Insallah canimm dua edin nolur..hic uyumadim tum gece sancidan.sabirla 5 dakikaya dusmesini bekliyorum.8 bucuk gibi hastanede olcam o zaman kadar insallah acilmam artar.
Insallah canimm dua edin nolur..hic uyumadim tum gece sancidan.sabirla 5 dakikaya dusmesini bekliyorum.8 bucuk gibi hastanede olcam o zaman kadar insallah acilmam artar.
Nobetin alaasi bende oglum kolik du. Doktora goturdum..ana olmak cok zormus beaa
Kizlar gun icinde napiosunz ev isi yemek vs yapabiliyormusunz durumlar nedir..? Ben hala tam duzene oturtamadim
Kuzenim ben bugun dogururum diye ameliyathaneyi almis kendine.geldim hastaneye abla ben amilyata iniyom acil sezeryan cikti dedi.45 dakkaya gelirim dedin.her dakika saat gibi geciyo
Nobetin alaasi bende oglum kolik du. Doktora goturdum..ana olmak cok zormus beaa
Kizlar gun icinde napiosunz ev isi yemek vs yapabiliyormusunz durumlar nedir..? Ben hala tam duzene oturtamadim
Canim Allah yardimcin olsunn ;(( isin bizden daha zor.
Benm annem daha yanimda. Oyuzden henuz pek bisey yapmiyorum. Bayramdan sonra kurcam duzenimi insallah.
Dilercim ne zaman uyursa parca parca yapiyorum yapabildigimi. Cok sık uyaninca isler karisiyor :) ( gecmis olsun canım hemen iyilessin oglus
Valla zor ki ne zor mik deseler eyvahlardayiz Rabbim onlarin sagligini eksik etmesin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen ozgem :)) sabah 6veya 7 de kalk veriyor ezel
Gecesi ayri zillinin :)) simdi kucagimda boncuk boncuk bakio :) hoc uyuma niyeti yok :)
Dilercim ne zaman uyursa parca parca yapiyorum yapabildigimi. Cok sık uyaninca isler karisiyor :) ( gecmis olsun canım hemen iyilessin oglus
Valla zor ki ne zor mik deseler eyvahlardayiz Rabbim onlarin sagligini eksik etmesin.
Aynen :))) cok sinsi o halleri kucakta mirrr birakinca ingaaaaa :)))) ben cok oyunlar yapiyorum bakininca sonra uzun uyusun diye :)
Benim kiz ciddi prosedur uyguluyor bu arada ıngaa diye bagiriyor :))
Canim Allah yardimcin olsunn ;(( isin bizden daha zor.
Benm annem daha yanimda. Oyuzden henuz pek bisey yapmiyorum. Bayramdan sonra kurcam duzenimi insallah.
Aynen ozgem :)) sabah 6veya 7 de kalk veriyor ezel
Gecesi ayri zillinin :)) simdi kucagimda boncuk boncuk bakio :) hoc uyuma niyeti yok :)
Annem gitti benim..kagan uyudugu an (ki cok nadir ) kostur kostur is yapacam diye ugrasiyorm cogu zaman yapamiyorm yemek yok herif gelince kendi yapio flan kolik feci bisymis yavrumda aci cekio gazi ciknayinca dun. Doktor bi damla verdi de bu gece azcik uyudu yavrum