burdan yazim canim cok sagol.... Ins rabbim dualarını kabul eder... Ben normal doğum yaptim canim sukur bazı sıkıntılar oldu ama gececek ins
Seninkide kulot korsemi? Midem karnim patlicakkkk sanki dilerrrrr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
72 saate kadar kaka yapmaması doğalKızlar bana akıl verin ben şimdi ne yapayım 22 saattir bebeğim kaka yapmıyor
Teyseleerrrrrrrr masallahhh diyinnn
Evet canim kulot korse....ilk giyince oyle oluyor nefes alamiyordum ben bide dikislerim patlicak diye korkup cikarmistim halbuki yok oyle bisey dikis mi var:) gecede cikarma haa yarina bisi kalmaz..
kizlar tam 20 saat sancinin arkasindan bebegimi normal dogumla aldim kucagima..cok zordu..
Ya bende dun bir yazi okudum. Ben sadece anne karninda etkileniyor saniyordum. Bebislerimiz bizim ruh halimizden cok etkileniyormus meger sok oldum. El kadar halleriyle herseyide anliyorlar.
Dun gece bayilicam artik oturdugum yerde hala hi hihihi modundaydim o da gerilmesin diye :)
Birde dun gunduz mubarek gun birde ev telefonu caldi ben emniyetten bilmem kim.. kiminle gorusuyorum hattinizla ilgili bir durum var.. dedim kimi ariyorsun sen? Hala kimle gorusuyorum diyor.. dedim sen kimi aradigini bilmiyorsun daha dolandirici..
Birde kufur etti isine gelmeyip kandiramiyinca pislik herif... nasil sinirlerim.bozuldu bu arada kizim uyandi o da benle gerildi saatlerce uyumadi sonra.
Canm yediklerime cok dikkat ediyorm her duydugumu iciyom vallatek uyudugu yer benim uzerim durum budur
Kizlar bugun ilk defa korse giydim acaip baski yapiyor ya. Sizinkilerde cok sıkıyor mu? Yoksa ben mi cok alismisim bol giyinmeye?
Hosgeldiniz evinizeSelam kızlar günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum haliyle gelip iki satır yazamıyorum.Çok şükür askerliği bitirdik kendi evimize geldik bir yıldır kapalı duran ev haliyle mahvolmuş.Temizlik yaptım daha valizleri açamadım.Sıcaklar bi yandan mahvediyor insanı..
Sevgi,hicran,erik ve diğerleri sonunda kavuşmuşsunuz sizler de..Gözünüz aydın Allah bağışlasın.Telden girdiğim için bebis fotolarını göremedim ama hepsine maşallah
Biz de bugün 28 günlük olduk çok şükür rabbime..Gaz sancılarımız var geceler huzursuz geçiyor son zamanlarda..Bu arada bebeğinin gözünde capaklanma olan var mı?Kızımın bir gözü doğduğundan beri capaklanıyor kaynamış ılımış suyla siliyorum ama ne zaman geçecek merak ediyorum.Sağlık ocağı krem vermişti ama pek kullanasım yok yan etkisi falan olur diye.
Selam kızlar günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum haliyle gelip iki satır yazamıyorum.Çok şükür askerliği bitirdik kendi evimize geldik bir yıldır kapalı duran ev haliyle mahvolmuş.Temizlik yaptım daha valizleri açamadım.Sıcaklar bi yandan mahvediyor insanı..
Sevgi,hicran,erik ve diğerleri sonunda kavuşmuşsunuz sizler de..Gözünüz aydın Allah bağışlasın.Telden girdiğim için bebis fotolarını göremedim ama hepsine maşallah
Biz de bugün 28 günlük olduk çok şükür rabbime..Gaz sancılarımız var geceler huzursuz geçiyor son zamanlarda..Bu arada bebeğinin gözünde capaklanma olan var mı?Kızımın bir gözü doğduğundan beri capaklanıyor kaynamış ılımış suyla siliyorum ama ne zaman geçecek merak ediyorum.Sağlık ocağı krem vermişti ama pek kullanasım yok yan etkisi falan olur diye.
Kızlar napionz bakem
Bugün ölüytm baş ağrısından ağrı kesici bile fayda etmiyor o derece yani beynimi kemiriyorlr sanki.
Erikcim gözün aydın cnm.
sineemm sende adama küfür etseydin diycem ama mübarek gün tövbe yaaa..
Diler maşallah pasaya yerim kiii..
Kızlar bn göbek olayında şanslıyım biraz baya baya gitti bnde 8 kilo vermişim ..
Hicranmmm tel dn goremiyoz kız minikini
Hosgeldiniz evinize
Bizim sipanin da sol gozu capaklaniyordu, tavsiye uzerine pamuga sütümden akitip temizledim hergun.baya faydasi oldu dene istersen canim.
Askerligi uzun donem yaptiniz sanirim, bnmki de gitcek askere dahaa ;( uzun donem cikmasi icin ekstra bisey yaptiniz mi yoksa sansiniza mi uzun cikti merak ettim
Cnmmm hosgeldin şükür gelmissin evcegzine ..maşallah bi aylık oldunuz bile cnm capaklanma için anne sütu çok iyi geliyor bildiğim kadarıyla Bnm annem öyle yapıyordu işede yarıyordu
Kızlar napionz bakem
Bugün ölüytm baş ağrısından ağrı kesici bile fayda etmiyor o derece yani beynimi kemiriyorlr sanki.
Erikcim gözün aydın cnm.
sineemm sende adama küfür etseydin diycem ama mübarek gün tövbe yaaa..
Diler maşallah pasaya yerim kiii..
Kızlar bn göbek olayında şanslıyım biraz baya baya gitti bnde 8 kilo vermişim ..
Hicranmmm tel dn goremiyoz kız minikini
Selam kızlar günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum haliyle gelip iki satır yazamıyorum.Çok şükür askerliği bitirdik kendi evimize geldik bir yıldır kapalı duran ev haliyle mahvolmuş.Temizlik yaptım daha valizleri açamadım.Sıcaklar bi yandan mahvediyor insanı..
Gözün aydın canım. Analı babalı büyüsün, huzurla mutlulukla büyüsün inşallah..kizlar tam 20 saat sancinin arkasindan bebegimi normal dogumla aldim kucagima..cok zordu..
Ben de şimdi giydim aynen benimki de baskı yapıyor. Normaldir herhalde diye düşünüyorum?? Bu koca göbek başka nasıl iner ki:))Kizlar bugun ilk defa korse giydim acaip baski yapiyor ya. Sizinkilerde cok sıkıyor mu? Yoksa ben mi cok alismisim bol giyinmeye?
Kulot korse mi kullanıyorsunuuz? Bana cırtcırtlı bel korsesi önerdi doktorum. Hangisi daha etkili acaba?Evet canim kulot korse....ilk giyince oyle oluyor nefes alamiyordum ben bide dikislerim patlicak diye korkup cikarmistim halbuki yok oyle bisey dikis mi var:) gecede cikarma haa yarina bisi kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?