- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
evet telefonla aradım sordum,evet dinliyoz dedi evimin olduğu sokakta zaten,uygun zamanda giderim artık,kızlar o şeker yüklemesi de çirkin bişiymiş ya,yemekte de kızarmış hamsi varmış hiç de sevmem ama bebiişş için yiycem mecburrsağlık ocağı bana ilk gittiğim zaman daha demişti 4 aydan sonra biz burda kalp atışlarını dinleyebiliyoruz diye bugün de kan verirken dedim kalp atışlarını dnlicez mi dinlicez dedi ufak bi alet bu tansiyon aletleri olurya öle bişey ucu kalem gibi varsa sağlık ocağında o alet dinlerle tabi sen gittiğin zaman bi sor istersen
canımcım benim baktım şimdi o kağıda da 24-26 haftalar şeker yüklemesi yazıyomuş benim aklımda 20 kalmış hep nedense ondan sonra da bişey yazmıyo zaten en son 24-26 şeker yüklemesi yazıyo 20-22 ayrıntılı usg yazıyo okaaa
ya bana cvp verin kızlar ya önemli
oohhh maşallah ona :) bende çokk özledimm benim daha 3 hafta var gitmeme acaba başka biyerden randevu alsammı die düşünyorum.
iyi hadi müsait olduğun zaman gidersin sende. ben balıktan tiksindim hamilelikte balık çok önemli biliyorum ama ben yiyemedim ya yarasın bebişeevet telefonla aradım sordum,evet dinliyoz dedi evimin olduğu sokakta zaten,uygun zamanda giderim artık,kızlar o şeker yüklemesi de çirkin bişiymiş ya,yemekte de kızarmış hamsi varmış hiç de sevmem ama bebiişş için yiycem mecburr
sağol cvp için canım ben yaptırdım daha 5 haftalıktık bi arkadaş için sormuştum teşekkür ederizcanım bu testler mutlaka yaptırılmalı,hatta hamile kalındığını öğrendiğin an yaptıracağın testler arasında. dr'una bir danış istersen.
kızlar kızlar nasılsınız ben cılgınlar gıbı alıs verıs yapıyorum sağlık ve guzellık sıtesınden ınanın bıcok yerden cok daha uygun fıyatı Allah razı olsun faceden bıarkadas soyledı yarı yarıya geldı fıyatlar ve sebamedın banyo urunlerınin hepsini aldım chicconun tırnak makası setını burun temızleme aspiratorunu ay sayamayacagım bussuru sey sıparıs verdım lierac çatlak kremı ve Lansinoh meme kremını ve gogus pedını banyo fılesını gunesl kremını kulak çubugunu falan aldın erken mı oldu bılemedım ama bozulmazlar demı bu sampuanlar yağlar falan
http://passiflora-rapunzel.blogspot.com.tr/2012/01/umarm-hediyeni-begenirsin.html?m=1 bebek okuyunca aklima sen geldin :))kuşum ben de katılıyom tabi dr ama biyokimyasal olduğu için kadın bişey yapamadı,sağlık ocağında kalp atışı dinlendiğini bilmiyodum,acaba benim kayıtlı olduğum yerde de var mıdır:44:
ya bana cvp verin kızlar ya önemli
kızlar kızlar nasılsınız ben cılgınlar gıbı alıs verıs yapıyorum sağlık ve guzellık sıtesınden ınanın bıcok yerden cok daha uygun fıyatı Allah razı olsun faceden bıarkadas soyledı yarı yarıya geldı fıyatlar ve sebamedın banyo urunlerınin hepsini aldım chicconun tırnak makası setını burun temızleme aspiratorunu ay sayamayacagım bussuru sey sıparıs verdım lierac çatlak kremı ve Lansinoh meme kremını ve gogus pedını banyo fılesını gunesl kremını kulak çubugunu falan aldın erken mı oldu bılemedım ama bozulmazlar demı bu sampuanlar yağlar falan
ya bende rahatlim ama sağlıkla diyorum benim yurucek gücüm yok inanın 5 dakika yürüyemiyorum görmeniz lazım halimi ve hala yemek yiyemiyorum coook az oda zorla bende rahatlim yaaa nefes problemimde var bakalım dr. ne diyecek bu hafta içi gitmem lazım aman ben randevumu alim en iyisi
herkeşciklere günaydın
sabah sağlık ocağına gittim kan verdim bebişimin kalp atışlarını dinledik çok şükür hemşire gayet iyi oldupunu söyledi
13:30 da doktorumuza randevumuz var üçlü testimiz yapılcak çok heycanlıyım bugün için çünkü ilk defa 15 gündür bebişimi göremedim çok özledim inş herşey yolundadır
sizler nasılsınız
geldim kızlar doktor hanım,beni anladığını ve tedvinin günde 3 öğün kötek olduğunu söyledi..eşimle beraber psikoterapi görebileceğimi dedi.ilaç veremeyeceğini ben de biliyorum,şu an yürüyen bir mucizesin sen üstelik çok güzelsin falan,entelsin neden kendine karşı kendini küçük düşürüyon falan dedi,
off şuan okadar kötüyüm ki çok şükür bebeğimle ilgili değil işle ilgili canım okadar sıkkınki yerimde durasım yok gidip istifa edesim yada eve gidip temmuza kadar uyuyasım var çoğu zaman bayan olarak kendimizi neden bukadar öne çıkarttımıza kızıyorum. Niye çalışma hayatına girdimki niye kariyer diye tutturuyorumki al işte evdeki sorumluluklar yetmezmiş gibi iştede yüklenin bayanlara düşmanız sanki takdir yok şikayet var sanki bizim maaş onların cebinden çıkıyor.
Sen yemek yemiyorsun ya ondan bu kadar halsizsin canım normal yani, bari vitamin kullanıyor musun? Çok önemli bu.
Günaydın canım, güzel haberlerle gel inşallah
canım ya işte bu beni mahfediyor cunku vitamin ilacınada tepki verdim alamıyorum sinir diye birsey kalmadı bende artık ve ilaç alamıyorum ve artık sadece ilaç alamamakda değil olay psikolojik problemleride oluşturdu ya acmim ağzımı zira cok sinirlerim bozuk
Tühh yaa niye böyle oldu kiİlaç kullanamaman çok kötü, doktora gidicem diyordun ne oldu peki? Doktorun ne öneriyor?
Rica ederim canım, aklımda kalan arkadaşlarımı merak ediyorum hepAman sen ve bebeğin iyi olsun da az geliver önemli değil, zaten biz de topikten biraz uzak kaldık, çoğunluk facedeki gruptan görüşüyoruz, facein varsa sen de gel tatlım
Ben de biraz önce günlükten öğrendim kızın olacağını, biz de dün öğrendik çok mutlu olduk
dr. unu dinle derim ve kuruntuları bırak artık
simdi bende sanırım yarın psikiyatriste gideceğim bakalım yarın belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?