Arkadaslar benim bebegim sanirim sukurler olsun ki artik iyilesti. Su anda evimizdeyiz artik azar azar emdiriyorm ve o derece kusmuyor. Sadece agzindan gazini cikartirken sizinti geliyor. Bebegimin yeniden gözlerinin içi gülüyor. Gunlerdir cekmedigi aci kalmamisti. Cok guclu bir bebekmis ki tum acilara dayandi kuzucum. Emmeyi o kadar ozlemiski ceker cekmez agliyor. Ama iste doktorda az az emzirin sonucta mide ameliyati dedi. Hastanede emzige alismisti artik onu da emmez oldu. Allahim bugunleride gormek nasipmis. Benim icin bebegim yeniden dogdu. Onun kiymetini bir kez daha anladim, zaten cok degerliydi ama artik degeri bin kat daha fazla artti. Eskiden aglayinca falan hafif kiziyordum niye agliyosunki falan diye simdi ona hic kizmicam ne derse ne isterse yapicam. Bugun kirkimiz cikiyor insallah bugunden itibaren bir daha hic hastane yuzu gormek nasil olmaz. Hepimizin bebeklerini korusun yaradanim, bol bol sifa versin.
aman allahım ne oldu böyle çok sık giremiyordum girdiğim ender zamanlarda da bu sıkıntın paylaştıysan görememişim şuanda okudum ve hem şaşırdım hemde üzüldüm hemde gemişte kaldığı için mutlu oldum.. umarım yaşayıp yaşaycağınız en büyük sıkıntı bu olur ve son olur inş. geçmiş olsun...
aa çok merak ediyordum seni ne yapıyorsun diye barışmana çok sevindim nasıl oldu ne oldu da inadı kırıldı keçinin bu arada eşinin ailesi de destekliyor mu birde bebenin adını değiştirmek istiyordu eşin yoksa yüzünü görmem diyordu o durum ne alemde
Ben bugun doktora sordum su olayini.sadece anne sutu aliyosa gerek yok dedi. Ama ben arada veriyodum simdiye kadar kaynayip sogumus su.
Kaka ilk zamanlara gore daha azalmaya basladi 3-4kez falan.mamavermiyorum
Ben bugun doktora sordum su olayini.sadece anne sutu aliyosa gerek yok dedi. Ama ben arada veriyodum simdiye kadar kaynayip sogumus su.
sütüm gece azalmışsa mamayı max 90 cc veriyorum o da sürekli değil .dr su verme dedi ben de vermiyordum geçen eşim nöbetçiyken evde yalnızdık mama için nolur nolmaz diye su hazırlamıştım biberona krize girince içine mamasını koyar veririm diye benim tosbik gecenin 2 sinde krize girdi mama kutusunu bi açtım mama resmen kokuyo kapağı bozulmuş tam kapanmamış mama da bozulmuş neyse napim ne edim derken kızım çatlayacak ağlamaktan memeyi veriyorum almıyor en son içi su dolu biberonu dayadım 20 cc suyu içti sonra memeyi verdim yatarak ,emerek uyumuş tabi ben de.
evet benim kuzuşumda var dra sorduk normal dedi büyümüyordur ağlayınca daha çok çıkıyor olabilir. ben de önce korkmuştum ya geçmezse diye sonra düşündüm o kadar ameliyata girdim hiç göbek fıtığından ameliyat olan bebek ya da çocuk görmedim
Günaydınlar bebeğim 8 günlük emmiyor yani yeterli şekilde emmiyor ama kilo alıyor yarım saat emziremiyorum memede uyuyor uyandıramiyorum sarilik yok ili günler hiç uyanmiyordu iki gündür kendi uyanıyor ama onuda cok emmiyor. .kendi uyanmasjnj beklersem bu iki saatin üstünde olursa birşey olur mu..cok üzülüyorum sunanda uyanmadi yine. .tek başımayim ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen tecrübeli anneler yardım edin. .iki saate bir değilde uyaninca emziren anne varei duygubabydi sanirim yazarsan sende sevinirim
Günaydınlar bebeğim 8 günlük emmiyor yani yeterli şekilde emmiyor ama kilo alıyor yarım saat emziremiyorum memede uyuyor uyandıramiyorum sarilik yok ili günler hiç uyanmiyordu iki gündür kendi uyanıyor ama onuda cok emmiyor. .kendi uyanmasjnj beklersem bu iki saatin üstünde olursa birşey olur mu..cok üzülüyorum sunanda uyanmadi yine. .tek başımayim ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen tecrübeli anneler yardım edin. .iki saate bir değilde uyaninca emziren anne varei duygubabydi sanirim yazarsan sende sevinirim
İlk siralar bence fazla 2 saat bile fazla benim kizimda oyleydi zor uyaniiyordu ben acemiydi 3 saati buluyodu ama gecmiyodu sariligi yukseldi sonra hastanede yattik ayrica 8 gunlukmus sarilik yok diye olmayacagi anlamina gelmiyo gsen sık sık emzir 2 saati bile bulmasin bence uyanmiyorsa bile bi sekilde uyandir burnunu sık falan
Bebegin kac gunluk oldugunada bagli ama eger 1 aydan kucukse 2 saatte bi emzirmeye özen göster .buyudukce zamani uzat.sarilik olmamasi hic sarilik olmayacagi anlamina gelmez.kucukse zaten cok fazla ememez.
İlk siralar bence fazla 2 saat bile fazla benim kizimda oyleydi zor uyaniiyordu ben acemiydi 3 saati buluyodu ama gecmiyodu sariligi yukseldi sonra hastanede yattik ayrica 8 gunlukmus sarilik yok diye olmayacagi anlamina gelmiyo gsen sık sık emzir 2 saati bile bulmasin bence uyanmiyorsa bile bi sekilde uyandir burnunu sık falan
Teşekkür ederim burnunu filan deniyorum cok zormuş bu kısım ,korkuyorum uyandırırken zarar verecem diye meme ucum kötü tek emsin ne olursa olsun uca diyorum..sarılık riski ne zamana kadar sürer acaba yarın doktora götürecegim zaten en son 2.5 a düşmüştü inşallah yükselme olmamıştır. .
Bebegin kac gunluk oldugunada bagli ama eger 1 aydan kucukse 2 saatte bi emzirmeye özen göster .buyudukce zamani uzat.sarilik olmamasi hic sarilik olmayacagi anlamina gelmez.kucukse zaten cok fazla ememez.
Cok edemiyor bazen bu 20 dknin üstü oluyor bazen 12 -13 dkda kalıyor.en fazla 26 dk emiyor.. dil bağı var ondan dolayı mı böyle acaba doktor cekisi iyi dedi.. bakalım hayırlısı