Ben ilk zamanlarda bulantidan sayica azaltmistim.... bulanti bitince yine hoooop eskiye dondum vijdan yapsamda neye yarar....en iyisi kurtulmak dedim bu iki haftadir agzima dahi surmedim....günde 1 tane dahi olsa halen sigara içen var mı aramızda ??
20 hatta 23-24 haftaya kadar yolu var. Sen daha 15tesin. Hissetsen bile emin olamazsin. Ben yarin 20.haftaya basliyorum ancak hissetmeye basladim o da cok dikkat edersem hissediyorum yani.. Kafaya takip da kendini germe. Allaha emanet meleklerimiz. Bisey olmus mudur diye dusunursek doguma kadar gun gecmez
Ayni fikirdeyim canimBende hicbirini yaptirmadim taramalarin.hicbise degismeyecegi icin sadece 9 ay kabus gibi gececekti.
haklısın ama bişey daha sorcam peki o ilk hissettiğim herkesin bebeğin hareketlerini hissediyosun dedikleri şeyler neydi hissetmiyomuymuşum yanlış alarmmıymış??
Canlar ciiimleten günaydınnn
Canlar ciiimleten günaydınnn
kalbim küt küt çarpıyo gülüm,yine saçma rüyalar,fikirler...9:20 de dr gitcem bi anlatiyim bakalım daha önce böle hastası olmuş muGunaydin bayan stresbugun nasilsinn
kalbim küt küt çarpıyo gülüm,yine saçma rüyalar,fikirler...9:20 de dr gitcem bi anlatiyim bakalım daha önce böle hastası olmuş mu
inşallah işe yarar bunu o kadar istiyom ki,2 gündür bu sefer de bebeğim iyi mi diye kafaya takmaya başladım,jinekl.randevumu da 13üne aldım,bi an önce gitmek istedim,benim dr inanılmaz yoğun sıra gelmiyo,köylerden bile ona geliyolar,önceden bayan dr da ısrar ederlerdi,şimdi durumlar değişiyo gibiOhooo o ruyalari hic sorma zatenbenimkiler 3sezonluk dizi olcak kapasitede git bakalim insallah rahatlarsin canim. Ben de bugun asiya gitcem
inşallah işe yarar bunu o kadar istiyom ki,2 gündür bu sefer de bebeğim iyi mi diye kafaya takmaya başladım,jinekl.randevumu da 13üne aldım,bi an önce gitmek istedim,benim dr inanılmaz yoğun sıra gelmiyo,köylerden bile ona geliyolar,önceden bayan dr da ısrar ederlerdi,şimdi durumlar değişiyo gibi
kuşum hani herkeste böle mi bilmiyom ama gebelik belirtilerim azaldı,bulantı binde bir,uyku hali de haftada bir :2: kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyo arada,bebişi daha hissetmiyom,işte merak ediyom ben de,dr beni 20sinden sonra bekliyodu ama ben 2li testi 15 ocakta yaptırdım,bir ay olacak gideyim diyomBebegim iyi mi tedirginligi hepimizde var canim bende elimde olsa hergun gorsem ertesi gune kadar yine catlarim meraktan) kendimi frenleyip 4haftada 1 gidiyorum esim sayesinde senin buyuk bulusmaya az kalmis,13une ne kaldiki surda
Bebegim iyi mi tedirginligi hepimizde var canim bende elimde olsa hergun gorsem ertesi gune kadar yine catlarim meraktan) kendimi frenleyip 4haftada 1 gidiyorum esim sayesinde senin buyuk bulusmaya az kalmis,13une ne kaldiki surda
durumlar bendede aynı bir haftadır öyle rahatımki hiç bi belirti kalmadı ne mide bulantısı ne ağrı enerjim üst seviyede malum göbekte daha yok öyle koşuşturup duruyorum çoğu zaman unutuyorum hamiş olduğumu
sonuç bu durum beni çok endişelendiriyor mutlu olmam gerekirken hep tedirginim, korkuyorum bişimi oldu diye hiç tepki yok hergün doktora gidesim geliyor kendimi firenliyorum.
kuşum hani herkeste böle mi bilmiyom ama gebelik belirtilerim azaldı,bulantı binde bir,uyku hali de haftada bir :2: kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyo arada,bebişi daha hissetmiyom,işte merak ediyom ben de,dr beni 20sinden sonra bekliyodu ama ben 2li testi 15 ocakta yaptırdım,bir ay olacak gideyim diyom
durumlar bendede aynı bir haftadır öyle rahatımki hiç bi belirti kalmadı ne mide bulantısı ne ağrı enerjim üst seviyede malum göbekte daha yok öyle koşuşturup duruyorum çoğu zaman unutuyorum hamiş olduğumu
sonuç bu durum beni çok endişelendiriyor mutlu olmam gerekirken hep tedirginim, korkuyorum bişimi oldu diye hiç tepki yok hergün doktora gidesim geliyor kendimi firenliyorum.
kuşum hani herkeste böle mi bilmiyom ama gebelik belirtilerim azaldı,bulantı binde bir,uyku hali de haftada bir :2: kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyo arada,bebişi daha hissetmiyom,işte merak ediyom ben de,dr beni 20sinden sonra bekliyodu ama ben 2li testi 15 ocakta yaptırdım,bir ay olacak gideyim diyom
Merhaba kizlar ben IKILI TESTIMI YAPTIM NORMAL ÇIKTI dr DAHA SONUCU GORMEDEN DORTLU TEST ICIN GUN VERDİ BEN KARARSIZIM YAPTiRAN VARMI ben oglumda sadece ikili test yaptırmistim bilmiyorum ya sonuc riskli çıkanlar da amniyosta temiZ cikiyomus o zaman ne gerek var Kıyamam ben sonuçta hayir yaptirirsam stresle bekleyeceğim sonucu siz ne yaptiniz yaptirdinizmi
Karnım öyle gerkin ki 3 gündür anlatamam.. çok rahatsız edici bi his bu ya, yırtılcak gibi hissediyorum :26:
kızlar bişey sorcam size önemli
toxoplasma rubella ve cmv bu üç testi aranızda yaptıran yaptırmayan varmı
benden dr ilk hamile kaldığım zaman istemişti bu testleri hamilelikte herkezden istenen testler diye biliyorum merak ettim şimdi sizler yaptırdınz mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?