Canım çok geçmiş olsun neden olmuş dr.ne dedi?Kızlar kanamam durmadi alt sismis.kan toplayıp ödem olmuş bastirdilar canim ciktii en son dr geldi elletmed bayiltin beni dedim spinal anestezi alarak dikisler yenilendi hala ayaklarim uyuşuk agrim hafiflefi aglamaktan helak oldum
Daha dün doğum yaptım şimdiden meme başım mahvoldu. Lansinoh kullanıyorum. Başka ne öneriyorsunuz kızlar? Önceki sayfalarda konuşulmuştur ama o sıralar doğurabilme derdindeydim okuyup geçmişim, hatırlamıyorum
sagol kuzum beysehirde yaptim yarin cikcaz ins benim dikis problemi olmazsa yine... Bebisim iyi maşallah
bilmiom erikcim sabahtan beri yeni oturdum daha anestezinin etkisiyle
Burda o kadar cok zor dogum yapan insan var ve bide biz doguramayanlar.yazarsan buraya oyle cok kolay dogurdum diye boyle nazar deger.bi okusunlar seni.
sagol kuzum bebek aniden gelince kesinin disinda cok yirtilmada olmus ebe denedi dikemedi dr cagirdi bir saat sürdü islem kac dikisim var onu bile demedileer ic dis fena kotu
Hurmaya devam hadi bakalım:)
Allah yardımcın olsun canım üzülme sen yetimsin Allah yetimlerin yanındadır. Seni çok iyi anlıyorum benim daha babam yok eksikliğini çok hissediyorum.Allah esinden ve evladindan guldursun seni.
Eşinin annesi gelmedi demi
Benim dr.um sar dedi ben gittim bel korsesi aldım. Takiyorum arada.gobegim azaldı gibi.40cikinca egzersiz verecek dr.sikilasmak için. Olmadı pilates yapariz.
Bebeyle çıkın esin de yanindaysa canım o uyurken alırsın .
Kızlar kanamam durmadi alt sismis.kan toplayıp ödem olmuş bastirdilar canim ciktii en son dr geldi elletmed bayiltin beni dedim spinal anestezi alarak dikisler yenilendi hala ayaklarim uyuşuk agrim hafiflefi aglamaktan helak oldum
canim benim allah yardımcın olsun ins kolaycacik dogursun
inss canim benimmmmm ins
Sağol canım ben de aynı şeyleri duydum ama mesela karpuz,kavun ve dondurma dokunur mu acaba :)
Bittim sehercim.gercekten çökmüş durumdayim.her yolu deniyorum olmuyo bazen tutuyo bazen tutmuyo.bugun cildirmis durumdayim.bunalima girdim surekli aglamak istiyorum
Galaxy Note 2
Benim oglumun kilosu gayet iyi buyudu 9ayda istahsizlik var diye gotrdk arastrma hastanesine testlerde cikti 5sinir olmasi gerekirken 4 kusur cikti 15gun snra tekrar gittik 6oldu yani yeni baslamis yukselmeye daha cocugu etkilememisti cok sansliydk okonuda sonra ilac tedavisine basladik iste 25mg heray kontroldu simdi 3aylik kontrole cikti gecen baktrdk yine modul usg falan baktrdk temizdi genelde 4yasina kadar ilac tedavisi veriyolarmis biz 3bucuk yasindayz bakalim hayirlisio ilaçdan eşim kllanıyor geçen yıl öğrendik tiroit inin yüksek oldğunu o etklilemiş olabilirmi acaba oğlunda nasıl 9 aylıkken öğrendiniz topuk kanında yoktu da sonradan mı çıktı iyi bari bi sıkıntı çıkmamış sizde inşallah bizimde sorun olmaz bakalım yarın öğreniriz değerin kaç oldğunu
paketin üstünde 6 ay yazıyor canım bende atmıştı az bişey onu çıkardım geçen gün buzdalabının alt tarafında çözüldü sonra cezvede hafif ılıttım bilmem doğrumu yaptım
canım sütü buzluktan çıkarıp alt tarafına koyarak doğru yapmışsın ancak anne sütü doğrudan ateşe konmaz benmari usulü ısıtabilirsin bir de çözüldükten sonra direkt biberona koy bir kaptan diğerine fazla aktarma bakteri ürer ve son bir şey oda ısısında 4 saatten fazla kalmasın içindeki faydalı şeyler yok oluyormuş. konu anne sütü olunca dayanamıyorum bir damlası bile ziyan olsa içim gidiyo o yüzden yazdım bunları da :-D
Ayni yasadiklarini yasadim cok iyi anliyorm bide bebek memeyi tutmayinca herkafadan bi ses insanlarin yaninda emzirme savasi cok kotu bisey ya sutunun durumu nasil yeterlimi ek mama veriyomusn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha dün doğum yaptım şimdiden meme başım mahvoldu. Lansinoh kullanıyorum. Başka ne öneriyorsunuz kızlar? Önceki sayfalarda konuşulmuştur ama o sıralar doğurabilme derdindeydim okuyup geçmişim, hatırlamıyorum
Kızlar kanamam durmadi alt sismis.kan toplayıp ödem olmuş bastirdilar canim ciktii en son dr geldi elletmed bayiltin beni dedim spinal anestezi alarak dikisler yenilendi hala ayaklarim uyuşuk agrim hafiflefi aglamaktan helak oldum
Kantaron otlu zeytinyağı nerde satılır?Benimde ayni olmustu.. Avent marka göğüs ucu al onla emzir. Birde kantaron otlu zeytinyağı surdum ben 2gune geçti. Göğüs ucu bebefor almistik ilk önce o yumuşak aventinki daha sert daha güzel tutuyor ve diğeri kadar acitmiyo o yüzden tavsiye ederim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?