2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Kızlar benimde doğumum sezaryn olcak doğumdan ne kdr zaman sonra korseyi giymek gerekiyo cikar cikmaz giyilmiyodur değil mi :)

Erikcim geçmiş olsunnnn.Sonunda geldi bebişin :) Hemde normal doğumla Senin adına gerçekten çok sevindim.

Gözün aydın canım geçmiş olsun kurtuldun ya çok şükür

Gozun aydin ve gecmis olsun canim. Bebisini koklaya koklaya cektigin aciyi unut ♡
Rabbim sana ve bebisine saglikli uzun omur nasip etsin insallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gozun aydin canim en sonunda srnde dogurdun biz kaldik

Kandirimcimi olayim ayyy:)

Gecmis olsun canim.gozun aydin..

Canin normalDe 2 saatte nir uyaniyordu ama gaz olayi yakti bizi bi kac gundur zombiyiz ana ogul

gözün aydın, güle güle büyüt bebişini

ben hala bekliyorum

Gozun aydin canim. Normal normal dedin bak basardin cok sukur insallah kisa surede toparlar saglikla buyutursun bebegini

Hadi hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin uslu akıllı olsun annesini deemsin inş..

Gozunaydin allah anali babali buyutsun bende temmuz annesi olmayi beklerken bnm kiz 1 hafta erken gelip hazirn annesi oldumhalen buraya takiliyom bnde

Erik gozun ayydinn bacimmm allah anali babali buuyutmeyi nasip etsin insallah. Omru uzuuun baahtlari acik olsun bebislerimizinnmm

Darisi basimizaaa

Erik gözün aydın canım kaç kilo doğdu bidik kaç dikisin var

Canimmm benim gözün aydın geçmiş olsun şükürler olsun yaaa

Gözün aydın canım. Analı babalı büyüsün, huzurla mutlulukla büyüsün inşallah..
Hepinize tesekkur ederim..dogumum cok zorluydu.hastaneye geldigimda 2 cm aciklik ve duzenli sancilarim vardi.dedgimi yaptim ve devlet hastanesine geldim tabi.sansima da bana prof bakti.yatis verdi.tam 20 saat sanci cektim.tarifi mumkun degil.acilmam cok yavas ilerledi.yalvardim sezeryana alin diye burda istege bagli sez. Yapamayiz dediler beklicez dediler.Kendimi camdan aticaktim.birakin cikcam ben ozele gidicem sez. Yaptircam dedim birakmadilar.acilmam yavas ve agrim cok siiddetliydi.iatemiyorum dogurmicam dedim kimse beni sallamadi 20 saatin sonunda yatakta ikinmami soylediler 9 cm aciklik var diye.orada ayri bi iskence tabii.sonunda da catala goturduler hicran gibi tek seferde olmasada 7 defa ikinarak cikardim bebegimi.sonra mal oldum tabi.hatirlamak istemiyorum yasadiklarimi o kadar canm yandi.Gozlerim sis aglamaktan,bogazim da aciyo bagirmaktan.ben icerde dogumhanede aglamisim annem disarda sesime kapinin onunde.Kadin da perisan olmus benm sesime cigliklarima.dikisim var tabi ama cok derin degil kolay dikmis.kac tane oldugunu bilmiyorum.kizim simdi yanimda bakip bakip hayran kaliyorum..bu arada hepinize dua ettim.

Cnm öncelikle tebrik ederim seni helal olsun güç oldu ama sonunda aldın melegini kucağına .suan iyisin ya önemli olan bu o kadar sancidn sonra sende kavuştun sağlıkla ins bian önce toparlarsin.

Sagol bitanem.hayatim boyunca unutmicam ve tecrube olcak bi olay yasadim..hastane yataginda kendimden gecmis durumda yatiyorum.yalniz kizim biraz inat.uykudan uyanmadikca emmiyo.ne yaptiysam kendi keyfi olmadikca uyanip emmiyo.tedirgin oluyorum.o yuzden de hemsirelere soyledim sekerine baktilar.kizin kendi istemedikce emmiyo demekki dediler.

Gaz sancılarınız başladı mı kızlar? Başladıysa kaçıncı gün başladı? Bi de önlemek için ne öneriniz var? Kimyon ve rezene çayını biliyorum sadece

Sağol canım benim küçük olduğu için damar yolunu da zor açtılar kaç yerden iğne batırdılar yavruma 9 ay boyunca her gün iğne vurdum kendime canım yavruma vurdukları kadar yanmadı yemin ederim.

Off çok iyi anlıyorum canım seni Allah yardımcınız olsun inşallah çabucak iyileşir..

Amin canım inşallah..

Hımm tamam canım anladım teşekkür ederim ben de öyle biliyorum da hafif bastırarak yapiyim olmazsa..

İnsallah bize de uzun donem cikar da ayri kalmayiz. Sagol canim
Gozleri arada yine oluyor siliyorum moralini bozma normal bi durummus, azicik üsüdükleri zaman da olabiliyor.bi sure sonra tamamen gececek insallah.

İnşallah geçer canım çok sağol..

Biz de evlendiğimizden beri askerliği takıyorduk kafaya..Nasıl olacak ayrı mi kalcaz falan derken Allah nasip etti.Size de nasip eder inşallah..

Gaz sancılarınız başladı mı kızlar? Başladıysa kaçıncı gün başladı? Bi de önlemek için ne öneriniz var? Kimyon ve rezene çayını biliyorum sadece

21 gun basladi doktora goturdum kolikmis oglum. Damla kullaniyorum biraz rahatlatti...rezene bi halta yaramadi gibi kimyon pek yemiyorum...

Bazi insanların nazari çok cabuk degiyo canim biri gelince bebegine felak nas ayetel kürsi dualarini oku sende

bol bol nescafe içecekmişiz canım baş ağrın yeni doğum yapan bir arkadaş dedi onada doktoru demiş

Babada günde en az 3 litre su 3 kupada neskafe iç dedi. Bas agrisini önler anestezinin vücuttan atilmasini saglarmis

Gunaydin kizlar..

Bugün tam 1ayligiz 10 da saglik ocaginda randevu muz var asimiz var bakalim nasil geçecek..

Canim benim cok gecmis olsun. Hemen toparlanir insallah oglusun. Insanlar nedense masallah demeyi bilmiyor. Dua edicem size canim. Sende bol bol oku.

Hergün 3 litre su, 1 neskafe ve ıce tea içtim benim hiç ağrım olmadı çok şükür. Suyun çok faydasını gördüm

Kahveyi ve suyu benim dr.umda söyledi. Ama ice teanin bir faydasi varmi bilmiyorum ama bende dogumdan beri cok ice tea içiyorum. Gazli icicekleri pek sevmedigimden.

Gunaydin kizlar. Minnos kalkti tekrar yatirdim.izin verirse sabah kahvesi iciyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…