2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Çok teşekkür ederim kızlar,bütün iyi dilekleriniz için İnşallah hepimiz sağlıkla doğurur ve büyütürüz...Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,ama en zor yeriymiş :/

inş. canım sağlıkla kucağına alırsın darısı doğumu yakın olan arkadaşların başına. Allah yardımcınız olsun..

Merhaba kizlar bende 18+4 oldum bebeginizi hissedebiliyormusun kacinci haftada hissettiniz ben hic bir sey hissetmiyorum birde kan ilaci verdimi dr size bana vermedi daha hangi ilaclari kullaniyorsunuz

Canım ben netten baktım anladığım kadarıyla epiduralde belden aşağısı Spinal ise sadece bel bölgesi diye biliyorum canım..

ikisinde de belden asagi komple epiduralde bele bişey takiliyo katater denen ordan ilac veriliyo spinalde belden igne yapiliyo direk uyusuyosun benimki spinaldi gayet rahttim sadece basagrisi yapiyo onun icinde sabah aksam kahve ic demisti doktor o da geciriyodu zaten

Herkese merhaba 3 gün önce kontrolüm vardı,sonunda tarihimiz belli oldu :) 23 Temmuzda sezaryan olacak inşallah,yani 10 günüm kaldı.4 kiloya yakın doğacak sanırım,şu an 3,400 gr.

son ay gecmek bilmiyo hele de son hafta bi bakmissin bebegin kucaginda allah kolayligini veriyo annelik cok guzel

Canim Saol bilgi icin. Bize ne diyecek doktor bakalım

Merhaba hanımlar
bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ama sezaryen doğum yapmak istemiyorum
tedavi ile hamile kalıp normal doğum yapan yok mu acaba illaki sezaryen mi olması lazım

Merhaba kizlar bende 18+4 oldum bebeginizi hissedebiliyormusun kacinci haftada hissettiniz ben hic bir sey hissetmiyorum birde kan ilaci verdimi dr size bana vermedi daha hangi ilaclari kullaniyorsunuz

canım merak etme ilk hamilelikte daha geç hissetmeye başlıyormuşsun tahmini 20-23. haftalarda falan

Merhaba hanımlar
bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ama sezaryen doğum yapmak istemiyorum
tedavi ile hamile kalıp normal doğum yapan yok mu acaba illaki sezaryen mi olması lazım

var tabiki normal yada sezeryan kişiye göre belirleniyor tüp bebek normal bebek farketmez eğer vücudun ve bebeğin konumu son haftalarda normal doğuma uygunsa normal olabilrsin

Spinal ile epidural arasındaki fark nedir kızlar....

canım epiduralde bele bir katater takılıyor serum gibi ilacı ordan veriyolar katater kalıyor ihtiyaç olursa tekrar ilacı ordan veriyolar spinalde ise yine belden iğneyle ilacı veriyor bişey takılmıyor ben spinal istiyorum daha sağlıklı diyolar

Bende 18+1 oldum bugun ve hala bebegimi hissedemiyorum açikcasi cok korkuyorum iki gundur belirtilerimde kayboldu sanki icim bos gibi zaten kiloda almadim 1 aydir ayni kilodayim bu aksam galiba doktora gidecem insallah bebegim yasiyordur

Cnm bende bugun 17 haftaya girdim ve hicbisey hissetmiyorum sanki hamile degilimmm (

Bu bebek hissetme me olayı bizimi buluyor yada biz tup bebek anne adayları çokmu korkuyoruz benim doktorum dün aynısını dedi sanki bebeğin çok hareketli degil diye sürekli dinleniyorum temizlik yemek bile yapmıyorum annem bakiyor çünkü acaba ben yorulmadigim icinmi bebek hareketli değil stres ten tansiyonum 14 olmuş

Kızlar tedirgin olmanıza gerek yok. 20. Haftadan itibaren rahat rahat hissedersiniz. Bende sizin gibiydim. Hiç cc hissedemiyorum diye acayip telaş yapıyordum. Simdi o kadar hareketli ki masallahhh. Doğumu bekliyoruz sabırsızlıkla.

Riskleri var deniliyor da ne bileyim

20 haftadan sonra rahat hissedersiniz.. Biz simdi 25 haftaligiz, karnımın icinde deprem oluyo resmen.. Gözle bile görülüyor hareket ettigi.. :)

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Riskleri var deniliyor da ne bileyim

canım her ameliyatın operasyonun riskleri vardır, ona bakarsan genel anestezi alıp uyanamayan beyin ölümü gerçekleşen insanlar var bence bu kadar evham yapmak iyi değil doktorun senin için en iyisini seçecektir zaten

20 haftadan sonra rahat hissedersiniz.. Biz simdi 25 haftaligiz, karnımın icinde deprem oluyo resmen.. Gözle bile görülüyor hareket ettigi.. :)

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen bi de bi kaç hafta sonra gör şuan uykuda hoplatıyo beni maşallah :)

inş. canım sağlıkla kucağına alırsın darısı doğumu yakın olan arkadaşların başına. Allah yardımcınız olsun..

Teşekkürler,siz de göz açıp kapayıncaya kadar doğum zamanına gelirsiniz inşallah

son ay gecmek bilmiyo hele de son hafta bi bakmissin bebegin kucaginda allah kolayligini veriyo annelik cok guzel

Eminim çok güzeldir,ondan bir şüphem yok :) ama 8 ay ceylan gibi sekip 9.ayda tuvalete bile zor gitmek insana koyuyo baya bi :) Son düzlükteyim 5-6 gün kaldı ha gayret diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…