geçen hafta bizde yaşadık çapaklanmayı, çok kötü oldu gözleri çok aktı
tobrased damla verdi doktor ,4 saatte bir onu damlattık, çayla sil, masaj yap dedi şükür bikaç güne geçti
gözkanalları tıkalı olduğu için enfeksiyon yapıyormuş
kızlar bebişleri nasıl giydiriyosunuz?
annem sağolsun üşür üşür diye korkutuyor beni, 3 gün önce isilik olduk
hemen çıkardım çıtçıtlı badiyi falan tek tulum giydiriyorum artık gece gündüz, cam da açık yatırıyorum
isilik geçti hemen ama kısa kollu falan giydirmeye korkuyorum
İnşallah görürsün canım telden alıntı yapamıyorum benim bebşin gözüde doğdugu gün akıyodu sonrada çapaklandı götürdük dr a kanaltıkanıklığı oluyomuş masaj yap dedi bende yapıyodum aslında ama hafifhafif bastırıyomuşum onun gösterdiği gibi yaptım çok şükür geçti
Hosgeldin sevgicim konusamadik kac gundur.
Canim bas agrisi icin nescafe diyordu kizlar dene istersen.
Ya ne adi insanlar var iste hem mubarek gun hem bebek aglamasini duyuyor hala dolandirma derdini birak kufur ediyor Allaha havale ediyorum o pisligi..
Ya kilolar caktirmadan gidiyorda gobek alakasiz bir boyutta vucuda gore ve hala sarkik( 12 kilo gitti ama bende daha gitmesi gereken coookk kilo var :)
Ama bu sipalar verdirir kilolari :) yemek yemeye musade etmiyorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm 10 günlük olduk biz cok şükür emziriyrm yavrumu cuk cuk ..Hoşbulduk canım sağolasın..Zaman zaman sütümle de sildim aslında ama tam olarak geçmedi seninki geçti mi tamamen?İnsanın canı sıkılıyor ya
Askerlik uzun dönem yaptık tamamen şansa öyle oldu.Biz kısa dönem ya da asker öğretmenlik çıkar diye düşünüyorduk yedek subaylık çıktı çok şükür bitti darısı başınıza inşallah :)
Hosbulduk sevgicim sağolasın ya sütü de denedim biraz azaldı gibi ama tam geçiremedim canım ya..Siz kaç günlük oldunuz bu arada sütün geldi mi?
Sevgim baş ağrısı demişsin sezeryan sonrası çok çektim ben..Kahve falan kâr etmedi anestezi uzmanı bi ilaç yazmıştı onunla rahatladım adı panadol du yanılmıyorsam..Kafein içeren bi ilaç olur da zorda kalırsan alır kullanırsın..
bende bugün aldim cirt cirtli korse
Ayy sorma sinem başım gecmedi sabahtan beri dr m verdiği cefaks vardı 500 ml o bile fayda etmedi dusun yemeği falan zor yaptm..
Bn kendimi cok zayıflamis hissediyorum valla ne yalan soylim sinem ilk günümü düşününce bu gobisi sevesim var sineeeem bide bn bandaj alinali banyo yapmadım ya korkuyorm nedense sizlamalarim var diye benim dikiş yerim iki serce parmak kadar cok uzun değil mi
Cnm 10 günlük olduk biz cok şükür emziriyrm yavrumu cuk cuk ..
Fenaa bu baş ağrısı saçlarımı yolasim var o derece yani ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim oğlumda hastalandı 3 gün hastanede yattık aç kalmış dediler serum bağladılar bugün de başka doktora götürdük oda aç kalsa 2 günlük 3 günlük olunca belli eder 10 gün beklemez dedi enfeksiyondan şüphelendi ama oda çıkmadı çok şükür ama her ihtimale karşı 5 gün iğne verdi yavruma .
Ben nazardan şüpheleniyorum misafir geldi yavrum yanlarında hep uyudu gittiler gayet uslu olan yavrum hiç susmadı bütün gece ve hala öyle dua edin ne olur iyi olsun .
ins canim ben normal doğum yaptım ama yasadiklarim sezeryan gibi
geçmiş olsun canım ins bi an önce iyilesir bidik ya
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.Bebisler hasta olmasın ya insanın içi gidiyo küçücükler daha
geçmiş olsun canım ins bi an önce iyilesir bidik ya
Kızlar benim oğlumda hastalandı 3 gün hastanede yattık aç kalmış dediler serum bağladılar bugün de başka doktora götürdük oda aç kalsa 2 günlük 3 günlük olunca belli eder 10 gün beklemez dedi enfeksiyondan şüphelendi ama oda çıkmadı çok şükür ama her ihtimale karşı 5 gün iğne verdi yavruma .
Ben nazardan şüpheleniyorum misafir geldi yavrum yanlarında hep uyudu gittiler gayet uslu olan yavrum hiç susmadı bütün gece ve hala öyle dua edin ne olur iyi olsun .
Maşallah canım on gün olmuş bile..
O ağrı çok zor inşallah bi an önce sen de hicran da atlatırsınız.
ins canim ben normal doğum yaptım ama yasadiklarim sezeryan gibitek fark benim dikişler altta sizinkiler gobuste
Kulot korse mi kullanıyorsunuuz? Bana cırtcırtlı bel korsesi önerdi doktorum. Hangisi daha etkili acaba?
Hoşbulduk canım sağolasın..Zaman zaman sütümle de sildim aslında ama tam olarak geçmedi seninki geçti mi tamamen?İnsanın canı sıkılıyor ya
Askerlik uzun dönem yaptık tamamen şansa öyle oldu.Biz kısa dönem ya da asker öğretmenlik çıkar diye düşünüyorduk yedek subaylık çıktı çok şükür bitti darısı başınıza inşallah :)
Hosbulduk sevgicim sağolasın ya sütü de denedim biraz azaldı gibi ama tam geçiremedim canım ya..Siz kaç günlük oldunuz bu arada sütün geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?