2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Otu suya koyduk ama açılmadı
Sezeryanı duyunca çok ağladım önce ama kesinlikle haklısın sağlıklı olsunda ne şekilde doğarsa doğsun:))

Geniş bir legene koysaydiniz neyse her sey nasip

Oglusum yanımda şükürler olsun 6.30da normal doğumla kavustum darısı isteyen herkese

Aaa gözün aydın canım

Amin inşallah kendi sancinla dogurursun canım

Dogumum çok kolay oldu canlar şükürler olsun... bir ikinmada çıktı ama sonrası bi anda çıkınca yirtik çok oldu o doğumdan daha sordu rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin

Anam maşallah sana:) ne güzel doğurmuşsun

Cnm gozunaydin Allah anali babali buyutsun ne guzel yavrun yaninda darisi biz kalanlara insallah bizim kizlar tembel cikti benimki daha tembel totosunu oynatip donmedi bile hala ters:) Erik ins darisi sana :) aeolun

İnşallah siz de kolaylıkla alın kucağınıza

Cok yalniz kaldim cok..Hicranda birakip gitti ya

:)
Kizlar ya masallah naail hemen verdiniz kiloladi ben veremicem die cok.korkuom 15 kilo.aldim.ne kaar surede verdinizki

Ben de 76 ile doğuma gittim20gun oldu 67.50yim ilkinde üç ayda doğumdan onceki halimin altina düşmüştüm ben.

Ben o bir cmle kaç hafta gezdim :) :) inşallah sancin da gelir hurmaya devam:)
kuzum ben aksam saat onda geldiğim de daha kafasi yerlesmemisti onu takilma yerleşir yeterki ağrın gelsin

Aa evwt sancim gelince dr.duvara iki elini daya ayaklarini kir biraz dizinden ve ikin demişti böyle böyle kafası yerleşir demisti.hatra kizim da taklidimi yapıyordu:)

sağol kuzucum çok muhteşem çok anlatılmaz gözümü alamıyorum ben esmerim eşim kumral sapsari bi oglusumuz oldu çok mutluyum... Ağrım çok ama değer
Maşallah ona

Bi kez kalktim onda da bayıldım bi daha kalkamadım dua edin ne olur bitsin artik belim cok agriyo
ne oldu hicran neden bayıldın
Hurma ye canım bol bol

Bittim sehercim.gercekten çökmüş durumdayim.her yolu deniyorum olmuyo bazen tutuyo bazen tutmuyo.bugun cildirmis durumdayim.bunalima girdim surekli aglamak istiyorum

Galaxy Note 2

o ilaçdan eşim kllanıyor geçen yıl öğrendik tiroit inin yüksek oldğunu o etklilemiş olabilirmi acaba oğlunda nasıl 9 aylıkken öğrendiniz topuk kanında yoktu da sonradan mı çıktı iyi bari bi sıkıntı çıkmamış sizde inşallah bizimde sorun olmaz bakalım yarın öğreniriz değerin kaç oldğunu

paketin üstünde 6 ay yazıyor canım bende atmıştı az bişey onu çıkardım geçen gün buzdalabının alt tarafında çözüldü sonra cezvede hafif ılıttım bilmem doğrumu yaptım

Hicraaaan beni birakip gittinnnn Allah uzun ömür saglik versin.öptüm
Bnce seninki bir anda gelecek canım. Bekliyorum
Bi kez kalktim onda da bayıldım bi daha kalkamadım dua edin ne olur bitsin artik belim cok agriyo
Oncelikle hayırlı olsun canım dikkat et dualarimiz seninle. Kolay doğum yapmışsın çok sevindim. Allah herkese bir cirpida doğurmayi nasip etsin:) oglunada kavuştun oh mis. Erik i takipe geçiyorum bende şimdi :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

paketin üstünde 6 ay yazıyor canım bende atmıştı az bişey onu çıkardım geçen gün buzdalabının alt tarafında çözüldü sonra cezvede hafif ılıttım bilmem doğrumu yaptım

canım sütü buzluktan çıkarıp alt tarafına koyarak doğru yapmışsın ancak anne sütü doğrudan ateşe konmaz benmari usulü ısıtabilirsin bir de çözüldükten sonra direkt biberona koy bir kaptan diğerine fazla aktarma bakteri ürer ve son bir şey oda ısısında 4 saatten fazla kalmasın içindeki faydalı şeyler yok oluyormuş. konu anne sütü olunca dayanamıyorum bir damlası bile ziyan olsa içim gidiyo o yüzden yazdım bunları da :-D

hımm bende yanlış yapmışım :) teşekkür ederim çok sağol

hicran gözün aydin saglikla büyüt bebegini ins,

darisi geride kalan bizlerin basina ,sanirim erikde benle ayni durumda tik yok bende sali doktora gidicem ins acilmam fazlalasmistir ( sancisiz nasil olacaksa )

canim seni anliyorum ama lütfen kafani baska seylerle mesgul etmeye calis düsündükce stres yaptikca bekledikce gelmiyo sancilar malesef ayni hamilelik gibi bekleyice olmuyo , bi SIKINTI OLMADIKCADA sirf günün gecti diye sezeryan düsünme sakin biz ne yaparsak yapalim onlarin dogacaklari gün saat saniye Allah katinda yazili öncesi veya sonrasi zaten olamaz.

Rabbim sabrimizi arttirsin ins

Bende dogum yaptım15 gun erken geldi kızım 2500 gr dogdu fakat 250 gr gıttı sımdı almaya başlamıs bır haftalık oldu kuzu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…