2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kuzum hosgeldin bende neerelerdessin diye dusunuyodum.canim kesinlikle kimyon ve rezeneyi birlikte dene.Allaha cok sukur biz hic gaz sancisi cekmiyoruz.ben rezene disinda gunde uc kez ikiser cay kasigi kimyonda yutuyorum.benimde kizinda gazini cok rahat cikarttiriyo.bi dene olmadi git doktora.rezenede sanirin kakayi kolaylastiriyo.benimkide oyle 10 dakka emiyo maksimum 15 dakka.ama ben hissediyorum doydugunu emisinden.bence bunun nedeni sütünün fazla gelmesi.sık elinle memeni fiskiriyodur sut.cok geldigi icin cabuk doyuyolar.

Gaz icin metsil damla ve bi bitki cayi iciyprum teyzem verdi adini unuttum gazi pirt pirt masalah yapio kakaya gelince saatlerde agliyo rezeneye baslicam birde dr da goturcem iki gundur poposunu elimle acinca yapti kakayi uzuluyorum kivrandikca ya... Igneyle.kuyu kazmak =annelikmis simdi.kiymetleri daha bi baska.. Sukur ki sutum var valla iyice korktum naxar degecek diye dolu dolu digerinden de cok akiyo
Ins boyle devam eder bende duyuyorum lıkır lıkır ictigini

Hicrancim altini degirtirdigindr poposuna yas sur ama makatana iyice yedir o zmn cok rahat yapii kakasini benimkide ehh ehhh ikinip duruyordu artim her defasinda yag suruyorum kolay yapio bhnu kesferrim..analik zormus valla anne olunca anamin kiymetini bi kat daha anladim..

Kuzum altini her değiştirdiğinde zeytin yagini bi sprey sekindeki kutuya kattim onu sikiyorum guzelde makatada sikiyorum ikinmayi bilmiyo benim oglus galiba

Dün zinco damla aldım. Dün gece ve bu sabah verdim. Bi baktım alkol içerir yazıyooo. Yeni aldığım kutuyu çöpe attım. Yıllar önce sağlık ocağı hekimliği yaparken takır takır yazıyordum millete bu ilacı sıvı ilaçlara alkol içeriyor mu diye bakmak lazımmış çok geç öğrendim minik hastalarıma ve kendi çocuğuma alkol verdikten sonra

Ya bebeginde gaz yada ikinma problemi olan arkadaslar haziran anneleri topiginde sayfa 3781 de "yaz yagmuru" nicki arkadasin yazisini okudum mantikli geldi dr once onun cocuguna da kolik demis ama baska dr makatta catlaklik varmis belki sizin bebislerde de boyle sorun olabilir benin kizda artik rahat yapabiliyo kakasini bazen cok zorlandiginda bende iki elimle popoya mudahale ediyom yapiyo kakasini yapmaga basladigindan beri epey kizimda rahatlad

Arkadaslar benim bebegim sanirim sukurler olsun ki artik iyilesti. Su anda evimizdeyiz artik azar azar emdiriyorm ve o derece kusmuyor. Sadece agzindan gazini cikartirken sizinti geliyor. Bebegimin yeniden gözlerinin içi gülüyor. Gunlerdir cekmedigi aci kalmamisti. Cok guclu bir bebekmis ki tum acilara dayandi kuzucum. Emmeyi o kadar ozlemiski ceker cekmez agliyor. Ama iste doktorda az az emzirin sonucta mide ameliyati dedi. Hastanede emzige alismisti artik onu da emmez oldu. Allahim bugunleride gormek nasipmis. Benim icin bebegim yeniden dogdu. Onun kiymetini bir kez daha anladim, zaten cok degerliydi ama artik degeri bin kat daha fazla artti. Eskiden aglayinca falan hafif kiziyordum niye agliyosunki falan diye simdi ona hic kizmicam ne derse ne isterse yapicam. Bugun kirkimiz cikiyor insallah bugunden itibaren bir daha hic hastane yuzu gormek nasil olmaz. Hepimizin bebeklerini korusun yaradanim, bol bol sifa versin.

canım çok çok geçmiş olsun allahım bizleri kuzularımızdan hiç ayırmasın geçen ki yazını okurken ağlamıştım şimdi yine ağladım ama mutluluktan bi daha hiç böyle kötü durumlar olmaz inşallah onlar o kadar küçük o kadar savunmasızlar ki ben dayanamıyorum

Çok sevindim canım çok geçmiş olsun Rabbim o kötü günleri bir daha yaşatmasın inşallah .

