ayy canım yuregıme su serptın :)))kac gundur sıkıntısız bır gun yasıyorum, kendıme sıkıntı çıkardım dıyorum sabahtan berı çıkarsam mı modundaydım :))) hatta olmadı gece çıkarırım dıyordum :)))
cıkarmıyım da yarına bende alışırım ınsallah :) bu sarkık gobusten kurtulmak lazım. zaten harıta gıbı çatlak dolubarı bıngılı gıtsın.
Gözün aydın canım geçmiş olsun kurtuldun ya çok şükür
Gozun aydin ve gecmis olsun canim. Bebisini koklaya koklaya cektigin aciyi unut ♡
Rabbim sana ve bebisine saglikli uzun omur nasip etsin insallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gozun aydin canim en sonunda srnde dogurdun biz kaldik
Kandirimcimi olayim ayyy:)
Gecmis olsun canim.gozun aydin..
Canin normalDe 2 saatte nir uyaniyordu ama gaz olayi yakti bizi bi kac gundur zombiyiz ana ogul
gözün aydın, güle güle büyüt bebişini
ben hala bekliyorum
Gozun aydin canim. Normal normal dedin bak basardin cok sukurinsallah kisa surede toparlar saglikla buyutursun bebegini
Hadi hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin uslu akıllı olsun annesini deemsin inş..
Gozunaydin allah anali babali buyutsun bende temmuz annesi olmayi beklerken bnm kiz 1 hafta erken gelip hazirn annesi oldumhalen buraya takiliyom bnde
Erik gozun ayydinn bacimmm allah anali babali buuyutmeyi nasip etsin insallah. Omru uzuuun baahtlari acik olsun bebislerimizinnmm
Darisi basimizaaa
Eriiik gözün aydııınn, 1 cm açıklıkla geziyom ben de doğurmak istiyorum ama hiç sancım yok..temizliğe kalkışsam doğururmuym ki :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erik gözün aydın canım kaç kilo doğdu bidik kaç dikisin var
Cnm gozunaydin sende gaz cis muhabbetine dahil oldun artik:)rabbim yavrunun omrunu uzun bahtini acik etsin anali babali uzun omurlu olsun insallah... Darisi benim gibi bekleyen aekadaslara artik sicaklardan gece olsun istemiyorumhic bi belirtide yok agri sanci falan zaten kizim ters doktor belirti olana kadar bekliycez dedi birden sanci tutup doguran varmiki acep
Canimmm benim gözün aydın geçmiş olsun şükürler olsun yaaa
gecmis olsun canim allah anali babali buyutsun. seni cok iyi anliyorumgecti gitti dikislerin varsa onlarin agrisi sizisi olur simdi insallah cabuk atlatiriz :) benimde sutum 10 dk once az az gelmeye basladi. bol bol su icmeye bak bide rezene cayi sutu arttiriyomus. dikkat et kendine
Kızlar napionz bakem
Bugün ölüytm baş ağrısından ağrı kesici bile fayda etmiyor o derece yani beynimi kemiriyorlr sanki.
Erikcim gözün aydın cnm.
sineemm sende adama küfür etseydin diycem ama mübarek gün tövbe yaaa..
Diler maşallah pasaya yerim kiii..
Kızlar bn göbek olayında şanslıyım biraz baya baya gitti bnde 8 kilo vermişim ..
Hicranmmm tel dn goremiyoz kız minikini
Hepinize tesekkur ederim..dogumum cok zorluydu.hastaneye geldigimda 2 cm aciklik ve duzenli sancilarim vardi.dedgimi yaptim ve devlet hastanesine geldim tabi.sansima da bana prof bakti.yatis verdi.tam 20 saat sanci cektim.tarifi mumkun degil.acilmam cok yavas ilerledi.yalvardim sezeryana alin diye burda istege bagli sez. Yapamayiz dediler beklicez dediler.Kendimi camdan aticaktim.birakin cikcam ben ozele gidicem sez. Yaptircam dedim birakmadilar.acilmam yavas ve agrim cok siiddetliydi.iatemiyorum dogurmicam dedim kimse beni sallamadiGözün aydın canım. Analı babalı büyüsün, huzurla mutlulukla büyüsün inşallah..
Erikcim geçmiş olsunnnn.Sonunda geldi bebişin :) Hemde normal doğumla Senin adına gerçekten çok sevindim.
ERIKKKK hayırlı olsun Bebisin bak sende dogurdun en sonunda ins iyisidinizdir....
Gözün aydın canım. Analı babalı büyüsün, huzurla mutlulukla büyüsün inşallah..
