Eli ayağı durmuyor kız bi görsen maşallah subhanallah eşim diyo sen karnındaykn nasıl dayaniyrdun cok güçlü vuruyor bide..ayy o göZler yok mu sinemmm boncuk boncuk parlak parlak bakıyor ya içim eriyor Allah m herkese tatdirsin bu duyguyu ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmiom canim ya cok zordu ama.3020 g dogdu prensesim.ilk evimizde gecen gecemizde pert etti beni.alttan gaz cikaramadi sanirim.tum gece ayaktaydim o da mememde .meme uclarim koptu resmen.ama annelik boyleymis kendimi sika sika emziriom.
iyi geceler hanimlar. 26 saatin sonunda kafami yastiga koyuyorum sukurler olsun. kizim da felaket gaz var ve ishal oldu. dun geceden buyana uyumadim sadece gogsumde uyuyodu. goguslerim resmen sizliyo artik. cektigim anda aglamaya basliyodu. zor da olsa uyudu sabah ilk kontrolumuz var insallah testlerimiz temiz cikar.
Canım merhaba biz de bir aylık olduk bize de 4 ağustos dediler ben de niye diye düşündüm acaba tatil falan dolayısıyla mı dedim hatta herhalde biraz sarkma olsa bir şey olmaz.
Firarperes siz kilonuza boyunuza baktınızmı canım biz 1 ayda 3 cm uzadık kuzenimle aynı gün doğum yaptık onun bebiş 5 cm uzamış acaba bizim mi az onun mu çok
Çok geçmiş olsun canım öncelikle sakin olmak zorundasın ben pek sakin yaklaşamadım daha da huysuzlaştı , özellikle hastane de yavrumun ağlamasına dayanamadım . Doktor ne tavsiye etti size ?
bende kullaniyorum kullanmasam hic veremem ilk 2 gun kullanmadim mahvoldu hala yara simdi hem krem hem gogus ucu sukurler olsun rahatiz. tek sorunumuz gaz sancisi cekmek insallah onuda atlatiriz :/
Bu arada maalesef hemen bitmiyormuş ben çok araştırdım 1 aylıkken biteni var , 3 aylıkken hatta 1 yılda ben dua ediyorum 1 aylıkken çıksın gitsin diye resmen ağlama nöbetine giriyor yavrum .
Çok geçmiş olsun canım öncelikle sakin olmak zorundasın ben pek sakin yaklaşamadım daha da huysuzlaştı , özellikle hastane de yavrumun ağlamasına dayanamadım . Doktor ne tavsiye etti size ?
Bugun bende pek bi sakin degildim uykusuzdum da bi taraftan kizimda bende gergindi agladi durdu kucagimda alip gezmem ayagimda sallamam nafileydi su an halen ayagimda salliyom. Ayrica dr bize sap smiplex damla nurse harveys surup verdi gunde 4 defa kullaniyorum damlayi emmeden once surubu emzirdikten sonra veriyorum bi nebze rahatlatiyo ama cogu zaman sancisi tutuyo o zaman hicbirsey fayda etmiyo. Dr size hangi ilaclari verdi
kizlar bisey sorucm erkek bebekleri olanlar testisleri nasil:) yani benim oglanlarin birinin kucuk birinin buyuk sarkik gbi hanqisi normal siznkiler nasil
Bugun bende pek bi sakin degildim uykusuzdum da bi taraftan kizimda bende gergindi agladi durdu kucagimda alip gezmem ayagimda sallamam nafileydi su an halen ayagimda salliyom. Ayrica dr bize sap smiplex damla nurse harveys surup verdi gunde 4 defa kullaniyorum damlayi emmeden once surubu emzirdikten sonra veriyorum bi nebze rahatlatiyo ama cogu zaman sancisi tutuyo o zaman hicbirsey fayda etmiyo. Dr size hangi ilaclari verdi
Ateş düşürücü fitil , colinoks damla ( emdikten sonra ) ve humana antikolik mama verdi . Mamayı sana da şiddetle tavsiye ederim sindirim kolaylığı sağlıyor benim ki pek yemiyor bir kaç kaşık zorla veriyorum ve her emdiğinde gazını mutlaka alıyorum .
Ateş düşürücü fitil , colinoks damla ( emdikten sonra ) ve humana antikolik mama verdi . Mamayı sana da şiddetle tavsiye ederim sindirim kolaylığı sağlıyor benim ki pek yemiyor bir kaç kaşık zorla veriyorum ve her emdiğinde gazını mutlaka alıyorum .
Dr mama gerek gormedi bana ayrica gelisimide cok iyiydi gazini bende surekli aliyorum her emmesinin ardina ayrica gazini cikar cikar bitmiyo yediklerime ve giydiklerime dikkat ettigim halde