Annem gitti benim..kagan uyudugu an (ki cok nadir ) kostur kostur is yapacam diye ugrasiyorm cogu zaman yapamiyorm yemek yok herif gelince kendi yapio flan kolik feci bisymis yavrumda aci cekio gazi ciknayinca dun. Doktor bi damla verdi de bu gece azcik uyudu yavrum
Canim ben israrla gece gunduz kavramina calisiyorum. Gunduz uyaninca hemn yiyip altini degisince hemen yatirmiyorum. Bazen ben uyandiriyorum gunduzleri. Hem gece uzun uyusun hemde gunduz sık uyanmasin diye. Daha cok kucuk gelismeler aliyoruz ama sabrediyorum. Yemek ve ev isini takma biraz olacak duzensizlik. Sizin sagliginiz iyi olsunda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bilmiyorum valla ben uyusunda zamani onemli diil diyorum cunku kendiside bende helak olduk aglamaktanicim gidio o agladikca
ben 37. haftada zirla kocami kandirdim :)ama ondan sonra olmadi korkuyo esimAynen kiz
Seninle aramizda tam bir gun var. Bebegim 32.haftadan beri pozisyonu aldi ama daha kanala girmedi. Cok nadir kasilmalarim oluyor.. ya kizlar bisi soracam son haftalarda aranizda iliskiye giren oldumu?
Benim de taş gibi oluyor.Ama boşaltmamız gerek aksi takdirde süt ateşi,mastit,abse olabilir.Perişan oluruz.Bebek tam ememiyor olabilir.Memelerin bebeğinin ihtiyacından fazlasını üretiyor olabilir.Sağmak gerek.Ben pompayla sağıp dolaba koyuyorum.Kizlarrr gogusleerim bilginiz tas ne yapcammm ben bunaaa
oyyy masallaaahhhh sübhanallah rabbim nazarlardan korusun
iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim kizlar :) dogum hikayemizi yazdik bu benim kizim teyzeleri masallah demeyi unutmayin
elimle sagdim azcik yumusadi ama az sonra yine aynı oldu... Makinamda yok pooff
iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim kizlar :) dogum hikayemizi yazdik bu benim kizim teyzeleri masallah demeyi unutmayin
elimle sagdim azcik yumusadi ama az sonra yine aynı oldu... Makinamda yok pooffalsam mi acaba gecici bi durum degil mi ki
Dilercim simdi sıkıntısı var kuzumun normaluyusun dinlensin. Ama toparlaninca tavsiye ederim. Netten cok arastirdim hep gece gunduzu öğretin yazmis uzmanlar rahat etmek icin. Bende cok zorlandim gunlerce yarim.saatte bir uyaniyordu. Cok yorucu oluyor hem bebisler huysuzlasiyor hem biz tukeniyoruz. Birde sey yazmislar gece uyanmalarda cok eglenceli konuskan olmayin sizin geceleri sıkıcı kisi oldugunuzu kavrasin. Gunduzleri laylaylom yapiyorum sesli sesli uyanmis benim.kizim vs vs. Gece sadece aglamsini hiss piss yapiyorum.
Yoksa boyle yalniz hem gece hem gunduz gucum yetmiyecek bir yerde kopucam yorgunluktan.
Bende ilk iki uc gun elimle sagdim hicran. Sonra bi daha olmadi
Anammmm nihayet :))koz hocran dogurdu ya:)
T
Günaydın annisleerrrrrr çocuk dr sariliktan suphelendi kan aldilar sonucu bekliyoruz ins bisey cikmaz da taburcu olcaz ins dua edin
elimle sagdim azcik yumusadi ama az sonra yine aynı oldu... Makinamda yok pooffalsam mi acaba gecici bi durum degil mi ki
Nobetin alaasi bende oglum kolikdu. Doktora goturdum..ana olmak cok zormus beaa
Kizlar gun icinde napiosunz ev isi yemek vs yapabiliyormusunz durumlar nedir..? Ben hala tam duzene oturtamadim
. Bu fikir cidden çok iyi bunu uygulayacağım sağol...Dilercim simdi sıkıntısı var kuzumun normaluyusun dinlensin. Ama toparlaninca tavsiye ederim. Netten cok arastirdim hep gece gunduzu öğretin yazmis uzmanlar rahat etmek icin. Bende cok zorlandim gunlerce yarim.saatte bir uyaniyordu. Cok yorucu oluyor hem bebisler huysuzlasiyor hem biz tukeniyoruz. Birde sey yazmislar gece uyanmalarda cok eglenceli konuskan olmayin sizin geceleri sıkıcı kisi oldugunuzu kavrasin. Gunduzleri laylaylom yapiyorum sesli sesli uyanmis benim.kizim vs vs. Gece sadece aglamsini hiss piss yapiyorum.
Yoksa boyle yalniz hem gece hem gunduz gucum yetmiyecek bir yerde kopucam yorgunluktan.
. Yavrum ben kızım hiç ağlatmıyordum oda ağlamasını bilmiyor Dr ağlasın ciğerleri gelişmesi lazım dedi yani ağlasın. Bira bişi olmaz sen fazla ağlama lohusalık ağlatıyor biraz ama sağlam durman lazım :)Canim bilmiyorum valla ben uyusunda zamani onemli diil diyorum cunku kendiside bende helak olduk aglamaktanicim gidio o agladikca
Oy maşallah eve bile geçmişin çok iyi sevindim buna..Slmmmmm: bugun tum gun oglumla yalniziz evdeee
Hemen geçmişi bi okuyum
sagol canim bugün 3 günlük olduk
oglus emiyo emsinde sagim bi daha
sagol cutem allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?