2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canim bigaia ne kadara aldin faydasini gordunmu haziran annelerinde okudum herkes cok memnun oldugu yaziyo bide bebeginin ikinmasi varmi ikinmasi gecti mi eger yazarsan sevinirim bende dusunuyorum almayi benim kizimin ikinmasi var biraz
canım bizde biogaia kullanıyruz ilk başta baya rahatlatmıştı ama bu ara yine başladı sancısı damla yı 57 lira ya aldık biz internette 39 yazıyo bize kazık attılar sanırım :)

canım 4.5 yaşında oğlum var doğduğundan 3 yaşına kadar kustu ama öyle böyle kusmuyodu ağzından burnundan fışkırıyodu mide daralması var falan hiç demediler reflü diyolardı düzenli ilaç kullandık geçti ama şimdi bile çok gülsün ağlasın yine kusabiliyor çok üzülüyordum bende ama çokta güzel bğyğdğ maşallah.inşallah senin yavrucuğnda mide daralması değildir daha çok küçükler insan çok üzülüyor

Kizlarrr bana cevap verin oğlum gunduz fazla uyumuyor bugunlerde bir aylik olduk bugün asimizi da olduk birde kucağa feci alıştık ne olacak böyle halimiz.gunduz sıcak diye mi Yatamiyor acaba eskisi gibi sık sik uyumuyor birde kisa yatıyor.

Nmkbccbh
Aynen benim de sag daha buyuk. Sen tecrubeli annesin, emzirmeden sonra eski haline doner mi ki
Ben perisanlari oynuyorum.hic bi yerimden memelerimden filan haberim yok.tek bildigim inek memesi gibiler.cok bunaldim bu ara.daha 23 gunluk oldu.ne gelmez 40 mis anlamadim.40i cikinca huy degisirdi mi özge yada düzene girdi mi biraz daha?bu ara ben cildircak gibiyim.gece 1 bucuk saatte bi kalkiyo.öglen kaka yapmiyo gece 6 saatte 3 kez kaka yapiyo.bide kaka yapinca uyaniyo.kicinda kakasiyla uyumuyoda banada uyku yok yani.öglen ya memede yaa kucakta.1 saat filan yattigi yerden etrafa filan bakiyo o kadar.öglen uyumuyoda.bidaha cocuk yapamam diyorum

Canim benimkide uyumuyo öglen.kucaga alismak diye bisey yok.alistirmayin bilmem ne diyolar ya.cocuk ne isterse onu yaptiriyo senlik hic bisey yok.kucakta susuyosa ne ala..

E="erik86, post: 36521521, member: 581478"]Nmkbccbh

Ben perisanlari oynuyorum.hic bi yerimden memelerimden filan haberim yok.tek bildigim inek memesi gibiler.cok bunaldim bu ara.daha 23 gunluk oldu.ne gelmez 40 mis anlamadim.40i cikinca huy degisirdi mi özge yada düzene girdi mi biraz daha?bu ara ben cildircak gibiyim.gece 1 bucuk saatte bi kalkiyo.öglen kaka yapmiyo gece 6 saatte 3 kez kaka yapiyo.bide kaka yapinca uyaniyo.kicinda kakasiyla uyumuyoda banada uyku yok yani.öglen ya memede yaa kucakta.1 saat filan yattigi yerden etrafa filan bakiyo o kadar.öglen uyumuyoda.bidaha cocuk yapamam diyorum[/QUOTE]
Canim surekli degisiyo benmki de, bi bursaya gittik geldik hersey degisti, gunduz emzirirken uyuyo sadece, biraktigim zaman uyaniyo, gece de duzeni yok. Bi sekilde biz uyum saglicaz onlara, 3aya kadar duzen kurulmaz diyolar zaten, o uyudukca uyumaya calis. Gunduz de banyodan sonra emzir yatir, bi de cok giydirme evin sicaksa, sicaktan da uyuyamiyolar.
Bende asiri bunaldim bu hafta, butun hayatim bitti gibi geldi bi an. Geciyo sonra )

