2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar bebisime guzel dualarda bulunmussunuz Allah razi olsun. Sukurler olsun ameliyattan cikti kuzucum gayet basarili gecmis. Once Allaha sonra doktoruma sonsuz kere sukurler olsun. En kucuk ameliyat hastasi oldugu icin herkez bizimle cok ilgilendi derdimize ortak oldu. Anesteziden uyanmasi uzun surdu sonrada yogun bakima alindi hijyen ve bakimi icin toplamda 5 saat kadar surdu. O ameliyathane kapisinda onun o an kesildigini dusunerek beklemek of allahim kimseye yasatmasin. Insallah bu son olsun. Simdi onumuzdeki surec basta 2cc sonra 1 saat sonra 4cc seklinde sut almaya baslicak yarin sabah. Kusmazsa eger kurtulacak bu hastaliktan. Eger kusarsa bunca sey bosa yapilmis olacakmis sebebi baska bir sey diye sorgulariz dedi doktor. Bu ameliyat insallah kurtarmis olur yavrumu. Simdi yuzune bile dokunmaya korkuyorum kesileri aciyacak diye. Su an uyuyor kuzum insallah aci hissetmeden atlatir yavrucum.

Canım geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin. Kuzucuk acısız sızısız atlatsın inşallah. Ya şafî ismini çek bol bol. Dua ediyoruz merak etme

Arkadaşlar benım bebegım pek fazla emmiyor 10 dk dan fazla emmıyor mecburen mama verıyorum daha 33 günlüğüz günde 7-8 kez mama verıyorum mecburen ve 90 cc yapıorum yetmıyor dahada ıstıyor 60 cc daha yapıyorum onuda yıyor sürekli böyleyiz acaba çok mama yıyor bi sıkıntı olurmu aynı durumda olan vrmı ?

Canım benim oğlanda 38 günlük başlarda bende mama verdim ama günde sadece 2 kez veriyordum toplamda 60 cocuk falan verdim . Senin ki biraz fazla geldi bana mamaya alışıp emmeyi tamamen kesmesin sonra , sen zorla emzirmeye çalış eğer sütün de varsa bence .

merhaba kızlar aşırı sıcaklardan bunalıp memlekete kaçmak zorunda kaldık bebişimle
sitenin durumundan yazasım gelmiyor hiç
bebişleri kırkladınızmı nasıl yaptınız
bide benim kanamam hala bitmedi 36 gün oldu akıntı şeklinde geliyor normal doğumdu benimkisi sizde durum ne
iyi günler herkese

Canim benimde 27 gun oldu kesintisiz devam ediyo.hatta hic bitmicek gibi geliyo.ve artik ped takmaktan cok sikildim.bitsin diye bakiyorum.40 gunu gecmez insallah

canım bence çok çok fazla besliyorsun benim kızım emiyordu üstüne de bir gün boyunca totalde 180-200 cc mama içiyordu çünkü sürekli açmış. gibi ağlıyordu dr kilo alımı iyi olduğu için aç değil obur bu çocuk mamayı vermeyin dedi tam 40 günlüktü kızım o zaman . senin bebişin daha küçük kesinlikle dra gidin o size söyler nasıl ve ne kadar besleneceğini

banada çok geldi canım bi doktora danış bence

kızlar mastit oldum dün gece sol göğsümün sızısıyla başladı , gece titreme geldi 3 battaniyenin altına girdim ısınamadım bir türlü. ateşim 39,1 C'e çıktı. sonra ter atınca biraz rahatladım. doktora gittim sabah antibiyotikle ağrı kesici verdi.