Hepinize tesekkur ederim..dogumum cok zorluydu.hastaneye geldigimda 2 cm aciklik ve duzenli sancilarim vardi.dedgimi yaptim ve devlet hastanesine geldim tabi.sansima da bana prof bakti.yatis verdi.tam 20 saat sanci cektim.tarifi mumkun degil.acilmam cok yavas ilerledi.yalvardim sezeryana alin diye burda istege bagli sez. Yapamayiz dediler beklicez dediler.Kendimi camdan aticaktim.birakin cikcam ben ozele gidicem sez. Yaptircam dedim birakmadilar.acilmam yavas ve agrim cok siiddetliydi.iatemiyorum dogurmicam dedim kimse beni sallamadi20 saatin sonunda yatakta ikinmami soylediler 9 cm aciklik var diye.orada ayri bi iskence tabii.sonunda da catala goturduler hicran gibi tek seferde olmasada 7 defa ikinarak cikardim bebegimi.sonra mal oldum tabi.hatirlamak istemiyorum yasadiklarimi o kadar canm yandi.Gozlerim sis aglamaktan,bogazim da aciyo bagirmaktan.ben icerde dogumhanede aglamisim annem disarda sesime kapinin onunde.Kadin da perisan olmus benm sesime cigliklarima.dikisim var tabi ama cok derin degil kolay dikmis.kac tane oldugunu bilmiyorum.kizim simdi yanimda bakip bakip hayran kaliyorum..bu arada hepinize dua ettim.
Cnm öncelikle tebrik ederim seni helal olsun güç oldu ama sonunda aldın melegini kucağına .suan iyisin ya önemli olan bu o kadar sancidn sonra sende kavuştun sağlıkla ins bian önce toparlarsin.
Sezeryan olan kiscelerim benimde bas agrim var gunlerdir yaa cok feci anestezinin etkisi mi ağrı kesici kar etmiyor
Sağol canım benim küçük olduğu için damar yolunu da zor açtılar kaç yerden iğne batırdılar yavruma 9 ay boyunca her gün iğne vurdum kendime canım yavruma vurdukları kadar yanmadı yemin ederim.
Ay cnm ya geçmiş olsun minigine insan Kiyamiyor onların hasta olmasına Allah m nazarlardan korusun cnm yavrunu oku devamli ..
Evet cnm 10 günluk olduk sukur Allah m yavrularimiza uzun sağlıklı ömürler versin ins
Canım ben internetten okuyarak yapıyordum ama dr gösterince yapamadığımı farkettim keşke biri gösterebilse sanada burnuyla göz arasına bastırarak ovalıyosun sonra aşağı doğru çekiyosun inş hemen geçer sizinde
İnsallah bize de uzun donem cikar da ayri kalmayiz. Sagol canim
Gozleri arada yine oluyor siliyorum moralini bozma normal bi durummus, azicik üsüdükleri zaman da olabiliyor.bi sure sonra tamamen gececek insallah.
Ben 5. gün giydimCitcitliyi kacinci gun giymeye basladiniz
Hergün 3 litre su, 1 neskafe ve ıce tea içtim benim hiç ağrım olmadı çok şükür. Suyun çok faydasını gördümEvt cnm onun etkisi malesef.ama geciyo birkac güne. Cok siddetli oluyor bazen.
Galaxy Note 2
helal olsun kis sanaa masallaahhh
nerde yasiyosun canim... annelik iv güdüsü galiba usuyecek diye tirsion ben
Gaz sancılarınız başladı mı kızlar? Başladıysa kaçıncı gün başladı? Bi de önlemek için ne öneriniz var? Kimyon ve rezene çayını biliyorum sadece
Bazi insanların nazari çok cabuk degiyo canim biri gelince bebegine felak nas ayetel kürsi dualarini oku sendeKızlar benim oğlumda hastalandı 3 gün hastanede yattık aç kalmış dediler serum bağladılar bugün de başka doktora götürdük oda aç kalsa 2 günlük 3 günlük olunca belli eder 10 gün beklemez dedi enfeksiyondan şüphelendi ama oda çıkmadı çok şükür ama her ihtimale karşı 5 gün iğne verdi yavruma .
Ben nazardan şüpheleniyorum misafir geldi yavrum yanlarında hep uyudu gittiler gayet uslu olan yavrum hiç susmadı bütün gece ve hala öyle dua edin ne olur iyi olsun .
Sezeryan olan kiscelerim benimde bas agrim var gunlerdir yaa cok feci anestezinin etkisi mi ağrı kesici kar etmiyor
bol bol nescafe içecekmişiz canım baş ağrın yeni doğum yapan bir arkadaş dedi onada doktoru demiş
Canim benim cok gecmis olsun. Hemen toparlanir insallah oglusun. Insanlar nedense masallah demeyi bilmiyor. Dua edicem size canim. Sende bol bol oku.Kızlar benim oğlumda hastalandı 3 gün hastanede yattık aç kalmış dediler serum bağladılar bugün de başka doktora götürdük oda aç kalsa 2 günlük 3 günlük olunca belli eder 10 gün beklemez dedi enfeksiyondan şüphelendi ama oda çıkmadı çok şükür ama her ihtimale karşı 5 gün iğne verdi yavruma .
Ben nazardan şüpheleniyorum misafir geldi yavrum yanlarında hep uyudu gittiler gayet uslu olan yavrum hiç susmadı bütün gece ve hala öyle dua edin ne olur iyi olsun .
Hergün 3 litre su, 1 neskafe ve ıce tea içtim benim hiç ağrım olmadı çok şükür. Suyun çok faydasını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?