- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
Buyuyor herhalde senin sipacildin kuru mu canim ondan da geriliyor olabilirsin nemlendirici biseyler sur istersen. Bu arada senin kontrolun de mi pazartesiydi yanlis mi hatrladim
evet bişeyler kullanmaya başlasam iyi olacak, cildim kurudur evet. kontrol pazartesiydi ama bebiş bacağının arasına kordonu aldı cinsiyet belli olmadı malesef
Hadi yaaa yaramaza bak senn) biraz daha merak etcez o zamann hep beraber
Günaydın Kızlar
Merak etmeyin artık hamileliğin balayı dönemine giriyormuşuz, olumsuz belirtilerin ortadan kalkması iyi bir şey, bebekleriniz iyidir merak etmeyinBen de epey zamandır kendimi iyi hissediyordum pazartesi gittiğimde doktora her şeyi çok iyi, düşük riski de ortadan kalkmış, bebek yukarıya doğru dedi içimi rahatlattı, artık bebeklerimiz büyümeye başladı biz de rahatlayacağız
oğluşa benziyo gibi dedi doktorumuz ama kemik yapısına baktı sanırımpipisini göremedik yani
herkeşciklere günaydın
sabah sağlık ocağına gittim kan verdim bebişimin kalp atışlarını dinledik çok şükür hemşire gayet iyi oldupunu söyledi
13:30 da doktorumuza randevumuz var üçlü testimiz yapılcak çok heycanlıyım bugün için çünkü ilk defa 15 gündür bebişimi göremedim çok özledim inş herşey yolundadır
sizler nasılsınız
herkeşciklere günaydın
sabah sağlık ocağına gittim kan verdim bebişimin kalp atışlarını dinledik çok şükür hemşire gayet iyi oldupunu söyledi
13:30 da doktorumuza randevumuz var üçlü testimiz yapılcak çok heycanlıyım bugün için çünkü ilk defa 15 gündür bebişimi göremedim çok özledim inş herşey yolundadır
sizler nasılsınız
geçmedimi hala bulantılar ya cubuk krake ne kadar tutcak caım ya bende kan vercem diye ac gittim yolda gelirken bişey aldım kahvalılık evde hemen yiyim dedim dayanamadım valla yiye yiye geldim eve sabahları acayip aç uyanıyorum inş güzel şeyler anlatırıum geldiğimde sağol tatlımhadi güzel haberlerle gel anlat bize bebisin kac cm olmuş kac kilo olmuş(pardon gr. kız daha)
bende elimde cubuk kraker tek yediğim sey o içim dışıma cıktıbebişimde doğunca anne sutu yerine cubuk isterim diye aglarmıs
Gunaydin pipicanimin arkadasinin anasiayy bnde bugun saglik ocagna gitcem kontrolume de daha var kalp atislarimizi dinlerler mi acabaaa ateste gordum canim cekti diyim hemsireye
geçmedimi hala bulantılar ya cubuk krake ne kadar tutcak caım ya bende kan vercem diye ac gittim yolda gelirken bişey aldım kahvalılık evde hemen yiyim dedim dayanamadım valla yiye yiye geldim eve sabahları acayip aç uyanıyorum inş güzel şeyler anlatırıum geldiğimde sağol tatlım
hehehe pipicanımın arkadaşının annesi seniiii:))) dinletir belkim ya ben hemşireye sordum bu alet zararlımı benzararlı diye duydum dedeim hayır bunun hiç bir zararı yok dedi doppler değilmiş o bu pille çalışan ufak bi alet ışın falan yok bunda dedi 130 140 kalp atışı dedi ama ilk zor buldu yerini korktum bende sonra pıtpıtpıt duyunca rahatladım çok şükür bakalım dr aşı vurul derse aşı gitcem öğleden sonra tekrar bide şeker yüklemesi ne zaman yaptırcaksınız sağlık ocağı bana 20. haftada yapcaz demişti onuda dr sorcam bugün ay bugün dr sorcak çok şey var not ettim hepsini unutuyom yoksa
Kizz senin saglik ocagi neden hep kostur kostur gidiyo yaa) heryer 24ten sonra yapiyo seker yuklemesini, acaba buyuk pipilere daha mi once oluyo ki
Günaydınnn,,,