Allah kimseye yaşatmasın göğüslerim şişti patlıcak gibi, ateş gibi yanıyolardı, emzirirken çok acıyor

sğl cnm,

şimdilik kabız değil zaten günde 2 yada 3 kez önce meme sonra kusarsa falan mama ile takviye ediyorum. 30cc 20 cc falan şimdilik kabız değil, ben eczacı tavsiyesiyle smilac mama aldım cnm.

benimki daha fazla içiyo canım nerdeyse memeyi takviye veriyorum tek gögüs bide ama çok şükür kilosu boyu iyi ne yapalım bende foşur foşur besleyeyim isterdim

Off. Allahım okurken ne hale geldim yaşaması kim bilir ne zordur ama dirayetli olmak zorundasın o şimdi en çok sana muhtaç şimdiden geçmiş olsun yaşayacağınıZ en zor durum bu olsun başka dert vermesin Allah dualarımdasınız lütfen gelişmelerden haberdar et

Hamileyken uyuyamadigimiz zaman bunlar bebek dogmadan once bize antreman oluyo filan demistik.bebek oluncada böyle uyuyamucaz filan demistik..hamilelik gunlerimdeki uykuyu cook ozledim.3 saat kesintisiz uyumak icin neler vermezdim..

Hamileyken uyuyamadigimiz zaman bunlar bebek dogmadan once bize antreman oluyo filan demistik.bebek oluncada böyle uyuyamucaz filan demistik..hamilelik gunlerimdeki uykuyu cook ozledim.3 saat kesintisiz uyumak icin neler vermezdim..
Bende eşime geçen gün aynen şöyle söylemiştim hamileyken uyuyamıyorum diyordum ya meğer uyuyormuşum

Kızlar kabus gibi bir gece geçirdik , benim oğlum doyduğunu hiç bilmiyor emzirdim baktık hala aranıyor sütüm de az olunca dedik doymadı heralde mama yapalım 50cc mama yaptım verdim hepsini yedi sakinledi , dedik meğer açmış uyudu gece saat 2 oldu tabi ,tam biz de yattık bir çığlık kopardı ama nasıl bir çığlık kalktık baktık hemen yüzü , saçı , kulakları her yeri kusmuk içerisinde çarşaf falan tamamen batmış yani bir kase kadar kusmuş nerdeyse aklımız çıktı haliyle . Hemen bir banyo sızdı kaldı sabah 6.30 a kadar uyudu ama ben uyuyamadım tabi nöbet tuttum 15 dk da ateşini ölçtüm falan , sızıyorum kabus görüp kalkıyorum ve dedim ki meğer anne olmak böyle bir şeymiş ve işte onun için annelerin hakkı ödenmezmiş .

Sanirim ben alistim artik 6bucukta son kez kalktik uyumadim bi daha Boyle bakiniyorum, biraz islerimi yapmaya calisiyorum aralarda da

Benmki de ayarsiz emince ayni sekilde kusuyo canim. Kusmugunun rengi tuhaf degilse ve kotu kokmuyosa usutmekten degil cok yediginden. Usutmekten olunca kokusundan anlarsin zaten. Allah korusun meleklerimizii

Benimki de emiyo emiyo doymak bilmiyor. Elimle karnını kontrol ediyorum, şişse doymuştur diye düşünüp ağzına emziği tıkıyorum göğsüme yapıştırıyorm. Emzirir pozisyonda duruyoruz. Hem emziğini çıkaramıyor öyle olunca, hem de meme emdiğini sanıyor

Uyuyormusuz hakkaten nankorluk etmisiz :) bizimde farkimiz yok sizlerden..ne zmn duzene girecegiz mrkla bekliyorum
Bu arada 40 i cikinca doktoruna kontrole giden varmi ben dun gittim doktorum sivi aldi bendn rahim agzi kanseri icin tahlil yapilmasi gerekiomus dogumdn sonra surekli bakilmaliymis..

Slmm kizlar nbr bu yeni sistem yüzünden yazamıyorum ya soracaklarim var sırf bu yuzden gelip soramiyorum pooff...

Uykusuzluk bizdede aynu gece 3ten sabaha kadar ağlıyor kaka yapana kadar dr gotircem...

Birde ilk ay asimizi olduk huysuzluk yaptı mi sizin bebisler

Birde oglum en fazla on dk emiyo ama kilosu normal dedi hemsire bu kafama takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…