2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Artik daha az uyuyolar canim. Mecburen nobetciyiz surekli
Valla benimbebişte dün gece 03.00'ten beri saat başı uyandı. daha göğüslere süt dolmadan tekrar emmek istiyor
geçen hafta 2 gün 3saatte bir gece uyanmıştı sevinmiştim düzene giriyor. diye ama bu mutluluğum uzun sürmedi. gene düzensizleşti uykuları 37 günlük olduk ama düzen sıfır

Simdi hic birbirini tutmuyor uyku saatleri.bnmki bazi geceler nerdyse hic uyumayacak yarim saatte bir kalkiyor bu gece 10da yattik 7ye kadar sadece 2kez kalkti bende sasirdim. Artik biz onlara gore sekil alip onlar uyudukca dinlencez napalim

BEN kabızlık için denedim ama işe yaramadı hatta su ölçüsüünü artırdım yine olmadı bebelacın nutrikonforunu denedim off yine olmadı şimdisma ya döndüm ondan memnundum ama bu ay hipp alıcaz herhalde organik vs diye bakalım begenirse paşa

Dün eşime sinirlendim pat diye sütüm kesildi. Allahım ne hassas bişey bu süt işi. Yavrum dün gece boş emmekten ter içinde kaldı. Damla damla geldi saatlerce emdi. 1 tencere hurma incir kürü, 3 bardah humana, 3 bardak laktamil, birsürü tahin helvası yedim içtim. Kusacaktım artık. Çok şükür sabaha doğru düzeldim. Oğlum için de benim için de zor bi geceydi

ben tek gögsümle doyurmaya çalışıyorum doymamaya başladı bi aydır mama takviye ediyorum ama sütüm baya azaldı malum bebişte büyüyo nereyse mamayla besleniyo anne sütünü takviye alıyo gibi ya ben yavrumu beslemek istiyordum şu geldiğim noktaya bak kısmet işte ,,hurma incir kürü dediğiniz nasıl bişi, bide laktamili önerirmisiniz etkileri nelerdir,,,bol sütlü günler

Laktamil süt arttırmıyor ama sütün kalitesini artırıyor. Hergün 1 bardak içiyorum. 3 bardak Humana still tea iç işe yarıyor. Ve kesinlikle ısrarla hurma incir kürü! Yaklaşık 2 litre suda 6 incir 6 hurmayı kaynat iyice. Gün içinde bitir bunu. Ertesi gün tekrar. Bi de su mutlaka 2-3 litre en az. Bunları bi dene. Dereotu ve beyaz üzüm bi de

şu süt işini çözemedim bende doğm yaptım yapalı adamcağız dört dörtlük davranıyor hiç üzmedi beni ki sütün kesilir aşkım aman sıkılma diye diye ama bi türlü sütüm artmadı 3 gün öncede bir dövüştük vallaha o günden beri göğüslerim taş gibi süt doldu ne tuhaf bi insanmışım kaynanalar gibi sütüm iyiliği kaldırmıyomuş demek ki

Haha cok hosmus aksam gelince herifle bi kapisayim bari bende:)
Kizlar sut isi boyle kuzenimin kizi 6 aylik sutu gogsundn akio genede mama verio gogusleri bozuluyormus emzirdikce Bende kan ter icinde kaliom uavrun bi damla daha emebilsin mama ne kadar az yese o kadar iyi diye...hic uzulneyin minisler buyuyor madalls. Napalim kismet boyleymis

teşekkür ederim canım deniycem bende lohusalıkta çok sıkıntılı günler geçirdim ailevi vs belkide o yüzdendir öyle foşur foşur sütüm olmadı maalesef zaten gögüs ucumda yok yapay uçla emziriyorum aman herşey üst üste geldi ama bunada şükür bebeğim azda olsa anne sütü alıyoo ben mesela 1 damla bile anne sütü alamamışım babasıda 6 ay falan emmiş kısmetsizmiyiz nedir

Kızlar biz geldik Nasılsıniz memleketteydim yeni geldim evime iki cocukla bas başa kaldik kizimda kıskanma ya başladı kardeşini idare ediyoruz ana zor oluyor baya. Gecmiste yazmıştiniz ama incir hurma kurunu tekrar anlatabilir misiniz bende deneyim.

sende bi dene bakalım belki senin sütünde iyiliği kaldıramıyordur

sğl cnm,

şimdilik kabız değil zaten günde 2 yada 3 kez önce meme sonra kusarsa falan mama ile takviye ediyorum. 30cc 20 cc falan şimdilik kabız değil, ben eczacı tavsiyesiyle smilac mama aldım cnm.

cnm benim allah sana kolaylık versin, biran önce kuzun sağlığına kavuşsun inşallah, kendi bebeğim gibi üzüldüm, gözlerimden yaş geldi, allah kimseye yaşatmasın, onlar daha çok küçük, rabbim bir an önce, en kısa sürede kucağına alıp emzirmeni nasip etsin. Elinde değil biliyorum ama sütün gider moralini yüksek tutmaya çalış. dualarımız seninle ve bebeğinle arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…