2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günde 1 tane dahi olsa halen sigara içen var mı aramızda ??
Ben ilk zamanlarda bulantidan sayica azaltmistim.... bulanti bitince yine hoooop eskiye dondum vijdan yapsamda neye yarar....en iyisi kurtulmak dedim bu iki haftadir agzima dahi surmedim....
Omrum boyunca veda etmek istiyorum insss en iyisi hic icmemek....

haklısın ama bişey daha sorcam peki o ilk hissettiğim herkesin bebeğin hareketlerini hissediyosun dedikleri şeyler neydi hissetmiyomuymuşum yanlış alarmmıymış??

Bende hicbirini yaptirmadim taramalarin.hicbise degismeyecegi icin sadece 9 ay kabus gibi gececekti.
Ayni fikirdeyim canim
haklısın ama bişey daha sorcam peki o ilk hissettiğim herkesin bebeğin hareketlerini hissediyosun dedikleri şeyler neydi hissetmiyomuymuşum yanlış alarmmıymış??

Bagirsak hareketleri de olabilir ama bebegin hareketleri oldugunu varsaysak da duzenli olmasini bekleme bu haftalarda. Arada hissedebilirsin ams hergun olmaz.5-6.aya kadar

kalbim küt küt çarpıyo gülüm,yine saçma rüyalar,fikirler...9:20 de dr gitcem bi anlatiyim bakalım daha önce böle hastası olmuş mu

Ohooo o ruyalari hic sorma zaten benimkiler 3sezonluk dizi olcak kapasitede git bakalim insallah rahatlarsin canim. Ben de bugun asiya gitcem

Ohooo o ruyalari hic sorma zaten benimkiler 3sezonluk dizi olcak kapasitede git bakalim insallah rahatlarsin canim. Ben de bugun asiya gitcem
inşallah işe yarar bunu o kadar istiyom ki,2 gündür bu sefer de bebeğim iyi mi diye kafaya takmaya başladım,jinekl.randevumu da 13üne aldım,bi an önce gitmek istedim,benim dr inanılmaz yoğun sıra gelmiyo,köylerden bile ona geliyolar,önceden bayan dr da ısrar ederlerdi,şimdi durumlar değişiyo gibi

Bebegim iyi mi tedirginligi hepimizde var canim bende elimde olsa hergun gorsem ertesi gune kadar yine catlarim meraktan) kendimi frenleyip 4haftada 1 gidiyorum esim sayesinde senin buyuk bulusmaya az kalmis,13une ne kaldiki surda

durumlar bendede aynı bir haftadır öyle rahatımki hiç bi belirti kalmadı ne mide bulantısı ne ağrı enerjim üst seviyede malum göbekte daha yok öyle koşuşturup duruyorum çoğu zaman unutuyorum hamiş olduğumu

sonuç bu durum beni çok endişelendiriyor mutlu olmam gerekirken hep tedirginim, korkuyorum bişimi oldu diye hiç tepki yok hergün doktora gidesim geliyor kendimi firenliyorum.

Bebegim iyi mi tedirginligi hepimizde var canim bende elimde olsa hergun gorsem ertesi gune kadar yine catlarim meraktan) kendimi frenleyip 4haftada 1 gidiyorum esim sayesinde senin buyuk bulusmaya az kalmis,13une ne kaldiki surda
kuşum hani herkeste böle mi bilmiyom ama gebelik belirtilerim azaldı,bulantı binde bir,uyku hali de haftada bir :2: kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyo arada,bebişi daha hissetmiyom,işte merak ediyom ben de,dr beni 20sinden sonra bekliyodu ama ben 2li testi 15 ocakta yaptırdım,bir ay olacak gideyim diyom

Günaydınnn,,,

aynı şeyleri ben de yaşıyorum en ufak sinirim de de etkilenir mi diye çok korkuyorum bütün belirtiler ben de gitti :) ama benim karnım çıktı baya . evimle durak arası baya uzak bugün iki defa üç defa dinlene dinlene gittim eşimle de çok iyi değiliz ev durumları nedeniyle etkilenecek diye çok korkuyorum ama kafamda ki tilkileri de atamıyorum 22 şubat randevu çok zaman var daha doğana kadar tedirginlik gitmeyecek o kesin

Günaydın Kızlar

Merak etmeyin artık hamileliğin balayı dönemine giriyormuşuz, olumsuz belirtilerin ortadan kalkması iyi bir şey, bebekleriniz iyidir merak etmeyin Ben de epey zamandır kendimi iyi hissediyordum pazartesi gittiğimde doktora her şeyi çok iyi, düşük riski de ortadan kalkmış, bebek yukarıya doğru dedi içimi rahatlattı, artık bebeklerimiz büyümeye başladı biz de rahatlayacağız

Kizlaaaarr zaten heryerde yazan her doktorun soyledigi bu degil mi 3ay bittiginde illa bi rahatlama oluyo bulanti halsizlik uyku geciyo.hemen kotu dusunmeyin valla ben kendimi boyle teskin ediyorum yoksa stres stres bebeklerimizi uzcez. Artik hamileligin keyfini surme zamanimiz yaaa karnimiz burnumuza gelene kadar boyle rahat olcazz belirti beklemeyin her zaman

Basta kendim olmak uzre siddetle tavsiye ediyorum, SAKİN OLALIM

günaydın, ben yaptırdım 4 testte edward sendromu da bakılıyomuş, ama okuduklarıma göre 2 li yaptırıp normal çıkanlardan 4 lü test istenmiyormuş. ben nedense dr a karşı gelemediğim için yaptırdım.

Karnım öyle gerkin ki 3 gündür anlatamam.. çok rahatsız edici bi his bu ya, yırtılcak gibi hissediyorum :26:

Karnım öyle gerkin ki 3 gündür anlatamam.. çok rahatsız edici bi his bu ya, yırtılcak gibi hissediyorum :26:

Buyuyor herhalde senin sipa cildin kuru mu canim ondan da geriliyor olabilirsin nemlendirici biseyler sur istersen. Bu arada senin kontrolun de mi pazartesiydi yanlis mi hatrladim

ben toxoplasma ve rubellayı yaptırdım ama cmv ne bilmiyorum, tozoplasma sınırda çıktı, tekrar edilmeli diye not düşmüş lab. dr gerek yok önemli olan antikor varmı yokmu dedi bende tekrar yaptırmadım

günaydın kızlar

ben dayanamadım yarın için dr ma randevu aldım normalde haftaya 12 subatta ydı kontrolum ama dayanamadım işte napim..ben 3 gündür hergün 1 defa cıkarıyorum normalde hiç olmayan kusmalarım 4 ayında basladı sonra hemen geciyo tabi ama tedirgin oluyom işte bebeğimi görmem lazım yoksa başka türlü içim rahat etmiycek hep kafamda kuruyorum yoksa kızlar sızde benim için dua edin nolur bazı arkadaşlarla konuşmuştum burda bilirle nagi mandalina ates88 perdurable vs vs sayamadıgm k.bkmayın 58:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…