buralarda kimsecikler kalmadı ya neyse :-(
sanırım erkek ve kız çocuklarının gelişimi farklı oluyormuş. senin oğluşun vardı dimi benim kızışım 48 cm doğmuştu 1 ay sonra 55 cm olmuştu 40. günde 57 cm idi
Aselcim kk değişti ya telden girmek çok zor oluyor...birde bebisleer...
Ozgecin benim bebiste aylik asisinda 59cmdi yanlış mi ölçtü ki dedim de normal o zaman... Oyy ikinci asi zormus aman dikkat ateşe kuzum
Aselcim kk değişti ya telden girmek çok zor oluyor...birde bebisleer...
Ozgecin benim bebiste aylik asisinda 59cmdi yanlış mi ölçtü ki dedim de normal o zaman... Oyy ikinci asi zormus aman dikkat ateşe kuzum
Cok edemiyor bazen bu 20 dknin üstü oluyor bazen 12 -13 dkda kalıyor.en fazla 26 dk emiyor.. dil bağı var ondan dolayı mı böyle acaba doktor cekisi iyi dedi.. bakalım hayırlısı
Kizlar merhaba..benim 35 gunluk bir kizim var bir haftadir dogru duzgun emmiyor uyumuyor mama veriyorum onusa yemiyor kasik biberon herseyi deniyorum idrar yollari enfeksiyon kapmis igne vuruluyor(ac ac uyuyor hep cok zorlayincada kusuyor az once emdi azcik gogsumu tutmadi mama verdim ne var ne yok kystu ac vi sekilde uyuyor su an napicami sasirdimyardimci olun nolurrr
Bu topikte var mi bilmiyorum ama yasakhayal nicki arkadasim 6bebegini kaybettikten sonra 7. Yi gunde iki doz kan sulandirici kullandigi halde normal dogumla kucagina aldi cok sukur tr de kan.sulandirici kullanam herkese sezeryan yapiyolar arkadaşım almanyada yasiyo
Bu topikte var mi bilmiyorum ama yasakhayal nicki arkadasim 6bebegini kaybettikten sonra 7. Yi gunde iki doz kan sulandirici kullandigi halde normal dogumla kucagina aldi cok sukur tr de kan.sulandirici kullanam herkese sezeryan yapiyolar arkadaşım almanyada yasiyo
Ben bugun doktora sordum su olayini.sadece anne sutu aliyosa gerek yok dedi. Ama ben arada veriyodum simdiye kadar kaynayip sogumus su.
Kaka ilk zamanlara gore daha azalmaya basladi 3-4kez falan.mamavermiyorum
Şakir şakır olmuyo ama kipkirmizi kan halinde hala.sinirlerim bozuluyo.pedi cikarip ferah ferah gezmek istiyorum artik.bi ara azaldi.hatta gunluk ped kullaniyodum sonra birden geri artti.illallah geldi artik