2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Buyuyor herhalde senin sipa cildin kuru mu canim ondan da geriliyor olabilirsin nemlendirici biseyler sur istersen. Bu arada senin kontrolun de mi pazartesiydi yanlis mi hatrladim

evet bişeyler kullanmaya başlasam iyi olacak, cildim kurudur evet. kontrol pazartesiydi ama bebiş bacağının arasına kordonu aldı cinsiyet belli olmadı malesef

ya bende rahatlim ama sağlıkla diyorum benim yurucek gücüm yok inanın 5 dakika yürüyemiyorum görmeniz lazım halimi ve hala yemek yiyemiyorum coook az oda zorla bende rahatlim yaaa nefes problemimde var bakalım dr. ne diyecek bu hafta içi gitmem lazım aman ben randevumu alim en iyisi

herkeşciklere günaydın
sabah sağlık ocağına gittim kan verdim bebişimin kalp atışlarını dinledik çok şükür hemşire gayet iyi oldupunu söyledi
13:30 da doktorumuza randevumuz var üçlü testimiz yapılcak çok heycanlıyım bugün için çünkü ilk defa 15 gündür bebişimi göremedim çok özledim inş herşey yolundadır
sizler nasılsınız

hadi güzel haberlerle gel anlat bize bebisin kac cm olmuş kac kilo olmuş(pardon gr. kız daha)
bende elimde cubuk kraker tek yediğim sey o içim dışıma cıktı bebişimde doğunca anne sutu yerine cubuk isterim diye aglarmıs

Gunaydin pipicanimin arkadasinin anasi ayy bnde bugun saglik ocagna gitcem kontrolume de daha var kalp atislarimizi dinlerler mi acabaaa ateste gordum canim cekti diyim hemsireye

geçmedimi hala bulantılar ya cubuk krake ne kadar tutcak caım ya bende kan vercem diye ac gittim yolda gelirken bişey aldım kahvalılık evde hemen yiyim dedim dayanamadım valla yiye yiye geldim eve sabahları acayip aç uyanıyorum inş güzel şeyler anlatırıum geldiğimde sağol tatlım

Gunaydin pipicanimin arkadasinin anasi ayy bnde bugun saglik ocagna gitcem kontrolume de daha var kalp atislarimizi dinlerler mi acabaaa ateste gordum canim cekti diyim hemsireye

hehehe pipicanımın arkadaşının annesi seniiii:))) dinletir belkim ya ben hemşireye sordum bu alet zararlımı benzararlı diye duydum dedeim hayır bunun hiç bir zararı yok dedi doppler değilmiş o bu pille çalışan ufak bi alet ışın falan yok bunda dedi 130 140 kalp atışı dedi ama ilk zor buldu yerini korktum bende sonra pıtpıtpıt duyunca rahatladım çok şükür bakalım dr aşı vurul derse aşı gitcem öğleden sonra tekrar bide şeker yüklemesi ne zaman yaptırcaksınız sağlık ocağı bana 20. haftada yapcaz demişti onuda dr sorcam bugün ay bugün dr sorcak çok şey var not ettim hepsini unutuyom yoksa

Kizz senin saglik ocagi neden hep kostur kostur gidiyo yaa) heryer 24ten sonra yapiyo seker yuklemesini, acaba buyuk pipilere daha mi once oluyo ki

Kizz senin saglik ocagi neden hep kostur kostur gidiyo yaa) heryer 24ten sonra yapiyo seker yuklemesini, acaba buyuk pipilere daha mi once oluyo ki

böööööööööööööööö
ne bilim kız ya teeeeee ilk hamileyken sağlık ocağına gittiğimde bana yapılcaklar diye bi kağıt vermişlerdi orda şeker yüklemesi 20 hafta yazıyodu diye hatırlıyom sanki hiç bakmadım da bi daha bakayım o kağıda da hem doktoruma sorcam o ne zaman nerse o zaman yapcam

geldim kızlar doktor hanım,beni anladığını ve tedvinin günde 3 öğün kötek olduğunu söyledi.. eşimle beraber psikoterapi görebileceğimi dedi.ilaç veremeyeceğini ben de biliyorum,şu an yürüyen bir mucizesin sen üstelik çok güzelsin falan,entelsin neden kendine karşı kendini küçük düşürüyon falan dedi,

canım selam,gittin mi doktora

canım selam,gittin mi doktora

miribaaaa yok canım doktoruma 13:30 randefumuz sabah sağlık ocağına gittim kan verdim oğluşumun kalp atışlarını dinledi hemşire de öle doktor saatimi heycanla bekliyorum valla
sen gitmişsin gelmişsin hadi bakalım nasıl fayda olcak gibi mi doktorunun dediklerine de katılıyorum ayrıca

heyyy psikoo inşalllaah iyi olan bebişlerimiz için her gün bişeyler kuruyoz kimse bizim elimize su dökemez bu konuda,hedi bi gel de bakalım nasılmış durumlar,bizim evlere ultrs.cihazı şart oldu,bi de ondan anlayan biri

kuşum ben de katılıyom tabi dr ama biyokimyasal olduğu için kadın bişey yapamadı,sağlık ocağında kalp atışı dinlendiğini bilmiyodum,acaba benim kayıtlı olduğum yerde de var mıdır:44:

sonunda biri cevap verdi bana aşk olsun vallaha neyse ben bekleyemiycem haftayı yarını bile şuan zor bekliyorum bn yaaa cnm senin adınadsa sevindim yaniii ooohh bebeişde iyimiş ne güzel bende bi görsem içim rahatlasa valla işyeindeyim patlıycam şimdi :84::84::84::84::84::84:

kuşum ben de katılıyom tabi dr ama biyokimyasal olduğu için kadın bişey yapamadı,sağlık ocağında kalp atışı dinlendiğini bilmiyodum,acaba benim kayıtlı olduğum yerde de var mıdır:44:
sağlık ocağı bana ilk gittiğim zaman daha demişti 4 aydan sonra biz burda kalp atışlarını dinleyebiliyoruz diye bugün de kan verirken dedim kalp atışlarını dnlicez mi dinlicez dedi ufak bi alet bu tansiyon aletleri olurya öle bişey ucu kalem gibi varsa sağlık ocağında o alet dinlerle tabi sen gittiğin zaman bi sor istersen

canımcım benim baktım şimdi o kağıda da 24-26 haftalar şeker yüklemesi yazıyomuş benim aklımda 20 kalmış hep nedense ondan sonra da bişey yazmıyo zaten en son 24-26 şeker yüklemesi yazıyo 20-22 ayrıntılı usg yazıyo okaaa

inşallah için rahatlar :) ama bence fır fır dönüyodur içeride :)

oohhh maşallah ona :) bende çokk özledimm benim daha 3 hafta var gitmeme acaba başka biyerden randevu alsammı die düşünyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…