2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
55 kilodan 76 ya çıkmıştım. Millet doğumda şu kadar verdim bu kadar zayıflamışım diyo. Dün doğum yaptım bugün eve geldim tartıldım 74,6!!!! Napıcam ben yaaaa

Doğurdum :)))) 26 saatlik zorlu süreçten sonra normal doğumla kızımı aldım kucağıma... Allah kalan herkese kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

55 kilodan 76 ya çıkmıştım. Millet doğumda şu kadar verdim bu kadar zayıflamışım diyo. Dün doğum yaptım bugün eve geldim tartıldım 74,6!!!! Napıcam ben yaaaa

Bende ayni durumdayim onca kilo benle kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kanamam durmadi alt sismis.kan toplayıp ödem olmuş bastirdilar canim ciktii en son dr geldi elletmed bayiltin beni dedim spinal anestezi alarak dikisler yenilendi hala ayaklarim uyuşuk agrim hafiflefi aglamaktan helak oldum

cok gecmis olsun canim dikkat et kendine allah yar ve yardimcin olsun insallah tez zamanda agrilarin gecsin. bol bol.ayetel kursi nas felak oku nazar degdi sana kesin.

Bol bol su ic canım ödem oluyor ilk hafta gidee inşallah ben doğumdan sonra sistim yesilcay ve su ile şişlikler gitti şükür

Maşallah diyelim kac kilo doğdu

Haftalık kontrolünde tartil doktorda o zaman bakarsin.. Simdi odeminde çoktur bozma moralini

Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsn..maşallah
anammm kızceler bir ben ve mandalina mı kaldık neyyyy

Cnm nbr ....

Kızlar kanamam durmadi alt sismis.kan toplayıp ödem olmuş bastirdilar canim ciktii en son dr geldi elletmed bayiltin beni dedim spinal anestezi alarak dikisler yenilendi hala ayaklarim uyuşuk agrim hafiflefi aglamaktan helak oldum
Hicranimm geçmiş olsun tatlım ins bian önce toparlanirsin

Cnm hakiki zeytinyağı cok iyi geliyor
Sevgiii...napiosun canim alistiniz mi? Bebisi goremedik hala meraktayiz
Oğlumla uğraşp duruyorm tatlım bayılıyorm ona..dur gönderim fotosuni

Maşallah diyin teyjelerimmm.. :):)

Eklentiler

• $1405931831651.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 39

canım cok geçmiş olsun benimde hala ağrılarım var ki 25 gun oldu kırmızı birde yaram bende bilmiyorum neden acep hava almadıgındanmı diye benimde aklıma geldi ama ne bilim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…