2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
evet telefonla aradım sordum,evet dinliyoz dedi evimin olduğu sokakta zaten,uygun zamanda giderim artık,kızlar o şeker yüklemesi de çirkin bişiymiş ya,yemekte de kızarmış hamsi varmış hiç de sevmem ama bebiişş için yiycem mecburr

off şuan okadar kötüyüm ki çok şükür bebeğimle ilgili değil işle ilgili canım okadar sıkkınki yerimde durasım yok gidip istifa edesim yada eve gidip temmuza kadar uyuyasım var çoğu zaman bayan olarak kendimizi neden bukadar öne çıkarttımıza kızıyorum. Niye çalışma hayatına girdimki niye kariyer diye tutturuyorumki al işte evdeki sorumluluklar yetmezmiş gibi iştede yüklenin bayanlara düşmanız sanki takdir yok şikayet var sanki bizim maaş onların cebinden çıkıyor.

kızlar kızlar nasılsınız ben cılgınlar gıbı alıs verıs yapıyorum sağlık ve guzellık sıtesınden ınanın bıcok yerden cok daha uygun fıyatı Allah razı olsun faceden bıarkadas soyledı yarı yarıya geldı fıyatlar ve sebamedın banyo urunlerınin hepsini aldım chicconun tırnak makası setını burun temızleme aspiratorunu ay sayamayacagım bussuru sey sıparıs verdım lierac çatlak kremı ve Lansinoh meme kremını ve gogus pedını banyo fılesını gunesl kremını kulak çubugunu falan aldın erken mı oldu bılemedım ama bozulmazlar demı bu sampuanlar yağlar falan

oohhh maşallah ona :) bende çokk özledimm benim daha 3 hafta var gitmeme acaba başka biyerden randevu alsammı die düşünyorum.

valla benim kendi doktorumuz ayda bir çağırıyo ben dayanamıyorum valla başka yerlere de gidiyorum görüyorum 1 ayı geçti kendi doktoruma gitmiyodum ama o yüzden bugün başka heycanlıyız inş herşey yoludnadır ve güzel geçer bence sende dayanamıyosun git başka bi yere yani hareketler başlasa düzenli olarak bu kadar panik olmayız diyorum ama halan düzenli hareeket hissetmediğimizden snaırım bi telaşımız
iyi hadi müsait olduğun zaman gidersin sende. ben balıktan tiksindim hamilelikte balık çok önemli biliyorum ama ben yiyemedim ya yarasın bebişe

canım bu testler mutlaka yaptırılmalı,hatta hamile kalındığını öğrendiğin an yaptıracağın testler arasında. dr'una bir danış istersen.
sağol cvp için canım ben yaptırdım daha 5 haftalıktık bi arkadaş için sormuştum teşekkür ederiz

güle güle kullan tatlım hepicinide bozulcanı sanmıyorum ya bende şampuan almaya başladım çünkü hatta daha 2 aylık falandık indirim yakalamıştım bende almıştım alışverişe başladın mı kendini alıkoyamıyosun dikkat et fazla kaptırma kendini

ya bana cvp verin kızlar ya önemli

canım sitelerin isimlerini paylaşabilir misin? bende çatlaklar için baya araştırma içerisindeyim. aslında dün dr'um sadece badem yağının çok yararı olabilieceğini söyledi ama lierec yada mustela diye araştırdım birçok yerde?

Sen yemek yemiyorsun ya ondan bu kadar halsizsin canım normal yani, bari vitamin kullanıyor musun? Çok önemli bu.

Günaydın canım, güzel haberlerle gel inşallah

dr. unu dinle derim ve kuruntuları bırak artık
simdi bende sanırım yarın psikiyatriste gideceğim bakalım yarın belli olacak

canım iş yeri için kendini ve bebişini sıkıntıya sokma lütfen deymıyor çünkü

Sen yemek yemiyorsun ya ondan bu kadar halsizsin canım normal yani, bari vitamin kullanıyor musun? Çok önemli bu.

Günaydın canım, güzel haberlerle gel inşallah

canım ya işte bu beni mahfediyor cunku vitamin ilacınada tepki verdim alamıyorum sinir diye birsey kalmadı bende artık ve ilaç alamıyorum ve artık sadece ilaç alamamakda değil olay psikolojik problemleride oluşturdu ya acmim ağzımı zira cok sinirlerim bozuk

Tühh yaa niye böyle oldu ki İlaç kullanamaman çok kötü, doktora gidicem diyordun ne oldu peki? Doktorun ne öneriyor?

Tühh yaa niye böyle oldu ki İlaç kullanamaman çok kötü, doktora gidicem diyordun ne oldu peki? Doktorun ne öneriyor?

yarın sabah dr. a gidicem kadın doğuma tahlil yapılıcak sonuca gore alerji Dr.una gorunucem ama artık ilaç almakdan cok korkuyorum atak yasamak istemiyorum cok korkuyorum psikiyatristde uygunsa onunlada gorusucem anestezisti tanıyoruz neyseki görüşelim demiş konuşalım demiş
folik asit ilacını bir kere içtim ondada yanlızdım ve oyle bir hal aldımki apartmanın kapısına zor gittim kapıyı açtım ve yere yığıldım biri beni bulur dedim neyse canınızı sıkmim cunki gerçekten moralim cok bozuk

tünaydın arkadaşlar
geçen gün konuşmalarda tetanoz aşısı vardı.Tetanoz aşısı konusunda her doktorun tutumu farklı ben çapada ve aynı zamanda özel bir doktorda takibimi yaptırıyorum.Her ikisi de tetanoz aşısı yaptırmıyor.Önceki gebeliğim de de yaptırmamıştım bu gebeliğimde de yaptırmıcam.Çok stres yapmaya gerek yok bence.Bu arada idrar yolu enfeksiyonu ve mantar enfeksiyonunu asla es geçmeyin hemen tedavisini yaptırın çok önemli bir durum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

biraz evvel internetten hastane cıkıslarına baktım ne kadar güze seyler var dimi ay biraz kendime gelim alısverise verim kendimi diyorum eee kadınız nede olsa en iyi moral verici dimi alışveriş gerçi yarın cinsiyetimizide öğrenirsek süper olur yanimm

merhaba güzel annelerr bende aranızda yeniyim uzun zamandır takip ediyorum aslında ama yazmak için anca fırsatım oldu hepinize musmutluu hamilelikler diliyorum inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalımm
bende prenses bekleyen nadir annelerdenim
Nektar beni de listeye eklermisin
yas 23 ilk bebişim şehir kocaeli sat 21-10-2013 bdt 28-07-2014 cinsiyet kız

Sağolasın canım face çok aktif kullanmıyorum ama gelirim olmazsa Sizin cinsiyet kesin mi? Bize üç seferdir kız diyolar ama kesin demediler hiç, göstermiyo falan dediler önce, sonra da kız dediler. :26:

dr. unu dinle derim ve kuruntuları bırak artık
simdi bende sanırım yarın psikiyatriste gideceğim bakalım yarın belli olacak

sağol gülüm hayırdır senin canını sıkan ne merak ettim,sen de yakın zamanda zor günler geçirdin,hayatta herşey bizim için elbette ama bu biyokimyasal durum bizleri daha hassas yapıyor kaul etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…