Teşekkürler,siz de göz açıp kapayıncaya kadar doğum zamanına gelirsiniz inşallah
Eminim çok güzeldir,ondan bir şüphem yok :) ama 8 ay ceylan gibi sekip 9.ayda tuvalete bile zor gitmek insana koyuyo baya bi :) Son düzlükteyim 5-6 gün kaldı ha gayret diyorum...
canım her ameliyatın operasyonun riskleri vardır, ona bakarsan genel anestezi alıp uyanamayan
beyin ölümü gerçekleşen insanlar var bence bu kadar evham yapmak iyi değil doktorun senin için en iyisini seçecektir zaten
Kızlar tedirgin olmanıza gerek yok. 20. Haftadan itibaren rahat rahat hissedersiniz. Bende sizin gibiydim. Hiç cc hissedemiyorum diye acayip telaş yapıyordum. Simdi o kadar hareketli ki masallahhh. Doğumu bekliyoruz sabırsızlıkla.
20 haftadan sonra rahat hissedersiniz.. Biz simdi 25 haftaligiz, karnımın icinde deprem oluyo resmen.. Gözle bile görülüyor hareket ettigi.. :)
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm bende bugun 17 haftaya girdim ve hicbisey hissetmiyorum sanki hamile degilimmm(
Bu bebek hissetme me olayı bizimi buluyor yada biz tup bebek anne adayları çokmu korkuyoruz benim doktorum dün aynısını dedi sanki bebeğin çok hareketli degil diye sürekli dinleniyorum temizlik yemek bile yapmıyorum annem bakiyor çünkü acaba ben yorulmadigim icinmi bebek hareketli değil stres ten tansiyonum 14 olmuş
Kızlar slm ayrıntılı ultrasyona girenler kimlere gittiğinizi yazsanız. Ve fiyatlarını. Çok değişiyo fiyatlarda... Karar veremiyorum kime gideceğimi hala..
❤️👯❤️👯❤️
sen bi de bi kaç hafta sonra gör şuan uykuda hoplatıyo beni maşallah :)
hay maşallah seninde sayılı günlerin kalmış canım ALLAH hyırla kucagına almayı nasip etsin.
sen bide 1 ay sonraki hallerini gör uykudan uyandırcak seni,yürürken bi tepik sallayacak kitlenip kalacaksın.benim kız o kadar hareketliki MAŞAALLAH aceba diyorum ikizi arkasına saklandıda birbirlerini mi kudurtuyorlar
hiç telaşlanmayın kızlar 20.hafta itibariyle harekete geçecek ilk zamanlar çok tatlı oluyor kalp atışı gibi sonra güçlendikçe ALLAHH yardımcınız olsun.her hali güzel gerçi ama bazen gerçekten zor oluyor.
ayy maşallah yaa.. bugünleri de gördük ya çok şükür..sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inşallah..
dün şeker yüklemesi yaptırdım, iyi çıktı.. aşının ikinci dozunu da yaptırıcam sonra bişey kalmıyo heralde.. tek sorunum kilo alamamak hala.. doktor dediğinden beri kilo alıcam diye stres yaptım, kilo verdim. başladığım yere geri dönücem nerdeyse.. 25 haftada 1.5 kilo aldım toplamda..
Ayrıntılı ultrason da neye bakılıyor kızlar doktor mu istiyor bizim istemeliyiz birde tv de duydum şeker yüklemesi yapmayın diyorlar acaba mantiklimi
Kızlar slm ayrıntılı ultrasyona girenler kimlere gittiğinizi yazsanız. Ve fiyatlarını. Çok değişiyo fiyatlarda... Karar veremiyorum kime gideceğimi hala..
❤️👯❤️👯❤️
Kızlar tedirgin olmanıza gerek yok. 20. Haftadan itibaren rahat rahat hissedersiniz. Bende sizin gibiydim. Hiç cc hissedemiyorum diye acayip telaş yapıyordum. Simdi o kadar hareketli ki masallahhh. Doğumu bekliyoruz sabırsızlıkla.
canım napıyosun günün belli oldu mu bayramdan sonra olur senin heralde?
yok yaaaa nerdeeeee. Normal sancılar ne zaman başlarsa o zaman alacaklarmis. Doktorum da izne gitti.sansim yok sanırımpazartesi başka bi doktor la devam edeceğim. ınşallah doktorum dönene kadar bekler paşa bu aralar coooookkk hareketli. Hiç durmuyor. Sende ne var ne yok.
senin normal mi olcak hıım benim sezeryan olkcak da henüz net tarih vermedi doktor sanırım haftaya kontrol var o zaman netleşir son haftalar geçmez oldu vallahi. Yerleri daralınca her hareket hissedilio haklısın benimki hala yukarda zaten aşağı inmedi normale kalsa baya bekleriz heralde
Yok canım normal olmayacak. Sezaryen olacak da. Doktorum da burda olmadığı için sancıyi bekleyeceğiz dedi. ben alirsiniz diye dusundum dedim. Almak ayri bebegin doguma hazir olmasi ayri dedi. Ben burda olmasam da emin ellere emanet ettim dedi. Şuan 37+2 deyim. Ara ara kasık ağrısı oluyor. Sanci olursa, kanama olursa, şu gelirse acil hastaneye gel dedi. Onun dışında bekleyeceğiz dedi. Benimki 32 haftada döndü. Yatıyorum kalıyorum. Dinleniyor sadece.
yok canım tahliller testler aşılar bitmiş olacak.geçen 3 kilo diodun yarısı stresten mi gitti :18: fındık badem fln tüket tatlı ye ne bilim kilo yapcak ne varsa ögüt madem.iyice delirdik kilo almak için yaptıklarımıza bak yaaa
canım ayrıntılı ultrasonda tüm organlarına detaylı bi şekilde bakılıyor herhangi bi sorun varmı diye.şeker yüklemesi deyipte canan hanımın milletin kafasını karıştırdıgı bi gerçek ama hem nette yaptıgım araştırmalarda hemde bi kaç drun söyledigide aynı 2 dilim yaş pasta kadar kalorisi var diyor.aşerip yediğimiz onca tatlı bebege zararlı değilde alınan şekermi zararlı düşündürücü açıkcası.üstelik gebelik şekerinin farkına varılıp önlem alınmazsa bebek için ciddi tehlikeler arzediyormuş.ben yaptırdım şükür iyi çıktı senin yaptırıp yaptırmayacagın amamen sana kalmış elbette
ayy maşallah yaa.. bugünleri de gördük ya çok şükür..sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inşallah..
dün şeker yüklemesi yaptırdım, iyi çıktı.. aşının ikinci dozunu da yaptırıcam sonra bişey kalmıyo heralde.. tek sorunum kilo alamamak hala.. doktor dediğinden beri kilo alıcam diye stres yaptım, kilo verdim. başladığım yere geri dönücem nerdeyse.. 25 haftada 1.5 kilo aldım toplamda..
Ya arkadaslar ne zaman buraya yazsam yazdiklarim arada kayniyor ne olur cevap verim 20.haftaya kadar hissetmemek normal mi bu 6.denemem birde 20.hafta kac aylik oluyor rica etsem bilgisi tecrubesi olan cevaplasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?