2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
2 oğlum var büyük oğlumun testisleri küçük bibisi büyük küccük oğluşunda bibi minnacık testisler kocaman yani her ikiside normal korkma

Kızlar daha önce de hastane de yattığımızı söylemiştim oğluşum da kolik sancısı varmış . Sizin bebeklerde de olanınız var mı inş yoktur tabi.

Benim oglumda kolik...mestil damla kullaniyoruz ve surekli gaz cikariyorz..damla biraz rahatlatti o kadar gecmesini umut ediyorm..

kizlar bisey sorucm erkek bebekleri olanlar testisleri nasil:) yani benim oglanlarin birinin kucuk birinin buyuk sarkik gbi hanqisi normal siznkiler nasil

ben geliyorum ama okuyup cikiyorum cocuklar saolsun firsat wermiyolarki

Canim normal benim oglanin ya buyk kucuk falan diil...ikiside esit yani..
Senin iki tanr olunca anliyorm

Dr mama gerek gormedi bana ayrica gelisimide cok iyiydi gazini bende surekli aliyorum her emmesinin ardina ayrica gazini cikar cikar bitmiyo yediklerime ve giydiklerime dikkat ettigim halde

Zaten ekstra gazlı oluyorlar bende ilk 1 hafta seviniyordum gazını kendisi çıkarıyor gaz problemi yaşamayacağız diye . Birde bu kolik sancısında sancı giriyor sonra girmese de girecek diye ağlıyormuş . Doktor anneyle bebeğin iletişimi çok önemli dedi sakin yaklaş kısık sesle konuş ve sakin ortamda tutmaya çalış dedi , zaten ağlamaya başladığı zaman sakinleşirse bir bende sakinleşiyor yavrum . Ve anne ağlarsa bebek kötü şeyler oluyor hissine kapılıp daha çok ağlıyormuş .
Bizim bir çocuk doktoru var tanıdık umutla onu aradım sordum yapacak hiç bir şey yok benim gelinim 8 ay oturarak uyudu dedi .
Birde bizimki benim göğsümde yüz üstü yatınca sakinleşiyor biraz kulağını kalbimin üzerine koyuyorum .

Son düzenleme:
Benim oglumda kolik...mestil damla kullaniyoruz ve surekli gaz cikariyorz..damla biraz rahatlatti o kadar gecmesini umut ediyorm..

:)) rahatladm ya saolun netten bkip duruyodum:) aynen 2tane olunca sasirdm hanqisi normal diye

Bize de ilk başta mestil damla verdiler ve doktor pek etkisi olmazsa colinoks damla alın dedi aldık kesinlikle daha etkili

Cok terbiyesiz bi insanmis gercktn
Valla sinemcim mecbir gittim bode cok bunalmistim artik dogumdn 15 gun onceden beri doktor haric bi yere gittigim yok catlicam nerdeyse...ama bayramda gezecm valla kimse kusura bakmasin

Benimkide valla mum etti bizi bi uyu dimi oglummm !!!
Dilercm ben kizimla 2sefer carsiya gittim koydum arabasina onada banada abiyede alisveris yaptk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar 👋 biz ananemizdeyiz bi aydır o yüzden nete giremiyorum hatta kızım yüzünden hiçbişi yapamıyorum acayip pimpirikli olmuşum annem tırsmış benden kendileri öle diyo 😊 herseyi kafaya takıyormusum yarın bi aylık olcaz hazır aklıma gelmişken sütüm yetmiyor bu sıra sankı mama kullanan varmı varsa hangisi bide Aptanmil hakkında ne düşünüyorsunuz
:18:

Cok terbiyesiz bi insanmis gercktn

Dilercm ben kizimla 2sefer carsiya gittim koydum arabasina onada banada abiyede alisveris yaptk

Canim...ben bi kete markete gittim araban indirdigim andan itibaren millet cocuguma bakip durdu utanmasalar minciklicaklardi alisverisde yapamadan geri dondum..40 ciknamis diye biraz teforgin oldum acikcasi...ama bayramda bende cikacam valla darlandim evde..

Buffy sevgi damla çikolata öpüyom annem sizleri de özlemişim valla muhabbetlerimiZi

Buffy sevgi damla çikolata öpüyom annem sizleri de özlemişim valla muhabbetlerimiZi

Hosgeldin canim..donus yapildi sanirim? Bizde ozledik ama sipalardan eski muhabbetler yok gibi..
Bu arada ben mama veriyorm geceleri sutum az benimde sma veriyorm anne sutune en yakin icerikmis arastirmalarim sonucu bu bilgiyi edindim..aptamil ve milupada gdo bulundu diye biliyorm.sma birakirsam bebelac alirim sanirim ben. Bebegin ac kalmasindn iyidir mama yemesi bence.

kisss seheerr gorusemiyoookkkk
Ah cnm cenazemiz vardi teyzemi kaybettim cok aci vericiydi.... kizla ugrasiyorm oglanda var pek firsatim olmuyor ozledim sizleri

Ya ben hep arabanin ustunu kapatiyorm aynisini banada yaptilar sordular nekadarlik diye 18gunluk olduk bugun ama ben hep 45gunluk dedim :)) nazar olmasin diye bide heraksam babanneme okutuyorm

Basin saolsun canim.
Ya ben sicak diye kapatmadim iste. Sinirdn catlicaktim bi minciklamadiklari kaldi.

Meraba arkadaşlar siz tecrübelisiniz faydalanmam gerekti yardımcı olurmusunuz. 26 haftalık hamileyim uzun süre sonra eşimle ilişkiye girdik ve tuvalete gittiğimde peçetteye pembemsi kan bulaştı çok korkuyorum bi sıkıntı olmuşmudur sizinde başınıza geldimi hiç gebelik döneminizde lütfen bana bişeyler söyleyin delircem yoksa(

Cnm eczanede sma diye bi mama var onu önerebilirim...aptamil de gdo var diye duydum..

Cnm bizde seni özledik en yakın zamanda gelirsin umarım

Seher cim basın sağolsun cnm benim...

Canım 17 haftlikken bendede olmuştu ertesi gün sabah doktoru aradım olabilir dedi.iki gün lekelenme oldu geçti istersen doktora git,birşey olmadı adam gelme dedi diye gitmedim şimdi giderdim gibi geliyor. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Yok ya eşimin izni uzatsa biraz daha buradayız saolsun annem baya yardımcı sabahları alıyo bı saat tutuyo ya o uyku bambaşka tam dinleniyorum o zaman eve dönünce naparım bilmem baya bocalıcam sankı aptamili ilk günlerde süt yok sandıgımdan almış eşim eczacı bi seride var demiş sadece bizim kız da onu içti sonra nolur nolmaz diye sîmilaks aldık içemedi kustu kesık kesık sîmdi korkuyorum mama vermeye ama bas bas bağırıyor bu edepsız ben bi beni inatçı bilirdim beni de geçti �� süt var hamd olsun da bana yetmiyo gîbi geliyo bi saatte bi emmek istediği için ...o yüzden araştırıyorum şimdiden
İnna lillahi ve İnna ileyhi raciun başın saolsun arkadaşım Rabbim sabit versin ... Bende sma diye birinden duymuştum Dr U bitek onu öneriyormuş en kötü alım dursun diyorum iki saate bi emse yetecek de kızın keyfi ne zaman gelirse olunca yetmıyp sanıyorum ... Kendi kendine ses çıkarmaya başladı bizimki ..bebeklerde ki gelişmeleri paylaşalım kızlar arada bilgilenelim birbirimizden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…