Inanki beynim zonkluyo ugrasmaktan.biberonda vermiyorum inat ettim.mahfoluyoruz ama yapcak bise yok.insallah dedigin gibi gecer hic gecmicek hep boyle devam etcek gibi geliyo.biraz olsun umut oldun bana cok Sağol.
Galaxy Note 2
Kizlar hamile olanlar yada hamileyken hatirliyanlar.. wc ye giderken agriniz oluyormuydu? Canim cok yaniyor. Agrili yapiyorum. Biince kesiliyor. Sizede oluyormuydu?
Slm kızlar 👋 biz ananemizdeyiz bi aydır o yüzden nete giremiyorum hatta kızım yüzünden hiçbişi yapamıyorum acayip pimpirikli olmuşum annem tırsmış benden kendileri öle diyo 😊 herseyi kafaya takıyormusum yarın bi aylık olcaz hazır aklıma gelmişken sütüm yetmiyor bu sıra sankı mama kullanan varmı varsa hangisi bide Aptanmil hakkında ne düşünüyorsunuz
:18:
Hosgeldin canim :) bizde eskisi kadar cok giremesekte arada atiyoruz kendimizi buraya :) burasi olmadan olmazz :)Buffy sevgi damla çikolata öpüyom annem sizleri de özlemişim valla muhabbetlerimiZi
Ah cnm cenazemiz vardi teyzemi kaybettim cok aci vericiydi.... kizla ugrasiyorm oglanda var pek firsatim olmuyor ozledim sizleri
Ya ben hep arabanin ustunu kapatiyorm aynisini banada yaptilar sordular nekadarlik diye 18gunluk olduk bugun ama ben hep 45gunluk dedim :)) nazar olmasin diye bide heraksam babanneme okutuyorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bencede muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu bana dogumdan sonrad oldu hatta. Cok fena yanma oluyor. Dr. Bir toz vermisti gecmisti gecikmeden dr. Gorun idrar tahlili yaptir. Hamilelikte cok onemli.Kizlar hamile olanlar yada hamileyken hatirliyanlar.. wc ye giderken agriniz oluyormuydu? Canim cok yaniyor. Agrili yapiyorum. Biince kesiliyor. Sizede oluyormuydu?
Gunaydin dilercim. Evet ayseden kac gundur ses yok. Dogurdum diye gelirse sasirmam :)Gunaydin kizlarr...
Arefemiz hayirli olsun ins.
Bu arada ayse nerde yaaa dogurdumu??
Canim bencede muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu bana dogumdan sonrad oldu hatta. Cok fena yanma oluyor. Dr. Bir toz vermisti gecmisti gecikmeden dr. Gorun idrar tahlili yaptir. Hamilelikte cok onemli.
Gunaydin dilercim. Evet ayseden kac gundur ses yok. Dogurdum diye gelirse sasirmam :)
Gunaydin kizlarr...
Arefemiz hayirli olsun ins.
Bu arada ayse nerde yaaa dogurdumu??
Canim bencede muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu bana dogumdan sonrad oldu hatta. Cok fena yanma oluyor. Dr. Bir toz vermisti gecmisti gecikmeden dr. Gorun idrar tahlili yaptir. Hamilelikte cok onemli.
Gunaydin dilercim. Evet ayseden kac gundur ses yok. Dogurdum diye gelirse sasirmam :)
Günaydın kızlar ayşe doğurmadi canlar daha dun whatsap dn konuştuk da ağustos anası olucam heralde diyo...kv desi de var malum suni sancıdam farkı yokmus :) :) öyle diyo
Hii kv geldigini yazmsti..bi kac gun gelmeyince dedim herhal dogurdu...gunu doldumu ki?