aynı şeyleri ben de yaşıyorum en ufak sinirim de de etkilenir mi diye çok korkuyorumbütün belirtiler ben de gitti :) ama benim karnım çıktı baya . evimle durak arası baya uzak bugün iki defa üç defa dinlene dinlene gittim eşimle de çok iyi değiliz ev durumları nedeniyle etkilenecek diye çok korkuyorum ama kafamda ki tilkileri de atamıyorum 22 şubat randevu çok zaman var daha doğana kadar tedirginlik gitmeyecek o kesin
geldim kızlar doktor hanım,beni anladığını ve tedvinin günde 3 öğün kötek olduğunu söyledi..Kizlaaaarr zaten heryerde yazan her doktorun soyledigi bu degil mi 3ay bittiginde illa bi rahatlama oluyo bulanti halsizlik uyku geciyo.hemen kotu dusunmeyin valla ben kendimi boyle teskin ediyorum yoksa stres stres bebeklerimizi uzcez. Artik hamileligin keyfini surme zamanimiz yaaa karnimiz burnumuza gelene kadar boyle rahat olcazz belirti beklemeyin her zaman
Basta kendim olmak uzre siddetle tavsiye ediyorum, SAKİN OLALIM
canım selam,gittin mi doktoraböööööööööööööööö
ne bilim kız ya teeeeee ilk hamileyken sağlık ocağına gittiğimde bana yapılcaklar diye bi kağıt vermişlerdi orda şeker yüklemesi 20 hafta yazıyodu diye hatırlıyom sanki hiç bakmadım da bi daha bakayım o kağıda da hem doktoruma sorcam o ne zaman nerse o zaman yapcam
canım selam,gittin mi doktora
günaydın kızlar
ben dayanamadım yarın için dr ma randevu aldım normalde haftaya 12 subatta ydı kontrolum ama dayanamadım işte napim..ben 3 gündür hergün 1 defa cıkarıyorum normalde hiç olmayan kusmalarım 4 ayında basladı sonra hemen geciyo tabi ama tedirgin oluyom işte bebeğimi görmem lazım yoksa başka türlü içim rahat etmiycek hep kafamda kuruyorum yoksa kızlar sızde benim için dua edin nolur bazı arkadaşlarla konuşmuştum burda bilirle nagi mandalina ates88 perdurable vs vs sayamadıgm k.bkmayın 58:
kuşum ben de katılıyom tabi dr ama biyokimyasal olduğu için kadın bişey yapamadı,sağlık ocağında kalp atışı dinlendiğini bilmiyodum,acaba benim kayıtlı olduğum yerde de var mıdır:44:miribaaaa yok canım doktoruma 13:30 randefumuz sabah sağlık ocağına gittim kan verdim oğluşumun kalp atışlarını dinledi hemşire de öle doktor saatimi heycanla bekliyorum valla
sen gitmişsin gelmişsin hadi bakalım nasıl fayda olcak gibi mi doktorunun dediklerine de katılıyorum ayrıca
heyyy psikoo inşalllaah iyi olan bebişlerimiz için her gün bişeyler kuruyoz kimse bizim elimize su dökemez bu konuda,hedi bi gel de bakalım nasılmış durumlar,bizim evlere ultrs.cihazı şart oldu,bi de ondan anlayan biri
sağlık ocağı bana ilk gittiğim zaman daha demişti 4 aydan sonra biz burda kalp atışlarını dinleyebiliyoruz diye bugün de kan verirken dedim kalp atışlarını dnlicez mi dinlicez dedi ufak bi alet bu tansiyon aletleri olurya öle bişey ucu kalem gibi varsa sağlık ocağında o alet dinlerle tabi sen gittiğin zaman bi sor istersenkuşum ben de katılıyom tabi dr ama biyokimyasal olduğu için kadın bişey yapamadı,sağlık ocağında kalp atışı dinlendiğini bilmiyodum,acaba benim kayıtlı olduğum yerde de var mıdır:44:
Kizz senin saglik ocagi neden hep kostur kostur gidiyo yaa) heryer 24ten sonra yapiyo seker yuklemesini, acaba buyuk pipilere daha mi once oluyo ki
günaydın kızlar
ben dayanamadım yarın için dr ma randevu aldım normalde haftaya 12 subatta ydı kontrolum ama dayanamadım işte napim..ben 3 gündür hergün 1 defa cıkarıyorum normalde hiç olmayan kusmalarım 4 ayında basladı sonra hemen geciyo tabi ama tedirgin oluyom işte bebeğimi görmem lazım yoksa başka türlü içim rahat etmiycek hep kafamda kuruyorum yoksa kızlar sızde benim için dua edin nolur bazı arkadaşlarla konuşmuştum burda bilirle nagi mandalina ates88 perdurable vs vs sayamadıgm k.bkmayın 58:
herkeşciklere günaydın
sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?