Günaydın kızlar peki süt sağma makinası alan var mı aranızda hangisi daha iyi malum bir kaç ay sonra işe başlayacağız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben lansinohun elektriklisini kullaniyorum.biraz pahali ama cok iyi
Kızlar dun otokoltugunu kaldırırken annem kuzucuk düştü yer önce dizlerinin üzerine sonra yüzustu. Rabbim kimseye göstermesin cok ağlamadi. Annem yumuşak düştü daha kaldırmadan dedi ama cok korktum ağladım. Hastaneye gidelim demedi annem gitmedik babama da söyleyemedim kızar diye. Insanın yavrusuyla geri dönmesi cok zormus. Iş yok güç yok kendine gelince istiyorsunda hep fazlalık siginti gibi hissediyorum utanıyorum. Herşeyi fazlasıyla yapıyorlar bu daha cok koyuyor eziliyorum. Kocama yüzsüz yüzsüz mesaj atıyorum birde salak gibi işitmedigim kalmadı ne gurur ne birşeyin kaldı. Ben oğlumu düşünüyorum ama birşey olmuyor. Kendimi cok değersiz kötü hissediyorum. Napicam bilmiyorum kimseylede paylasamiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlarrr ben geldim ozledim sizleri ya giremiyorum bayadir memlekete geldim bende donersem eve gorusuruz ins bebisler iyidir umarim bizde 17 gunluk olduk bugun hava cok sicak popomuzda pisti bez degistirdik ins gecer ya bizden boyle kizlar opun bebisleri yerimden
Kızlar dun otokoltugunu kaldırırken annem kuzucuk düştü yer önce dizlerinin üzerine sonra yüzustu. Rabbim kimseye göstermesin cok ağlamadi. Annem yumuşak düştü daha kaldırmadan dedi ama cok korktum ağladım. Hastaneye gidelim demedi annem gitmedik babama da söyleyemedim kızar diye. Insanın yavrusuyla geri dönmesi cok zormus. Iş yok güç yok kendine gelince istiyorsunda hep fazlalık siginti gibi hissediyorum utanıyorum. Herşeyi fazlasıyla yapıyorlar bu daha cok koyuyor eziliyorum. Kocama yüzsüz yüzsüz mesaj atıyorum birde salak gibi işitmedigim kalmadı ne gurur ne birşeyin kaldı. Ben oğlumu düşünüyorum ama birşey olmuyor. Kendimi cok değersiz kötü hissediyorum. Napicam bilmiyorum kimseylede paylasamiyorum.
Cnm hoşgeldin yaa valla buralarda kimse yok pek bnde devamli giremiyorm arada vakum çıkıyom sende yavrucuklarni op yerimizekizlarrr ben geldim ozledim sizleri ya giremiyorum bayadir memlekete geldim bende donersem eve gorusuruz ins bebisler iyidir umarim bizde 17 gunluk olduk bugun hava cok sicak popomuzda pisti bez degistirdik ins gecer ya bizden boyle kizlar opun bebisleri yerimden
Hosgeldin canim..nasilsin.buralar pek bi bos bu ara...
Bebis nasil? Yalanci emzik verdin mi ben kararsiz kaldim
Hosgeldin canim..nasilsin.buralar pek bi bos bu ara...
Bebis nasil? Yalanci emzik verdin mi ben kararsiz kaldim
Oyy bebeğine cok gecmis olsun ama Rabbim korumuş melegini..
Cnm Allah yardimcin olsun insan bi durumda ne diycek bilmiyo ama kocan olcwk adam aslında adam dememek gerek de seni ve çocuğunu düşünmüyorsa Allah onu ıslah etsin ..sen neden kendini değersiz hissediyorsbki asıl o değersiz ve küçük ...bnce her moralin bozulduğunda oğluna sımsıkı saril inan ondan güç alacaksın ve zamanla herşey yoluna girecek...
