2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İnşallah görürsün canım telden alıntı yapamıyorum benim bebşin gözüde doğdugu gün akıyodu sonrada çapaklandı götürdük dr a kanaltıkanıklığı oluyomuş masaj yap dedi bende yapıyodum aslında ama hafifhafif bastırıyomuşum onun gösterdiği gibi yaptım çok şükür geçti

Maşallah ne güzel geçirmişsiniz siz darısı bize olsun.Bazen çok akıyor çocuk gözünü açamıyor resmen

Ben sadece citcitli badi giydiriyorum boynu hafif isilik olmuştu hatta dün.Üşür mü diye korkuyorum ama hava çok sıcak öyle ki çocuk kıpkırmızı oluyo bazen.İnşallah doğru yapıyorumdur..

O masajı söylediler canım da bastirmadım öyle fazla.Bi de çok narinler ya insan korkuyor ama geçti diyosun yapiyim yine o zaman..Nasıl yaptığını tarif et desem edebilir misin ki burdan?Ben yanlış mı yaptım acaba?

Sezeryan olan kiscelerim benimde bas agrim var gunlerdir yaa cok feci anestezinin etkisi mi ağrı kesici kar etmiyor

Ayy sorma sinem başım gecmedi sabahtan beri dr m verdiği cefaks vardı 500 ml o bile fayda etmedi dusun yemeği falan zor yaptm..

Bn kendimi cok zayıflamis hissediyorum valla ne yalan soylim sinem ilk günümü düşününce bu gobisi sevesim var sineeeem bide bn bandaj alinali banyo yapmadım ya korkuyorm nedense sizlamalarim var diye benim dikiş yerim iki serce parmak kadar cok uzun değil mi
Cnm 10 günlük olduk biz cok şükür emziriyrm yavrumu cuk cuk ..

Fenaa bu baş ağrısı saçlarımı yolasim var o derece yani ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim oğlumda hastalandı 3 gün hastanede yattık aç kalmış dediler serum bağladılar bugün de başka doktora götürdük oda aç kalsa 2 günlük 3 günlük olunca belli eder 10 gün beklemez dedi enfeksiyondan şüphelendi ama oda çıkmadı çok şükür ama her ihtimale karşı 5 gün iğne verdi yavruma .
Ben nazardan şüpheleniyorum misafir geldi yavrum yanlarında hep uyudu gittiler gayet uslu olan yavrum hiç susmadı bütün gece ve hala öyle dua edin ne olur iyi olsun .

Maşallah canım on gün olmuş bile..
O ağrı çok zor inşallah bi an önce sen de hicran da atlatırsınız.

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.Bebisler hasta olmasın ya insanın içi gidiyo küçücükler daha

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.Bebisler hasta olmasın ya insanın içi gidiyo küçücükler daha

Sağol canım benim küçük olduğu için damar yolunu da zor açtılar kaç yerden iğne batırdılar yavruma 9 ay boyunca her gün iğne vurdum kendime canım yavruma vurdukları kadar yanmadı yemin ederim.

Ay cnm ya geçmiş olsun minigine insan Kiyamiyor onların hasta olmasına Allah m nazarlardan korusun cnm yavrunu oku devamli ..
Maşallah canım on gün olmuş bile..
O ağrı çok zor inşallah bi an önce sen de hicran da atlatırsınız.

Evet cnm 10 günluk olduk sukur Allah m yavrularimiza uzun sağlıklı ömürler versin ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ins canim ben normal doğum yaptım ama yasadiklarim sezeryan gibi tek fark benim dikişler altta sizinkiler gobuste

canım maşallah oğluşuna bizim kızın aynısı gibi çok benziyor sarışın. bende ruyalarımda hep esmer bebek görüyodum kızcem sarışın geliverdi
korseyi doktor bana takma dedi bir gün belimi sıktım alt dikişler sızladı bidaha takmaya korktumsen dene bakim sonuçları yaz

Canım ben internetten okuyarak yapıyordum ama dr gösterince yapamadığımı farkettim keşke biri gösterebilse sanada burnuyla göz arasına bastırarak ovalıyosun sonra aşağı doğru çekiyosun inş hemen geçer sizinde

İnsallah bize de uzun donem cikar da ayri kalmayiz. Sagol canim
Gozleri arada yine oluyor siliyorum moralini bozma normal bi durummus, azicik üsüdükleri zaman da olabiliyor.bi sure sonra tamamen gececek insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…