2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yuklenmemis sevgi

Galaxy Note 2

canım cok tatlı Masallah Allah nazarlardan korusun

Oyyy oyyy masallh tututu kirmizi yanaklarini yerim...sevgicim Allh size bagislasin..

Sağolun kızlar Allah razı olsun Rabbim hepimizin evladını bağışlasın ...

Ebrucum kızlar gormus nasıl yapalım ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr hastaanden bildiriom cati kontrolm yapildi 2cm ackligim var bebegim kanala girmiş yarin dogurtalim seni dedi sancilarimda var hafif hafif simdi nstye grcem bakalim sancilarim ne alemde erikcim sen naptin

Kizlarr hastaanden bildiriom cati kontrolm yapildi 2cm ackligim var bebegim kanala girmiş yarin dogurtalim seni dedi sancilarimda var hafif hafif simdi nstye grcem bakalim sancilarim ne alemde erikcim sen naptin

Hadi hayirlisi insallah bi bebis daha geliyor..

Yazını bulamadım o yüzden alıntılıyamadım. İnşallah görüp okursun. Bu tarif ettiğin enfeksiyon canım. Ben doktorum. Sakın ihmal etme hemeeeen doktoruna git. İltihapsa eğer ve apseleşirse işin daha da zorlaşır, iyileşme sürecin uzar. Eşin de güya bebeğe zarar vermek istememiş ama asıl zararı şimdi vermiş doktora gidince sonucu yaz lütfen merak ediyorum. Allah şifa versin. Lütfen ihmal etme

merhaba kızlar normal doğum yapalı bir hafta oldu doktor bir hafta sonra gel dedi
gidince neye bakıyor , dikişlere mi
bide bebegide götürmek gerekiyormu

Todmr peki epizyo dikislerim düştü ama dikiş yerimde küçük kırmızı top gibi şişlikler oldu onun hakkında bir bilgin var mı

merhaba kızlar normal doğum yapalı bir hafta oldu doktor bir hafta sonra gel dedi
gidince neye bakıyor , dikişlere mi
bide bebegide götürmek

gerekiyormu

Kadın Doğum dr.un iç dış dikişleri kontrol edr tutmuş mu diye bebisi de çocuk dr.u csgirimisti bizim üç günlük iken

Ins kizlar dua edin açıklığı m artsin kontrolde cok canim yandi

Allah yardimcin olsun sağlıkla kucağına al inşallah hurmaya devam:)

Todmr peki epizyo dikislerim düştü ama dikiş yerimde küçük kırmızı top gibi şişlikler oldu onun hakkında bir bilgin var mı
Akıntı ya da bastırmakla çok ciddi ağrı yoksa önemli değil canım zamanla geçer. Büyürse ya da ağrı akıntı vs. olursa bakılması gerekir

Ağrı için vaginorm jel kullaniyorum ağrı geçti ama şimdi sünnet çocuğu gibi yuruyorum ped rahatsız ediyor.bebisin bezini kullaniyorum

Nst ye girdim cnm 1 kez sancim cikti ama gece ben cok sancilandim.10 dakkada bi sancim vardi sabah kesildi 7 gibi.doktorum doguma gitmis onu bekliyorum daha alttan muaynem olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…