2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Canim bende 3 ay ilaclara devam edicem coraspin clexane prolunto depan vede elevit ben bunlari kullaniyrum. Hic korkma yat dinlen ayaklarini dik ama tmm mi korkmana grrek yok bence

hayırlı günler bende eylul ayında tüp bebek ile hamile kaldım inş. kucagımıza almakta nasip olur.. benım tansıyonum yuksleıyon doktor da bana coraspin verdi. birde progestan verdi inş. hep birlikte kucağımıza alırız..

Hosgeldn canm ins kucagimiza alirz bebislerimzi kac haftaliksn cnm

ilk denememdi we ek emrio werildi cnm şu an hamileyim.sevil cnm bn sadece jel folik asit we witamn kullnyrm.bana hiç ilaç wermedi dr. şmd şüphelendm bak o ilaçlar ne için werdi sana

sürekli yat die bişi demedi normal hamilelerden bi farkın ok onlar neye dikkat ediosa sende ona ediceksin ağır kaldırma kendini yorma dedi sadece. sana sürekli yat mı dedi

ne güzel bi haber canım maşallah rabbim inş bizlerde bu günleri göstersin kanaman için de üzüldüm canım inş fazlalaşmaz dikkat et kendine

bende coraspirin folikasit glifor progesteron ve crınınona jel kıllanıyorum

seninde ilk mi canım hayırlı olsun

ilk denememdi we ek emrio werildi cnm şu an hamileyim.sevil cnm bn sadece jel folik asit we witamn kullnyrm.bana hiç ilaç wermedi dr. şmd şüphelendm bak o ilaçlar ne için werdi sana

estraformu tutunması için dedi doktor diğerleri ile ilgili ayrıntı vermedi tüp bebek doktorunun verdiklerine aynen devam et dedi

sürekli yat die bişi demedi normal hamilelerden bi farkın ok onlar neye dikkat ediosa sende ona ediceksin ağır kaldırma kendini yorma dedi sadece. sana sürekli yat mı dedi

bana da sürekli yatma dedi kanama doktordan geldikten sonra oldu zaten ilişkiler çok sık aralıklı olmasın dedi sonra gezmelere falan çok gitme evde geçir zamanını ve ağırlık kaldırma falan dedi

Belki sana demez canm bnim dusk tehlikem varmis sende otur oturdugun yrrde gtmeyiver:)) aynen benim evde ole bi tuvalete bide doktora gtmk icin kalkiyom napalm nazli bizimkiler.

aniden biri gelecek diye çok korkuyorum evin dagınıklığından sanırım bende hamileliğin arkasına sıgınıyorum malak gibi yatmak hoşumamı gidiyor ne bayram allahtan bişey olmazsa gidecem memlekete hatta ögleden sonra kayınannemle bayraklık alışverişi yaptık çocuk gibi elbise pabuç aldım kendime ay hiç babetim yokmuş onu fark ettim topuklulara güle güle artık...

gözün aydın canım aynı zmnda gecmişte olsun kafanı takıp bebeği üzme tatlım olurmuş ki arada kanama benim bi arkadasımın 9 ay boyunca kahve rengı çamur gibi akıntısı olmuş.ayaklarını dik yat olurmu

sağolasın evet canım tek embriyo seninki

Benim sadece toplama işlemim yapıldı daha. Yarın ya da Perşembe transfer olacak.
Bu Arada kızlar toplama işleminden sonra tuvaletimi tutmaya kalkarsan eğer çok sancı yapıyor normal mi bu?

bidiqperge
Benim sadece toplama işlemim yapıldı daha. Yarın ya da Perşembe transfer olacak.
Bu Arada kızlar toplama işleminden sonra tuvaletimi tutmaya kalkarsan eğer çok sancı yapıyor normal mi bu?
cnm pko msn bnde de aynısı olmuştu ohss den dolayı

Aynen bende ama napalim ttlm merakli degiliz yatmaya bebegimiz kcn katlancaz. Tabi sen rahatsin bayramlik aldin gezcen ben ne bayramligi evde yatarken bayram gecircem. Benmde hic babetim yok ya kiz topuklu gyemicez artik tuhh neyse bdnm yerimede gezersin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…