Kuzum hosgeldin bende neerelerdessin diye dusunuyodum.canim kesinlikle kimyon ve rezeneyi birlikte dene.Allaha cok sukur biz hic gaz sancisi cekmiyoruz.ben rezene disinda gunde uc kez ikiser cay kasigi kimyonda yutuyorum.benimde kizinda gazini cok rahat cikarttiriyo.bi dene olmadi git doktora.rezenede sanirin kakayi kolaylastiriyo.benimkide oyle 10 dakka emiyo maksimum 15 dakka.ama ben hissediyorum doydugunu emisinden.bence bunun nedeni sütünün fazla gelmesi.sık elinle memeni fiskiriyodur sut.cok geldigi icin cabuk doyuyolar.Slmm kizlar nbr bu yeni sistem yüzünden yazamıyorum ya soracaklarim var sırf bu yuzden gelip soramiyorum pooff...
Uykusuzluk bizdede aynu gece 3ten sabaha kadar ağlıyor kaka yapana kadar dr gotircem...
Birde ilk ay asimizi olduk huysuzluk yaptı mi sizin bebisler
Birde oglum en fazla on dk emiyo ama kilosu normal dedi hemsire bu kafama takildi
Gaz icin metsil damla ve bi bitki cayi iciyprum teyzem verdi adini unuttum gazi pirt pirt masalah yapio kakaya gelince saatlerde agliyo rezeneye baslicam birde dr da goturcem iki gundur poposunu elimle acinca yapti kakayi uzuluyorum kivrandikca ya... Igneyle.kuyu kazmak =annelikmis simdi.kiymetleri daha bi baska.. Sukur ki sutum var valla iyice korktum naxar degecek diye dolu dolu digerinden de cok akiyoKuzum hosgeldin bende neerelerdessin diye dusunuyodum.canim kesinlikle kimyon ve rezeneyi birlikte dene.Allaha cok sukur biz hic gaz sancisi cekmiyoruz.ben rezene disinda gunde uc kez ikiser cay kasigi kimyonda yutuyorum.benimde kizinda gazini cok rahat cikarttiriyo.bi dene olmadi git doktora.rezenede sanirin kakayi kolaylastiriyo.benimkide oyle 10 dakka emiyo maksimum 15 dakka.ama ben hissediyorum doydugunu emisinden.bence bunun nedeni sütünün fazla gelmesi.sık elinle memeni fiskiriyodur sut.cok geldigi icin cabuk doyuyolar.
Hicrancim altini degirtirdigindr poposuna yas sur ama makatana iyice yedir o zmn cok rahat yapii kakasini benimkide ehh ehhh ikinip duruyordu artim her defasinda yag suruyorum kolay yapio bhnu kesferrim..analik zormus valla anne olunca anamin kiymetini bi kat daha anladim..Gaz icin metsil damla ve bi bitki cayi iciyprum teyzem verdi adini unuttum gazi pirt pirt masalah yapio kakaya gelince saatlerde agliyo rezeneye baslicam birde dr da goturcem iki gundur poposunu elimle acinca yapti kakayi uzuluyorum kivrandikca ya... Igneyle.kuyu kazmak =annelikmis simdi.kiymetleri daha bi baska.. Sukur ki sutum var valla iyice korktum naxar degecek diye dolu dolu digerinden de cok akiyo
Ins boyle devam eder bende duyuyorum lıkır lıkır ictigini
Kuzum altini her değiştirdiğinde zeytin yagini bi sprey sekindeki kutuya kattim onu sikiyorum guzelde makatada sikiyorum ikinmayi bilmiyo benim oglus galibaHicrancim altini degirtirdigindr poposuna yas sur ama makatana iyice yedir o zmn cok rahat yapii kakasini benimkide ehh ehhh ikinip duruyordu artim her defasinda yag suruyorum kolay yapio bhnu kesferrim..analik zormus valla anne olunca anamin kiymetini bi kat daha anladim..
