Kızlar daha önce de hastane de yattığımızı söylemiştim oğluşum da kolik sancısı varmış . Sizin bebeklerde de olanınız var mı inş yoktur tabi.
kizlar bisey sorucm erkek bebekleri olanlar testisleri nasil:) yani benim oglanlarin birinin kucuk birinin buyuk sarkik gbi hanqisi normal siznkiler nasil
ben geliyorum ama okuyup cikiyorum cocuklar saolsun firsat wermiyolarki
Dr mama gerek gormedi bana ayrica gelisimide cok iyiydi gazini bende surekli aliyorum her emmesinin ardina ayrica gazini cikar cikar bitmiyo yediklerime ve giydiklerime dikkat ettigim halde
2 oğlum var büyük oğlumun testisleri küçük bibisi büyük küccük oğluşunda bibi minnacık testisler kocaman yani her ikiside normal korkma
Benim oglumda kolik...mestil damla kullaniyoruz ve surekli gaz cikariyorz..damla biraz rahatlatti o kadar gecmesini umut ediyorm..
Canim normal benim oglanin ya buyk kucuk falan diil...ikiside esit yani..
Senin iki tanr olunca anliyorm
Benim oglumda kolik...mestil damla kullaniyoruz ve surekli gaz cikariyorz..damla biraz rahatlatti o kadar gecmesini umut ediyorm..
Canim normal benim oglanin ya buyk kucuk falan diil...ikiside esit yani..
Senin iki tanr olunca anliyorm
Cok terbiyesiz bi insanmis gercktnKizlar ben uc gece annemde kaldım simdi kv.dedeyiz eltim sarma sarıyor bir taraftan beni şikayet ediyor kv ye oda yapsın neden yatıyor falan kendi çocuğu yok yeni doğum yaptım dikislerden oturamiyorum kvde de bisey demiyor. Esime de dedim kimse kusura bakmasın logusayim öyle uzun iş yapamam bebeler yetiyo bana gece horul horul uyirken ben ne yapıyorum haberi yok dogumyapmadi ki anlayissiz.kv bir şey söyleme diyor o da diyor ki gelince hoş geldin bile dedim niye böyle yapıyor:)
Bana giyecek alirken eşim yengeme de alalım surat asmasin dedi hediye yi verdim artık hediye alıp durma ben sana aliyor muyum almiyorum sen de alma dedi.
Dilercm ben kizimla 2sefer carsiya gittim koydum arabasina onada banada abiyede alisveris yaptkValla sinemcim mecbir gittim bode cok bunalmistim artik dogumdn 15 gun onceden beri doktor haric bi yere gittigim yok catlicam nerdeyse...ama bayramda gezecm valla kimse kusura bakmasin
Benimkide valla mum etti bizi bi uyu dimi oglummm !!!
kisss seheerr gorusemiyoookkkk
Cok terbiyesiz bi insanmis gercktn
Dilercm ben kizimla 2sefer carsiya gittim koydum arabasina onada banada abiyede alisveris yaptk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kızlar 👋 biz ananemizdeyiz bi aydır o yüzden nete giremiyorum hatta kızım yüzünden hiçbişi yapamıyorum acayip pimpirikli olmuşum annem tırsmış benden kendileri öle diyo 😊 herseyi kafaya takıyormusum yarın bi aylık olcaz hazır aklıma gelmişken sütüm yetmiyor bu sıra sankı mama kullanan varmı varsa hangisi bide Aptanmil hakkında ne düşünüyorsunuz
:18:
Buffy sevgi damla çikolata öpüyom annem sizleri de özlemişim valla muhabbetlerimiZi
Ah cnm cenazemiz vardi teyzemi kaybettim cok aci vericiydi.... kizla ugrasiyorm oglanda var pek firsatim olmuyor ozledim sizlerikisss seheerr gorusemiyoookkkk
Canim...ben bi kete markete gittim araban indirdigim andan itibaren millet cocuguma bakip durdu utanmasalar minciklicaklardi alisverisde yapamadan geri dondum..40 ciknamis diye biraz teforgin oldum acikcasi...ama bayramda bende cikacam valla darlandim evde..
aaa basin sagolsun canim benim mekanı cennet olsun teysenin... Teyse candır anne yarısıdır...
