- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Senin yerinde olsam sütüme bir şans daha verirdim:) kendi beslenmeni düzene sok. Günde 2 haşlanmış yumurta, ceviz, et, peynir vs düzenli ve bol ye. Balık hapı iç. Laktamil iç. Sütünün kalitesini arttır yanislm anneler,
oğlum bugün 22 günlük oldu, dr götürdük şöyle genel bir kontrol için, kilosunu az buldu. Çok üzüldüm
gece gündüz durmadan emiyor aslında, neyse mamaya başladık, memeyle birlikte tabi, sütüm var geliyor dedim dr a ama belki besleyici değildir dedi dr, çok üzüldüm yaaa
nasıl büyücek bu oğlan, ya mamayla da kilo almazsa diye çok korkuyorum, üzüntüden olan sütüm de gidecek
Bu arada gündüzleri bizimki de uyumuyor, gece de 9,30-10,00 gibi bir uyuyor bu sefer de uyandır uyandırabilirsen, gece sabaha kadar 3 kere falan uyanıyor ama, emip uyuyor.
aranızda mama veren var mı, hangi mamayı günde ne kadar veriyorsunuz, birde mama verdikten sonra çocuk kaka yapmadı, durmaksızın kaka yapan çocuk son 4 saattir falan kaka yapmadı
biraz yüz üstü yatırmayı dene belki hoşuna ğider ben öle yapıyorum bazen öle bile uyuyor kuçak istemiyor yere minder serip altına yastık katıp katıyorum çok hoşuna ğidiyorkucağa alışmak diye bir durum yok diyolar ama kucakçı hep bu kuzular. ilk oğlumdan çok çektim 2.yi alıştırmıcam dedim ama nerde...dediğin gibi uyanık olduğu sürece hep kucakta duruyor , yatar pozisyonda istemiyor illa dik durcak
olan büyük oğluma oluyor tabi o da küçüğü kucakta gördükçe kucağıma gelmek istiyor bu yüzden kardeşinin ve benim canımı yakmaya çalışıyor. bazen dayanamayıp azarlıyorum sonra çok üzülüyorum
slm anneler,
oğlum bugün 22 günlük oldu, dr götürdük şöyle genel bir kontrol için, kilosunu az buldu. Çok üzüldüm
gece gündüz durmadan emiyor aslında, neyse mamaya başladık, memeyle birlikte tabi, sütüm var geliyor dedim dr a ama belki besleyici değildir dedi dr, çok üzüldüm yaaa
nasıl büyücek bu oğlan, ya mamayla da kilo almazsa diye çok korkuyorum, üzüntüden olan sütüm de gidecek
Bu arada gündüzleri bizimki de uyumuyor, gece de 9,30-10,00 gibi bir uyuyor bu sefer de uyandır uyandırabilirsen, gece sabaha kadar 3 kere falan uyanıyor ama, emip uyuyor.
aranızda mama veren var mı, hangi mamayı günde ne kadar veriyorsunuz, birde mama verdikten sonra çocuk kaka yapmadı, durmaksızın kaka yapan çocuk son 4 saattir falan kaka yapmadı
Canim 3250 gr 52 cm dogdu..30 gun sonra 4790 gr 58 cm di en son su an bilmiyorum..ama grlisiminin gayet iyi oldugunu soyledi doktorumuz.kızlar bebekleriniz kaç kg/cm doğdu? kaçıncı gününde kaç kg/cm oldu?
Canim 3250 gr 52 cm dogdu..30 gun sonra 4790 gr 58 cm di en son su an bilmiyorum..ama grlisiminin gayet iyi oldugunu soyledi doktorumuz.
Maşallah bebise kızım3450 gr 52 cm doğdu kontrolde 4500 gr olmuştu doktor iyi dedi1,5 kg almış maşallah
ege 3550 gr / 53 cm doğdu. 31. günde 5150 gr / 58 cm oldu maşallah. kilosu fazla ama sadece anne sütü aldığı için sorun yok dedi doktor
Senin işin daha zormuş ya , nasıl yokmuş kucağa alışmak bal gibi de var işte tık diye susuyor kucağa alınca hayır alalım hep dursunlar da evde tekiz , gelen giden temizlik , yemek , pasta , çay ee gece uykusu da yok , koca koca adamlar laftan anlamayınca el kadar yavrulara anlatmaya çalışıyoruz işte . Hala içim parçalanıyor ağlattım diye ama napalım ağlaya ağlaya büyüyecekler , ciddi bir şey olup ağlamasınlar da .kucağa alışmak diye bir durum yok diyolar ama kucakçı hep bu kuzular. ilk oğlumdan çok çektim 2.yi alıştırmıcam dedim ama nerde...dediğin gibi uyanık olduğu sürece hep kucakta duruyor , yatar pozisyonda istemiyor illa dik durcak
olan büyük oğluma oluyor tabi o da küçüğü kucakta gördükçe kucağıma gelmek istiyor bu yüzden kardeşinin ve benim canımı yakmaya çalışıyor. bazen dayanamayıp azarlıyorum sonra çok üzülüyorum
benim bebiş 2850 gr 49 cm doğdu.32 günlükken 3900 gr 51 cm olmuş. ama hala küçük minnoş :)kızlar bebekleriniz kaç kg/cm doğdu? kaçıncı gününde kaç kg/cm oldu?
Canim ben veriyorum ama degisiyor emiyorda cunku genelde gece veriyorum 2 defa 60 cc emmesine bagli az emdiyse 100 cc bile verdigim oluyor..mama yiyince daha derin uyuyor..sutun mu azaldi ebrucumKizlar slm.bise sorcakdim.mama veren arkadaslar ne kadar veriyorsunuz bi seferde.kac cc kac ölçek. Kk yeni formatina alisamadim ve sevmedim.bu yuzden gelemiyorum pek.
Evt cnm sutum cok az malesef ztn haril haril gelmiyordu.son zamanlarda oyce azaldi gibi.tedirgin oldum mama aldim.nasil vercemi de bilemedim. Bebelac aldim mesela 60 cc ye 3 olcekmi koyuluyor.Canim ben veriyorum ama degisiyor emiyorda cunku genelde gece veriyorum 2 defa 60 cc emmesine bagli az emdiyse 100 cc bile verdigim oluyor..mama yiyince daha derin uyuyor..sutun mu azaldi ebrucum
Evt cnm sutum cok az malesef ztn haril haril gelmiyordu.son zamanlarda oyce azaldi gibi.tedirgin oldum mama aldim.nasil vercemi de bilemedim. Bebelac aldim mesela 60 cc ye 3 olcekmi koyuluyor.
slm anneler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?