canım çok çok geçmiş olsun allahım bizleri kuzularımızdan hiç ayırmasın geçen ki yazını okurken ağlamıştım şimdi yine ağladım ama mutluluktan bi daha hiç böyle kötü durumlar olmaz inşallah onlar o kadar küçük o kadar savunmasızlar ki ben dayanamıyorumArkadaslar benim bebegim sanirim sukurler olsun ki artik iyilesti. Su anda evimizdeyiz artik azar azar emdiriyorm ve o derece kusmuyor. Sadece agzindan gazini cikartirken sizinti geliyor. Bebegimin yeniden gözlerinin içi gülüyor. Gunlerdir cekmedigi aci kalmamisti. Cok guclu bir bebekmis ki tum acilara dayandi kuzucum. Emmeyi o kadar ozlemiski ceker cekmez agliyor. Ama iste doktorda az az emzirin sonucta mide ameliyati dedi. Hastanede emzige alismisti artik onu da emmez oldu. Allahim bugunleride gormek nasipmis. Benim icin bebegim yeniden dogdu. Onun kiymetini bir kez daha anladim, zaten cok degerliydi ama artik degeri bin kat daha fazla artti. Eskiden aglayinca falan hafif kiziyordum niye agliyosunki falan diye simdi ona hic kizmicam ne derse ne isterse yapicam. Bugun kirkimiz cikiyor insallah bugunden itibaren bir daha hic hastane yuzu gormek nasil olmaz. Hepimizin bebeklerini korusun yaradanim, bol bol sifa versin.
Çok sevindim canım çok geçmiş olsun Rabbim o kötü günleri bir daha yaşatmasın inşallah .Arkadaslar benim bebegim sanirim sukurler olsun ki artik iyilesti. Su anda evimizdeyiz artik azar azar emdiriyorm ve o derece kusmuyor. Sadece agzindan gazini cikartirken sizinti geliyor. Bebegimin yeniden gözlerinin içi gülüyor. Gunlerdir cekmedigi aci kalmamisti. Cok guclu bir bebekmis ki tum acilara dayandi kuzucum. Emmeyi o kadar ozlemiski ceker cekmez agliyor. Ama iste doktorda az az emzirin sonucta mide ameliyati dedi. Hastanede emzige alismisti artik onu da emmez oldu. Allahim bugunleride gormek nasipmis. Benim icin bebegim yeniden dogdu. Onun kiymetini bir kez daha anladim, zaten cok degerliydi ama artik degeri bin kat daha fazla artti. Eskiden aglayinca falan hafif kiziyordum niye agliyosunki falan diye simdi ona hic kizmicam ne derse ne isterse yapicam. Bugun kirkimiz cikiyor insallah bugunden itibaren bir daha hic hastane yuzu gormek nasil olmaz. Hepimizin bebeklerini korusun yaradanim, bol bol sifa versin.
Allah bir daha yaşatmasın. Çok geçmiş olsunArkadaslar benim bebegim sanirim sukurler olsun ki artik iyilesti. Su anda evimizdeyiz artik azar azar emdiriyorm ve o derece kusmuyor. Sadece agzindan gazini cikartirken sizinti geliyor. Bebegimin yeniden gözlerinin içi gülüyor. Gunlerdir cekmedigi aci kalmamisti. Cok guclu bir bebekmis ki tum acilara dayandi kuzucum. Emmeyi o kadar ozlemiski ceker cekmez agliyor. Ama iste doktorda az az emzirin sonucta mide ameliyati dedi. Hastanede emzige alismisti artik onu da emmez oldu. Allahim bugunleride gormek nasipmis. Benim icin bebegim yeniden dogdu. Onun kiymetini bir kez daha anladim, zaten cok degerliydi ama artik degeri bin kat daha fazla artti. Eskiden aglayinca falan hafif kiziyordum niye agliyosunki falan diye simdi ona hic kizmicam ne derse ne isterse yapicam. Bugun kirkimiz cikiyor insallah bugunden itibaren bir daha hic hastane yuzu gormek nasil olmaz. Hepimizin bebeklerini korusun yaradanim, bol bol sifa versin.
Cok gecmis olsun canim hastahaneye dusurmesin rabbim cok zor sukur bebegin iyi sağlıkla büyüsünler ins.Arkadaslar benim bebegim sanirim sukurler olsun ki artik iyilesti. Su anda evimizdeyiz artik azar azar emdiriyorm ve o derece kusmuyor. Sadece agzindan gazini cikartirken sizinti geliyor. Bebegimin yeniden gözlerinin içi gülüyor. Gunlerdir cekmedigi aci kalmamisti. Cok guclu bir bebekmis ki tum acilara dayandi kuzucum. Emmeyi o kadar ozlemiski ceker cekmez agliyor. Ama iste doktorda az az emzirin sonucta mide ameliyati dedi. Hastanede emzige alismisti artik onu da emmez oldu. Allahim bugunleride gormek nasipmis. Benim icin bebegim yeniden dogdu. Onun kiymetini bir kez daha anladim, zaten cok degerliydi ama artik degeri bin kat daha fazla artti. Eskiden aglayinca falan hafif kiziyordum niye agliyosunki falan diye simdi ona hic kizmicam ne derse ne isterse yapicam. Bugun kirkimiz cikiyor insallah bugunden itibaren bir daha hic hastane yuzu gormek nasil olmaz. Hepimizin bebeklerini korusun yaradanim, bol bol sifa versin.
