2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Inanki beynim zonkluyo ugrasmaktan.biberonda vermiyorum inat ettim.mahfoluyoruz ama yapcak bise yok.insallah dedigin gibi gecer hic gecmicek hep boyle devam etcek gibi geliyo.biraz olsun umut oldun bana cok Sağol.

Galaxy Note 2

Canim benim üzme kendi inan bana geçici birsey bu inşallah geçip gidecek büyüdükçe emmek konusunda ustalasacak. sadece biraz sabretmen lazim. ya hiç alamasaydi veya emmek istemeseydi veya sütun olmasaydı çok şükür ki sütun var ve bebeğin emmek istiyor arkadaşların yazdıklarını dene kendini strese sokma stres de etkiler bebegi ikinizin de rahat olması lazım. Ve Besmele cekerek allahım sen yardım et bebeğim de bana da kolaylik ver diyerek başla inşallah Rabbim yardimcin olsun çok stresli bişey yaşamayan bilmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hamile olanlar yada hamileyken hatirliyanlar.. wc ye giderken agriniz oluyormuydu? Canim cok yaniyor. Agrili yapiyorum. Biince kesiliyor. Sizede oluyormuydu?

Kizlar hamile olanlar yada hamileyken hatirliyanlar.. wc ye giderken agriniz oluyormuydu? Canim cok yaniyor. Agrili yapiyorum. Biince kesiliyor. Sizede oluyormuydu?

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir misin? Ben çok sık giderim wc ye de Dr hep sorardi yanma agri oluyor mu yaparken diye. İdrar tahlili istiyor varsa sorun belli oluyor orda

Gunaydin kizlarr...
Arefemiz hayirli olsun ins.
Bu arada ayse nerde yaaa dogurdumu??

Buffy sevgi damla çikolata öpüyom annem sizleri de özlemişim valla muhabbetlerimiZi
Hosgeldin canim :) bizde eskisi kadar cok giremesekte arada atiyoruz kendimizi buraya :) burasi olmadan olmazz :)
Ben SMA mama kullaniyorum.canim.
Zaten sutummhic yok sadece mama kullaniyoruz.
Bizde kizimla opuyoruz seni..

Sehercim basiniz sagolsun. Teyzenin mekani cennet olsun canim.

Gecen gun asm.ye ciktigimizda bizde ordan avm.ye gectik hem kizima cici almak icin hemde esimin tel.hat isi vardi.
Valla insanlar cok rahatsiz edici devamli sorgu sual ne kadarlik vs vs.. o kadar soru sormayi biliyorlar ama bir masallah demekten acizler.. bende kapattim arabayı kendime cevirdim.

Canim bencede muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu bana dogumdan sonrad oldu hatta. Cok fena yanma oluyor. Dr. Bir toz vermisti gecmisti gecikmeden dr. Gorun idrar tahlili yaptir. Hamilelikte cok onemli.
Gunaydin kizlarr...
Gunaydin dilercim. Evet ayseden kac gundur ses yok. Dogurdum diye gelirse sasirmam :)

Nasilsin sinemcim? Valla 3-5 kisi kaldi dogurmayan zatn.
Nasil geciyor minisle /

Gunaydin kizlarr...

Günaydın kızlar ayşe doğurmadi canlar daha dun whatsap dn konuştuk da ağustos anası olucam heralde diyo...kv desi de var malum suni sancıdam farkı yokmus :) :) öyle diyo

Hii kv geldigini yazmsti..bi kac gun gelmeyince dedim herhal dogurdu...gunu doldumu ki?