Ah cnm cenazemiz vardi teyzemi kaybettim cok aci vericiydi.... kizla ugrasiyorm oglanda var pek firsatim olmuyor ozledim sizleri
Ya ben hep arabanin ustunu kapatiyorm aynisini banada yaptilar sordular nekadarlik diye 18gunluk olduk bugun ama ben hep 45gunluk dedim :)) nazar olmasin diye bide heraksam babanneme okutuyorm
Slm kızlar 👋 biz ananemizdeyiz bi aydır o yüzden nete giremiyorum hatta kızım yüzünden hiçbişi yapamıyorum acayip pimpirikli olmuşum annem tırsmış benden kendileri öle diyo 😊 herseyi kafaya takıyormusum yarın bi aylık olcaz hazır aklıma gelmişken sütüm yetmiyor bu sıra sankı mama kullanan varmı varsa hangisi bide Aptanmil hakkında ne düşünüyorsunuz
:18:
Buffy sevgi damla çikolata öpüyom annem sizleri de özlemişim valla muhabbetlerimiZi
Ah cnm cenazemiz vardi teyzemi kaybettim cok aci vericiydi.... kizla ugrasiyorm oglanda var pek firsatim olmuyor ozledim sizleri
Ya ben hep arabanin ustunu kapatiyorm aynisini banada yaptilar sordular nekadarlik diye 18gunluk olduk bugun ama ben hep 45gunluk dedim :)) nazar olmasin diye bide heraksam babanneme okutuyorm
Meraba arkadaşlar siz tecrübelisiniz faydalanmam gerekti yardımcı olurmusunuz. 26 haftalık hamileyim uzun süre sonra eşimle ilişkiye girdik ve tuvalete gittiğimde peçetteye pembemsi kan bulaştı çok korkuyorum bi sıkıntı olmuşmudur sizinde başınıza geldimi hiç gebelik döneminizde lütfen bana bişeyler söyleyin delircem yoksa(
Yok ya eşimin izni uzatsa biraz daha buradayız saolsun annem baya yardımcı sabahları alıyo bı saat tutuyo ya o uyku bambaşka tam dinleniyorum o zaman eve dönünce naparım bilmem baya bocalıcam sankı aptamili ilk günlerde süt yok sandıgımdan almış eşim eczacı bi seride var demiş sadece bizim kız da onu içti sonra nolur nolmaz diye sîmilaks aldık içemedi kustu kesık kesık sîmdi korkuyorum mama vermeye ama bas bas bağırıyor bu edepsız ben bi beni inatçı bilirdim beni de geçti �� süt var hamd olsun da bana yetmiyo gîbi geliyo bi saatte bi emmek istediği için ...o yüzden araştırıyorum şimdidenHosgeldin canim..donus yapildi sanirim? Bizde ozledik ama sipalardan eski muhabbetler yok gibi..
Bu arada ben mama veriyorm geceleri sutum az benimde sma veriyorm anne sutune en yakin icerikmis arastirmalarim sonucu bu bilgiyi edindim..aptamil ve milupada gdo bulundu diye biliyorm.sma birakirsam bebelac alirim sanirim ben. Bebegin ac kalmasindn iyidir mama yemesi bence.
İnna lillahi ve İnna ileyhi raciun başın saolsun arkadaşım Rabbim sabit versin ... Bende sma diye birinden duymuştum Dr U bitek onu öneriyormuş en kötü alım dursun diyorum iki saate bi emse yetecek de kızın keyfi ne zaman gelirse olunca yetmıyp sanıyorum ... Kendi kendine ses çıkarmaya başladı bizimki ..bebeklerde ki gelişmeleri paylaşalım kızlar arada bilgilenelim birbirimizdenCnm eczanede sma diye bi mama var onu önerebilirim...aptamil de gdo var diye duydum..
Cnm bizde seni özledik en yakın zamanda gelirsin umarım
Seher cim basın sağolsun cnm benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?