- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Kac kilo oldu ki 3 e gectiniz canim. Biz 41 gunluguz oglum 4.5 kilodan fazla, 2 ye yeni gectik.
Gerçekten ne çabuk heçîyor zaman ben hemen büyüsün istemiyorum sindire sindire büyüteyim inş :)
Hadi hayırlı olsun oğlan kaç kilo oldu şimdi hangi bezi kullanıyorsun peki
oyy ozgemmm kirkin cikti miiKizlar biz 1 aylik olduk .3 numara beze gectik sizler ne durumdasiniz ??
Kac kilo oldu ki 3 e gectiniz canim. Biz 41 gunluguz oglum 4.5 kilodan fazla, 2 ye yeni gectik.
canım darısı başımıza inşallah.Kac kilo oldu ki 3 e gectiniz canim. Biz 41 gunluguz oglum 4.5 kilodan fazla, 2 ye yeni gectik.
Kizlar biz 1 aylik olduk .3 numara beze gectik sizler ne durumdasiniz ??
tatlim bisey sorcam gobek kanadiginda kirmizi kan mi oluyo benim bebisinde siyah biseyler oluyo gobusunde kan mi degil mi bilemedim hiç kırmızı göremedim gaz problemi bizde de başladı yarin dr gidicem sorcam
2 gün önce geçe çok kötü bi olay yaşadık bebeğim bir anda mos mor oldu nefes almadı ayaklarından tutup salladık yüzüne su sürdük damağını kaldırdık ama yok hiç bişekilde nefes almadı ve gittikçe morardı en son gözlerinin yukarı doğru kaydığını gördük eşim ağlaya ağlaya kucağında hastaneye götürüyorum derken bi anda allah can verdi oğlumuza rabbim hiç kimseye böyle bişey yaşatmasın dün devlet hastanesine götürdük kalbine falan bakıldı tahliller yapıldı ama çocuk doktoru olmadığı için içimiz rahat etmedi akşama geri özel hastane ye çocuk doktorunu getittirdik herşeyine baktı korklacak bişey yok süt kaçmış nefes borusuna dedi uzayan bir sarılığı var dedi değeri 6 imiş her nekdar korkma desede benim psikoloji kalmadı hiç iyi değilim neolur hepiniz dua edin allah kimseye yaşatmasın
güzel anneler selamalr..
40 + 3 gündeyiz..suyum azalmış doktor bugün yarın sezaryen ile almalıyız dedi..Suni sancı denesem mi..Vajinusmus da var..Doktor kesinlikle normal doğum yapamazsın dedi(( bir akıl verin ne oluurrr
canım bizimkinde bildiğin kan oluyordu. sanırım seninki daha önceki kanamanın krutları yani aktif kanama değil. Gaz sancısı ne zor şeymiş dün gece eşimle arabaya atladık bebişi gezdirdik o sırada uyudu yoksa ne masajlar ne sallama falan kar etmedi.tatlim bisey sorcam gobek kanadiginda kirmizi kan mi oluyo benim bebisinde siyah biseyler oluyo gobusunde kan mi degil mi bilemedim hiç kırmızı göremedim gaz problemi bizde de başladı yarin dr gidicem sorcam
sağolsun arkadaşlar allah a emanetler bizim elimizede hiç bişey yok bunu çok iyi anladım
Kilosunu bilmiyorum canim bu gun 31 gunluguz haftaya gitcm asm ye 2 numara bacalarini sıktirdi ama
canım o sırada nefessiz kaldı demişsin ya bir de pediatrik nöroloji olan yere de gösterin ne olur ne olmaz apne,nöbet gibi bişey olmasın diye.Aspirasyon da böyle olur ama gene de detaylı bakılsın.
Allah tüm bebişlerimizi korusun.Biz sadece elimizden geldiğince bebişimizi koruyama çalışıyoruz ama yüce Allahımız her türlü hatadan kazadan,hastalıktan korusun minik meleklerimizi.
Şunu anladım kızlar çocuk doktoru olsamda ben doğum yaptığım gün anne oldum ve tıpla ilgili tüm bilgilerim sadece hastalarıma kaldı.Kendi evladımda resmen basiretim bağlanıyor.Hiiç yorum yapamıyorum
canım o sırada nefessiz kaldı demişsin ya bir de pediatrik nöroloji olan yere de gösterin ne olur ne olmaz apne,nöbet gibi bişey olmasın diye.Aspirasyon da böyle olur ama gene de detaylı bakılsın.
Allah tüm bebişlerimizi korusun.Biz sadece elimizden geldiğince bebişimizi koruyama çalışıyoruz ama yüce Allahımız her türlü hatadan kazadan,hastalıktan korusun minik meleklerimizi.
Şunu anladım kızlar çocuk doktoru olsamda ben doğum yaptığım gün anne oldum ve tıpla ilgili tüm bilgilerim sadece hastalarıma kaldı.Kendi evladımda resmen basiretim bağlanıyor.Hiiç yorum yapamıyorum
Kilosunu bilmiyorm su sn canim huggies kullaniyorum
Cocuk doktoruymussun galiba 2 haftadir gaz sancilari cekiyoruz dr a goturdum kolik dedi sap smiplex damla ve nurse harveys surup verdi bi nebze rahatlatti ama sancilari halen devam ediyor ikiniyor devamli bu kolik ne zaman biter kizimin uykulari da bnm uykularda harap
Sanırım en iyisi ve pahalısı da huggies ben ilk doğmadan evvel kampanya vardı can bebe aldım ama beğenilecek bi bez değil prima aldık o da poşet gibi can bebeden iyi ama huggies den de kötü ama oda pahalı tanesi 60 kuruşa geliyor bu bez işini çözmemiz lazım puff
Hayirli olsun, benimde yoktu gogus ucum elektrikli pompayla saginca biraz cikti ama acimasi devam ediyor bolca krem suruyorum hatta gogus pedinede surup kapatiyorum, sadece gogus ucuna surdugumde cokda fayda etmemisti, silikon uc ilk once iyi oldu bana ama sonra bi turlu tutturamadik kizim emmeye baslwyinca yuzune yapisti falan cok sinir bozucu oldu benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?