2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
burdan yazim canim cok sagol.... Ins rabbim dualarını kabul eder... Ben normal doğum yaptim canim sukur bazı sıkıntılar oldu ama gececek ins

umarım bir sorun yoktur şuan ...önemli olan o hicranım normal doğum zormuydu canım anlatabilir miisn yaaamerk ediyorum da.... gerçi benim rahmim küçükmüş büyük ihtimalle sezeryan olurmuşum da gene sorayım dedim

Seninkide kulot korsemi? Midem karnim patlicakkkk sanki dilerrrrr :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim kulot korse....ilk giyince oyle oluyor nefes alamiyordum ben bide dikislerim patlicak diye korkup cikarmistim halbuki yok oyle bisey dikis mi var:) gecede cikarma haa yarina bisi kalmaz..

Evet canim kulot korse....ilk giyince oyle oluyor nefes alamiyordum ben bide dikislerim patlicak diye korkup cikarmistim halbuki yok oyle bisey dikis mi var:) gecede cikarma haa yarina bisi kalmaz..

ayy canım yuregıme su serptın :))) kac gundur sıkıntısız bır gun yasıyorum, kendıme sıkıntı çıkardım dıyorum sabahtan berı çıkarsam mı modundaydım :))) hatta olmadı gece çıkarırım dıyordum :)))
cıkarmıyım da yarına bende alışırım ınsallah :) bu sarkık gobusten kurtulmak lazım. zaten harıta gıbı çatlak dolu barı bıngılı gıtsın.

kizlar tam 20 saat sancinin arkasindan bebegimi normal dogumla aldim kucagima..cok zordu..

Canm yediklerime cok dikkat ediyorm her duydugumu iciyom valla tek uyudugu yer benim uzerim durum budur

Kizlar bugun ilk defa korse giydim acaip baski yapiyor ya. Sizinkilerde cok sıkıyor mu? Yoksa ben mi cok alismisim bol giyinmeye?

Teyseleerrrrrrrr masallahhh diyinnn

Kızlar napionz bakem

Bugün ölüytm baş ağrısından ağrı kesici bile fayda etmiyor o derece yani beynimi kemiriyorlr sanki.

Erikcim gözün aydın cnm.

sineemm sende adama küfür etseydin diycem ama mübarek gün tövbe yaaa..
Diler maşallah pasaya yerim kiii..

Kızlar bn göbek olayında şanslıyım biraz baya baya gitti bnde 8 kilo vermişim ..

Hicranmmm tel dn goremiyoz kız minikini

Selam kızlar günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum haliyle gelip iki satır yazamıyorum.Çok şükür askerliği bitirdik kendi evimize geldik bir yıldır kapalı duran ev haliyle mahvolmuş.Temizlik yaptım daha valizleri açamadım.Sıcaklar bi yandan mahvediyor insanı..

Sevgi,hicran,erik ve diğerleri sonunda kavuşmuşsunuz sizler de..Gözünüz aydın Allah bağışlasın.Telden girdiğim için bebis fotolarını göremedim ama hepsine maşallah

Biz de bugün 28 günlük olduk çok şükür rabbime..Gaz sancılarımız var geceler huzursuz geçiyor son zamanlarda..Bu arada bebeğinin gözünde capaklanma olan var mı?Kızımın bir gözü doğduğundan beri capaklanıyor kaynamış ılımış suyla siliyorum ama ne zaman geçecek merak ediyorum.Sağlık ocağı krem vermişti ama pek kullanasım yok yan etkisi falan olur diye.

Hosgeldiniz evinize
Bizim sipanin da sol gozu capaklaniyordu, tavsiye uzerine pamuga sütümden akitip temizledim hergun.baya faydasi oldu dene istersen canim.

Askerligi uzun donem yaptiniz sanirim, bnmki de gitcek askere dahaa ;( uzun donem cikmasi icin ekstra bisey yaptiniz mi yoksa sansiniza mi uzun cikti merak ettim

Cnmmm hosgeldin şükür gelmissin evcegzine ..maşallah bi aylık oldunuz bile cnm capaklanma için anne sütu çok iyi geliyor bildiğim kadarıyla Bnm annem öyle yapıyordu işede yarıyordu

Oyyy kislarrrrrr ilk banyomuzu yaptik dr gobus düşünce demişti..... Teysemde bana bakmaya gelmiş yaptiralim dedi teysem yaptirdi hemencik

Kızlar lohusa sendromu yaşayan var mı? Ben gayet rahatım herseyi çok çabuk kabullendim ve 1 haftalık da olsak alistim sanki yani en azından şu an öyle hissediyorum

Hosgeldin sevgicim konusamadik kac gundur.
Canim bas agrisi icin nescafe diyordu kizlar dene istersen.
Ya ne adi insanlar var iste hem mubarek gun hem bebek aglamasini duyuyor hala dolandirma derdini birak kufur ediyor Allaha havale ediyorum o pisligi..

Ya kilolar caktirmadan gidiyorda gobek alakasiz bir boyutta vucuda gore ve hala sarkik ( 12 kilo gitti ama bende daha gitmesi gereken coookk kilo var :)
Ama bu sipalar verdirir kilolari :) yemek yemeye musade etmiyorlar.

Hoşbulduk canım sağolasın..Zaman zaman sütümle de sildim aslında ama tam olarak geçmedi seninki geçti mi tamamen?İnsanın canı sıkılıyor ya
Askerlik uzun dönem yaptık tamamen şansa öyle oldu.Biz kısa dönem ya da asker öğretmenlik çıkar diye düşünüyorduk yedek subaylık çıktı çok şükür bitti darısı başınıza inşallah :)

Hosbulduk sevgicim sağolasın ya sütü de denedim biraz azaldı gibi ama tam geçiremedim canım ya..Siz kaç günlük oldunuz bu arada sütün geldi mi?

Sevgim baş ağrısı demişsin sezeryan sonrası çok çektim ben..Kahve falan kâr etmedi anestezi uzmanı bi ilaç yazmıştı onunla rahatladım adı panadol du yanılmıyorsam..Kafein içeren bi ilaç olur da zorda kalırsan alır kullanırsın..

geçen hafta bizde yaşadık çapaklanmayı, çok kötü oldu gözleri çok aktı

tobrased damla verdi doktor ,4 saatte bir onu damlattık, çayla sil, masaj yap dedi şükür bikaç güne geçti

gözkanalları tıkalı olduğu için enfeksiyon yapıyormuş

kızlar bebişleri nasıl giydiriyosunuz?

annem sağolsun üşür üşür diye korkutuyor beni, 3 gün önce isilik olduk

hemen çıkardım çıtçıtlı badiyi falan tek tulum giydiriyorum artık gece gündüz, cam da açık yatırıyorum

isilik geçti hemen ama kısa kollu falan giydirmeye korkuyorum

Kizlar bugun ilk defa korse giydim acaip baski yapiyor ya. Sizinkilerde cok sıkıyor mu? Yoksa ben mi cok alismisim bol giyinmeye?

Ben de şimdi giydim aynen benimki de baskı yapıyor. Normaldir herhalde diye düşünüyorum?? Bu koca göbek başka nasıl iner ki:))

Kulot korse mi kullanıyorsunuuz? Bana cırtcırtlı bel korsesi önerdi doktorum. Hangisi daha etkili acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…