Gunaydin kizlar, nihayet bizde gazli bebek kervanina katildik 2 gundur yavrum sanki igne batirmislar gibi ciglik atip uyaniyodu dun aksam baktik karni tas gibi dr a goturduk gaz doluymus karni, dr damla verdi ve arabada gezdirin dedi yaklasik 4 ay surermis Allah baska dert vermesin hicbirimize insaallah bunada sukur, rezene cayi fayda ediyomu yada bebek icin zarari varmi acaba kullanan varmi

Gecmis olsun o sislik benim kizimda da oluyo kolikmis dr damla ve surup verdi.Dr rezene cayini bana da tavsiye etti milupanin ama daha alip icmedim ayrica kizima da gunde 30 cc vermemi soyledi ayrica bana bide papatya cayi icmemi soyledi deneyecem bende

Kizlar meme ucu olmayanlar hangi meme ucunu kullaniodunuz?avent meme ucu diye mi alcaz?

Canim dun sabah herseyi bol kimyonlu yedim iki bardakta rezene cayi ictim gun icinde.cok rahat bi gece gecirdik..gazsiz..

Nasilsin sinemcim? Valla 3-5 kisi kaldi dogurmayan zatn.
Nasil geciyor minisle /
Canim iki gundur öttürüyor beni minis :)
Cani sagolsun yavrumun o ayri. Ama heryerim.agriyor artik. Uyumuyor gunduzleri nasil.dayanıyor anlamiyorum.
Oyle valla hemen hemen herkes dogurdu :)
Kalanlarda saglikla gelsin insallah..
Sizde durumlar nasil? Uyku sorunu gaz sorunu devam mi. Tez zamanda gecer bunlar insallah.

Gunaydin sevgicim. Aysenin eli kulagindadir o kv ile. Kadin saka gibi ya. Allah sabir versin ayseye..
Benimkide yarin gecenin korunde geliyor. Allah bana da sabir versin.. iyiden iyiye bizi pansiyon gibi kullaniyor...

aaa basin sagolsun canim benim mekanı cennet olsun teysenin... Teyse candır anne yarısıdır...

Minikler olunca pek fırsat olmuyor gerçekten okuyorum tam yazicam oglus mizildanio

Basin saolsun canim.
Ya ben sicak diye kapatmadim iste. Sinirdn catlicaktim bi minciklamadiklari kaldi.

Sagolun kizlar allah razi olsn iste herseyde bi hayir vardir kizim erken geldi cabuk ayaklanip teyzeme son gorevimi yapayim diye ama ne yazikki kizimida goremedi 10gun icinde ayni evden bir dogum bir ölüm cikti..rabbim geri kalanlara saglik sihhat versin

Kizlar aklima ne geldi alakasiz olacak ama kapi suslerinizi cikardinizmi yada ne zaman cikarmayi dusunuyorsunuz?

Ayşe takmıyorm dedi valla cok da iyi yapiyo ..amaninn cnm senin kv ne kadar kalicak peki sen doğum yaptığında nerdeymis şimdi geldiğinde sana yardım eder mi
Kizlar aklima ne geldi alakasiz olacak ama kapi suslerinizi cikardinizmi yada ne zaman cikarmayi dusunuyorsunuz?

Bn çıkarmadım kalsın nolcak Bnm ki oğlumun odasının kapısında gerçi

Valla aynn bizimkide mum etti bizi ama yavrumda sıkıntili gazdan hayirlisiyla bi atlatsaydik..
Kapi susum duruyor benim hala daha misafir pek gelmedi bana ramazan diye bayramdn sonra gelirler hep ondn sonra cikaririm canim .

En guzelini yapiyor gercekten..
Bizim icin gelmiyor sevgicim.burda kendi isi cikti onun icin geliyor. Birde yazmis bana ufakligi görecem diye.... ne kadar kalacagida belli degil alis satis isine geliyor.
Oo ne yardimi hic sanmiyorum. Bol bol gezer tozar.. doguma gelmeyen insan simdi yardim eder mi... zaten artik ihtiyacimda yok kalsin onun yardimi. Gecti o gunler... artik Rabbime sukurler olsun muhtac halde degilim. Sadece malum yoruyor bebisler onun icinde istemem yardim.

Bizim sus dis kapida ama daha dursun di mi ya 40i ciksin en azindan. Ne kadar tutulur sus bilmiyorumki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…