2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar kanamam durmadi alt sismis.kan toplayıp ödem olmuş bastirdilar canim ciktii en son dr geldi elletmed bayiltin beni dedim spinal anestezi alarak dikisler yenilendi hala ayaklarim uyuşuk agrim hafiflefi aglamaktan helak oldum
Canım çok geçmiş olsun neden olmuş dr.ne dedi?

Aventin silikon göğüs ucu ile emzordim ben sonra lansinoh surup gogus ucu koruyucu kalkanı takip kuru kalmasini sağladim iyileşti. Ama hala silikon göğüs ucu kullaniyorum.

ne bilim yagmurum icimde kötülük yok ki cesaret olsun istedim gerçi dikiş asamam çok uzun ve zorlu geçti sabahta sikintilar devam etti

Doğurmalıyıııımmm artık. Gece 2den beri sancı çekiorum. Nstde 7dkda bir 50-55 çıkıo ama öyle böyle dayanılır gibi değil. Açılma yok evde bekle sancını dedi dr ama muayene eden ebe kendini kasıosun kasma böyle normal doğuramazsın dedi. Nasıl gevşeyecem bilmiorum... Şimdiden çok yoruldum...
Allah bekleyen herkese kolaylık doğuranlara da tez zamanda ayaklanıp bebekleriyle hayatın tadına varacakları enerji versin.
Ben son zamanlarda erik ve hicranı takip ediodum. Onlar doğurmadıkları için vakit var modundaydım. Gece sancıyla kıvarnınca baktım hicran doğurmuş. Dedim demek zamanı geldi bizimkilerin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Simdi baktim netten yarin cikicaz zaten 3umuz :) topuk kani alinacak ordanda bulabilirsem alicam. Ama bu sicakta carsiya cikarmam kuzumu
Hem onada cici bakariz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kanamam durmadi alt sismis.kan toplayıp ödem olmuş bastirdilar canim ciktii en son dr geldi elletmed bayiltin beni dedim spinal anestezi alarak dikisler yenilendi hala ayaklarim uyuşuk agrim hafiflefi aglamaktan helak oldum

Canim benim gecmis olsun.
Nazara geldin hemen toarlanirsinda insallah evinize gecersiniz yarın. Insanin evi gibisi yok.

mrb arkadaşlar.ben ekim annesi olacağım inş.ama yayınım çıktığı için 3 hafta ya kadar ankaraya tasinicam.riskli bi gebelik geçirdim ve halen gecirmekteyim.bu yer değişikliği doktor değiştirme beni çok strese soktu.sizlerin çoğu doğum yapmissiniz ne güzel allah hepinizin bebislerine sağlık versin.anakarada yasayan riskli gebeliği olan arkadaşlar bana doktor tavsiyesinde bulunur musunuz.öncelikle üniversite ile bağlantısı olan doktorlar var mi on edebileceğiniz.teskkurler

Sağol canım ben de aynı şeyleri duydum ama mesela karpuz,kavun ve dondurma dokunur mu acaba :)

Canım kavun asitli bir meyve olduğu için nefsini köreltecek kadar yemelisin , dondurma soğuk olduğu için gaz yapabilir soğuk her şeyden sakınman gerekiyor
Ben acıyı çok seviyorum karnı ağrır bebeğin dediler ama sanırım yerim zaten bünyesi de alışmalı diye düşünüyorum yemeklerim acı olur çünkü
Patates anneyi de bebeği de kabız yapıyor oda sıkıntılı ben üzüm vs yiyorum yanında dengeliyor sanki ama çok tüketmemek lazım .

Bittim sehercim.gercekten çökmüş durumdayim.her yolu deniyorum olmuyo bazen tutuyo bazen tutmuyo.bugun cildirmis durumdayim.bunalima girdim surekli aglamak istiyorum

Galaxy Note 2

Ayni yasadiklarini yasadim cok iyi anliyorm bide bebek memeyi tutmayinca herkafadan bi ses insanlarin yaninda emzirme savasi cok kotu bisey ya sutunun durumu nasil yeterlimi ek mama veriyomusn

Benim oglumun kilosu gayet iyi buyudu 9ayda istahsizlik var diye gotrdk arastrma hastanesine testlerde cikti 5sinir olmasi gerekirken 4 kusur cikti 15gun snra tekrar gittik 6oldu yani yeni baslamis yukselmeye daha cocugu etkilememisti cok sansliydk okonuda sonra ilac tedavisine basladik iste 25mg heray kontroldu simdi 3aylik kontrole cikti gecen baktrdk yine modul usg falan baktrdk temizdi genelde 4yasina kadar ilac tedavisi veriyolarmis biz 3bucuk yasindayz bakalim hayirlisi
paketin üstünde 6 ay yazıyor canım bende atmıştı az bişey onu çıkardım geçen gün buzdalabının alt tarafında çözüldü sonra cezvede hafif ılıttım bilmem doğrumu yaptım

Jeya cim arkadasn dedigi gibi isitiyorm ben daha dondurucudan cikarmadim daha once koymustum simdi sutum azaldi koymadimda bayadir posetler kaldi bosuna sadece gece 60 cc 80cc cekiyorm onuda biberonda buzdolabina koyuyorm ogleden sonra azaldigi zaman sutum onu kettle da su isitip derin kasenin icine biberonu oturtup kaseyede sicak su koyuyorm iliyinca kizima veriyorm...

Ek mama vermiyorum cnm tek memeyle idare ediyoruz digerinide sagiyorum ama bu defa bibeeona alosir akli kesince meme almaz diyolar.sen ilkindenyasadin sanirim.gecmedimi peki bu durum hep boylemi devam edecek.

Galaxy Note 2

Benimde ayni olmustu.. Avent marka göğüs ucu al onla emzir. Birde kantaron otlu zeytinyağı surdum ben 2gune geçti. Göğüs ucu bebefor almistik ilk önce o yumuşak aventinki daha sert daha güzel tutuyor ve diğeri kadar acitmiyo o yüzden tavsiye ederim..

Geçmiş olsun canım ya, nazar değdi hakkaten, en kısa zamanda geçer inşallah..neden olmuş ki? Dr hatası mı? Enfeksiyon mu?

Hic uyumadi veletim bugün simdi annem ayagina aldi salliyo inşallah uyurda bizde yatariz hemen

Kantaron otlu zeytinyağı nerde satılır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…