2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canim ben israrla gece gunduz kavramina calisiyorum. Gunduz uyaninca hemn yiyip altini degisince hemen yatirmiyorum. Bazen ben uyandiriyorum gunduzleri. Hem gece uzun uyusun hemde gunduz sık uyanmasin diye. Daha cok kucuk gelismeler aliyoruz ama sabrediyorum. Yemek ve ev isini takma biraz olacak duzensizlik. Sizin sagliginiz iyi olsunda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bilmiyorum valla ben uyusunda zamani onemli diil diyorum cunku kendiside bende helak olduk aglamaktan icim gidio o agladikca

Canim bilmiyorum valla ben uyusunda zamani onemli diil diyorum cunku kendiside bende helak olduk aglamaktan icim gidio o agladikca

Dilercim simdi sıkıntısı var kuzumun normal uyusun dinlensin. Ama toparlaninca tavsiye ederim. Netten cok arastirdim hep gece gunduzu öğretin yazmis uzmanlar rahat etmek icin. Bende cok zorlandim gunlerce yarim.saatte bir uyaniyordu. Cok yorucu oluyor hem bebisler huysuzlasiyor hem biz tukeniyoruz. Birde sey yazmislar gece uyanmalarda cok eglenceli konuskan olmayin sizin geceleri sıkıcı kisi oldugunuzu kavrasin. Gunduzleri laylaylom yapiyorum sesli sesli uyanmis benim.kizim vs vs. Gece sadece aglamsini hiss piss yapiyorum.
Yoksa boyle yalniz hem gece hem gunduz gucum yetmiyecek bir yerde kopucam yorgunluktan.

Aynen kiz
Seninle aramizda tam bir gun var. Bebegim 32.haftadan beri pozisyonu aldi ama daha kanala girmedi. Cok nadir kasilmalarim oluyor.. ya kizlar bisi soracam son haftalarda aranizda iliskiye giren oldumu?
ben 37. haftada zirla kocami kandirdim :)ama ondan sonra olmadi korkuyo esim

iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim kizlar :) dogum hikayemizi yazdik bu benim kizim teyzeleri masallah demeyi unutmayin

Eklentiler

• $1406103733376.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 56
Kizlarrr gogusleerim bilginiz tas ne yapcammm ben bunaaa
Benim de taş gibi oluyor.Ama boşaltmamız gerek aksi takdirde süt ateşi,mastit,abse olabilir.Perişan oluruz.Bebek tam ememiyor olabilir.Memelerin bebeğinin ihtiyacından fazlasını üretiyor olabilir.Sağmak gerek.Ben pompayla sağıp dolaba koyuyorum.

iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim kizlar :) dogum hikayemizi yazdik bu benim kizim teyzeleri masallah demeyi unutmayin

Masallah canim :) Rabbim korusun kızını. Minnos minnos uyuyor ne guzel masallahh....

Oyyy masallah.. Omru uzun olsun canim kizcenin..

Ben de dayanamadım zaten yara oldular dün sabahın köründe düştük yollara aldikt pompamizi sagdim rahat ettim ateş gerginlik yatamiyordum bile pompa alıp bosalt goguslerini

Bende ilk iki uc gun elimle sagdim hicran. Sonra bi daha olmadi

koz hocran dogurdu ya:)

T
Anammmm nihayet :))
Günaydın annisleerrrrrr çocuk dr sariliktan suphelendi kan aldilar sonucu bekliyoruz ins bisey cikmaz da taburcu olcaz ins dua edin

Kızzz :)) gözün Aydın :)) maşallah nasılsın paşa nasıl kaç kîlo ayy çok sevindim ya normal mi benimde sarılık olayı hemen hemen her bebekte çıkıyor. Benimkinde de normal Aralık 16 üst seviyesi bîzim ki 17,5 çıktı hastanede yer yoktu yatırmadılar evde sabaha kadar emzirfim mama verdim ertesinin 13 e düştü :) bol emzir mama ver geçsin

. Bu fikir cidden çok iyi bunu uygulayacağım sağol...

. Yavrum ben kızım hiç ağlatmıyordum oda ağlamasını bilmiyor Dr ağlasın ciğerleri gelişmesi lazım dedi yani ağlasın. Bira bişi olmaz sen fazla ağlama lohusalık ağlatıyor biraz ama sağlam durman lazım :)

Slmmmmm : bugun tum gun oglumla yalniziz evdeee

Hemen geçmişi bi okuyum
Oy maşallah eve bile geçmişin çok iyi sevindim buna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…