2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar Nasılsıniz bizimde yarın kirkimiz cikiyor ayrı bir sey yaptınız mi kirk cikarmada.
Canim anneme sordum ben.temiz 40 kasik suyu suya elini degmeden (kaynamis su)saycakmissin yikama suyuna.sonra icine alyansini atcakmissin bitaz tuz biraz seker katcakmissin once bebegi yikicakmissin.en son suyu kafasina dökcekmissin.sonta ayni islemi abdestlenerek kendine yapcakmissin.ama ayni sekilde su hazirlican.bu kadarmis

Kızlar Nasılsıniz bizimde yarın kirkimiz cikiyor ayrı bir sey yaptınız mi kirk cikarmada.
Kirklanm yaptim ben..bebegede kendimede yikandiktan sonra son tas suyuna elinle 40 sayiyorsun suyun icine 40 tane tas koy tabi en son bu suumyu dokunuyorsun..bizde boyle adet..

Şakir şakır olmuyo ama kipkirmizi kan halinde hala.sinirlerim bozuluyo.pedi cikarip ferah ferah gezmek istiyorum artik.bi ara azaldi.hatta gunluk ped kullaniyodum sonra birden geri artti.illallah geldi artik
Anliyorm srni sicaktada hic cekilmiyordur ama dayan azcik kaldi..benimde artma azalma olmustu.

Kirklanm yaptim ben..bebegede kendimede yikandiktan sonra son tas suyuna elinle 40 sayiyorsun suyun icine 40 tane tas koy tabi en son bu suumyu dokunuyorsun..bizde boyle adet..
Hep farkli farklı illa yapmamiz sartmi boyle seyler acaba bizimde farklı yapiliyor bende normal banyomuzu yaparız oglumla abdestimizi alırız dedim ama bu tas olayi sebebi ney acaba merak ettim.

Buda farkliymis cnm.bizimde evin köşelerine su serpiyormussun suya tarak koyuyormussun farkli farklı kararsız kaldım bende.

Buda farkliymis cnm.bizimde evin köşelerine su serpiyormussun suya tarak koyuyormussun farkli farklı kararsız kaldım bende.
Bizimde cok farkli... 40tane taş topluyorsun bu taslari suya koyuyorsun birde yumurtanin kabuguyla 40kere su koyuyon birde altini 40kere suya batirip cikariosun... Bebegi yikadikran sonra artan suyu cogaltip kendin icinde kullanıyorsun... Bzimde persembe gunu cikiyor kirkimiz ilk defa gorcem

merhaba benimde 1 aylık kızım var kendime yeni gelip sizleri gördüm bi kaç sayfayı okuyunca sanki kendimi gördüm demek hep aynıymış benim kızım 2920 doğdu 3 gün sonra doktara gidince 2500 olmuş doktor ödem ddi sütünü arttır dedi ama mama ver demedi hafta önce dayanamadım ağlamalrına doktora gittim daha yeni doğum kilosuna gelmiş az dedi mamaya başla dedi günde 2 -3 kez ver dedi...benim biberon aventin yeni doğanlar için ama çekmsede 1 damla 1 damla damlıyor meleğimin ağzı mama dolu oluyor normal mi?önceki sayfalarda konu geçmişsse kusura bakmayın okuyacak zamanım yok

merhaba bizimki de aventin güya biberonun ucu annenin memesini taklit ediyoruş bebek çektikçe geliyormuş ama ben hiç birşey anlamadım bazen kendiliğinden akıyor bazen sallamakla bile akmıyor yani ben de çözemedim:-S

bebeginin ağzı dolu olyor mu peki canım ...sen ne kadar mama veriyosun ?verdiğin mamayı kaç dak.bititiriyor
canım benim tosbik geceye kadar emip sütü bitirirse maksimum 120 cc mama veriyorum valla dakikasına hiç dikkat etmedim belli olmuyor bazen nefes nefese hızlı çekiyor bazen aheste aheste bazen ağzından emerken bile mama taşıyor bazen hiç taşırmıyor bence yutmasıyla ilgilidir o diye düşünüyorum

Merhaba anneler.ben sutumu sagip veriyorum kilosu az oldugu icin 2250 dogdu cunku.sizce boyle sagmakla sut azalir mi.ondan korkuyorum.diger türlü emince ne kadar sut aldığını bilemiyorum.emmeyip saginca sutun azalmasindan korkuyorum

Sezeryan olan arkadaşlar iyilesme sureciniz nasıldı ne kadar surede toparlandiniz.mesela tam olarak egilip dogrulma olayi ne zaman basladi.bide ben kesilen yerden gobek deligime kadar olan yeri hissetmiyirum normal mi

Dr
dr browns marka biberon reflüyü ve gazı önlüyor. Tavsiye ederim

1
Sezeryan olan arkadaşlar iyilesme sureciniz nasıldı ne kadar surede toparlandiniz.mesela tam olarak egilip dogrulma olayi ne zaman basladi.bide ben kesilen yerden gobek deligime kadar olan yeri hissetmiyirum normal mi
15. günden sonra ağrılarım geçti. 35. gündeyim kotumun düğmesi sıkınca acıyor sadece:) his kaybı bir mikta normal. Gitgide azalıyor

Merhaba anneler.ben sutumu sagip veriyorum kilosu az oldugu icin 2250 dogdu cunku.sizce boyle sagmakla sut azalir mi.ondan korkuyorum.diger türlü emince ne kadar sut aldığını bilemiyorum.emmeyip saginca sutun azalmasindan korkuyorum
Bebegin emiyo mu, emiyosa sagma hic, iki saatte bir emzir,ac kalirsa seni yonlendirir zaten aglayarak
Benimki de zayif dogdu ama cabuk toparliyolar merak etme

Evet beni doktorum cagirmisti canim.ultrasonla rahime bakti dikislerime bakti..sonra kultur aldi rahim agzi kanseri tahlili icin...
merhaba kültürü nasıl aldı merak ettim ben alttan muayenelere alışamadımda bebiş oldu hala korkulu rüyam

Bu kanama ne zaman biticek allaskina?32 gun oldu hala devam ediyo.pedle butunluk olusturdim artik
sonunda benimki tam kırkımda bitti kırklanma suyundanmıdır ne çok sevindirik oldum dikişlerimde tam döküldü

malesef bende sağıyorum henüz azalma yok ama bebek emme sıklığında sağmak gerekiyor 3-4 saat aralıklarla
benim korkumda kesilmesi çevremdekilerin olumsuz yorumlarından sıkıldım

eğer doğru anladıysam ki öyle yazmışsın sen ne kadar süt verdiğini bilmek için emzirmeyip sağıyorsun eğer öyleyse öncelikle ne kadar süt aldığı değil doyup doymaması önemli ki buna da bebişin karar verecektir , ayrıca meme deyip geçme bebek ve makine ayrımı yapıyorlarmış makine de zamanla azalırken bebişlerde tam tersi çoğalıyormuş eğer emzirebiliyorsan emzir yanlış anladıysam kusura bakma ama eğer durum böyleyse bir değerlendir bence

Maalesefki bendr sevmiyorum o muayeneyi ama yapacak bisi yok seffaf plastik bi aletle aldi huni gibi dusunsu gibi bisi o nerden geldi bilemedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…