2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cok heycanliyim ben kizlar..upuzun bekleyisin sonuna geldim sanirim..onumdeki gunlerde beni ne bekliyo cok merak ediyorum.yarin sabah olmicak gibi hic gelmicek gibi geliyo.hem korku hem heycan hem merak hepsini birlikte yasiyorum.:18:

Selamlar kizlar
Bugun 4e kadar gaz sancisi yasadim. Kabus geri dondu resmen perisan oldum. Aglatti resmen sanci.
Sizde de sonradan oldumu bu sanci?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana hastaneden cikarken bi sure gaz yapan şeyler yeme sut içme dedi hemsire, bugün 27 gunluguz hala dikkat ediyorum :))

Cok heycanliyim ben kizlar..upuzun bekleyisin sonuna geldim sanirim..onumdeki gunlerde beni ne bekliyo cok merak ediyorum.yarin sabah olmicak gibi hic gelmicek gibi geliyo.hem korku hem heycan hem merak hepsini birlikte yasiyorum.:18:

canım var mı bır hareket :)

Bana hastaneden cikarken bi sure gaz yapan şeyler yeme sut içme dedi hemsire, bugün 27 gunluguz hala dikkat ediyorum :))

ya bende gunlerdır dıkkat edıyorum dıyette gıbıyım sankı. bısey yemeden once bu gaz yapar mı modundayım :)
ama buldu mu buluyor galıba ınsanı ( benımde 15 gun oldu ona sasırıyorum zaten. ay Allahım kimseye yaşatmasın beter bısey bugun saatlerce kıvrandım ağrıdan

Kizlar yaa 32 gün önce sezeryan oldum agrim sizim cok cabuk gecmisti ama son bi kac gündür tekrar basladi sol kasik tarafimda sag taraftan daha sis basina boyle bisey gelen var mi neden olur ki yaa usutmuyorumda hiç

kizlar bisey sorcam size dogum yapmadan onceki usg deki bebegin kilosuyla dogduktan sonra ki ayni mi cok mu eksik cikiyo

Ne geldi suyun mu yarın mi doğum yani hadi hayırlısı olsun. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Kasilmam ve sancimin siddeti artti zaman tutmuyorum ama asagidan delincek gibi sanci geliyo.insallah sabaha kadar acilmam artar..

Yok canim suyum filan gelmedi yarin suni sanci icin yaticam.

Allah kurtarsin canım...aklına gelirse kkdaki bütün annelere hayır ver RABBIM de :) tabi durumda zorda...sanci olunca açılma mi oluyor henüz bilmiyorum.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Mrb kizlar cok sukur oglumu kucağıma aldim cok zorlandim 8 saat suni sanci cektim bbgn kafasi inmk bilmedi ama sonunda drm üstün basarsyla normal dogum yaptim darisi olmynlrin basina

bugun kontrole gittim doktor daha bi iki haftan var diyo ve oglum hic inmemis daha halen gogsumun altinda ama hafta sonu gel son zamanlara geldin hareketlerine de dikkat et azalirsa hemen gel dedi bende bayramdan sonra gidim diyorum oyle mi yapsam ki

Mrb kizlar cok sukur oglumu kucağıma aldim cok zorlandim 8 saat suni sanci cektim bbgn kafasi inmk bilmedi ama sonunda drm üstün basarsyla normal dogum yaptim darisi olmynlrin basina

Canim benim ne güzel ogluna kavusmussun. Allahim oglunun bahtini acik etsin. Darisi bizlerin basina. Bu arada nerde doğum yaptin canim?

kizlar bisey sorcam size dogum yapmadan onceki usg deki bebegin kilosuyla dogduktan sonra ki ayni mi cok mu eksik cikiyo

Cnm benim 2694 çıkmıştı doğum yaptığım gün usg de 2670 dogdu bebis çok bi oynama yok yani

Cnm o sancilarin mislisini sezeryandan sonra yasadim 3.gune kadar cikamadim hastaneden.nasil biseydi anlatilmaz.agliyodum resmen.ayaga kalkamadim 3 gun.cok beter bisey allah kimseye yasatmasin.

Galaxy Note 2

cvp verdiginiz icin tesekkur ederim.telden girdim icin.alintilayamadim simdi oglum.3400 mus insallah bu kadar dogar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…