Allah bir daha yaşatmasın. Çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim hastahaneye dusurmesin rabbim cok zor sukur bebegin iyi sağlıkla büyüsünler ins.

Kızlar biogaiadan fayda görmeye başladım. Çok şükür gaz sancılarımız bayağı azaldı.
Biogaia 1*5 damla
Aguline 3*1 cay kaşığı
Bunları 9 gündür kullanıyorum. Bide günde 2 fincan rezene ve anason tohumunu havanda ezip demleyip içiyorum. Yine günde 2 fincan kimyon tohumunu havanda dövüp demleyip içiyorum. Yaklaşık 5 çay kaşığı kimyon yiyorum. Maşallah oğluma iyiyiz bu sıralar:)

Rabbim her daim bütün bebeklerinin gözlerinin içinin gulnesini nasip etsin bu nasil bir mutlulukmus nasil bir askmiski o gözleri piril piril görünce içi cosuyo insanin :) Allah senin yavrunada en Lisazamanda doya doya emmeyi nasip etsin bidaha hhastalık dert tasa vermesin inşallah

canm selam,benim cadı da öyle ,kısa süreli uyuyo,bu dönemde uzun uyku olur biliyodum,hele geceleri...
bu arada kızlar ya bilge,derya giriyor mu siteye ne zamandır görmedim,umarım herkes iyidir...

canm selam,benim cadı da öyle ,kısa süreli uyuyo,bu dönemde uzun uyku olur biliyodum,hele geceleri...
bu arada kızlar ya bilge,derya giriyor mu siteye ne zamandır görmedim,umarım herkes iyidir...
Cok gecmis olsun canim hastahaneye dusurmesin rabbim cok zor sukur bebegin iyi sağlıkla büyüsünler ins.
Canim nasilsin inan bugun aklimdaydin ayseninde sesi cikmiyor hic diyordum bende hic gormedim onlari ugramiyorlar heralde.sen nasilsin bebis nasil

Bugun doktora gittik bizde hamilelik de bobrek genisligi vardi bebegimde halen devam ediyor on bes gunde bir usgye giriyoruz dua edin kızlar ogluma bobrek buyumesi dursun artik...

[QUOTEyardimciniz ml, post: 36588045, member: 265879"]Bugun doktora gittik bizde hamilelik de bobrek genisligi vardi bebegimde halen devam ediyor on bes gunde bir usgye giriyoruz dua edin kızlar ogluma bobrek buyumesi dursun artik...[/QUOTE]
Allah yardimciniz olsun inşallah güzel haberlerlegelirsin bir sonraki uUSG den dönüşte..

Rezene tohumuyla anasonu havanda dovup bende iciyorum ayrica ceyrek cay bardagi kizima iciriyorum o da bayagi rahatkadi ayrica biz 10 gundur falan bi ilac kullanmiyoruz bide rezene kaka yapmasini kolaylastiriyomuz kakasini bi yapiyo simdi bezden falan tasiyo attsn gazi da gidiyo hem bizde epey bi rahatkadik

[QUOTEyardimciniz ml, post: 36588045, member: 265879"]Bugun doktora gittik bizde hamilelik de bobrek genisligi vardi bebegimde halen devam ediyor on bes gunde bir usgye giriyoruz dua edin kızlar ogluma bobrek buyumesi dursun artik...
Allah yardimciniz olsun inşallah güzel haberlerlegelirsin bir sonraki uUSG den dönüşte..[/QUOTE]
Çok SAGoL Cnm ALLAH RAZI oLSUn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…