Canim surekli degisiyo benmki de, bi bursaya gittik geldik hersey degisti, gunduz emzirirken uyuyo sadece, biraktigim zaman uyaniyo, gece de duzeni yok. Bi sekilde biz uyum saglicaz onlara, 3aya kadar duzen kurulmaz diyolar zaten, o uyudukca uyumaya calis. Gunduz de banyodan sonra emzir yatir, bi de cok giydirme evin sicaksa, sicaktan da uyuyamiyolar.
Bende asiri bunaldim bu hafta, butun hayatim bitti gibi geldi bi an. Geciyo sonra )[/QUOTE]
Zaman durdu gibi gecmiyo sanki..bakip bakip kiza bu nasil buyucek diyorum.iyice karamsarliga kapiliyorum.sabak bi yarim saat esim gitmeden aliyo yanimdan uyuyorum bide aksam gelince aliyo nefes aliyorum balkona filan cikiyorum bi tanede gunde sigara iciyorum.tek hayatim bu iste.gerisi yok gibi.gecem gunduzum gunlerim karmancorman.gunlerden filan hic haberim yok zaten..

slm anneler,
oğlum bugün 22 günlük oldu, dr götürdük şöyle genel bir kontrol için, kilosunu az buldu. Çok üzüldüm
gece gündüz durmadan emiyor aslında, neyse mamaya başladık, memeyle birlikte tabi, sütüm var geliyor dedim dr a ama belki besleyici değildir dedi dr, çok üzüldüm yaaa
nasıl büyücek bu oğlan, ya mamayla da kilo almazsa diye çok korkuyorum, üzüntüden olan sütüm de gidecek
Bu arada gündüzleri bizimki de uyumuyor, gece de 9,30-10,00 gibi bir uyuyor bu sefer de uyandır uyandırabilirsen, gece sabaha kadar 3 kere falan uyanıyor ama, emip uyuyor.
aranızda mama veren var mı, hangi mamayı günde ne kadar veriyorsunuz, birde mama verdikten sonra çocuk kaka yapmadı, durmaksızın kaka yapan çocuk son 4 saattir falan kaka yapmadı

Demek herkeste aynı sorun var gunduz fazla uyumuyorlar.kizlar birde artik emme suremizde uzadi once dakkada bir emerdi şimdi bir saatte bir oluyor karnı toktur heralde ya

dur canım daha düzene girer mi hemen bu yaramazlar :) moralini bozmak gibi olmasın ama ilk oğlum 8,5 ay emdi ve 8,5 ay boyunca 1,5-2 saatte bir uyandı geceleri emmek için, gündüz de sallayarak uyuturdum yarım saat uyuyup uyanırdı ayağımda

emmeyi bırakınca da aynen devam etti yaşına kadar gece uyanmaları, gündüz uykusuzlukları

ancak 20 aylık falan olunca ayağımda sallamadan uyumaya başladı şükür artık kesintisiz uyuyor demeye başlamıştık ki bebeğin doğmasıyla gece uyanmaları yatağımıza gelip yanımızda uyumalar başladı şimdi de

Zaman durdu gibi gecmiyo sanki..bakip bakip kiza bu nasil buyucek diyorum.iyice karamsarliga kapiliyorum.sabak bi yarim saat esim gitmeden aliyo yanimdan uyuyorum bide aksam gelince aliyo nefes aliyorum balkona filan cikiyorum bi tanede gunde sigara iciyorum.tek hayatim bu iste.gerisi yok gibi.gecem gunduzum gunlerim karmancorman.gunlerden filan hic haberim yok zaten..[/QUOTE]
uyumasını istiyorsanız bir yada iki kaşık anason çayı verin uyur mışıl mışıl benim kide öledi şimdi uykulu ken bile emiyor tekrar uyuyo

Deme öyleeeecidden moralim bozuldu..zaman su gibi akip gecsin istiyorumm

uyumasını istiyorsanız bir yada iki kaşık anason çayı verin uyur mışıl mışıl benim kide öledi şimdi uykulu ken bile emiyor tekrar uyuyo[/QUOTE]
Bnde minik midesine süt disinda bisey girsin istemiyorumben icsem anason cayini ben mi uyurum ki ona gecmezmiki sütten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…