2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Nst ye girdim cnm 1 kez sancim cikti ama gece ben cok sancilandim.10 dakkada bi sancim vardi sabah kesildi 7 gibi.doktorum doguma gitmis onu bekliyorum daha alttan muaynem olmadi

Hadi bklm cnm sende yarina ins doğurursun beraber dogururuz senle bnm de sancim sabhtan beri var dr bugun sabh gelseydiniz alirdim doğuma dedi

tesadufen yazina denk geldim. kokudan dolayi mi enfeksiyon yoksa tarif ettigim agridan dolayi mi?

Ek mama vermiyorum cnm tek memeyle idare ediyoruz digerinide sagiyorum ama bu defa bibeeona alosir akli kesince meme almaz diyolar.sen ilkindenyasadin sanirim.gecmedimi peki bu durum hep boylemi devam edecek.

Galaxy Note 2

Zorla vermeye calis gogsunu ama benimki hic almamisti sag surekli ki azalmasin zaten meme alasi yok biberon daha cok hosuna gider birakir seni dogru demisler ben valla hic gogsumu veremediydim hep bibeon verdm sagdim sagdim vrdm ama cok zor oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Todmr baktım şimdi küçülmeye başlamış dokunu ca agrimiyor artık akinti da yok dr.a gidecektim gitmeyeyim teşekkür ederim:)

Sağolun kızlar Allah razı olsun Rabbim hepimizin evladını bağışlasın ...

Ebrucum kızlar gormus nasıl yapalım ki

Ayy tmm acilmis masallah yavru kusuma.allah nazardan korusun cnm

Galaxy Note 2

Massallh allah nazarlardn saklasin

maşallah sana kuzucuk Allah bağışlasın

Ayy tmm acilmis masallah yavru kusuma.allah nazardan korusun cnm

Galaxy Note 2

Sagolun kızlar Rabbim hepimizin evlatlarini korusun bizlere bağışlasin. Amiiinn ..

Sezeryan olan bacilar bandaj çıktıktan sonra evde kaç gün kendiniz batikonla pansuman yaptınız...

tesadufen yazina denk geldim. kokudan dolayi mi enfeksiyon yoksa tarif ettigim agridan dolayi mi?

Ağrının artması bile doktor kontrolünü gerektirir ama kötü koku zaten enfeksiyon lehine. Kesin demiyorum tabiki yarayı görmek gerek. Hala gitmedin mi? İçi apseleşirse yarıp boşaltmak gerekir maalesef.

Sezeryan olan bacilar bandaj çıktıktan sonra evde kaç gün kendiniz batikonla pansuman yaptınız...

Masallh cok basarili bi is cikarmisti doktorum iz yok denick kadar az yara gibi diildi hic..bandaj cikti iki gun surdum batikon...cok sukur bi sorunumda olmadi.

Masallh cok basarili bi is cikarmisti doktorum iz yok denick kadar az yara gibi diildi hic..bandaj cikti iki gun surdum batikon...cok sukur bi sorunumda olmadi.

Ne güzel cnm peki yaptıkdn sonra yikadin mi orayı şimdi bnm li boydan boya kesilmiş sankim ::'''(

Heralde kuzum gec bile kaldik ddi bebk normal dedi iste ins acilnan olur sancılarim var

Benim hic acilmam yokmus.rahmin yumusak degil dedi.suni sanci tutmaz ama istersen veririm tatmin olman icin dedi.cumaya kadar bekle istersen ama en gec cuma almam lazim dedi.kendi dogmazsa suni de tutmaz buyuk ihtimal o zaman sez.yaparim dedi.moralim cok bozuk.aglamaktan helak oldum.

Ne güzel cnm peki yaptıkdn sonra yikadin mi orayı şimdi bnm li boydan boya kesilmiş sankim ::'''(

Hemen yapar yapmaz yikamadim tabiki ertesi gun yikandim caniim..nasil boydan boya kesilmis ayy ciddimisin..? Benimki belli belirsiz bir cizgi ve 8 cm bisi..sen gozunde abartiyorsundur seninkide minik

Canim benim neden agliosunki ikinizde sagliklik olun onemli olan o degilmi bence dr na güven eger tutmaz diosa suni sanci sakin alip o aciyida cekme sonucta onemli olan bebegin ve senin sağlığın cokta gec kalma kuzum ozaman

Hastaneden çıkarken 1 kere batikon döktüler 5 gün pansuman yapma sonra aç yıkan dedi dr um yani hiç batikon dökmedim 5.gün yıkandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…