya meme agzinda uyuyo cani isterse emiyo
sütum.önceden geliyordu canım ben doğum hanede baya uzun kaldım cikana kadar açlıktan ölmüş yaaa yapisti memeye pek uykucu ya meme agzinda uyuyo cani isterse emiyo
Otu suya koyduk ama açılmadı
Sezeryanı duyunca çok ağladım önce ama kesinlikle haklısın sağlıklı olsunda ne şekilde doğarsa doğsun:))
Oglusum yanımda şükürler olsun 6.30da normal doğumla kavustum darısı isteyen herkese
gunaydin guzel anneler ve adaylari. hicranim rabbim bi avazda kurtarsin canim. bende duzensiz agrilar devam ediyo kasiklarimdan bacaklarimau belimde pek bi agri yok yarin son gun sali dr gidicem. kizlar dua edin kendi sancimla dogurmak nasip olsun suni sanci almak istemiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogumum çok kolay oldu canlar şükürler olsun... bir ikinmada çıktıama sonrası bi anda çıkınca yirtik çok oldu o doğumdan daha sordu rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin
Cnm gozunaydin Allah anali babali buyutsun ne guzel yavrun yaninda darisi biz kalanlara insallah bizim kizlar tembel cikti benimki daha tembel totosunu oynatip donmedi bile hala ters:) Erik ins darisi sana :) aeolun
Cok yalniz kaldim cok..Hicranda birakip gitti ya
Kizlar ya masallah naail hemen verdiniz kiloladi ben veremicem die cok.korkuom 15 kilo.aldim.ne kaar surede verdinizki
Kızlar ben de varım :)) hastaneden geliyorum hala 1 cm açıklık var, oğlumun kafası da girmiş kanala, hatta dr " iyi basıyor çok aşağılamış" dedi. Ama sancının s si yok , eve gönderildim. Oturdum hurma yiyorum ben de
kuzum ben aksam saat onda geldiğim de daha kafasi yerlesmemisti onu takilma yerleşir yeterki ağrın gelsin
Maşallah onasağol kuzucum çok muhteşem çok anlatılmaz gözümü alamıyorum ben esmerim eşim kumral sapsari bi oglusumuz oldu çok mutluyum... Ağrım çok ama değer
ne oldu hicran neden bayıldınBi kez kalktim onda da bayıldım bi daha kalkamadım dua edin ne olur bitsin artik belim cok agriyo
Cnm chicconunkini kullan sari renkte cok guzel yapisiyor ben bide lansinoh kullaniyorm krem suruyorm goguste krem olunca daha bi guzel yapisiyor fiyati 20kusur falan rczanelerde var chicco silikon gogus ucu dene bak wee ninkini kapiya sokmazsin..yavas yavas aliscak annesi benim kizda cok seviyoremmesini ama sutum cok azaldi
kavuştum seherim,allah razı olsun çok muhtesmmis cok
Hosgeldin cnm aramizabazen seni acliktan kullanacak bazende emzik niyetine
Galaxy Note 2
Euthoyroks diye bi ilac veriyolar oglumda 9aydan sonra yukselmisti hergun duzenli veriyorm ya benim tiroit problemim yok esimdede yok niye boyle olduki anlamadim inan okadar moralim bozukki anlatamam oglumda hicbi gerilik yok gayet cok akilli herseye ilgili bi cocuk erken farkedilirse problem olmuyor..aslinda bende bi endokrine gotursem iyi olcak demen gibi hayirlisi olsn rabbim beternden saklasin yavrularimizi aman onemli bi konu ustunde duralim
Kızlar sütümü attım bugün buzluga ne kadar kalıyor buzlukta birde verince nasil vericez. Tarih yazıp koydum sadece başkada birşey bilmiyorum
Canim cok sukur sende kurtuldun hayirli ugurlu olsun bebisin.Oglusum yanımda şükürler olsun 6.30da normal doğumla kavustum darısı isteyen herkese
Bnce seninki bir anda gelecek canım. BekliyorumHicraaaan beni birakip gittinnnnAllah uzun ömür saglik versin.öptüm
Oncelikle hayırlı olsun canımBi kez kalktim onda da bayıldım bi daha kalkamadım dua edin ne olur bitsin artik belim cok agriyo
canımmm hadi gözün aydın,Rabbim sizlere bağışlasın ,darısı bekleyenlereee,nasıldı doğum,bebişin iyi mi,kaç kilo doğduOglusum yanımda şükürler olsun 6.30da normal doğumla kavustum darısı isteyen herkese
paketin üstünde 6 ay yazıyor canım bende atmıştı az bişey onu çıkardım geçen gün buzdalabının alt tarafında çözüldü sonra cezvede hafif ılıttım bilmem doğrumu yaptım
canım sütü buzluktan çıkarıp alt tarafına koyarak doğru yapmışsın ancak anne sütü doğrudan ateşe konmaz benmari usulü ısıtabilirsin bir de çözüldükten sonra direkt biberona koy bir kaptan diğerine fazla aktarma bakteri ürer ve son bir şey oda ısısında 4 saatten fazla kalmasın içindeki faydalı şeyler yok oluyormuş. konu anne sütü olunca dayanamıyorum bir damlası bile ziyan olsa içim gidiyo o yüzden yazdım bunları da :-D
10 gun once bakmisti ta benimkine o zaman daha kafa yerlesmemis demisti.ama suan yerlesti bence hissediyorum.
Kuzuuum aallah kurtardi.yuce rabbim bizede seninki gibi bi dogum nasip eder mi acaba?sanci gelsin diye bekliyorum surekli.eger sikinti olmazsa suyu filan iyi olursa beklemesini istiyorum sirf senin yasadiklarini yasamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?