Gunaydin kizlar, nihayet bizde gazli bebek kervanina katildik2 gundur yavrum sanki igne batirmislar gibi ciglik atip uyaniyodu dun aksam baktik karni tas gibi dr a goturduk gaz doluymus karni, dr damla verdi ve arabada gezdirin dedi yaklasik 4 ay surermis Allah baska dert vermesin hicbirimize insaallah bunada sukur, rezene cayi fayda ediyomu yada bebek icin zarari varmi acaba kullanan varmi
Canim dun sabah herseyi bol kimyonlu yedim iki bardakta rezene cayi ictim gun icinde.cok rahat bi gece gecirdik..gazsiz..Gunaydin kizlar, nihayet bizde gazli bebek kervanina katildik2 gundur yavrum sanki igne batirmislar gibi ciglik atip uyaniyodu dun aksam baktik karni tas gibi dr a goturduk gaz doluymus karni, dr damla verdi ve arabada gezdirin dedi yaklasik 4 ay surermis Allah baska dert vermesin hicbirimize insaallah bunada sukur, rezene cayi fayda ediyomu yada bebek icin zarari varmi acaba kullanan varmi
Canim iki gundur öttürüyor beni minis :)Nasilsin sinemcim? Valla 3-5 kisi kaldi dogurmayan zatn.
Nasil geciyor minisle /
Gunaydin sevgicim. Aysenin eli kulagindadir o kv ile. Kadin saka gibi ya. Allah sabir versin ayseye..Günaydın kızlar ayşe doğurmadi canlar daha dun whatsap dn konuştuk da ağustos anası olucam heralde diyo...kv desi de var malum suni sancıdam farkı yokmus :) :) öyle diyo
aaa basin sagolsun canim benim mekanı cennet olsun teysenin... Teyse candır anne yarısıdır...
Minikler olunca pek fırsat olmuyor gerçekten okuyorum tam yazicam oglus mizildanio
Basin saolsun canim.
Ya ben sicak diye kapatmadim iste. Sinirdn catlicaktim bi minciklamadiklari kaldi.
Cnm eczanede sma diye bi mama var onu önerebilirim...aptamil de gdo var diye duydum..
Cnm bizde seni özledik en yakın zamanda gelirsin umarım
Seher cim basın sağolsun cnm benim...
Canim iki gundur öttürüyor beni minis :)
Cani sagolsun yavrumun o ayri. Ama heryerim.agriyor artik. Uyumuyor gunduzleri nasil.dayanıyor anlamiyorum.
Oyle valla hemen hemen herkes dogurdu :)
Kalanlarda saglikla gelsin insallah..
Sizde durumlar nasil? Uyku sorunu gaz sorunu devam mi. Tez zamanda gecer bunlar insallah.
Gunaydin sevgicim. Aysenin eli kulagindadir o kv ile. Kadin saka gibi ya. Allah sabir versin ayseye..
Benimkide yarin gecenin korunde geliyor. Allah bana da sabir versin.. iyiden iyiye bizi pansiyon gibi kullaniyor...
Kizlar aklima ne geldi alakasiz olacak ama kapi suslerinizi cikardinizmi yada ne zaman cikarmayi dusunuyorsunuz?
Canim iki gundur öttürüyor beni minis :)
Cani sagolsun yavrumun o ayri. Ama heryerim.agriyor artik. Uyumuyor gunduzleri nasil.dayanıyor anlamiyorum.
Oyle valla hemen hemen herkes dogurdu :)
Kalanlarda saglikla gelsin insallah..
Sizde durumlar nasil? Uyku sorunu gaz sorunu devam mi. Tez zamanda gecer bunlar insallah.
Gunaydin sevgicim. Aysenin eli kulagindadir o kv ile. Kadin saka gibi ya. Allah sabir versin ayseye..
Benimkide yarin gecenin korunde geliyor. Allah bana da sabir versin.. iyiden iyiye bizi pansiyon gibi kullaniyor...
Kizlar aklima ne geldi alakasiz olacak ama kapi suslerinizi cikardinizmi yada ne zaman cikarmayi dusunuyorsunuz?
Ayşe takmıyorm dedi valla cok da iyi yapiyo ..amaninn cnm senin kv ne kadar kalicak peki sen doğum yaptığında nerdeymis şimdi geldiğinde sana yardım eder mi
Bn çıkarmadım kalsın nolcak Bnm ki oğlumun odasının kapısında gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?