2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
cvp verdiginiz icin tesekkur ederim.telden girdim icin.alintilayamadim simdi oglum.3400 mus insallah bu kadar dogar :)

Yeni gördüm canım msjını, benim de kahverengimsi akıntım geldi muayene sonrası, 2 gün boyunca da büyük parçalar halinde geldi akıntım, 5 gün oldu hala doğum sancım yok (

Tatlım benim de aynı senin gibiydi , 37. Haftaya gelince haftasıyla uyumlu olmaya başladı, önden gitmeyi bıraktı, karnım hep aşağıdaydı hala çok aşağıda ama 39+0 ım ve hala sancım yok..inşallah herşey yolunda gider seninde

Evet canim sancinin amaci acilmayi saglamak..insallah sende ogrenirsin
Mrb kizlar cok sukur oglumu kucağıma aldim cok zorlandim 8 saat suni sanci cektim bbgn kafasi inmk bilmedi ama sonunda drm üstün basarsyla normal dogum yaptim darisi olmynlrin basina
Canim cok sanslisin gozun aydin.darisi bana olsun insallah yarin bende suni sanci.alcam.
bugun kontrole gittim doktor daha bi iki haftan var diyo ve oglum hic inmemis daha halen gogsumun altinda ama hafta sonu gel son zamanlara geldin hareketlerine de dikkat et azalirsa hemen gel dedi bende bayramdan sonra gidim diyorum oyle mi yapsam ki
Canim buyuk bi anormallik yasamazsan bence olabildigince gec git.ben cok yiprandim bu konuda.Zamanini bekle gelirse zaten kendi gelir..

Cok heycanliyim ben kizlar..upuzun bekleyisin sonuna geldim sanirim..onumdeki gunlerde beni ne bekliyo cok merak ediyorum.yarin sabah olmicak gibi hic gelmicek gibi geliyo.hem korku hem heycan hem merak hepsini birlikte yasiyorum.:18:

Canım yaa, doğumu bana yakın olanlar doğurdukça ben de heyecanlanıyorum valla kazasız belasız kolaylıkla doğur inşallah

Yeni gördüm canım msjını, benim de kahverengimsi akıntım geldi muayene sonrası, 2 gün boyunca da büyük parçalar halinde geldi akıntım, 5 gün oldu hala doğum sancım yok (
Benimde oyle oldu ama bugun bi parmak acilmam oldugunu soyledi ve bu aksam inanilmaz sancilatim var.dakika tutamiyorum.ama 10 dakikada bi muhakkak geliyo 12 filan oluyo arada.hic yasamadigiim bi sanci.sanci geldigimde ter bosaliyo kendimi nereye aticami bilmiyorum.insallah sabaha kadar acilmam artar diyorum..

Canım senin başlamış o zamaaaann ay çok heycanlııı düşünsene bebişini kucağına almana ne kadar az kaldııı..büyük ihtimalle açıklığın artar tatlım, Allah kolaylık versin..Aslan burcu olcak senin bebiş

İnşallah canım ben de görürüm 39ları inşallah , Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Evet hep yengec olcak diye bekliyodum kismetimizde aslan varmis..gece boyu surer insallah sancim.en azindan suni olursa daha az sanci cekerim.bu acinin surekli cekilmesi cok aci verici olur sanirim.

gercekten hastane insani cok yoruyo sabah 10 gittim 3 de isim bitti insanin agrimadik yeri kalmiyo valla bayramdan sonra gitmeyi dusunuyorum ben ama esim pimpirikli ya bisey olursa son gunlerdesin deyip duruyo oglum halen coj hareketli hic azalma olmadi ama ben dogsun istiyorum artik valla ama sancim gelmezse hep boyle diye korkuyorum sunni sanci verirlerse diye

ayy valla biri dogurunca bende heycanlaniyorum insallah kolayca doguruverirsin pirt diye :) cikiverir

Cok heycanliyim ben kizlar..upuzun bekleyisin sonuna geldim sanirim..onumdeki gunlerde beni ne bekliyo cok merak ediyorum.yarin sabah olmicak gibi hic gelmicek gibi geliyo.hem korku hem heycan hem merak hepsini birlikte yasiyorum.:18:

Kasilmam ve sancimin siddeti artti zaman tutmuyorum ama asagidan delincek gibi sanci geliyo.insallah sabaha kadar acilmam artar..

Canim rabbim imsallah kolay dogum nasip eder ve yarin bebisini kucagina alirsin.. bende heycanlandim :)) hicranla seni takipteydim masallah hicran dogurdu darisi basimiza insallah. Hayirlisi olsun. Rabbim yardimcimiz olsun

Mrb kizlar cok sukur oglumu kucağıma aldim cok zorlandim 8 saat suni sanci cektim bbgn kafasi inmk bilmedi ama sonunda drm üstün basarsyla normal dogum yaptim darisi olmynlrin basina

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.. omrude uzun bahti acik olur insallah butun yavrularimizin..

ayy valla biri dogurunca bende heycanlaniyorum insallah kolayca doguruverirsin pirt diye :) cikiverir

Aynen kiz
Seninle aramizda tam bir gun var. Bebegim 32.haftadan beri pozisyonu aldi ama daha kanala girmedi. Cok nadir kasilmalarim oluyor.. ya kizlar bisi soracam son haftalarda aranizda iliskiye giren oldumu?

Aynen kiz
Seninle aramizda tam bir gun var. Bebegim 32.haftadan beri pozisyonu aldi ama daha kanala girmedi. Cok nadir kasilmalarim oluyor.. ya kizlar bisi soracam son haftalarda aranizda iliskiye giren oldumu?

Ohoooo hemde kac kez utanmasak bugun jubile yapcaktikama sancim var 10 dakkada bir 10 dakkaya sigdiramayiz diye dusunduk

Ohoooo hemde kac kez utanmasak bugun jubile yapcaktikama sancim var 10 dakkada bir 10 dakkaya sigdiramayiz diye dusunduk

Hahahahahahahaha

Biz korkuyoz da aslinda dogum icin sanci icin iyimis diyolar. Spermler sanciyi tetikliyomus. Yaa bide ssey icerimi disarimi birakiyo :))). Enfeksiyondan korkuyomda

Hahahahahahahaha

Biz korkuyoz da aslinda dogum icin sanci icin iyimis diyolar. Spermler sanciyi tetikliyomus. Yaa bide ssey icerimi disarimi birakiyo :))). Enfeksiyondan korkuyomda

Bende enfeksiyondan korktugum icin baslarda korunuyodum.sonra spermin rahim agzini yumusattigini duyunca saldim gitti.nette her yerde cinsel iliski oneriliyodu.son 2 hafta hic korunmadik.hatta en son dun spermi bilerek beklettim yarim saat kadar kalkmadim.onu da okumustum cunku.en azindan sansimi denedim etkisi var mi bilinmez.ama korkcak bisi yok cok zevkli

😏😏😏😏😏😏
sanirim denicem yani biraz gerdege girecek gibi olacak .. malum ocaktan beri yasakti ve tik olmadi..

Ama simdi artik 39a girdim serbestde cesaret yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…