2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canım bende de aynısı oldu, aslında iyi emiyodu fakat dr kilo almamış dedi mama takviyesi yapıyorum 30 cc. Başta çok üzülmüştüm ama bi baktım benim gibi bisürü anne varmış, sütüm az yani napiim? Herşeyi denedim herşeyi yedim, uyudum dinlendim, emzirme kampı yaptım 3 gün ama olmadı. Şimdi hem emiyor hem mama alıyor. Rabbim sağlık sıhat versin, beterinden korusun. Ben de çok üzülmüştüm ama canımı sıkmam hiç bi işe yaramadı

Canim ben mama veriyorum gunde 2 defa 60 cc sutum az gelince doymuyor cunku..sma veriyorum memnunum kakasini fln yapio gazda yapmadi sukur gecen hafta bebelac aldin deneyim diye iki defa verdim cocuk gazdan kivrandi mafoldu kakasini yapamadi hemen biraktim belki aldigin mama kabiz yapmistir drgistor istersn bide zaten mama yiyen bebekler daha az kaka yapio aklinda bulunsun...

Canim ben mama veriyorum gunde 2 defa 60 cc sutum az gelince doymuyor cunku..sma veriyorum memnunum kakasini fln yapio gazda yapmadi sukur gecen hafta bebelac aldin deneyim diye iki defa verdim cocuk gazdan kivrandi mafoldu kakasini yapamadi hemen biraktim belki aldigin mama kabiz yapmistir drgistor istersn bide zaten mama yiyen bebekler daha az kaka yapio aklinda bulunsun...

Canım bende de aynısı oldu, aslında iyi emiyodu fakat dr kilo almamış dedi mama takviyesi yapıyorum 30 cc. Başta çok üzülmüştüm ama bi baktım benim gibi bisürü anne varmış, sütüm az yani napiim? Herşeyi denedim herşeyi yedim, uyudum dinlendim, emzirme kampı yaptım 3 gün ama olmadı. Şimdi hem emiyor hem mama alıyor. Rabbim sağlık sıhat versin, beterinden korusun. Ben de çok üzülmüştüm ama canımı sıkmam hiç bi işe yaramadı

uyumasını istiyorsanız bir yada iki kaşık anason çayı verin uyur mışıl mışıl benim kide öledi şimdi uykulu ken bile emiyor tekrar uyuyo
Bnde minik midesine süt disinda bisey girsin istemiyorumben icsem anason cayini ben mi uyurum ki ona gecmezmiki sütten[/QUOhaha
ia.

uyumasını istiyorsanız bir yada iki kaşık anason çayı verin uyur mışıl mışıl benim kide öledi şimdi uykulu ken bile emiyor tekrar uyuyo
Bnde minik midesine süt disinda bisey girsin istemiyorumben icsem anason cayini ben mi uyurum ki ona gecmezmiki sütten[/QUOTE]
olur sen iç süten onada geçer ama bebege de versen birşey olmaz bitki bu korkma rezene ğibi aynı oda süt yapıyor

Oğlum inanılmaz derecede kucakçı oldu daha 35 günlük . Uykudan uyanır uyanmaz ağlamaya başlıyor şöyle bir etrafıma bakayım demek hiç yok , dokunsan ağlıyor , sevmediği şekilde tut ağlıyor , normal de ağlamıyor çığlık çığlığa ağlıyor . Hiç bebek görmesem diyeceğim ki bebek böyle olur ama yok huysuz oldu iyice . Karnı tok altı temiz , bende insanım nihayetinde işim var uyutuyorum çıkıyorum kapıdan çıkmadan viyaklamaya başlıyor . Yine aynısı oldu geri dönmedim ağlasın biraz alışsın artık bazı şeylere dedim yıktı ortalığı bir süre yanına gitmedim tabi içim içimi yedi kapıdan gizli gizli baktım , sonuç susmadı 5 dk falan bile bekleyemedim tabi girdim yanına , sakin sakin konuştum emziğini verdim her istediğinde istediği şeyleri elde edemeyeceğini anlattım , sakinleşti dinledi ve kendiliğinden uyudu ilk defa çok mutluyum tabi ağlattığım için de çok üzgünüm

Bnde minik midesine süt disinda bisey girsin istemiyorumben icsem anason cayini ben mi uyurum ki ona gecmezmiki sütten[/QUOTE]
Kızlar humananın rezene kimyon çayını çocuğuna da içiren var mı? Ben günde 2 bardak içiyorum.gaz sancımız var ama çok uzun sürmüyor ya da krizlere dönmüyor. Anason gibi bu da işe yarar mı acaba?

Kızlar humananın rezene kimyon çayını çocuğuna da içiren var mı? Ben günde 2 bardak içiyorum.gaz sancımız var ama çok uzun sürmüyor ya da krizlere dönmüyor. Anason gibi bu da işe yarar mı acaba?

neden mama veriyorsun ki anne süttü kadar faydalı degil hemde anne sütünün aldırdığı kadar kilo aldırmaz mama bebege bence süt yapacak şeyler ye sütün çoğalsın anne sütünün yerini hiç bir şey tutmuyor cnm amamyada alışırsa arttık emmez seni bırakır

kucağa alışmak diye bir durum yok diyolar ama kucakçı hep bu kuzular. ilk oğlumdan çok çektim 2.yi alıştırmıcam dedim ama nerde...dediğin gibi uyanık olduğu sürece hep kucakta duruyor , yatar pozisyonda istemiyor illa dik durcak

olan büyük oğluma oluyor tabi o da küçüğü kucakta gördükçe kucağıma gelmek istiyor bu yüzden kardeşinin ve benim canımı yakmaya çalışıyor. bazen dayanamayıp azarlıyorum sonra çok üzülüyorum

Neden mama veriyorsun ki anne süttü kadar faydalı degil hemde anne sütünün aldırdığı kadar kilo aldırmaz mama bebege bence süt yapacak şeyler ye sütün çoğalsın anne sütünün yerini hiç bir şey tutmuyor cnm mama yada alışırsa arttık emmez seni bırakır

kucağa alışmak diye bir durum yok diyolar ama kucakçı hep bu kuzular. ilk oğlumdan çok çektim 2.yi alıştırmıcam dedim ama nerde...dediğin gibi uyanık olduğu sürece hep kucakta duruyor , yatar pozisyonda istemiyor illa dik durcak

olan büyük oğluma oluyor tabi o da küçüğü kucakta gördükçe kucağıma gelmek istiyor bu yüzden kardeşinin ve benim canımı yakmaya çalışıyor. bazen dayanamayıp azarlıyorum sonra çok üzülüyorum

kızlar mevlüt için lohusa şerbeti yapmıştık hergün 1-2 bardak içiyorum süt yapıyor diye gerçekten de maşallah sütümü arttırdığına inanıyorum

konsantre şekilde satılıyor eğer seviyorsanız alın deneyim derim hem soğuk soğuk iyi geliyor bu sıcaklarda

biraz yüz üstü yatırmayı dene belki hoşuna ğider ben öle yapıyorum bazen öle bile uyuyor kuçak istemiyor yere minder serip altına yastık katıp katıyorum çok hoşuna ğidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…