- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
masallah bir aylık oldunuz siz dimi
Yarın kontrolü var bilgi verirîm ama 8 aylık , 3temmuzda doğdu 2970 gr dı 50 cm boy vardı 1hafta evvel 3,5 kilo olmuştu yarın bakalım artık...Kizlar merhaba.. sizi devamli takip ediyorum ama bi turlu yazamadim.. 1 temmuzda normal dogumla ikinci kizimi kucagima aldim... 3.500 dogdu 51cm. suan 4.650 boyu 53 cm. Sizin bebisler nekadar oldular... sadece anne sutu veriyorum... artsin diye ugrasiyorum anca bukadar oldu.. hadi paylasalim bebislerimizin kilosunu...
Kızlar ben hic saatli emzirmiyorum artik agladikca veriyorum acaba yanlış mi.yapıyorum? Bazen 3-4 saat uyuduğu oluyor ama sonuçta bezini degisiyoruz doymasa yapmaz değil mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende o durumdayım canım saatli vermiyim diyorum ama bazen uyanmak bilmiyor aç kaldı diye kafayı yiyorum bezine bakınca biraz içim rahatliyor çünkü bi yerde okumuştum bebeğin doyduğunu anlamak için çişinde bakın yapıyorsa doyuyordur yazıyodu
masallah canim... Haftada 200gr ayda 800gr almali en aZ dedi hemsire bana ins almistir canin biz elimizden geleni yapiyoruz kuzular icin
Kizlarrrrr sarilik degerimiz 14 çıktı bugün... Kuzucugumu 3 yerinden deldiler asmde topuk kani aldilar iki topuk kol delindiyüreğim parca parca oldu çenesini titrete titrete aglarken... Rabbim acilarini gosteermesin ins hic bi zaman....
Pazarteside ben goturcem asimiz var simdiden dusunuyorm nasil dayanacam diye...dedigin gibi rabbim acilarini gostermesin.
masallah canim... Haftada 200gr ayda 800gr almali en aZ dedi hemsire bana ins almistir canin biz elimizden geleni yapiyoruz kuzular icin
evlat böyle biseymis fatmacim rabbim kimseyi bu hasretle sinamasin
bize hep aynı gibi gelselerde her gun buyuyorlarmasallah canim... Haftada 200gr ayda 800gr almali en aZ dedi hemsire bana ins almistir canin biz elimizden geleni yapiyoruz kuzular icin
Evet doktor banada oyle soyledi en az 600 gr almaliymis.. Mrak ediyorum iste insallah almistir..gerci badileri falan kuculmeye basladi bile bakalim artik..
bize hep aynı gibi gelselerde her gun buyuyorlar
Kızlar dun otokoltugunu kaldırırken annem kuzucuk düştü yer önce dizlerinin üzerine sonra yüzustu. Rabbim kimseye göstermesin cok ağlamadi. Annem yumuşak düştü daha kaldırmadan dedi ama cok korktum ağladım. Hastaneye gidelim demedi annem gitmedik babama da söyleyemedim kızar diye. Insanın yavrusuyla geri dönmesi cok zormus. Iş yok güç yok kendine gelince istiyorsunda hep fazlalık siginti gibi hissediyorum utanıyorum. Herşeyi fazlasıyla yapıyorlar bu daha cok koyuyor eziliyorum. Kocama yüzsüz yüzsüz mesaj atıyorum birde salak gibi işitmedigim kalmadı ne gurur ne birşeyin kaldı. Ben oğlumu düşünüyorum ama birşey olmuyor. Kendimi cok değersiz kötü hissediyorum. Napicam bilmiyorum kimseylede paylasamiyorum.
canım benim çok geçmiş olsun, ama kuzuları allah koruyor merak etme, birşey olsa zaten ağlar durmazdı, melekler korumuştur onu
kusura bakma ama hiç haketmediği halde kocana mesaj atmaya devam ettiğin için kendini öyle kötü hissediyorsun arkadaşım, bırak şunu şımartma ya, ne msj atıpda kendine laf söyletiyorsun. Kendini bişey sanmasına neden oluyorsun, hemde kendini üzüyorsun işittiklerinle. Bak böyle devam edersen lohusa sendromuna girersin ha, bırak şunu kendine ve bebeğine bak sen. Onun döneceği varsa zaten döner, düşme üstüne. Üstüne düştükçe geri gider. Hatta bana kalırsa o seni arasa bile açma telefonu, dönecek insan senin lafına bakmaz zaten sen terslesen bile gelir.
Sen şu anda dünyaya allaha şükür sağ sağlim bir melek getirmiş çok özel bir insansın, annesin. Bundan daha güzel bir duygu var mı? Sakın bir daha kendini değersiz filan hissetme, ohhh kuzucuğunla mutlu ol, önünde daha çooook uzun bir hayat var. Gün doğmadan neler doğar
Gunaydin kizlar..biz gene uykusuzlugun dibine vurdukkk
Gunaydin kizlar..biz gene uykusuzlugun dibine vurdukkk
Günaydın cnm bizde 1 er saat arayla hep uyandık gozlerim yanıyor bugün babamız evde gündüz uyudugunda bnde vurcam kafayı :sly::sly:
Günaydın cnm bizde 1 er saat arayla hep uyandık gozlerim yanıyor bugün babamız evde gündüz uyudugunda bnde vurcam kafayı :sly::sly:
günaydın kızlar zaman geçtikçe uyanmaları artmaya başladı. malum bizimki hala benim göğüsü reddediyor. geceleri bebeği doyur süt sağ derken hiç uyumaya vakit yok . tabi bide gaz problemi cabası. bir ara tansiyonummu ,kan şekirimmi düşüyor, bebişi tutamaz hale geliyorum.
allah kolaylık versin hepimize
günaydın kızlar zaman geçtikçe uyanmaları artmaya başladı. malum bizimki hala benim göğüsü reddediyor. geceleri bebeği doyur süt sağ derken hiç uyumaya vakit yok . tabi bide gaz problemi cabası. bir ara tansiyonummu ,kan şekirimmi düşüyor, bebişi tutamaz hale geliyorum.
allah kolaylık versin hepimize
Valla bizde habire ayaktayiz 1 saat uyursa bayram ediyorum resmen.. Bizinde baba evde ona birakip evde az bi is yapsm iyi olacak ama uyumakda var tabi karar veremedim:)
Aynen buyuyorlar ve artik uyumak istemiyorlar..sut sagmakda cok zor ya Allah yardimcin olsun valla gaz sorunu bizdede var o da ayri bi zor ilaclarla idare ediyoruz az bucuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?