2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yarın kontrolü var bilgi verirîm ama 8 aylık , 3temmuzda doğdu 2970 gr dı 50 cm boy vardı 1hafta evvel 3,5 kilo olmuştu yarın bakalım artık...

Kızlar geçen hafta Dr 2 saatte bir emzir dedi uyuyor uyanmıyor dediğim de uyandır emzir dedi birde ben ilave mama veriyorum ama 2 saatte bir olmuyor çiş de yapıyor çok şükür bakalım gelişimine ne diyecek yarın dr

Pazarteside ben goturcem asimiz var simdiden dusunuyorm nasil dayanacam diye... dedigin gibi rabbim acilarini gostermesin.

Ayy çok zor benim kızın da sarılık değerini öğrenmek için 3 kere bir elînin üzerinden 1 de diğer elinin üzerinden delmîşler babasıyla teyzesi vardı yanın da teyzesi dayanamamış ağlamış bana geldiğin de bide baktım çenesi nasıl titriyor içini çekiyor dayanamadım başladım ağlamaya annemde ağlıyor çok zordu ama daha kötüsü ertesi gün yeniden ölçülmesi gerekiyor diye gittik Dr.a ozaman da topuktan aldılar ozaman yanın da ben vardım o ağladı ben ağladım çok kötüydü Allah kimseye yaşatmasın şuan bile gözlerim doluyor ki sözde çok soğukkanlıuımdır

masallah canim... Haftada 200gr ayda 800gr almali en aZ dedi hemsire bana ins almistir canin biz elimizden geleni yapiyoruz kuzular icin

Evet doktor banada oyle soyledi en az 600 gr almaliymis.. Mrak ediyorum iste insallah almistir..gerci badileri falan kuculmeye basladi bile bakalim artik..

slm güzel anneler

ben bebişime hastanedeyken verdim emziği şimdi de emiyor bence kurtarıcı çünkü benim memikten hiç ayrılmak istemiyor. karnının doyduğuna emin olunca emziği veriyorum en azından. Bugün sağlık ocağına topuk kanı aldırmaya gittik, allahım nasıl dayanacam diye düşünürkeeenn, birde ne göreyim, benim kuzu uyuyordu o sırada uyanmadı bile, hatta bir ara gözünü açtı esnedi kapattı, ay nasıl sevindim anlatamam size Hastanede de almışlardı yanında ben yoktum ama çok ağlatmışlar orda iki topuğunu da delmişler, yanıma getirdiklerinde içini çekiyordu yavrum, çok üzülmüştüm bu ikinciye nasıl dayanacam diye düşünüyordum,

kızlar, benimki sürekli emmek istiyor, elinden gelse memikten hiç ayrılmayacak, acaba doymuyor mu diyorum ama bakıyorum bazen ağzının içi süt dolu biriktiriyor bile yaniiii, napçam bilmiyorum o emerken sanki benim üstüme yağmur yağarcasına terliyorum sizlerde de varmı bu kadar terleme. Gün boyunca sürekli emzirme modundayım

canım benim çok geçmiş olsun, ama kuzuları allah koruyor merak etme, birşey olsa zaten ağlar durmazdı, melekler korumuştur onu

kusura bakma ama hiç haketmediği halde kocana mesaj atmaya devam ettiğin için kendini öyle kötü hissediyorsun arkadaşım, bırak şunu şımartma ya, ne msj atıpda kendine laf söyletiyorsun. Kendini bişey sanmasına neden oluyorsun, hemde kendini üzüyorsun işittiklerinle. Bak böyle devam edersen lohusa sendromuna girersin ha, bırak şunu kendine ve bebeğine bak sen. Onun döneceği varsa zaten döner, düşme üstüne. Üstüne düştükçe geri gider. Hatta bana kalırsa o seni arasa bile açma telefonu, dönecek insan senin lafına bakmaz zaten sen terslesen bile gelir.

Sen şu anda dünyaya allaha şükür sağ sağlim bir melek getirmiş çok özel bir insansın, annesin. Bundan daha güzel bir duygu var mı? Sakın bir daha kendini değersiz filan hissetme, ohhh kuzucuğunla mutlu ol, önünde daha çooook uzun bir hayat var. Gün doğmadan neler doğar

kızlar bebişim 26 günlük tek göğsümden süt geliyo tek göğüsten emziriyorum yetiyo mu diye endişeliyim çook nadir arada mama veriyorum perşembe kontrol var iyice gerildim kilo almamışsa diye:18: bide yalancı memeyi canı isterse alıyo istemezse almıyo nasıl alır ki yalancı emziği

Son düzenleme:

Saol canım ama dayanamıyorum küçücük masum yavruma baktıkça. Haklısın aramiyicam zaten karar aldım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar..biz gene uykusuzlugun dibine vurdukkk

Günaydın cnm bizde 1 er saat arayla hep uyandık gozlerim yanıyor bugün babamız evde gündüz uyudugunda bnde vurcam kafayı :sly::sly:

Gunaydin kizlar..biz gene uykusuzlugun dibine vurdukkk

Günaydın cnm bizde 1 er saat arayla hep uyandık gozlerim yanıyor bugün babamız evde gündüz uyudugunda bnde vurcam kafayı :sly::sly:

günaydın kızlar zaman geçtikçe uyanmaları artmaya başladı. malum bizimki hala benim göğüsü reddediyor. geceleri bebeği doyur süt sağ derken hiç uyumaya vakit yok . tabi bide gaz problemi cabası. bir ara tansiyonummu ,kan şekirimmi düşüyor, bebişi tutamaz hale geliyorum.
allah kolaylık versin hepimize

Valla bizde habire ayaktayiz 1 saat uyursa bayram ediyorum resmen.. Bizinde baba evde ona birakip evde az bi is yapsm iyi olacak ama uyumakda var tabi karar veremedim:)

Aynen buyuyorlar ve artik uyumak istemiyorlar..sut sagmakda cok zor ya Allah yardimcin olsun valla gaz sorunu bizdede var o da ayri bi zor ilaclarla idare ediyoruz az bucuk..

Bnde gözlerimr yenik düşüyorm geceleri açmak zor oluyor Allah tn emip tekrar yatıyor kuzucugum öyle öyle sabah ediyorum..

Bn iş meselesini hafta içi halletmeye çalışıyorm cnm sadece ikimiz olduğundan şimdilik yatamiyrm devamlı kontrol ediyorum şimdi babası evdeyken o bakar bnde uyurm biraz...
Sende uyu cnm.gece uyumadiysan bn uyuduğmda sütumde çoğalıyor sanki ..

Kixlarr napiyosunz ozledim sixleri firsat bulamiyorm inanin ev isi yrmek bile zor yapiyorm boyna mememde minik kizce abiyi bosladik artik yavrum hasret kaldi bana sutumde pek yok bos meme cekiyor kizce dun esim sut artirici damla almis basladim bakalim faydasi olursa tavsiye ederim size mama ne kullaniyosunz ben bebelac basladim ama 2gun kaka yapmadi gaz yapti sma basladik dun oda kusturuyor offf hersey basa dondu sanki ilk kez anne oluyorm gibi cok cahillestim panik oldm

Allahim bu ne sicaktir...emzirirken oglusla butunlesiyoruz resmen cocumta helak oluyor iki gidim sut cekecem diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…