Cok heycanliyim ben kizlar..upuzun bekleyisin sonuna geldim sanirim..onumdeki gunlerde beni ne bekliyo cok merak ediyorum.yarin sabah olmicak gibi hic gelmicek gibi geliyo.hem korku hem heycan hem merak hepsini birlikte yasiyorum.:18:
canım çok şaşırdım günde birkere acaba hipotirodi yüksek olduğu için mi az yapıyo ben dün çock doktoruna götürünce kakasını ne sıklıta yapıyo diye sordu hemen.
Bilmiyorum ki acaba onunlamı alaka lı ki((( sana ne dedi doktor cnm
Cok heycanliyim ben kizlar..upuzun bekleyisin sonuna geldim sanirim..onumdeki gunlerde beni ne bekliyo cok merak ediyorum.yarin sabah olmicak gibi hic gelmicek gibi geliyo.hem korku hem heycan hem merak hepsini birlikte yasiyorum.:18:
ya bende gunlerdır dıkkat edıyorum dıyette gıbıyım sankı. bısey yemeden once bu gaz yapar mı modundayım :)
ama buldu mu buluyor galıba ınsanı ( benımde 15 gun oldu ona sasırıyorum zaten. ay Allahım kimseye yaşatmasın beter bısey bugun saatlerce kıvrandım ağrıdan
26 günlük olduk bugün inşallah düşmüştür canım ama düşmediysede hemen ilaca başlarsanız bi sıkıntı olmuyormş.he buarada bizim 7 günlük iken alınan topuk kanı da 8.75 miş bazı yerlerde 10 üstü hipotiroid yazıyo bazı yelerde de 20 üstü sizin kaç
26 günlük olduk bugün inşallah düşmüştür canım ama düşmediysede hemen ilaca başlarsanız bi sıkıntı olmuyormş.he buarada bizim 7 günlük iken alınan topuk kanı da 8.75 miş bazı yerlerde 10 üstü hipotiroid yazıyo bazı yelerde de 20 üstü sizin kaç
Bizim iki günlükken 39 muş sonra 4 saat sonra bidaha alınmış 20 ye düşmüş sonra 10 günlükken 12 ye düşmüş bidaha 12 günlükken alındı 14 olmuş çoçuk doktoru da bi kağıt yazdı ve bizi endokrologa yönlendirdi bakalım doktora randevü aldık doktora gittiğimizde 27 günlük oluyo inş düşmüştür ya sizin ki bizimkinden baya düşkmüş sınır 5 diye okudum bn ((
Kizlar yaa 32 gün önce sezeryan oldum agrim sizim cok cabuk gecmisti ama son bi kac gündür tekrar basladi sol kasik tarafimda sag taraftan daha sis basina boyle bisey gelen var mi neden olur ki yaa usutmuyorumda hiç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya bende gunlerdır dıkkat edıyorum dıyette gıbıyım sankı. bısey yemeden once bu gaz yapar mı modundayım :)
ama buldu mu buluyor galıba ınsanı ( benımde 15 gun oldu ona sasırıyorum zaten. ay Allahım kimseye yaşatmasın beter bısey bugun saatlerce kıvrandım ağrıdan
Allah kurtarsin canım...aklına gelirse kkdaki bütün annelere hayır ver RABBIM de :) tabi durumda zorda...sanci olunca açılma mi oluyor henüz bilmiyorum.
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Mrb kizlar cok sukur oglumu kucağıma aldim cok zorlandim 8 saat suni sanci cektim bbgn kafasi inmk bilmedi ama sonunda drm üstün basarsyla normal dogum yaptim darisi olmynlrin basina
bugun kontrole gittim doktor daha bi iki haftan var diyo ve oglum hic inmemis daha halen gogsumun altinda ama hafta sonu gel son zamanlara geldin hareketlerine de dikkat et azalirsa hemen gel dedi bende bayramdan sonra gidim diyorum oyle mi yapsam ki
Mrb kizlar cok sukur oglumu kucağıma aldim cok zorlandim 8 saat suni sanci cektim bbgn kafasi inmk bilmedi ama sonunda drm üstün basarsyla normal dogum yaptim darisi olmynlrin basina