Cnm hoşgeldin yaa valla buralarda kimse yok pek bnde devamli giremiyorm arada vakum çıkıyom sende yavrucuklarni op yerimize
Diler ım bn ilk günler emzik verdim iyi oluyordu şimdi almıyor ağzından atıyor :):)
sagol canim iyiyiz cok şükür. bebisimde iyi şükür uykusuzluk gaz ugrasiyoruz öyle ben emzik vermedim gerekde duymadım bence akilliysa bebisin verme canım. bos bos emzigi cekmesin ileridede zor olur bıraktırmasi.senin bebis nasil iyimi.
6355552 .!.:Oyy bebeğine cok gecmis olsun ama Rabbim korumuş melegini..
Cnm Allah yardimcin olsun insan bi durumda ne diycek bilmiyo ama kocan olcwk adam aslında adam dememek gerek de seni ve çocuğunu düşünmüyorsa Allah onu ıslah etsin ..sen neden kendini değersiz hissediyorsbki asıl o değersiz ve küçük ...bnce her moralin bozulduğunda oğluna sımsıkı saril inan ondan güç alacaksın ve zamanla herşey yoluna girecek...
Cnm hoşgeldin yaa valla buralarda kimse yok pek bnde devamli giremiyorm arada vakum çıkıyom sende yavrucuklarni op yerimize
Diler ım bn ilk günler emzik verdim iyi oluyordu şimdi almıyor ağzından atıyor :):)
Ay canim bende bi iki verdin lak atti agzindan kandirma bos seyle beni diyo sanirim:) herkes ver rahatvedersin diyo...
Cnim gaz sancimiz bizimde var onun disinda sukur iyiyiz almadi enzigi zatn ama uyanikken bi mizirdamasi var ondan versem iyi olurmu diye dusundum
ozledim buraları ya herkes bayram tatiline çıktı kimseler ondan yoktur sevgicim bende bir hafta sonra donerim tek basima kalirim şimdi kalabalık bilmiyorum pek evde bebisle ve kizimla tek kalirsak bakalım bende vakit bulabilecekmiyim kk ya.
Canim inşallah Rabbim sana çok güzel bir kapı açar emin ol açacakta inşallah Allah yanında olsun. .bebeğin içinde çok üzüldüm ama birsey olsa çok ağlardi canım benim inan tüm kalbimle dua ediyorum inşallah herşey yoluna girer...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Oyy bebeğine cok gecmis olsun ama Rabbim korumuş melegini..
Kızlar ben hic saatli emzirmiyorum artik agladikca veriyorum acaba yanlış mi.yapıyorum? Bazen 3-4 saat uyuduğu oluyor ama sonuçta bezini degisiyoruz doymasa yapmaz değil mi?
Sorma kuzum sadece bez de olsa biz birde takviye mama kullanıyoruz :) işîmiz zor :))Prima cok daha pahali...bi nebzede olsa fiyati dusuk ama iyi olsun diye dusundum. Dogumdan beri huggies kullaniyorum ne pisik ne sizinti hic olmadi sukur...3 ay idare etcez boyle sonra bimin bezine gececez insallh memnun kalirizyoksa bez parasi bitirck bizleri
Çok ilginç ilk defa duydum ama bence o rakim içşnde kalan kalıntısından îdrarla gelmemiştir gazlı bez ipimi acaba?Guzel anneler Allah hepimize bebislerimize bakma konusunda yardimci olsun kimseye muhtac olmadan saglikli gunler gecirmeniz dilegiyle hepinize gunaydin. Kizlar benim idrarimdan ip geldi iyice inceledim ama eminim. Acaba bunu yasayan ya da bilen biri var mi. Ic dikislerimiz falan bu sekilde mi atiliyir ya da patladi mi ki. Bugun sezeryan olali 21. Gunum
Kizlarrrrr sarilik degerimiz 14 çıktı bugün... Kuzucugumu 3 yerinden deldiler asmde topuk kani aldilar iki topuk kol delindiyüreğim parca parca oldu çenesini titrete titrete aglarken... Rabbim acilarini gosteermesin ins hic bi zaman....
masallah bir aylık oldunuz siz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?