Arkadaslar benim beetsin.. Bu sanirim sukurler olsun ki artik iyilesti. Su anda evimizdeyiz artik azar azar emdiriyorm ve o derece kusmuyor. Sadece agzindan gazini cikartirken sizinti geliyor. Bebegimin yeniden gözlerinin içi gülüyor. Gunlerdir cekmedigi aci kalmamisti. Cok guclu bir bebekmis ki tum acilara dayandi kuzucum. Emmeyi o kadar ozlemiski ceker cekmez agliyor. Ama iste doktorda az az emzirin sonucta mide ameliyati dedi. Hastanede emzige alismisti artik onu da emmez oldu. Allahim bugunleride gormek nasipmis. Benim icin bebegim yeniden dogdu. Onun kiymetini bir kez daha anladim, zaten cok degerliydi ama artik degeri bin kat daha fazla artti. Eskiden aglayinca falan hafif kiziyordum niye agliyosunki falan diye simdi ona hic kizmicam ne derse ne isterse yapicam. Bugun kirkimiz cikiyor insallah bugunden itibaren bir daha hic hastane yuzu gormek nasil olmaz. Hepimizin bebeklerini korusun yaradanim, bol bol sifa versin.
canm selam,benim cadı da öyle ,kısa süreli uyuyo,bu dönemde uzun uyku olur biliyodum,hele geceleri...Kizlarrr bana cevap verin oğlum gunduz fazla uyumuyor bugunlerde bir aylik olduk bugün asimizi da olduk birde kucağa feci alıştık ne olacak böyle halimiz.gunduz sıcak diye mi Yatamiyor acaba eskisi gibi sık sik uyumuyor birde kisa yatıyor.
canm selam,benim cadı da öyle ,kısa süreli uyuyo,bu dönemde uzun uyku olur biliyodum,hele geceleri...
bu arada kızlar ya bilge,derya giriyor mu siteye ne zamandır görmedim,umarım herkes iyidir...
Cok gecmis olsun canim hastahaneye dusurmesin rabbim cok zor sukur bebegin iyi sağlıkla büyüsünler ins.
Canim nasilsin inan bugun aklimdaydin ayseninde sesi cikmiyor hic diyordum bende hic gormedim onlari ugramiyorlar heralde.sen nasilsin bebis nasilcanm selam,benim cadı da öyle ,kısa süreli uyuyo,bu dönemde uzun uyku olur biliyodum,hele geceleri...
bu arada kızlar ya bilge,derya giriyor mu siteye ne zamandır görmedim,umarım herkes iyidir...
Rezene tohumuyla anasonu havanda dovup bende iciyorum ayrica ceyrek cay bardagi kizima iciriyorum o da bayagi rahatkadi ayrica biz 10 gundur falan bi ilac kullanmiyoruz bide rezene kaka yapmasini kolaylastiriyomuz kakasini bi yapiyo simdi bezden falan tasiyo attsn gazi da gidiyo hem bizde epey bi rahatkadikKızlar biogaiadan fayda görmeye başladım. Çok şükür gaz sancılarımız bayağı azaldı.
Biogaia 1*5 damla
Aguline 3*1 cay kaşığı
Bunları 9 gündür kullanıyorum. Bide günde 2 fincan rezene ve anason tohumunu havanda ezip demleyip içiyorum. Yine günde 2 fincan kimyon tohumunu havanda dövüp demleyip içiyorum. Yaklaşık 5 çay kaşığı kimyon yiyorum. Maşallah oğluma iyiyiz bu sıralar:)
Allah yardimciniz olsun inşallah güzel haberlerlegelirsin bir sonraki uUSG den dönüşte..[/QUOTE][QUOTEyardimciniz ml, post: 36588045, member: 265879"]Bugun doktora gittik bizde hamilelik de bobrek genisligi vardi bebegimde halen devam ediyor on bes gunde bir usgye giriyoruz dua edin kızlar ogluma bobrek buyumesi dursun artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?