2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gerçekten ne çabuk heçîyor zaman ben hemen büyüsün istemiyorum sindire sindire büyüteyim inş :)

Hadi hayırlı olsun oğlan kaç kilo oldu şimdi hangi bezi kullanıyorsun peki

Kilosunu bilmiyorm su sn canim huggies kullaniyorum

Kac kilo oldu ki 3 e gectiniz canim. Biz 41 gunluguz oglum 4.5 kilodan fazla, 2 ye yeni gectik.
canım darısı başımıza inşallah.
daha benim minnoşum 19 günlük bir de infantil koliğimiz var. üstüne de konjunktivit eklendi
yahu bebişime bakamıyorum galiba yaa Gaz sancısına neler yapıyorsunuz kızlar?
Daha bugün gaz damlasına başlıyorum.
Bu arada göbek kanamamız geçti çok şükür.Dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ama gaz sancısı nedeniyle bebişim de ben de harap olduk
Bir de 40'ı çıkınca bizim de kanamamız bitiyor değil mi?

güzel anneler selamalr..

40 + 3 gündeyiz..suyum azalmış doktor bugün yarın sezaryen ile almalıyız dedi..Suni sancı denesem mi..Vajinusmus da var..Doktor kesinlikle normal doğum yapamazsın dedi(( bir akıl verin ne oluurrr

Canim ben yaptigim icin oneriyorum.bence yarin hemen bi devlet hastanesine git muayne ol..onlar sna olabilecegi gosterirler soylerler.ben devlet hastanesi sayesinde normal dogum yaptim.planlanan sez. Tarihinden bi gun once doktorumu biraktim düsün..

tatlim bisey sorcam gobek kanadiginda kirmizi kan mi oluyo benim bebisinde siyah biseyler oluyo gobusunde kan mi degil mi bilemedim hiç kırmızı göremedim gaz problemi bizde de başladı yarin dr gidicem sorcam
canım bizimkinde bildiğin kan oluyordu. sanırım seninki daha önceki kanamanın krutları yani aktif kanama değil. Gaz sancısı ne zor şeymiş dün gece eşimle arabaya atladık bebişi gezdirdik o sırada uyudu yoksa ne masajlar ne sallama falan kar etmedi.

sağolsun arkadaşlar allah a emanetler bizim elimizede hiç bişey yok bunu çok iyi anladım

canım o sırada nefessiz kaldı demişsin ya bir de pediatrik nöroloji olan yere de gösterin ne olur ne olmaz apne,nöbet gibi bişey olmasın diye.Aspirasyon da böyle olur ama gene de detaylı bakılsın.
Allah tüm bebişlerimizi korusun.Biz sadece elimizden geldiğince bebişimizi koruyama çalışıyoruz ama yüce Allahımız her türlü hatadan kazadan,hastalıktan korusun minik meleklerimizi.
Şunu anladım kızlar çocuk doktoru olsamda ben doğum yaptığım gün anne oldum ve tıpla ilgili tüm bilgilerim sadece hastalarıma kaldı.Kendi evladımda resmen basiretim bağlanıyor.Hiiç yorum yapamıyorum

Selamlar kizlar kac gundur gelemedim kv. geldi birde bu gaz derdimiz..
Nasilsiniz bebisler nasil bayramda neler yaptiniz..
Bu arada gunlerdir ilk defa gaz icin rezene cayi iyi geldi sanki dun bir nefes aldik cok sukur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kilosunu bilmiyorum canim bu gun 31 gunluguz haftaya gitcm asm ye 2 numara bacalarini sıktirdi ama

Bizde 24 gun olduk henuz 1 numaradayiz. 3-5 olandan.
Yalniz bim in 1 numarasi ne berbat bir bezmis.. herkes oyle diyormus zaten 1 ve diger numaralarda kalite farkimi var nedir anlamadim.
Ilk primayla baslamistik. Sonra bim den aldik kullanamadik. Devamli sizdirdi. Simdi yine primaya gectik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cocuk doktoruymussun galiba 2 haftadir gaz sancilari cekiyoruz dr a goturdum kolik dedi sap smiplex damla ve nurse harveys surup verdi bi nebze rahatlatti ama sancilari halen devam ediyor ikiniyor devamli bu kolik ne zaman biter kizimin uykulari da bnm uykularda harap

çook teşekkür ederim nerelerde var o bölüm bilmiyorm ama muhakkak araştırıp götürürüm saolasın.

Kilosunu bilmiyorm su sn canim huggies kullaniyorum

Sanırım en iyisi ve pahalısı da huggies ben ilk doğmadan evvel kampanya vardı can bebe aldım ama beğenilecek bi bez değil prima aldık o da poşet gibi can bebeden iyi ama huggies den de kötü ama oda pahalı tanesi 60 kuruşa geliyor bu bez işini çözmemiz lazım puff

3.ayını dolduruncaya kadar devam edecek
bizimkin de de aynı sorun var ve hiç bişey yapamıyorum

Prima cok daha pahali...bi nebzede olsa fiyati dusuk ama iyi olsun diye dusundum. Dogumdan beri huggies kullaniyorum ne pisik ne sizinti hic olmadi sukur...3 ay idare etcez boyle sonra bimin bezine gececez insallh memnun kaliriz yoksa bez parasi bitirck bizleri

Tesekkur ederim paylasim icin

Günaydın kızlar peki süt sağma makinası alan var mı aranızda hangisi daha iyi malum bir kaç ay sonra işe başlayacağız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Guzel anneler Allah hepimize bebislerimize bakma konusunda yardimci olsun kimseye muhtac olmadan saglikli gunler gecirmeniz dilegiyle hepinize gunaydin. Kizlar benim idrarimdan ip geldi iyice inceledim ama eminim. Acaba bunu yasayan ya da bilen biri var mi. Ic dikislerimiz falan bu sekilde mi atiliyir ya da patladi mi ki. Bugun sezeryan olali 21. Gunum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…